Sem adriana in pisala bom izmišljeno zgodbo. V zgodbi nastopata dvbe glavni osebi to sta Maya in Mery. sta dve popolnopa drugačni dekleti, ki se spoznata v prvem letniku biotehniške šole. kljub razlikam postaneta najbolši prijateljici vsaj dokler......


Maya:

in še Mary

[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=67218726[/img]
MAYA:

ohh še en teden pa zopet naporna šola !! jaz pa imam občutek kot da so se poletne počitnice komaj začele. pa bom morala zopet odpreti zvezke in se bom morala spravit učit biologijo in še slabše..matematiko. grem raje ven in se še zabavat dokler še gre ker potem....ah saj vseeno popraviti še moram lansko matematiko in napisat spis o doživetju med počitnicami. kaj pa naj sploh pišem ? saj so počitnice prekratke da bi kar koli pisala. razen tega da sem sedela za računalnikom in preigrala vse igre na igrah123 in kaj še, da sem vsak dan redno spremljala telenovele. življenje se mi je že itak zrušilo odkar mi je umrla mama očeta pa jas najbolj ne zanimam. imam nekaj prijateljev do katerih mi ni preveč pravzaprav mislim , da sploh niso moji prijatelji. ko kaj potrebujejo pokličejo in čeprav vedo da jim ponavadi ne ustrežem. ja včasih sem bila drugačna. imela sem dobre ocene in veliko prijateljev do 9 razreda. potem mi je umrla mama in zaprla sem se sama vase. ocene so se nižale in tudi prijateljev je bilo vedno manj. zdaj pa je kar je. čez en teden se odpralvljam v 1. letnik biotehniške šole................................................................neext??

3 nexte pa napišem <neext od popolnoma drugačne Mary.
07. april 2013
next
07. april 2013
neext
07. april 2013
u116641
u116641
next
07. april 2013
next
07. april 2013
neextam
08. april 2013
Mary................................................................................................................le kaj bi počela? mama huha moj očka pa hodi po nakupih. jas pa stojim v sobi in gledam v zrak. tako negre več naprej. poklicala bom prijateljico Mio in skupaj boma odšle ven

mia:

ne oglasi se mi. nio se vam bom pa malo opredstavla. kot veste mi je ime Mary. živim na vasi in imam najlebšo kobilo Sanjo. dobila sem jo pred enim letom. od takrat je moje življenje popovno. imam vsee ! to leto sem se vpisala v biotehniško šolo. začčne se čez en teden in bo zagotovo super.

Sanja:

........................čez en teden ( prvi dan šole)

šla sem v šolo vsa vesela da bom spoznala nove prijatelje in novo družbo, saj sem bila edina od prijateljic ki sem se vpisala na to šolo. spoznali smo se. vsi so se mi zdeli prijetni in iskreni. razen nekaj razvajenih izjem. ena punca se mi je pa zdela zelo osamljena ni se predstavila in večino časa se nam je izmikala. odločila sem se da pristopim do nje povprašala sem jo po imenu. bila je Maya. jas sem pa Mary sem vljudno pripovnila................tukaj se je začela najina zgodba ////..........................................neextam ? 5 nextou!!
08. april 2013
u126942
u126942
Next+super zgodbica!
08. april 2013
next
08. april 2013
u122992
u122992
next
08. april 2013
next
08. april 2013
next
09. april 2013
u70873
u70873
nextttt
09. april 2013
MAYA!

pristopila je do mene. me vprašala po imenu in bila prijazna. nihče se še ni nikoli zmeniu zame, vsaj v zadnjih časih. ponudila mi je prijateljstvo in to mi je pomenilo veliko. čeprav sprva nisem vedela kaj bi storila. prvo sem se hotela odmakniti nisem je hotela obremenjevati sama sabo. ja pšrav to sem tudi storila čeprav sem vedela da lahko zapravim priložnost, ki se mi malokrat ponudi.

"prijateljici?" me je vprašala. odšla sem vstran. nisem ji pogledala v oči saj mi bi bilo še huje kot mi je bilo.

vse do večera sem mislila na Mary. zakaj je opazila mojo žalost? zakaj? če jo še pa tako dobro skrivam ?? da bi mi veter posošiu souze sem se odpravila iz hiše. odšla sem v gozd. do tam mi je pa slediu moj biuši sošolec iz osnovne šole. nikoli me ni maraui...oziroma sovražiu me je od takrat ko sem mu rekla da nebi hodla z njim in ga ponižala pred vsemi. povedau mi je da bova poravnala račune. in ja to se je moralča zgoditi danes. približau se mi je in me potisniu ob drevo. udaru me je prvič , drugič in skoraj bi še udariu tretjič če nebi za sabo zaslišau ženskega glasa NEEEHAj!! BILA JE........................................................................neeeext?

bivši sošolec:09. april 2013
neext
09. april 2013
u70873
u70873
nexttttt
09. april 2013
next
10. april 2013
u126942
u126942
next!
10. april 2013
u82298
u82298
next
10. april 2013
še lahko prosim malo oglašujete? da bi bilo več bralcev?

10. april 2013
u122992
u122992
next
10. april 2013
MARY:

jas sem bila tam ! stala sem v temnem gozdu, kjer sem videla grozen prizor. ja tam je bila Maya in še eden, vrjetno vam je že sama povedala kaj se je zgodilo. tisti tip se je obrnu proti meni in me samo debelo pogledu ! " Kdo si ti?" je z jezo v očeh rekeu in stopiu proti meni. "PUSTI JO PRI MIRU !!!" je bilo v ozadju zaslišati Mayo. res me je bilo malo strah ampak svojega strahu mu nisem pokazala. " ne približuj se mi sicer...." sem mu že skoraj grozila. " sicer bo kaj ? Me bo nekakšna punčica udarila ali pa celo pretepla ?" je posmehlivo dejau. iz žepa sem povlekla svoj mobilnik. "bo to dovolj da odideš?" sem ga tokrat jas jezno vprašala. brez besed je odšeu. aah ja pa če bi vedeu da imam čisto prazno baterijo vrjetno res nebi odnehau. stopila sem do maye in jo objela. "sledila sem ti vse do sem. hotela sem vedeti kaj se dogaja s tabo in zakaj si takšna. rada bi bila tvoja prijateljica. " sem ji mirno povedala.

odšle sma k meni domou. Maya mi je povedala vse o sebi in tudi jas sem ji pripovedovala o mojem življenju. ugotovili sma da sma si zelo različni, a hkrati tudi podobni. ........................................................................................................................................neextam?? 7 nextov pa rada bi se zahvalila vsem bralcem in bi vas prosila da pod komentar napišete mnenje o zgodbi lahko so to kritike ali pohvale. lahko mi tudi povete če bi kaj izbolšala.
10. april 2013
u82298
u82298
1.Next
2. Ni zakaj
3. Samo pohvale
4. Amm............da bi dajala bolj dolge next-e
10. april 2013
okeey !

hvala res ker bereš !

vsem hvala ! lovam vas !
10. april 2013
next..a lahko malo dalše nexte.
10. april 2013
next+ nova bralka
10. april 2013
neext....super je!
11. april 2013
next
pa dej mal daljše nexte drgač pa fullll dobr pišš
11. april 2013
nex
11. april 2013
MAYA

Zopet sma se objeli in msilim da sva še obe komaj zadrževali souze.

ker se je že mračilo sva se morale posloviti. šla sem domou. Mary se je odločila da me pospremi saj najina doma nista daleč narazen. večer je hitro miniu in kmalu sem se odpravila spat. tisto noč sem imela nočne more po drugi strani pa sem sanjala o lepem življenju. to je bila res zanimiva noč. zjutraj sem se zbudilča že ob 4:30. zato sem šla po dougem čassu na fb. pa vidim da imam dve prošnji za prijateljstvo ena je bila od Mary druga pa........nevem. oboje sem sprejela in da sem pogledala vse objave je bila že ura pol šest. najedla sem se in se peš odpravila v šolo. v šolo sem prišla prvič nasmejana in vesela saj bom videla Mary ki mo bo kot ponavadi razveselila. moj smeh na obrazu je počasi preminil saj Mary ni bilo. prva ura je trajala celo večnost. učitelj zgodovine je pa nakladau o nečem o čemer nisem imela pojma ! ali mi še preostane kaj druga kot da zaspim ? ja ! zdržim pouk in vsaj enkrat nekaj odnesem od njega. pouk se je tako vlekeeu, daa . ker smo si morali it za biologijo izposodit knjige ...referat pa takšne zadeve....sem šđla v knjižnico. iskala sem knjige. pa sem jih nabrala ceu kup. hotela sem jih nesti do police naenkrat pa BUUUM! v nekoga sem se zaletela . oo shit je bilo prvo kar sem pomislila. pogledala sem človeka, ki je biu žrtev moje nerode. pogledam ga v oči in v trenutku sem bila prepričana da sem srečala najlepšo osebo na svetu. "oprosti" sem jecljavo izgovorila. "ni problema ! tudi jas sem biu neroden....poleg tega a ti pomagam ?" me je prijazno nagovoriu. bila sem v zadregi kaj naj mu odgovorim " saj ni treba, hvala" vseeno mi je pobrau knjige in jih nesel do police. ime mu je bilo Greg. ob njem sem se počutila zelo čudno. v svojem trebuhu sem imela ne samo metulčke temveč živalski vrt. knjige sem komaj spravila v torbo in čimprejh zapustila knjižnico. šla sem domou. tokrat po bližnici, čeprav sem vedela da si bom zaradi blatne ceste umazala čevlje. po poti sem šla sproščeno in veselo. naenkrat pa zagledaam..............................................................................................................................neeext?? 7 nextou !
11. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani