Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
u26818
u26818
hja, jst bi pa napisala zgodbo o 14letni juliji, ki se z družino preselijo na podeželje, ampak se tm začnejo dogajat res čudne stvari,ki nato prerastejo v zares grozljive...pač tem bi se nekak šlo, umes bi upletla pa še mal lovee.

a nej napišm to zgodbo??!!

če želiš glasovati se prijavi ali včlani

20. avgust 2010
u26818
u26818
"Juliii!!!! Z očijem mava presenečenje zateee!!!" se je čez hodnik zadrla moja mami. hm...le kakšno presenečenjee? Ker me je tako zanimalo, sm uprašala: "Jaaa? Kakšno paa?" nato je sledilo RESNO presenečenje, a vsekakor ni bilo prijetno, kati, oči in mami sta z nasmeškom na ustih hkrati zavpila:"SELIMO SE NA PODEŽEELJEE!" Tako sm bila šokirana, da sm zavpila:"Kaaajjjjj??? Niti slučajnoo???? A bo tm sploh intrnet?? Ne, sigurn ne bo! A bojo tm moje stare frendice? Ne, ne bojo! A bo tm...tm...aagggrrrrr!!!! js se ne premaknm od tuki niti podrazno!!!!"
Čeprav sm po naravi mirna, mi je tokrat 'odklenkalo'. Jaz se niti po pomoti ne bom preselila, še posebi ne na podeželje. js sm mestni otrok! Moja družina že od nekdaj živi u mestu, kjer ima moja mami svojo firmokjer oblikuje obleke, zato smo zelo premožni...

next?
20. avgust 2010
u26818
u26818
am....upam d vm je ušeč, mislm, ist bom nadaljevala, pa če hočte berte, drgač bom za svoje veselje
20. avgust 2010
u25512
u25512
N
NE
NEX
NEXT
NEXTI
NEXTII
NEXTII!
NEXTII
NEXTI
NEXT
NEX
NE
N
20. avgust 2010
u26818
u26818
nato sm odhitela u zgorne nadstropje, kjer imam svojo sobo. ampak tam sm doživela resničn šok! Vse, ampak res use moje stvari so bile zapakirane u škatlah.
Naenkrat mi je blo čist useen za use. Če se selimo, je useen tut če crknm. ampak seveda se nism nameravala ubit. samo stekla sm is hiše, a ploh nism bla pozorna kje tečem,samo do moje bff Tine sm hotla pridt. Naenkrat pa sm pred sabo zagledala rdeč peugeot207, ki je vozu enkrat na enm pasu,drugič na drugm. kr vijugu je, in zlo sm se ustrašla, zto sm se umaknila na stran, auto se je zabiu u elekrični drog, in odbilo ga je na drugo stran ceste prot men. zadno kar se spomnm, je, da sm slišala nekoga kričati.Sebe. Nato pa samo še tema...
20. avgust 2010
u26818
u26818
"Julija,Julija! Kaj si si nardila.......?" "Julija, prosm, zbudi se!" "Juli, doukčas nm je brez tebe!" Okoli sebe sm slišala 1000 glasov...od nih me je kar glava bolela... Nato, sm z naporom otprla oči. Okoli sebe sm zagledala očija, mami in mojo BFF Tino. Hkrati so uskliknili: "julija! Zbudila si se!" Moja noga je bila čudno teška..Glava me je bolela..."kaj se je zgodil?" sm uprašala. Mami mi je odgvorla: "Ljubica, avto te je zbiu. Srečo maš, da nisi umrla! Voznik bo meu čes en tedn bo meu obraunavo na sodišču...Hočš bit priča?" "Ne, mami, ne bi...ne počutm se...za..za to...za ta drek...! nočm ga vidt, tak čudn občutk sm mela..." zdej sm se spomnla,d me je voznik tako čudn pogledu, predn me je zbiu... tak sovražn pogled...kar zmrazil me je k sm to pomisnla...
20. avgust 2010
u26818
u26818
next???
20. avgust 2010
u26818
u26818
ok, bom nextala, pa upam d berete...
20. avgust 2010
u26818
u26818
Nato je pršu doktor in reku: "žiujo Julija. vidm d si se zbudila...kko se pa počutš?" "hmmm...noga me boli, in glava tud..." "ja,to j zato,kr si mela pretres možganou, nogo pa si si hudo zlomila. Na opazovanju boš še kkšn tedn..." "aha...uredu" sm mu odgovorla.

nato pa je mami rekla: ?juija...mormo se pogovorit o selitvi. Juli,ne razjezi se tkoj! mam res pomembno službeno priložnost...Tm je naša firma kupila službene prostore, zarad umirjenga okolja, saj razumš..." "Lej mami. Tuki mam frende, rada mam mesto...prosm, ne mi tega narest...Pliss!" "Julija.ne razburjej se. Glej, hiša ie lepa,lepo se boš mela tm, gle prijateljou, pa: sej si družabna punca!" ah ja...ni se mi dalo več pregovarjat, zto sm rekla: "mami, prou,lej, upam d veš,d mi res ni do tega, in tisti kraj mi že zdej ni ušeč...zdj bi pa rada zaspala..." Nato sm u trenutku zaspala...
Sanjala sm pa grozne sanje...Zbiu me je auto, in odnesl me je do nove šole, ki je usa raspadala. Notri pa so bile same važičke, ki so me zafrkavale zarat povite noge...naenkrat sm se znajdla u neki hiši, za katero mi je bol mami povedla, d je naša. ampak..bila je grozna,use je raspadal,naenkrat pa je prišu nek moški,ki me s pištolo ustreli. nato sm se usa prepotena zbudla...
20. avgust 2010
u26818
u26818
a nej nextam?
20. avgust 2010
u23904
u23904
nexti
20. avgust 2010
u25354
u25354
jaaaa!!!!!
20. avgust 2010
u26818
u26818
ko sm se zbudila sm vidla d je ura že 17.53. se pravi, d sm spala 6ur pa pou...uf,kko mi je vroče.odkrila sm se. nato je pršla medicinska sestra in me uprašala kko sm...mal sva se pogovarjale,in bla je res zlooo prjazna! nato je šla pogledat še druge pacjente. tko sm bla že spet sama. a ne za douk.na obisk je prišla Tina, in mi prnesla enga srčkanga medvetka na kerm je pisal BEST FRIENDS 4EVER in rekla: "vem,d se selite. ampak za vedno bova frendice! najbolše!" bla sm zlo vesela. objela sm jo. nato me je prijel na WC. na hitr sm ustala,a se mi je zvrtel in spet sm vidla...nč...samo temo...
20. avgust 2010
u26818
u26818
next??!!!
20. avgust 2010
u25391
u25391
ja next xD
20. avgust 2010
u26818
u26818
okej, sam še par komentou. no ja, tud če jih ne bo bom usn pisala, kr mi je ful fajn pisat
20. avgust 2010
u26818
u26818
Pred sabo sm videla belo luč...tako lepo...hotela sm do nje...a po drugi strani me je blo strah...a takooo je lepa, tako bleščeča,tako...PARULIČNA... naenkrat me je neki stresl.a nism se zmenila za to. hotela sm do lučke...še enkrat me je tresl,a tokrat močneje.a blo mi je usen. HOTELA sm dom lučke, pa nej se zgodi karkol!. SPET me je treslo, a tokrat je biu sunek takoo močn, d me je vrglo na tl. a tal ni blo, šele zdj sm ugotoula, d sm lebdela...začela sm padat. Zdaj pa me je streslo tako močno, d sm zakričala. use me je bolel...nism več hotla tiste lučke, če je pot do nje tok tešk. Nato sm zslišala glasove. ...stanje se ji izbolšuje...preživela bo...stanje bo kmalu stabilno...
ahh...te glasovi, kar odmeval so mi u glavi. nato pa...ŠE EN ELEKRIČNI SUNK.TA JE BIU PA TAKOO MOČN, D ME JE OHROMIU. SPET SM PADALA,PADALA,PADAPLA,PADALAAA...........nato sm odprla pči, nad sabo pa sm zagledala obraze...bili so zdrauniki...pol sm šele ugotoula, d so bili tisti sunki elekrtični sunki, ki so prhjal is elektrošoka. "odpelmo jo u sobo" je reku nekdo in že sm se znašla u bolniški sobi, ki sm jo že poznala. pol sm isn šipkim glasom uprašala: "zakaj jst????" pol se je nad mano prikazau š en obraz.in še en. oči in mami. oba sta bla objokana. "kaj se je zgodl?' sm uprašala. namesto staršou mi je odgovoru zdraunik: 'stanje je blo hujše kot smo misl.v možganih ti je počla žilca, ki je kar pomembna. tale ceuka?pokazi mi je na ceuko, k sm jo mela u nosu(fuuuj!)"nadmešča to žeilo, in jo bom še kšn tedn, do tkrt ti bo pa že nova žila zrasla. Nato sm spet zaspala.

next?
AJA, TO Z ŽILO JE USE IZMIŠLN. TE MEICINSKE SI BOM SPROT ZMIŠLEVALA, OK?
20. avgust 2010
u26818
u26818
aja, pa pr uni luči sm hotla napisat PRAVLJIČNA!!!!!!!!!!!!
20. avgust 2010
u26818
u26818
Ko sm se spet zbudla, sm začela razmišlat. Kaj je že zdraunik o tisti žili govoru? Pa za to žilo jst še slišala nism! ta zdraunik mi je postaju use mn&mn ušeč...
in kaii je blo zdj is tistim voznikom???!!! na sodiščuu da boo?! spet sm neki utrujena...ne, ne bom zaspala!!!!!! zanalšč ne! nočm bit šipkaaaa! oh, ja. kaj nej pa delam????? kr nism vedla, sm si pržgala TV. Ko sm pou urce gledala, sm za sabo sližala en hrup... hotla sm se obrnt, d bi pogledla kaii je, ampak na enkrat: BUUUMMMMM!!!!!!!!!!! neeeee, spet ta črnina! o, lej spet ta luč! Ah, al jo pa mogoč sploh nočm do luči...
20. avgust 2010
nexxttiiiiii!!!!
20. avgust 2010
u23904
u23904
next
20. avgust 2010
next next next zakon pišš naplejjj
20. avgust 2010
u26818
u26818
Ko sm se SPET zbudla, sm se spomnla, zakaj sm skup padla...NEKDO ME JE UDARU! kdo, ampak res, KDO, bi me udaruu???? niti sanjal se mi ni! odločla sm se, d bom nadzorovala vrata. Usakič k bo kdo ustopu, se bom delala, d spim, ampak oči bom mela pa prprte!
In res je čezz kšno urco ustopu zdraunik. In to tist zdraunik, k se mi je zdeu mal sumliu... Hm...ojoj...mogla bom kihnt...AAAAAAAČIHHHHHH!!!!! shit, pa je šou moj načrt po gobe! zdraunik se mi je hinausko zasmeju: "hopsa, a si se prehladila? mogoč bi se mogla bl oblečt!" "Nee,je že u resu, sam praah mi je pršu u nos!" Ti hinauc! sm si misla! Pol je šou vn is sobe. Še sreča d sm mela privat sobo... Spet sm se delala, d spim. Pol ni blo ve nobenga. No, sej nwm, kr sm po kkšni urci zaspala...mmmmmmmm......sanjala nism pa nč...
20. avgust 2010
u26818
u26818
zdaj je pa dosti tega! Črta! poklicala sm medicinsko sestro. "ja? kaj je ljubica?" me je prijazno vprašala. "Rada bi mami, očija, in zdrraunika. Use bi jih rada neki uprašala. Prau, srčk. Kako se pa počutš?" "u Redu..." "no, grem poklicat tvoje staršk in doktorja Milojeviča. ti si pa kar odpoči" Ja, še kej! Sm pa že dost počivala. in hočm vdt zakaj. ZAKAJ za vraga, sm took zaspana?! Čez 15minutk so bili Milojevič,oči&mami pr men. Udobno sm se usedla in začela: " Žiujo! am...mami, oči, hotla sm d prideta, kr bi neki uprašala use 3. gospod doktor, zadne čase sm zlo zaspana. Zakaj' In zakaj kr naprej padam u nezavest? mmm...ja, mogoč bo tole mičken nesramno zvenel, ampak...za to žilo jst niti 1x nism slišala. no, mislm, kko mi lohka ŽILA zraste nazaj?! Mislm, to sprašujm, sam is radovenosti. Medicina me res zanima" sm se glako lagala. Medicina?Zanima?Menee? Never! to je vedla tud moja mami. zato je nevede skorej use uničila, ko je rekla:"Julčii. od gdaj pa tebe medicina takoo zanima? sm misnla, d ne maraš medicine, to zatrjujš, odkar je imela teta Tadej raka in je umrla, in od tkrt ovražš bolnce,zdravila...kaj je ta naenkratni preobrat...?" "ahh...mami, ne bi zdej o tem, hahahahh" sm se narejeno prisrčno zasmejala.pol mi je milojevič odgovoru. "ve, u tele infuziji so pomrjevala" (mela sm infuziju,krne morm jest, kr mi je slabo)"zato kr naprej spiš. hja o tej žili pa..khm...ja...no...zdej si najbrž preutrujena za to razlago...khm...ja...no, adijo...ja..." khm,khm tale se je pa resno 'zaštriku' ! muahahahaha, dokorč, zasrou si seee! Pomirjevalaaaa, a takooo! tud prou!
20. avgust 2010
u26818
u26818
nasledni dan....

nujno sm mogla na WC. pot na WC pa vodi mim zdrauniške zbornce. Vrata so bila nastežaj odprta. Videla sm milojeviča kko govori po telefonu
M=milojevoč

m- žiujo.nej ti kr u naprej povem.ja,dobil smo jo.ampak punca nekej sum. dons me je začela sprašvt o tisti moji izmišleni diagnozi...uf,za las sm se izmazu..........ja, bom, bom...........ja,auto je čist uničn.......o,dobr d si me sponu!mogu bom sporočit,d me u četrtk nau.....pi*** ta preklet sodiše. mislm, vem d bom šu u zapor,sam šef je reku d bo plaču varščino.....pa ja no......jaja,valda d sm uspeu....pa ti ne weš kok je bla njena mtka prepričana, d se njena fema res seli u tisto zakotno vas! hahahahahah!.......ja,zdj jo bom pustu,pa ji dou ene kaplce,k bom dou itq vodo nott.......ja nogo ma pa res zlomleno.pa pretres tud....ja sm reku enmu odeloucu nej to poštima....sej veš...jst pa medicina...nkol za skup, a ne? še dobr d mamo zveze na ministrstvu a ne?....haha.....no,prou stari,čawčaw!"

uhhh...kaj je blo pa zdj to?! sm si misnla... Bla sm prepričanad govori o men.....shit, kaj mi bo narduu???? se prau d to iz žilo res NI res! tud prou... sam mami slepo vrjame, d se njena ferma res seli. če ji bom povedala kaj sm slišala,bo rekla d so kriva pomirjevala. IN JST GREM DOMOU? hmm...nogo mam res zlomleno...pa pretres mam tud...
Zato sm poklicala Tino. tud njej nism nč umenla. mogoč kasnej...tko je poteku najin pogovor

J-js T-tina

J-žiujo tinčč! kko?
T-ja, žiujo, ti neznanka. jst sm dobr, sam me bl zanima kko si tii??!!!
J-Pah, bo že. skos neki spim,kr mam u infuziji pomirjevala...
T-o ti boga moiia reucaa!!!!
J-hja, bo že... no bybybyby rtmmFFF
T- Jst tuudd tebeeee! mwa!

pol sm prekinla. kaj bo z mojimi prjatlcam,k se bom preselila ...oh ja... pol sm šla na WC ko sm se vrnla me je pr pojstl čaku g.Hinauc, se prau milojevič. in zdj sm že vedla kaj mi bo povedu...in res mi je; "no, Julija prino si se zdraula, zto greš lohk domou, sam za tisto žilo,morš jemt tele kalce. 2x na dan 2 kaplci u usako nosnico. No starši te že čakajo zuni, sestre so ti že spakirele. sam tole so ti pustile, d si zdele ublečš. sej je ok, a ne?no, kr u miru. adijo!" ja, cune so okej, tale hinauc pa ni lih!!!

ko sm pršla do nšga auta sta me oči pa mami močnooooo objela. in rekla: "kmalu boš spet doma ljubica! no pri zdejjj!" in smo se odpelal.
............KONČNO SPET DOMA!!!!!
Doma sm bla 1tedn pa še do četrtka. pol sm šla u šolo. selil nej bi se itq čez 3 tedne, in use svoje dobre frendice&frende prpraut na to.

ampak u šoli me je čakalo pesenčenje.....dobro ali slabo pa u naslednm delu!!!
20. avgust 2010
nexxtt zakon pišš...... kaj pol boste kej ukrenli s tistm g hinaucm?? haha next next
20. avgust 2010
u25391
u25391
next....cool zgodbaa
21. avgust 2010
u26818
u26818
okej, bom zdele nextala, sm pol kkšn dan ne bom mogla, kr bom na našm vikendu. no, pa začnimo...!
21. avgust 2010
u26818
u26818
to presečenje je blo LEPO! u razredu je sedeu nou fnt. ampak ta fnt, je biu...suprmeganajbl cjuuuutttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biu je najlepši osebk moškega spola kar sm ga kdajkoli vidlaa!!!!!! ooo, čist sm se zalubla na prvii pogled.
ko sm ga 5 minut nepremično gledala, sm ugotovila, d tud on mene gleda že otkar sm pršla u razrd. med nama se je spletla ena čarooobna vez.... nato pa je ta čarbn trenutk prkinla naša prfoksa za mato, ki je tud naša razredničarka. rekla je: "o, Julija! kkom lepoo d si spet med namiiiii!!!!!! veš, zelo smo te pogrešali. enkrat smo prišli celo u bolnco, d bi te obiskal, pa so rekl,d si že spet u nezavesti....uboga naša reuca. no,kot vidš smo dobil nouga učenca. Julija, to je Jan,Jan to je ulija. hah, zakaj vaju tko predstaulam? kr bosta sedela skup, ker sm zaradi klepetavosi morala prset ceu razrd. prauu? no, supr! zdaj pa se used na svoje novo mesto,in poslušaj zdaj metematično snou, kr si kar dost zamudla." rekla sm samo: "uredu učitelica." in sm se usedla zravn...Jana....ohhh....Jaaan.... nč nism poslušala, kr sm celo uro pogledovala h janu. Najbool mi je blo pa ušeč, d je tudi on h meni...A bi lahko blo še kej med nama?

Tko sm 2 tedna hodila u šolo. z janom sva se use bol zbliževala. oba sva čutla, d se lahk to razvije u kej več kukr u dobro prjatlstvo. in enkrat me je uprašu: "ammm...juli? mi2 se ful dobr štekava, pa ful si mi ušeč. pač mislm, jst do tebe čutm več kt prjatlstvo. a bi šl u3 z mano u kino?" čisto sm bla rdeča u ubrz. rekla sm"jaa, tud jst do tebe čutm več. in, ja Z NAJVEČJIM veseljm bi šla ju3 s tabo u kino.."
tko sm bla naslend dan (bla je sobota) usa na trnih. zmenena sva bla ob 19.10 pred kinom. ceu dan sm se urejala. ko sm bla na kons prbližn zadovolna, je bla ura še deset do sedmih. pol m preprosila mami, d me je pelala. ampak svede je prkirala, bol dalč, d ne bi jančii misllu, d sm mamina punčka. pol sm ga zagledala. lih kr je pršu do stopnic pred kinom i pogledu na uro. vidla sm d si je oddahnu. hmm...mogoč je mislu da bo zamudu, hihihi. use punce so se ubračale za nim. ampak pol sm pršla jst in me je pogledu tko, d sm se sko stopila. na glas, tko d so use njegoe 'obožvalke' slišale, je reku: žiujo sončk. kr sijš dons! tkoo si lepa!" ob tem sm se dobesedno skoraj sesedla. noge so ratale čist mehke... še dobr d me je objeu...IN....POL...ME...JE...PRED...USMI.....................POLJUBUUU!!!!!!!!!!!!!!! use punce so me nevoščlivo gledale, jst pa sm mela zalubln nasmešk na ustih..... uh, ja... žiulenje je lepo... in če je blo use tisto u bolnc plačilo za to...pol pa tud prou. pol sm se spomnla, d se bomo preselil. kko nej povem to januu???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oh, ne!!!! pol svašla u kino. skos sva se držala za roke, in umes ene parkrat poljubila. ahhhh.......

in kaj bom nardila z hinaucm, oz.milojevičom??!! kaj mi hoče narest??!!! no, ja te skrbi sm odmaknla na stran. ampak ko sva se vražala is kina, sm pred sabo zagledala nikogar dorugega, kot...gospoda hinauca, se pravi MILOJEVIČA!!! s svojim strašnim hinauskim nasmehom, me je zgrbiu za roko, in me potegnu! še sreča, d sm se držala jana, d me milojevič ni mogu potegnt s sabo. jan ga je useku po roki (hinauca!), d me je spustu, ampak M. mu je tkoj vrnu! useku ga je po ubrazu, Jan je padu na tla, mene pa je milojevič potegnu u svoj auto. kričala sm in kričala, ampak mi je zalimu usta! pol sm se odpela, razbila šipo in skočla vn....bla sm na neznam kraju....neobljudenm....Milojevič se mi je hudobno zasmeju in reku: Nisi hotla z mano, zdej pa ZGNIJ TUKII!!! MUAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem je iz auta potegnu pištolo, in me ustrelu u roko. vem, d me ni hotu ubit, samo mal rant, in res me je krogla samo mal bol ornk oplazla, ampak bolelo je, kot bi mi odtrgal roko....

next naslednič...
21. avgust 2010
u25391
u25391
ql next
21. avgust 2010
tema je zaklenjena