u84435
u84435
Hojla!
Odločila sem se,da pričnem pisati še eno zgodbico. Ta nosi naslov Priča. Govori o šestnajstletni Lizzie Thermopolis. Kličejo jo tudi Lizz:
Ima sedemnajstletnega fanta Jamesa:(ignorirajte napis)

Ima prav tako šestnajstletno Bff Tino:
Ima še triletno sestrico Nino:
Njeni mami je ime Barbara in ima 30 let:
Njenemu pčetu pa je ime Robert in ima 33 let:
Pisala bom v prvi osebi ednine. Upam,da vam bo zgodbica všeč.
16. december 2012
u84435
u84435
Dane so s epričele poletne počitnice. Skupaj z Tino sva se odpravili domov. Nikoli mi ni bilo dosti mar za šolo. Ampak vseeno,letos sme bila odlična! Na kake pol pti sme zagledala Jamesa v družbi njegovih frendov. S Tino sva končali drugi letnik,James in njegovi prijatelji pa tretji. "Lizz!"je zaklical James. Nasmehnila sme se mu,in s Tino sva zavili proti njim. "Lizz,prideta s Tino na današnjo zabavo?" ga je zanimalo. "Itaq,kdaj pa sva na kaki zabavi manjkali?"sem mu odvrnila. Zasmejal se je. S Tino sva bili na vseh zabavah,saj sva bili obe zelo priljubljeni. "Se vidimo na nocojšnji zabavi,bay,"sem rekla. "Se vidimo,bay,"je rekel James in s Tino sva šli naprej. Kmalu je Tina zavila proti njihovi hiši. dve ulici naprej je stala naša hiša.
"Doma sem!"zatulim ko vstopim. Mami me iz kuhinje pozdravi. Stečem v svojo sobo in torbo zalučam v kot.Potem po stopnicah stečem v kuhinjo na kosilo. Tam že sedijo vsi;mami,očka in Nina. Mama je za kosilo pripravila piščanca v smetanovi omaki in njoke. Ko pojem se nekaj časa igram z Nino. Zapoje mi pesmico,k iso se jo učil iv vrtcu,nato pa se igrava z barbikami. Okoli šestih zvečer Nini povem,da je bilo dovolj igranja in se grem v sobo obleči za zabavo. Oblečem:Nato se hitro še naličim. Okoli sedmih me pred hišo počaka Tina. POslovim se od staršev in Nine (slednja se ravno odpravlja spat). Potem greva skupaj z Tino na zabavo.
Next?
16. december 2012
next
16. december 2012
next
19. december 2012
u84435
u84435
Hvala!
****************************************************************************************************
Zabava je super,kot običajno. Okoli treh zjutraj pa se s Tino odpraviva domov. Poljubim Jamesa greva. Kmalu prideva do Tinine hiše. Potem moram po praznih newyorških ulicah naprej sama. Malo pred našo hišp pa zaslišim strele in vpitje. Tam stoji moški z masko in pištolo ter mlad par. Ubil je moškega! Nekaj sekund pozneje je ustrelil še žensko. Zgroženo zakričim. Ko me zagleda začne strelati še name. hitro se poženm proti hiši,a me zadane v ramo. Potem pa mu iz obraza pade maska,zato zbeži. Hitro sme odšla v hišo in naravnost v kopalnico. Rana je bila grda,a nisem hotela buditi staršev. Hitro si oblečm pižamo in vzamem tableto protii bolečinam ter grem spat. Zardai bolečin le s težka zaspim.
Next?
22. december 2012
next
23. december 2012
u84435
u84435
Hvala!!
******************************************************************************************************
zjutraj mi je bilo žal,da nisme zbudila staršev. V rani me je močno skelelo in cela rjuha je bila prepojena z mojo krvjo. A krvavitve se še niso ustavile. Hitro sem se oblekla in šla v kuhinjo. Mama bo itak opazila. Ampak tukaj je vladala norišnica-Nina se je polila z pomarančnim sokom in si na glavo poveznila skledo kosmičov. Starša sta me samo pozdravila,a me nista pogledala. Potem pa pri vratih pozvoni in oče gre odkleniti. Kmalu pride v kuhinjo skupaj z nekim policajem. "Dobro jutru. Robert žal mi je,da vas motim,a včeraj se je v vaši ulici zgodil umor. Pravzaprav kar dva. Zanima me,če je kdo od vas slučajno umor videl. Vsaka informacija pomaga,"je rekel policaj. Bil je očetov prijatelj. "Fred,žal mi je. Nina je šla spat ob sedmih,jaz in Barbara pa ob osmih. Kdaj s eje pa umor zgodil?"je rekel oči. "Med tretjo in pol četrto zjutraj,"odvrne Fred (tako je bilo ime policaju). "Razen če je Lizz kaj videla. Domov je prišla v tem času,"se je oglaisla mami .Vsi so s eobrnili k meni. In seveda so opazili mojo strelno rano. "Ja... Videla sme umor,"sem tiho priznala. "Kja si videla?"je zanimalo Freda. "Ko sem umor zagledala je bil moški že mrtev. Potem je morilec ubil še žensko. Ko sme zakričala se je spravil še name. K sreči me je zadel le v ramo. Nato mu je iz obraza padla maska,zato je zbežal,"sem povedala. "Lizzie,moraš v bolnišnico. Takoj. Potem se prosim oglasi na policijski postaji,"je rekel Fred. Očka me je zgrabil za roko in me odpeljal do avtta. Porinil me je na sovoznikovo stran in že sva drvela proti bolnišnici. Ko sva prispela,so naju takoj sprejeli. Krvavitev je bila vedno močnejša in zdravnike s eje jezil,zakaj krvavitev nisem poskušala ustaviti.
čez dve uri sva se že peljala na policijsko postajo. Morala sme v zaslišealnico. Tam smo sedeli zapisnikar,mlada policistka in jaz. Potekal je sledeč pogovor (J-jaz,P-policistka):
P-Živijo Lizzie,moje ime je Angela.
J-Živijo.
P-Hm,verjetno veš zakaj si tukaj,kajne?
J-Ja...
P-Prosim,povej mi nekaj;ali si videla morilčev obraz.
J-Emm,ja. Ampak le za nekaj sekund.
P-Lizzie,pokkazala ti bom nekaj fotografij morilcev,ki bi hoteli ubiti par,ti pa boš povedala če je med njemi katera morilčeva,prav?
J-Prav.
P-Prva je tale:J-Emm,to ni on.
P-Prav,kaj pa tale?J-Tudi ne....
P-In tale?J-Ne,žal mi je...
P-Tale je zadnja:J-Oh. Moj. Bog. To je on!!!!!!!!!!!!
23. december 2012
next
27. december 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani