Zdravo! Sem Sarah in rada bi vam predstavila svoje življenje. Stara sem šestnajst let. Živim v prelepi Californiji, s svojim bratom.

Ali boü bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

06. april 2012
Juuuhuuu! Zadnji dan šole! Zdaj pa 2 meseca le praty fantje in plaža sem si mislila. Šla sem na plažo a prej sem se dobila s fantom saj sma vedno šla skupaj.... »hey srč...« ostala sem brez besed. »Ni tako kot izgleda!« se je branil. Ko sem prišla iz vogala na zmenjeno mesto sem videla da se poljublja z drugim dekletom. Takoj ko sem opazila kaj se dogaja nisem spravila besede več iz ust. Zato so pa pritekle solze. Roko sem si položila na usta in odtekla domov. Naj gre k vragu! Sem si mislila. Vsa objokana sem prišla domov. »kaj si se v zid zaletela pa ti iz nosa kri teče al kaj se tako držiš« se mi je posmehoval Jason. Bil je moj brat ki ga je zabavalo da ga vedno lovim ko me jezi. Na žalost je hitrejši in večji. Stekla sem v sobo in močno zaloputnila z vrati. Za tem ko je potrkal na vrata je vstopin notri in se začel opravičevati »sj veš da nisem tako mislil.« je prišel in me objel. Naslonila sem se mu na prsi in mu zmakala majico on pa me je tolažil. Ko sem se malo pomirila sem mu rekla: » nisi ti kriv. Taio se je poljubljal z drugim dekletom« sem mu povedala. Še bolj me je stisnil k sebi in spet sem zajokala. Čez čas je začel: »hočeš da mu poravnam nos?« me je vprašal. Rahlo sem odkimala a je vseeno razumel.
06. april 2012
u71017
u71017
Nextaaj! : )
06. april 2012
rabim vsaj 3 nexte za nadaljevanje...
06. april 2012
za kaki predlog mi pišite po zs
06. april 2012
zsapala sem mu kar v naročju. Ko sem se zbudila sem bila v postelji (sicer oblečena) a vseeno pokrita. Očitno me je spravil v posteljo. Bilo je že svetlo. Ura mi še na srečno ni zbudila. Še preden sem vsatal, so se odprla vrata. »ou. Dobro jutro. Sem te zbudil?« vedno tako skrbi zame. Boljšega brata sii ne bi mogla izbrati čeprav me je večkrat jezil. »jutro. Ne nisi me. Pravkar sem hotela vstati.« rahlo se mi je nasmehnil saj sem spala od štirih popoldan in do... »koliko je ura?« »ob osmih zjutraj« no do osmih vjutro. »wow.« sem lahko samo rekla. Zaskrbljeno me je pogledal in me vprašal: »si v redu? In mi na posteljo prinesel zajtrk. »če me boš ti razvajal tako nekoč sploh ne bom zadovoljna.« sem se pošalila. Rada sem se šalila v napetih trenutkih. »saj lahko odnesem. Bom pač sam pojedel« je rekel in naredil tak obraz da sem se morala nasmejati. Že od malega me je branil. A jas sem bila pač zrelejša. Starši so govorili da je on telo jas duša ali pa možgani. »daj sem boma jedla skupaj na moji postelji.« sem rekla. Takoj se je nasmehnil kot kakše triletni otrok ko mu mamica da veliiiko čokolade.
06. april 2012
VESELE PRAZNIKE!
06. april 2012
ko sva se najedla sem si vzela telefon... 17 klicov od njega.telefon sem si dala v torbico, vzela nekaj denarja in šla v mesto. saj ne kot da bi bilo možno da ga ne bi videla. me je že čakal pred vrati. "hey" je rekel. nisem rekla ničesar niti obrnila se nisem ampak sem šla kar tako dalje.sledil mi je v mesto. ko sem šla skozi "bližnico" me je prijel za roke in me pritisnil ob zid. začel je kričati: " ni tako kot si misliš! Ljubim te" ja res je da sem te varal a to se ne bo zgodilo več." nato je rahlo popustil prijem. porinila sem ga vstran in rekla "zlomil si mi srce. uničil si moje zaupanje v tebe ... zaj naj ti pa še oprostim."pritekla mi je solza. nadaljevala sem z kričanjem "pojdi knjej! varaj njo! če bi me ljubil me NE BI varal. kje je zdaj tvoja bondinka s katero me varaš že vendar od vsega začetka?! kako sem lahko bila tako slepa! IZGINI iz mojega življenja!" sem zaključila in vsa objokana spet odšla. zdaj mi vsaj ni sledil. pobrisala sem si solze in nadaljevala pot.šla sem v prvo kavarno in si popravila ličila.šla sem malo po nakupih toliko da sem ga pozabila. kupila sem si lepo oblekco ( slika :

)
in majice ( https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcTXSChc3ah1x_8l-6-rSzgdU5UlJLld4TtTdYIx6vckPQ7pQdJM , https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcT4STRnhmONTz8Fei29KfDky17jkpvD1CwX_uJBoZuJgPrsnJ )
in odšla domov. "živijo mami!" očitno je že bila doma. "ob kateri uri lako pridejo prijatelji? "
07. april 2012
u72009
u72009
next
08. april 2012
"kakšni prijatelji? " me je vprašala. mislila sem da je pozabila da imam jutri rojstni dan zato sem ji rekla " jutri imam rojstni dan. in rojstno dnevno zabavo. vsi prijatelji jas in celo Jsnon se veselimo!" mama se je zasmejala jas pa sem jo samo čudno pogledala "kdo ti pa je dovolilo da si lahko prirediš zabavo? zraven tega pa nas niti doma ne bo. " gledala sem jo kot da bi pred mano stal marsovček in mi nekaj govoril v tujem jeziku. "alo! si še tu?" me je bolj zaskrbljeno vprašala. "jas naj držim svoje obljube? ti simoj vzgled in jih ne držiš jas pa bi jih morala zaj pa ne glede na to kaj obljubim pa če je nekaj nemogočega bi se to moralo zgoditi če pa ti kaj obljubiš pa ti je za vseeno če boš pretrla obljubo ali pa po nekem čudežu uresničila! naj ti še povem da si najbolj sebična in važna oseba kaj jih poznam. nihče ti nič ne naredi ti pa kar vse z besedami klofutaš (takrat vstopi jason) in jim delaš rane. misliš da si perfektna in da morajo bii perfektni tudi drugi (takrat ji je stekla solza.Jason je samo opazoval kaj se dogaja.) govoriš da sem jas razvajena smrklja! sama si pa še bolj razvajna manj zrela smrklja kot sem jas. nikoli ne smem kaj sama narediti! nisem več stara 5 let . imam 15 od jutri naprej 16 let! Nehaj me imeti za petletnega otroka! samo rane daješ meni atiju in jasonu! ti si črna...!" takrat me je jason objel mi zaprl usta in me odvlekel v mojo sobo. otepala sem se kot da če bi me kdo ugrabil. ko sem razumela da se ga tako ne bom mogla otresti (zobančit ga nisem hotela saj je še vedno moj brat) sem se pomirila. za usta me je še sicer vseeno držal a me je prijel tako da me je lahko pogledal. "boš tiho?" rahlo sem prikimala. ko me je spustil sem se vsedla saj sem vedela kaj bo nadaljevalo. Dramska igra z osebami: petletna punčka ki sem jo igrala jas in strog a spodoben oče, ki jo krega. "kaj je blo to?" me je malo bolj potiho vprašal.
10. april 2012
HEEY to je moj novi profil!
17. april 2012
next!!!!
18. april 2012
Hvala ampak dvomim da še bom nadaljjevala... Rada vas mam vse moje mralce (kljub majhnemu številu)
18. april 2012
next
18. april 2012
zakaj pa da nebi
18. april 2012
Nimam idej
18. april 2012
nja vam povem da moram vsaj malo nadnaravnega zraven zmešat ker zdaj sploh ne vem nadaljevati
18. april 2012
" to je bila depresivna jezna histerična in trmasta najstnica" sem mu odgovorila na vprašanje in ga potisnila iz moje sobe ter se zaklenila. vzela sem knjigo in jo brala. 7 zaporedom ker mi je bila zanimiva. več strani sem že vedla na pamet zato sem hitro prišla do 200. strani ko je neše pozvonil. "jason ti idi" sem mu zakričala. imela sva sosednji sobi tako da sem upala da me je slišal in šel odpret. prebrala sem eno stran nato pa me je poklical "sarah takoj pridi dol" "kaj sem že spet naredila?!" sem zakričala nazaj. sodeč po njegovem glasu je bilo nekaj hudo narobe.šla sem po stopnicah navzdol kjer so pred vrati dtali policisti z njihovo uniformo v rokah. postalo me je strah in noge me niso hotele več poslušat.
_______________________________________________________________________________
kaj se je zgodiloje?
je sarah kaj naredila?
Je kaj s Taiom?
Kako bosta z Jasonom to prenesla??

vse to piše v nextu ki ga pišem na wordu
18. april 2012
next
18. april 2012
hahah
next!!!
18. april 2012
NEXT!!!
18. april 2012
še en malo daljši next... bom poskusila še kaj napisati
Bila sta velik in majhen policist oblečena v njihovo redno uniformo. Oba sta imela rjave lase in žalostne obraze. Nisem več imela moči zato sem se oprijela za zofo. Manjši policist je prekinil z mučno tišino ki bi jo lažje prenašala kot poved ki jo je rekel za tem »žal mi je a vajinega očeta ne bo več domov« zdaj mi je zmankalo tudi moči v rokah. Padla sem na tla. OČI. JE. MRTEV. Te tri besede so mi odmevale po glavi. »ko smo lovili morilca je prišlo do streljanja in ga je zadel v bližino srca a mu nismo mogli več pomagati.« Jason je počasi stopil k meni in me dvignil. Oprijela sem se ga kot da bi imela zlamano nogo. Policista sta snela kapo ko sta opazila kako sva povezna in da si pomagama v najtežjih trenutkih. »ste- ste mami že povedali?« je vprašal jason. Jas sem samo nemo oprta stala in dojemala kaj se dogaja. »Pred desetimi minutami jo je poklical naš nadrejeni.« hitro me je dal na zofo zraven pa kričal »kaj se vam je zmešalo? Pelje se v službo ljui ga...« zmanjkalo mu je besed. »NE!« sem zakričala in iz žepa hitro potegnila telefon. Piiiiip....piiiiip je bilo slišati nato se je javil neki moški »halo?« »kje je mami?« sem zakričala »je tvoja mami Sylvia Lion?« je rekel gospod. »jaa...« sem rekla. Nekako sem vedela kaj bo rekel. »žal mi je a tvoja mami je imela prometno nesrečo predželeznico kjer še jo je potem povozil vlak. Drugače povedano... Tvoja mami je mrtva« iz rok mi je padel telefon en samo »halo« ki ga je rekel gospod na maminem telefonu je bilo vse kar je lomilo tišino. »kaj je!« je na mene zakričal Jason. V odgovor mu je stekla samo moja solza na lica. »reci da je živa!... Reci da je živa!« je še enkrat zakričal. S vso silo sem rahlo odklimala. Nato je stekla poplava solz. Stopil je k meni in me objel. jokala sva tako zelo zelo dolgo. Če bi naju oropali ne bi opazila. Zjutraj ko sem se zbudila sem se mu izvila iz objema in šla stuširala. Pripravila sem nama zajtrk nato sem ga zbudila. »Jason zbudi se« pričakovala sem jamranjekot pusti me spati.. nočem v šolo sem dobil samo en dolgi in glasen »neee!« »hej tu si. Na varnem si.« upala sem da mi je uspelo da ga malo potolažim.
18. april 2012
NEXT
18. april 2012
Vam je OK??
18. april 2012
preveč
18. april 2012
Zato pa mam tolko bralcev ... Pa glavno da bere kdo ki je tako poseben kot ve
18. april 2012
18. april 2012
next
18. april 2012
next!!!!!!!!
waw kakšna povezanost
18. april 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani