u103164
u103164
Odločla sm se da da bom napisala še eno zgodbo ki bo tokrat malo drugačna. Odločila sem se da bom naredila tako bolj zanimivo.

Ali boš bral/a mojo zgodbo?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. december 2012
u103164
u103164
1. DEL
_______________________________________________________________

"Kristen!" me je klicala mačeha ki je želela da ji pomagam polikati njeno novo srajco. Hitro sem se vstala in odhitela po stopnicah. Mačeha je odšla jaz pa sem polikala njeno novo dolgo srajco želela sem si boljše življenje toda boljše kot da sem sama na mrzli cesti med božičem, imela sem kup domačih opravil in vse sem postorila od kuhanja do čistenja straniščne školje. Moje življenje je pravzaprav krivično in nepravično saj bi morala imeti kaj boljšo družino kot le mačeho ki stalno pridiga da nekaj ni vredu. Ko pa kaj naredim prav pa nič ne reče. Moja ljubezen je britanski princ ki je star osemnajst kot jaz, je prepovedani sad saj ima že svojo ženo vedno pa sem si želela biti z njim.
Moje sanje o pravičnem življenju so se razblinile. Ko ravno opravim pride mačeha in reče naj ji skuham kavo. Hitro ji skuham kavo in pripravim vse primerno kar se da drugače pa imam že načrt da pobegnem. Samo tega ne sme izvedeti saj bi me zaprla v hišo in to.
Hvala bogu pa je tako neumna da misli da ne morem pobegniti pa lahko. To bom storila zvečer ob treh, čez okno, na samem. Lahko bom odšla do mojega princa Billa in ga prosila in prosila naj me vzame za ženo. Najbrž me ne bo saj sem nekaj manj kot on saj sem bila navadna služkinja mačehe Ashley Chloe ki je pravzaprav zelo zelo zlobna. Moja oče in mama sta daleč stran in se bojujeta za svoje življenje pod krutim vplivom. Jaz pa nočem več trpeti. Kmalu mi reče naj ji pripravim savno. Sama se sprosti jaz pa o tem lahko le sanjam ker se to tako ali tako ne bo uresničilo. Bistvo pa je prepovedani sad ki ga ne morem in ne bom nikoli pozabila saj tudi nočem. Bill je zelo zelo čeden in prijazen ter radodaren samo sram me je stopiti do njega in ga prositi saj bi to takoj zavrnil ker je poročen s princeso Katty in zato ga je bilo tako sram na zabavi meni pogledati v oči. Ker sem ničla in še manj kot ničla. Kmalu mačeha reče da ji skuham kosilo, zatem še večerjo, zvečer se lahko šele spočijem. Toda ob treh pripravim kovček in pobegnem skozi okno. Pobegnem pred peklom ki me še čaka in me nikoli več ne bo. Med potjo kmalu srečam...
Kristen:
(predstavljajte si)
ima dolge vijolične lase in pol modre lase z okroglimi zelenimi lasmi in ovalen obraz.

mačeha:
(predstavljajte si)
ima dolge pol modre pol vijolične lase in okrogle rjave oči z ovalnim obrazem

Bill:
(predstavljajte si)
ima pol vijolične pol blond lase in zelo okrogle modre oči in ovalen obraz.

Next?
23. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg