--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zgodba govori o punci Freji in o njenemu bratu Jacku. Freja je stara 15 let in vsako leto ima novo simpatijo kateri izpove ljubezen. Vendar nikoli niso njene simpatije hotle sprejeti njeno ljubezen zato so jo vedno zavrnile. Jack je njen brat ki ima 17let in jo skos varuje pred ljudmi ki so ji hoteli škodovat. Poleg tega pa ima Jack tudi temno skrivnost ki jo noče raskriti Freji.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Če vas zgodba zanima mi prosim dajte next da vem če se jo splača pisati naprej.
13. junij 2017
Sem Freja in zdele je jutro. Zdele je zelo posebno jutro danes bom kapetanu karatejskega kluba povedala da mi je všeč. Danes je vse lepo šlo kot sem hotela na koncu pouka so se vsi zbrali na mestu kjer bi mu mogla povedat da mi je vešeč in ga vprašat če bo bil moj fant. Zdele ga vidim hodit ven iz treninga te lepi črni lasje in modre oči. In zdej treneutek na katerega smo vsi čakali (fantu je drugače ime Alex).
F: Alex všeč si mi bi bil moj fant
A: ali se ti hecaš z mano s tabo ne bi hodil nikoli.
(Alex je z vso svojo brzino odšel)
In to so moje čudne ljubezenske težave že deset let se trudim da bi imela fanta vse se je začelo s prvim fantom ki mi je bil všeč pri petih letih ime mu je bilo Sabastian. Hotela sem ga vprašat če bi bil moj fant in se mu tudi rekla da ga imam rada ker je bilo takrat valentinovo sem mu dala tudi čokoladice vendar jih ni sprejeu in tudi odklonil je mojo prošnjo. Takrat sem se lahko šla samo jokat k mojemu starejšemu bratu. Ampak zdej sem močnejša čeprov me je zdele to nekam podrl se še vedno nekoliko uredu počutim.
Se nadaljuje.......
13. junij 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani