a nadajujem zgodbo al ne povejte jaz ne vem men je okej oboje
24. februar 2019
Nadaljuj
24. april 2019
Dobra zgodba
24. april 2019
Jst podpiram usako zgodbo.
24. april 2019
ooo hvala vam bom nadaljevala med počitnicami če bom utegnila se bom za vas potrudila
24. april 2019
u240377
u240377
zelo super
prosim postani moja frendica ker te obožujem
24. april 2019
oooomg a vi to resno kok ste prijazni tud jaz ves obožujem in ja sem sprejela piši mi kdaj ti še kaj povem o sebi oz mojih zgodbah al pa kej aja pa na profilu je še več zgodb hehe lepo se mejte
24. april 2019
Super zgodbe ki jih je napisala še bol super oseba.
24. april 2019
oooo hvala ti
24. april 2019
No evo ga moj Next je tu kdo je vesel jaz sem hehe no vživajte ob branju je mal kratek a zanimiv.

Ugotovila sem, da se hoče njegova družina preselit nekam daleč daleč stran. Zato, ker ne želijo, da se midva družina ali pa se še kadar koli vidiva. Saj veste najini družini sta sprti. Tako sem odšla domov in ga skušala ne kako pozabit. A to mi ni nikakor uspevalo. Po parih dnevih pa sem dobila nek obisk, ki ga res nisem pričakovala bil je on Aleks pred vrati moje hiše. Čudno sem ga pogledala in se spraševala kako je to sploh mogoče. Povedal mi je, da se je njegova babi odločila, da ga vzame k sebi. Zaveda se namreč dejstva, da je resnična ljubezen res ful pomembna. Ne morete si predstavljati kako sem bila vesela, da je tu pri meni. Takoj ko mi je to povedal sem mu skočila v objem in ga seveda tudi poljubila s strastjo. Joj kako je pasalo. Nato je prišla moja mami in rekla, da je kosilo gotovo in če se nam Aleks pridruži. Takoj je prikimal in stopil naprej. Ko sta to izvedela moja starša sta se zelo začudila morem povedat, da celo bolj kot jaz sama. A sta bila vesela, da se je tako dobro izšlo. Tako sva prvič pri meni tudi prespala skupaj bila sva kot dva polhka joj tako prisrčna( slike ne bom dala, ker je zasebna). Zjutraj pa sva odšla v šolo, kjer naju je čakal šok. Namreč nihče si ni mislil, da bova jaz in Aleks kdaj par tega res niso pričakovali zato so naju zbadali in žalili. Ja od tega dne dalje sva bila v šoli najmanj popularna, kar je res slabo. Ampak jaz sem bila vajena to se mi je dogajalo celo otroštvo. Zato sem nekako vedela kako priti ven.
A bom vseeno zdaj vprašala še vas bralce kaj pa vi mislite. Kako prideš ven iz najnižjega nivoja priljubljenosti v šoli???
Za nadaljevanje bi bila vesela vsaj 3h Next-ov
pa lepo se mejte do naslednič hehe
24. april 2019
Next Next Next zdej pa nexty ker je zakon zhodba
24. april 2019
hehe res hvala Next od ene osebe šteje za enega
24. april 2019
☹️
24. april 2019
Next
24. april 2019
No med tem ko čakata na še en Next pa lahko vsaj malo razmislita o vprašanju, ker bom o njem govorila v naslednjem nextu in me res zanima vaše oz vajino melnje
24. april 2019
Nevem odgovarja na uprašanje. V šoli sm bil ne pouplarna
25. april 2019
Next
25. april 2019
Nevem, ampak bi mi prav prišlo, ker sem na dnu
25. april 2019
Cudovita zgodba
25. april 2019
Ej folk danes bo nov del takoj k ga napišem hehe
26. april 2019
Wiii
27. april 2019
Next!!!!!!!!!!
28. april 2019
Next
28. april 2019
In končno je tu nov del.
Uživajte ob branju

Kako priti ven iz nepopularnega človeka na šoli je bilo ta teden glavno vprašanje. Z Aleksom sva morala skovati res res dober načrt in sva tudi ga. Po nekaj tednih seveda. Prišla sva v šolo in se obnašala normalno malo sva gledala okoli in se pogovarjala. Nič posebnega torej. Hodila sva do svojih omaric, dokler kar na enkrat nisva videla nekoga, ki je bil pri moji omarici. Iz nje je ravno nekaj vlekel hitro sva se skrila za steber, da naju ne bi opazil. Bila pa sva predaleč, da bi vedela kaj to je. Ko je opravil svoje sva šla k moji omarici jo odprla in ugotovila, da mi je ukradel moj predragi dnevnik. Prejšnji dan sem ga pozabila odnesti domov. Joj prav zaskrbelo me je kaj vse bo izvedel. No tako sem se provbula in skupaj z Aleksom smo odšla vsak v svoj razred ja bila sva parallka( isti razred drug oddalek npr. 6.A IN 6.B…) On je bil A jaz pa B. No pri pouku pa sem slišala, da so se pogovarjali o neki tatvini. Bila sem prepričana, da je to bil moj dnevnik. A sem se motila bil je nek telefon za katerega ne vejo kje je in zato so mi vzeli moj dnevik. Mislijo, da sem ga jaz ukradla ker ga pač ne nosim v šolo. Takoj sem nehala biti zaskrbljena zaradi dnevnika. Vedela pa sem namreč, da v njem piše kdo ga je vzel. Slučajno sem videla tatu, ki je bil kdo drug kot naj popularneši tip na šoli ime mu je bilo Matija tudi on je bil lep ampak ne tako zelo kot Alex. Zakaj je uzel ta telefon ja tudi to piše v dnevniku. Vzel ga je ker svojega nima in bi rad videl kako ga je imeti ja jaz ga tudi v resnici nimam pa se imam prav super noben mi ne teži mir imam kaj čem si boljšega želet. Zato sem z krajo in izvedtivijo o zločinu postala manj ne popularna a useeno še ne najbolj do tam je res težka pot. Tako, da ta poskus ni uspel več sreče prihodnič sem si rekla. Sem pa mela vsaj dobro vest in moj dnevik sem tudi dobila nazaj in vesela sem da so ga našli.
A vam je bil ta del všeč??? meni se zdi mal pre dolgočasen ampak se bom za naslednjega bolj potrudila. Skoraj bi pozabila za nadaljevnje rabim 4 Next -e.
28. april 2019
Next Next Next Next
30. april 2019
Next Next Next
04. maj 2019
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani