Vožnja domov je bila zabavna in niti slučajno tiha! Govorile smo si vice in se do solz nasmejale, in posledica tega je da smo se skoraj zaletele v avto na nasprotni strani ceste, ko je Victoria prehitevala traktor. Ni opazila avta dokler ni šla na drugi pas in se skoraj zaletela. Seveda smo bile prestrašene a je Kiki nadaljevala s pripovedovanjem štosov ki sta jih ušpičili z Tanjo. Seveda smo hitro pozabile na skorajšno smrt. Ko smo bile še nekaj 100 metrov oddaljene on stanovanja smo zagledale pokopališče. ''Opa punci! Ki pa živita? Zraven pokopališča, a me hecata?'' je rekla Kiki bol za hec kot pa zares čeprav je bila resna in prestrašena. Z Victorio sma se spogledali in avto nam je ugasnil. Zaslišale smo klice na pomoč in nato se je avto prižgal. Kiki naju je pogledla in rekla : ''Okey punci. Ne bosta me prestrašili!'' '' Kiki, ... '' sma z Victorio rekle v en glas : '' ... nisme bile midve ... '' '' No dajta no! A mislita da vama bom verjela? Victoria je avto ugasnila, in nato sta obe spuščale 'srhljive' krike na pomoč. Nato je pa Victoria prižgala avto. Vem, pravzares vem, kako zelo me hočeta prestrašit, ampak, ne bo vama uspelo!''. ''Kiki, resnično ... '' Kiki je s pogledom prestrelila najprej mene, nato pa še Victorio. Obe sma se predali, a vseeno sem Kiki dala pogled, ki je hotel, da bi še enkrat vse skupaj premislila, a ona je odločno odkimala. Victoria je speljala in ustavila saj smo prišle do stanovanja. Kiki je šla v kopalnico, z razlogom -> ženske zadeve, midve z Victorio pa sva šle v kuhinjo. Victoria je bila nekaj korakov pred mano v kuhinji in ko prišla za njo je stala kot vkopana in približala sem se da bi vidla vzrok, in kaj kmalu sem ga zagledala.

Na mizi je bila velika kartonasta škatla - ki je bila polna manjših luknjic - z napisom 'Za najini predragi in prečudoviti hčerki, V. in K.!!'. Približale sma se škatli in zaslišale mijavkanje. Z Victorio sma se spogledale in se zagnali do mize. Škatlo sme dvignile in zagledale 2 mucki - vsaka je bila v svoji košarici/postelji - z ovratnici in obeska z mačjo obliko ter imenom. En obesek je bil modre barve in na njem je pisalo Tobbie, drug pa je bil roza oranžne barve z napisom Caliot.

TobbieCaliot - Calie
Z Victorio sma se spogledle in nahitro - kot za stavo - roke stegnile na muco, ki nama je bila všeč. Jaz nad oranžno, rjavo in belo, Victoria pa na sivo in belo; ter skorajda zakričali besedico : '' Moja!''. Ko sma videli, nad kateri muci držime roki, sma se nasmehnile, ker je nad vsako muco bila ena roka in ne dve. Victoria je rekla : '' Torej veme čigavi sta tile muci. Tale je moja (pokazala je na muco pod njeno roko) in tale (pokazala je na muco pod mojo roko) je tvoja. '' Jas sem se ji nasmehnila, prikimala in dodala : ''Jp''. Vsaka je vzela svojo muco in obe sma bili očarani nad šarmom muce, ki sme jo držale v roki. Ocenjevali, božali in cartali sva ju, ko se je Victoria oglasila : '' Katerega spola je tvoja mucka??'' ''Zakaj sprašuješ? Mislim, da je punčka.'' sem ji odvrnila. '' Preveri če je res, tudi jst sem tako mislila dokler se mi ni v naročju obrnil in zagledala sem njegov spodnji del.'' je rekla in se nasmehnila. Dvignila sem svojo muco in preverila spol ter olajšano rekla : '' Par imame. ''. Victoria me je pogledala ter rekla : '' Če se bosta mucki dobro razumeli lahko pričakujemo naraščaj.'' je rekla in bruhnile sma v smeh. Pri hladilniku sma zagledala Kiki, ki naju je opazovala - bog ve, kako dolgo časa. Ko sma se z Victorio spogledali je Victoria pogledala Kiki in ji skeptično rekla : '' Alergična si na mačke? '' '' Ne, ne. Obožujem jih!'' ji je odvrnila in priletela do naju in dodala : '' Katero lahko 'žulim' in pomežiknila najprej Victorii in nato še meni. Z Victorio sma se nasmehnili in vse tri smo se ukvarjale z mucama.

________________________________________________________________
Se opravičujem, da nisem prej nextala!
Nism mogla zarad šole in tako naprej.
03. november 2012
u107986
u107986
next
03. november 2012
u66509
u66509
next
19. marec 2013
nexty
19. marec 2013
nextttttt
25. marec 2013
Nato so vsi Crknali za vedno.
Happy end
KONEC ZGODBE
12. maj 2013
u137205
u137205
●νzємι ѕι мαℓσ čαѕα ιη ρяєвєяι тσℓє zgσ∂вσ: http://www.igre123.com/forum/tema/my-crazy-love-story/55127/ - νєℓιк вι мι ρσмєηℓσ
нναℓα+ѕє σρяανιčαναм zα ѕмєтαηנє
12. maj 2013
u66509
u66509
a lahko kdo nexta zgodbo?
12. maj 2013
Melani (moj_5) vam sporoča da bo ta teden 100% nextala zgodbico
28. maj 2013
u66509
u66509
wooohooo!
30. maj 2013
Zvečer bom probala nextat zgodbico. Sem jo nextala pa mi je napisal de sem moram prijavit ...
02. junij 2013
Kiki je zazvonil telefon, dobila je klic od svoje mame. Nujno ji je morala nekaj sporočiti, vendar ne preko telefona. Dogovorili sta se, da se bosta srečali čez eno uro v piceriji Paradajz. Kiki je bila vsa nestrpna, saj je imela občutek, da se bo zgodilo nekaj slabega. Z Victorio sma jo tolažile, vendar je rekla, da ve, da je nekaj narobe. ''Če bi bila novica vesela me mama nebi klicala, še posebej ne tako pozno. Poznam jo ... '', ''Kiki, mogoče je novica tako zelo vesela, da jo mora takoj deliti z tabo; se ti ne zdi?'', ''Victoria, menda nisi tako zelo butasta ... '', ''Kiki, mogoče ima Victoria prav. Kaj če je res? Kaj če sta se tvoja mama in očim zaročila? Ne smemo pozabiti, da sta le par.''. Kiki me je prestrelila z pogledom, ki mi je dal vedeti, da bi bilo bolje če bi držala jezik za zobmi. Kmalu smo se odpravile v picerijo. Tja smo prišle 10 minut prehitro. Tako smo me mislile, ko smo pa Kikino mamo zagledale, smo se pa vprašale, da nismo slučajno 10 minut prepozne. Kiki je odšla noter in se pogovorila z mamo. Po 5 minutah je Kiki priletela ven, za njo pa njena mami: ''Kiki, počakaj, naj ti razložim vse do konca ...'', Kiki jo je ostro odsekala: '' Niti slučajno nebom več v tvoji bližini po nepotrebnem, niti boge sekunde ne; sram te naj bo ... ''. Vsedla se je v avto in rekla: ''Kathy, pelji že, kaj še čakaš?!?'', pogledala sem jo, njena jeza ... tako jezna je bila. Ko smo prišle domov, smo iztopile iz avta. Victoria je začela tolažit Kiki, jaz sem pa šla odklenat. Ko sem hotela vstaviti ključ v vrata mi je padel iz rok. Sklonila sem se, da bi ga pobrala, vendar me je nekaj potisnilo in padla sem. Hitro sem se pobrala in ugotovila, da Victoria in Kiki še opazili nista, da sem padla ... kaj šele, da bi me katera potisnila. Prisežem! Nekaj me je potisnilo. Hitro sem pobrala ključ in ga vstavila v vrata, ga obrnila in odprla vrata. Vstopila sem v hišo čisto s strahom. Na sredini hodnika sem zagledala dvoje oči. Vsa prestrašena sem prižgala luč in ugotovila, da sta na hodniku Tobbie in Caliot-Callie. Nasmehnila sem se mucki, ki sta pa nepremično sedeli. Sezula sem se in nataknila copate ter se jima približala; niti premaknili se nista. Strmeli sta v nekaj za mano. Mislila sem, da v Victorio in Kiki, ampak sem vsa presenečena ugotovila, da ju ni. Izginili sta. Stopila sem iz hiše in pogledala kje sta. Ni ju bilo. ''Victoria! Kiki! Kje sta? Pridita! Nehajta se skrivati, pokažita se!''. Nobenega odziva. Zapihal je veter in začelo je počasi deževati. Prestrašena sem stopila nazaj v sobo in zaklenila. ''Saj bosta pozvonili, če se bosta vrnili ...'' sem si rekla na glas. Naslonjena na vrata sem zdrsnila na tla. Sedela sem na tleh.
02. junij 2013
Melani (moj_5) mi je poslala odlomek, ker ga ona ni mogla objavit.
02. junij 2013
u66509
u66509
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
07. junij 2013
neext
12. junij 2013
next
12. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
12. junij 2013
Tlačila me je mora in zbudila sem se kriče. Ko sem se dvignila me je okoli pasu zabolelo, še v isti sekundi sem utihnila in se nekako objela okoli pasu. Bolečina, neznosna je. Zaslišala sem korake in čez nekaj sekund sem zagledala mamco. Vsa prestrašena je odprla vrata, me pogledala in hitro pritekla do mene. ''Si vredu? Z atijem sma te našla pred vrati? Kaj je bilo?'', iskala sem odgovor in še preden sem ga našla si je mami na vprašanje sama odgovorila: ''Preutrujena si bila, kajne?'', ''Mhm.'' sem utrujeno rekla in svojo vlogo odlično odigrala. ''Ohhh, ljubica moja ...'', ogorčeno sem jo pogledla in še v isti sekundi sem se začela jokat, jo odrivat stran od sebe in kričati nanjo: ''Kako si drzneš, kako?'', prestrašeno me je pogledala in spoznala kaj je naredila, ''Kako si drzneš?'' sem jo še enkrat vprašala. Ni našla odgovora, ''Oprosti, oprosti, prosim odpusti mi, vem, da ti ni lahko ...'', ''Kaj pa ti veš? Odidi!'' Šla je vn iz sobe in pri vratah sem zagledala Victorio in Kiki. Prestrašeni sta bili in hoteli sta priti v sobo. Še preden sta naredili korak sem zakričala: ''Zaprita vrata!''. Victoria je hitro zaprla vrata in jaz sem se začela spraševati kako je mami to zmogla narediti, kako je lahko odkopala vse moje zakopane spomine in mi odprla staro rano. Anže. Začela sem se jokat; prejokala sem vso noč.
Zjutraj sem šla v kopalnico in si očistla obraz in se na novo naličla. Vmes sem samo mislila na dejstvo, da mame ni doma in, da lahko grem brezskrbi dol. Šla sem dol in v dnevni sobi sem zagledala Victorio, Kiki in atija kako vsi napeto spremljajo neko grozljivko. Oglasila sem se: ''Spet grozljivka?'', ''Točno tako.'' Mi je odgovoril ati in me povabil naj pridem zraven gledat film, ''Ne, ni šans, da bi gledla že zdajle grozljivko, prezgodaj je zanje.'', vsi so se nasmejali moji izjavi in začeli jamrati naj se jim pridružim pri gledanju, jaz sem jim samo odkimala. Šla sem v kuhinjo in poiskala toast, poliko in sir ter si naredila 3 tople sendviče; bila sem zelo lačna. Ko sem jih pojedla sem šla nazaj v dnevno in vprašala kje sta muci. Odgovorili so mi, da sta nekje zunaj, zato sem ju odšla iskat. Zaželela sem si njune družbe. ''Caliot – Calie, Tobbie; kje sta? Muc, muc?'', nisem ju našla zato sem šla na sprehod. Ko sem se vrnila s sprehoda sem šla naravnost v svojo sobo, kjer sem zagledala muci. ''Oooo, tukaj sta!'' sem veselo rekla in ju začela crkljat. Začel mi je zvoniti telefon.Bila je Neža. Šokirana nad tem, da me ona kliče sem se oglasila na telefon.
''Ja, prosim?'
''Oj, Kathy, Neža tukaj.''
''Ooo Neža, hey.''
''Kathy, kako si? Si še jezna name?''
''Jaz? Vredu sem, pa ti? Hehe, nisem.''
''Tudi. Kaj delaš?''
''Muci crkljam, ti?''
''Muci? Kakšni muci? Emmm ... muziko poslušam, no, sem jo preden sem te poklicala.''
''Od staršev sma z Victorio dobli muci.''
''Aaa, super.''
''Mhm.''
''Eeemm ... nevem kako naj te vprašam ... ''
''Ti kar vpraši.''
''Kathy, že dalj časa se nisme pogovarjali, kar me žalosti, bi lahko šle skupaj ven?''
''Khmm, Neža, nevem če ... če imam kaj časa ... ''
''Danes, lahko tudi jutri, daj no, pogrešam najino druženje! Sploh te nič več ne vidim, tudi Victorio ne ... ''
''No prav, danes ob 6-ih se dobime pred Mc'Donaldsom, ok?''
''Ok! Čau.''
''Bok.''
Telefon sem odložila in se začela spraševati zakaj me v resnici kliče, po 1 letu, odkar sma se nehale pogovarjati ... odgovor bom kmalu dobila saj je ura pol ena.
07. julij 2013
4 nexte!
07. julij 2013
TI NEVES KAJ POMEN NE OGLAŠUJ?!
07. julij 2013
u141660
u141660
IN TO DA JE KEJ GROZNGA? DEJ PEJT USE PREBRAT X'D
07. julij 2013
next+noova
07. julij 2013
neeeeeeeeext
07. julij 2013
u140958
u140958
next
07. julij 2013
мσυѕтαcнє.* : samo oglaševala sem, nisem nič pogledla če sploh smem, itak te pa nebo pobral če ti jst tam neki objavim ....

Monk.* : začetek naij bi biu grozen; hihi, sploh skapirala nisi neh se pametno delat, ker to lahka škodi; pa nisem rekla, da morš it brat, če hočeš bereš, drugač pa ne; nisem nobenga silila; če pa ti tega nedojameš, pa tut jst nism kriva

--------------
še 1 next
08. julij 2013
next
08. julij 2013
next
08. julij 2013
nexti+nova bralka

+me lahko kera doda za frendico?
08. julij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani