u61144
u61144
a) next!!
21. oktober 2011
a) next!!
22. oktober 2011
ok, no remorse, nextam:

"Enellla!" je zavpil Teri, "primi se!" in ji je vrgel vrv. Enellla se je ujela. "HVALA!" mu je zavpila. Teri jo je povlekel gor. Skupaj sta hotela zbežat, vendar. KA-BOOOOOOM! "ŠIT!" je zavpila Enellla, "nitroglicerin imajo!" WABOOOOOM! Še en ekstplozija. Enellla in Teri sta skoraj že zbežala iz obzidka, ampak je priletela še ena epruveta nitroglicerina. BLAAAAAAAAAAAM! Padla sta iz obzidja in na srečo pristala na delu požganega drevsa in sta zato preživela. Se je ob udarcu ob vejo raztrgala leva roka, tako da je imela samo še eno. "AAAAAAAAAAAAAAAUAAAAAAAAAAAAA!" je vpila in se jokala. Teri jo je obvezoval s kosi svoje majice. Nista pa opazila 4 postave, ki so se jima približevale. Toliko časa je Teri pomagal Enellli, dokler ga ni druga postava "vžgala" na gobec in je padel na tla. "AU!" je zavpil, "SE HOČEŠ BORITI TI..... """""?"*()=%/=%&"/%&==!". Postav je samo rekla (v normalnem jeziku, "moje ime je KRUTOST!". Tudi prva postava se je predstavila: "Moje ime je SMRT!". Tretja: "Moje ime je BOLEZEN!". In četrta: "Moje ime je VOJNA!". Krutost, Smrt, Bolezen in Vojna so se zarežale. "Pripravi se na počasno smrt!" je rekla Smrt. "Najprej pa..." je rekla Krutost, vzela pištolo in ustrelila Enelllo v glavo. "AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa....................." se je še zaslišal Enelllin krik preden je padla na tla in umrla. "DEBIL NEUMEN ZAFUKANI!" je zavpil Teri, vendar ga je Bolezen brcnila nazaj. "kar misli si!" je še zamrmrala. "Tako torej!" je rekla Vojna, "boš umrl takoj ali v boju proti meni?". "GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! BORIL SE BOM!" je zavpil Teri. "Prav," je rekla Krutost in se zasmejala. "Užitek bo gledati kako ti bo Vojna trgala noge in roke, na koncu pa še glavo!". Vojna je vzela flamethrower. "Izberi svoje orožje!" je rekla, "FLAMETHROWER ALI WATERTHROWER!"

KAJ BO IZBRAL TERI?"

ČE HOČETE DA IZBERE FLAMETHROWER(METALEC OGNJA), NAPIŠITE:

A, NEXT

ČE PA HOČETE, DA IZBERE WATHERTWHROWER(METALEC VODE), NAPIŠITE:

B, NEXT

5 NEXTOV PA NEXTAM.
22. oktober 2011
NAMIG: FIGHT FIRE WITH FIRE! (PROTI OGNJU SE BORI Z OGNJEM)

POZOR! ČE IZBERETE NAPAČNO ODLOČITEV, BO TERI UMRL IN ZGODBE BO KONEC.
22. oktober 2011
ENELLLA (mrtva je že)
22. oktober 2011
u56915
u56915
a next!!
22. oktober 2011
še 4 nexte
23. oktober 2011
ok, rečmo da ŠE 2 NEXTA
24. oktober 2011
Odgovor a!!Pa hitr nexti!
25. oktober 2011
u30050
u30050
a next
26. oktober 2011
B NEXT
01. november 2011
u61144
u61144
a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!
04. november 2011
To so originalno: THE FOUR HORSEMEN OF THE APOCALYPSE: War, Famine, Disease and Death.
05. november 2011
No remorse, no repent, we don' t care for fucking mortals, nextam:

"FLAMETHROWER!!!!" je zavpil Teri in vzel flamethrower. "NO REEEEMOOOOORSEEEEEEE!!!!!!!" je zavpila Vojna in: "WHROOOOOM!" plamen je za las zgrešil Terija. Teri ni znal dobro uporabljati flamethrowerja, zato je zgrešil Vojno in zadel Bolezen v roko. "GRRRRRRRRRR!" je zavpila Bolezen in "Pšuuuuuuuuuuu!" pihnila Teriju v usta nek zelen smrdeč zrak. "hahahaha!" se je zasmejala: "v eni uri boš mrtev. Zaradi bolezni boš nehal dihati in dobil boš zelen obraz!!!!!". "GOLJUFATE!" je zavpil Teri in še enkrat zgrašil Vojno. "Ja!" je rekla Krutost, "ugotovil si! Končno malo pameti!". "TO NI POŠTENI KURBE!!!!" je zavpil Teri in ustrelil plamen naravnost v glavo Krutosti. "Ksssssssssssssssssss!" Krutost je padla v nezavest. BUM! Vojna ga je udaril s flamethrowerjem. "Auuuu!" je zavpil Teri. TRASK! Teri jo je mahnil nazaj in Vojna je bila v nezavesti. Ostala sta še Bolezen in Smrt. Vedel je da ju ne more premegati, ker sta bila oba oborožena s smrtonosnimi plini. VUUUUUUUŠ! Smrt je pihnila črni zrak, Teri se je izognil, zrak pa je zadel mrtvo Enelllo. Truplo je postalo črno in smrdeče, po njem so začeli lesti žužki, na koncu pa se je razkrojilo. "To se bo zgodilo tudi tebi!" je rekla Smrt. VUUUUUUUUUUUUUUUUUŠ, in spet zgrešila. Bolezen se je smejala in rekla: "Tvoj obraz je vedno bolj zelen! HA! še pol ure imaš pred bolečo in počasno smrtjo!". "NE!" je zavpil Teri. "Ampak!" je rekla Smrt, "imaš tudi možnost, da dobiš zdravilo. Na izbiro imaš ti dve steklenički. Smrte je izvlekla dve steklenički. Na prvi, ki je bila napolnjena z modro tekočino je pisalo: CURETON, na drugi, ki je bila napolnjena z zeleno, pa je pisalo: CYANIDE. "Torej, kaj izbereš!?"

KAJ BO IZBRAL TERI. NWM.

Če hočete da izbere CURETON, napišite:

A, NEXT,

Če pa hočete da izbere CYANIDE, napišite:

B, NEXT.

NAMIG: NALEPKE NA STEKLENIČKAH SE Z LAHKOTO ZAMENJA!
05. november 2011
u56915
u56915
Okej zdej pa nam glasvala.K nimam pojma ka nej dam...
Sam useen NEXT!!!!!!
05. november 2011
a ti dam bl jasen namig?
05. november 2011
u56915
u56915
Ti kr
05. november 2011
cyanide je strup, cureton je zdravilo, sam lohk tut zamenjaš tist kar piše na steklenički
06. november 2011
u56915
u56915
Hmmm recmo Bnext...če se gremo obratno psihologijo
06. november 2011
še 3 nexte
06. november 2011
u61144
u61144
a, neeeeeeeeeeeeeext!
07. november 2011
Uf...Ta je pa težka!Recmo B next(Če obrnemo!)
07. november 2011
u30050
u30050
b, next
07. november 2011
a NEXT
08. november 2011
OK, no shit, nextam (B je zmagal 3 )

"CYANIDE BOM!" je zavpil Teri, ki je bil vedno bolj zelen in bolan. Pograbil je stekleničko z zeleno tekočino in jo spil. VUUUUUUŠ! Vsa zelenost mu je izginila z obraza. "NE!!"" je zavpila Smrt in mu v glavo pihnila črno sapo. Teri se ji je izmaknil. "FUCK YOU!" je zavpil, zgrabil kamen in ga vrgel v Bolezen. SVIŠ! Bolezen se je izmaknila. Hotel je zbežati, vendar mu je Smrt spet zaprla izhod. DAM! Udaril jo je s flamethrowerjem. Smrt je padla v nezavest kot Vojna in Krutost. Ostala je le še Bolezen. "Ne bo ti uspelo!" je rekla in kar naenkrat so po njenem obrazu začele lesti muhe. BZZZZZZ! Napadle so tudi Terija. Zaudarjale so po gnilobi. "HAHAHAHAHA!" se je zasmejala Bolezen. Teri je tekel kolikor je mogel. WHIRLOOOOMMM!" S flamethrowerjem je pobil nekaj muh. "HOČEŠ ŠE VEČ?""" je zavpila Bolezen in muhe so se spremenile v žive razpadajoče sršene. BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ! Vsi sršeni so napadli Terija. "AUUUUUUU!" je zavpil. Več kot milijon sršenov ga je pičilo in padel je v nezavest. Ko se je prebudil je videl samo črno nebo in mrtve sršene okoli sebe. Bolezni ni bilo nikjer. Kar naenkrat je k njemu prišla neka postava. "K-kdo si?" je vprašal. Postava je odgrnila kapuco. "Enellla!" je zavpil. "Živa si!". "Popij to," mu je zašepetala. Teri je ravno hotel spiti, ko je mimo prišla še ena postava in butnila Enelllo. "NE PIJ TEGA!" je zavpil postava. "KDO SI?" je vprašal Teri. "NI VAŽNO!" je rekla postava, "PRIDI Z MANO!". "Ne Teri!" je zavpila Enellla. "NE VERJAMI, PRIDI Z MANO!!!!".

S KOM NAJ GRE TERI?

Če hočete, da gre z neznano postavo, napišite:
A,NEXT

Če pa hočete, da gre z Enelllo, napišite:
B,NEXT.

NAMIG: NUJNO GA PREBERTE:
ENELLLA JE BILA MRTVA?! KDO BI JO LAHKO OBUDIL!? IN ČE BI JO, BI JO LAHKO SPREMENIL!
13. november 2011
5 nextov
13. november 2011
u56915
u56915
Hmmmmm Omg.....a next!
13. november 2011
A NEXT
13. november 2011
A NEXT
13. november 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani