Hojla! Odločila sem se, da bom napisala eno zgodbico. Mogoče ne bo ravno nevem kaj, ker je to moja prva, ampak upam da vam bo všeč
______________________________________________________________________
MADISON
Živjo! Sem Madison Lopez, stara 18 let. Ja, pravkar sem jih dopolnila, ampak se še vedno počutim kot da bi bila mladoletna. Imam fanta Mikea, s katerim sva skupaj že 1 leto. Zelo rada imam svoje življenje. Uživam ga kolikor se da. Tudi moja preteklost je že skoraj pozabljena..
Imam tudi najboljšo prijateljico Bello s katero se poznava že odkar sva se rodili. Vse kar ji zaupam, vedno ostane samo med nama.
Kot ponavadi se vsako jutro vstanem ob 6-stih, se umijem, oblečem in pojem zajtrk, natopa počakam na avtobus, da me odpelje v šolo. V šoli pri vseh predmetih sedim zraven Belle, tako da je včasih zelo zabavno (hodiva na isto srednjo šolo). Po pouku se odpeljem nazaj domov, naredim domačo nalogo, ponovim snov, nato pa se odpravim na sprehod z mojim psom Rexom. Včasih se nama pridruži tudi Mike ali Bella in potem po sprehodu ostaneta še malo pri meni doma. Staršev velikokrat ni, zaradi službe. Pred letom sta napredovala v njun sanjski položaj.
Ja, kot vidite je moje življenje res sanjsko in upam, da bo tudi ostalo. Če bo skrivnost ostala neodkrita...

Nextam??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

22. februar 2012
Jaz:


22. februar 2012
Bella:


22. februar 2012
Mike:


22. februar 2012
next!

Pa sori ker oglašujem ampak berite prosim:

http://www.igre123.com/forum/tema/love-forever/29424/
22. februar 2012
Neext.!!
23. februar 2012
isabela123: nč hudga. sm vsaj še eno zgodbico začela brat
_______________________________________________________

Tisto kar piše v uvodnem je samo okvirno kr počne tut še druge stvari sam to se zve šele pool ;P
23. februar 2012
nexttt dober začetek
se opravičujem ker oglašujem

http://www.igre123.com/forum/tema/zivim-po-njegovih-pravilih/29127/
23. februar 2012
Sej drgač če enm dovolim še ne pomen da lah kr oglašujete ;P
Sam neznanka_0a: FUUUL MAŠ DOBRO ZGODBICOO !!

Evo.. 1. deu moje zgodbice ((:
__________________________________________________________

No ja. V uvodu sem vam opisala le dneve med šolo, ampak ravnokar so se začele poletne počitnice in s tem veliko zabave! Med počitnicami je namreč prirejeno največ zabav v letu!
"Driin, driin" me je zbudil zvonec pri vratih. Odprla sem najprej desno oko in nato še levo ter presenečeno ugotovila, da sem na kavču pred odprto televizijo. Očitno sem včeraj zaspala med filmom. Počasi sem se vstala in odšla proti vratom. "Madisoon!!" je veselo zavpila rjavolaska, takoj ko sem odprla vrata, nato pa me objela. "Kaj se me ne spomneš?" je vprašala, ko je videla moj presenečen in nezaupljiv pogled. "Amm.. Hm.. Ne ravnoo" sem bila v dvomih. "Hjooj noo. Ti bom pa pomagala. Se spomneš poletnih počitnic pred tremi leti v Italiji?" Nekaj časa sem rabila, da sem se spomnila. Oh jej. Tiste počitnice. Tiste groozne počitnice. Res so bile grozne, ampak pri vsem tem mi je pomagala punca, ki sem jo tam spoznala. Ta, ki sedaj stoji pred mano. "Mia?" sem bila presenečena. "No, pa se me le spomneš" se mi je nasmehnila.
Mia

"Vem, da na tiste počitnice nimaš preveč lepega spomina, ampak vseeno sva se zelo dobro razumeli in obljubili sva si, da se bova še kdaj videli. Si ga še.." "Že vredu že vredu" sem jo prekinila. Govorila je vendar kot navita. "Oprosti" se je opravičila "tako sem razburjena, da sem končno v Londonu!!" "Haha. Raje povej kaj te je prineslo sem." "Hjaa.. Če se ne motim, so se ravnokar začele poletne počitnice in sem starše prepričala, da grem lahko k tebi! Sori ker se nisem najavila, ampak sem te hotela presenetiti in upala sem samo, da me boš sprejela v svoj dom." Seveda! Kar naprej. Pokazala ti bom tvojo sobo." Prijela sem enega od kovčkov in ga nesla po stopnicah. "Zelo lepo hišo imate." je rekla Mia med ogledovanjem hiše. "Ja. Komaj eno leto in pol smo tukaj, zato je skoraj nova. Še dobro, da sem ti poslala nov naslov, drugače bi me iskala zeloo dolgo" sem razložila. Ko sva prispeli v sobo za goste sem ji pomagala pospraviti stvari iz kovčkov in pripravila posteljo. "Madison, kaj ne grete nič na morje ta čas, ko sem tukaj?" "Ne. Starša sta bila povišana in zdaj delata več, kot je treba. Bolj malo sta doma." "Pa to je super! Jaz sem si vedno želela, da bi lahko bila sama doma, pa je vedno eden od njiju doma in seveda bratec." "Haha. Mogoče je res fino, ampak včasih se počutim zelo osamljeno." "Pa nimaš nobenih prijateljev, da bi jih povabila?" "Ja. Velikokrat sta pri meni najboljša prijateljica in moj fant.." "Fanta maš? Kako dobro! Miga boš predstavila?" "Ja, seveda, ampak najprej te bom malo preljala po Londonu, če si že tukaj" sem se ji nasmehnila. "Prav" se je strinjala in že sva bili na poti v središče. Pokazala sem ji veliko znamenitih stvari v Londonu, vmes pa sva se ustavili še v kakšni trgovini z oblekami in pa enkrat seveda tudi na kosilu v restavraciji. "Se ne bojiš, da bi zdaj prišla starša domov in opazila, da tebe ni?" me je vprašala Mia medtem, ko sva pili sok v neki kavarni. "Ponavadi delata od 6-ih do 8-ih, včasih pa si celo najameta kakšno sobo v hotelu blizu službe in tam prespita."
Starša

"Joj, pa to je fuul velik. Ampak kako te lahko pustita čisto samo toliko časa? Mislim.. Sej je že fajn, da si sama, ampak ne vem kako zdržiš. Jaz ne bi zdržala sama." "Veš, od tistega dogodka na počitnicah me težko pogledata.." "Oh.. razumem. Pa ve še kdo od tukaj za ta dogodek poleg mene, tebe in staršev?" "Ne. Trudim se pozabiti, ampak veliko stvari me spomne na takrat.." mi je šlo vse bolj na jok. Mia me je čez nekaj časa pomirila in lepo sva se pogovarjali naprej o šoli, prijateljih, kaj vse se nama je zgodilo, medtem ko se nisva videli in podobne reči.
Ko sem čez nekaj časa pogledala na uro, sem vsa presenečena ugotovila, da je že sedem. "Ojoj. Nazaj domov morava. Čez 1 uro bosta že doma, jaz pa sem jima obljubila, da bom danes skuhala večerjo." "Okej, pejva. Ti bom pomagala." In tako sva odhiteli domov delati večerjo.
25. februar 2012
Neeext.!!
25. februar 2012
nextt!
26. februar 2012
Neeext! (:
26. februar 2012
Evo nextam (:
_________________________________________________________________

"Mami, ati!" sem veselo zakričala ter ju objela, ko sta vstopila v garderobo. "Hojla, ljubica. Kako si?" "Vredu. Eno vprašanje imam. Ali je lahko Mia pri nas za 1 mesec?" sem ju lepo prosila in pokazala na Mio. Pogledala sta v smeri mojega kazala in ko sta videla Mio, sta postala nekam bleda, vendar sta kmalu dobila nazaj pravo barvo. Vedela sem zakaj. Mia ju je spomnila na dogodek izpred treh let. "Seveda lahko ljubica. Le da bosta pridni" se je prisiljeno nasmehnila mami. Nato je nastala mučno tišina, katero je pretrgal ati: "Mmmm.. Kaj pa tako lepo diši." hotela sem mu povedati, pa me je že prehitel. "Pečen krompir in dunajski zrezki, kaj?" "Hahaa. Še vedno ti gre to" sem se mu nasmehnila. Skupaj smo se vsedli za mizo in povečerjali, nato sta mami in ati odšla, medve z Mio pa sva pospravljali posodo. (M-Mia, J-Jaz, A-ati)
M: Omg. Si videla njun obraz, ko sta me zagledala? Kot da bi videla duha.
J: Mhm. Tudi onadva nimata dobrih spominov na tiste počitnice.
M: Oh ja. Tudi meni je bilo grozno. Tisti prasec! Madison, res mi je žal, da sem ti ga sploh predstavila.
J: Ah. Zdaj je kar je. Pa saj lepo živimo naprej. Samo da se več ne pojavi pa bo se lepo in prav.
A: Madison! A bi se lahko že enkrat navadila zapirati televizijo?!
J: Ups. Sori ati sam se mi je mudil ven!!
A: Ja, ja, Že prav!
J: Hahahaha.. Včasih sta prav zelo tečna, čeprav ju pogrešam.
M: Haha. Lepo to. ;D
Ko sva pospravili posodo, sva odšli v mojo sobo.
M: In kaj greva zdaj gledat?
J: Hmm.. Lahko bi gledale kakšen film.
M: Grozljivko!
J: Ne grozljivke! Ne maram jih. Sploh ker sem eno doživela.
M: Oh oprosti.
J: Lahko gledava film Turn me on.
M: Okej. Kera zvrst?
J: Hmm.. Ne vem kam bi ga uvrstila. Mogoče med najstniške filme alneki.
M: Haha, okej.
Pogledali sva film, nato pa se odpravili spat.
Ko sva se naslednje jutro zbudili, se nama sploh ni dalo vstati. Tako sva skoraj do 1 popoldne preležale v postelji in se pogovarjale o filmu, ki sva ga gledali včeraj zvečer. (Mia je zjutraj prišla v mojo sobo in 'obtičala' na kavču.)
J: Veš kaj. Mislim, da bo bolje, če se vstaneva in greva kaj pojest. Fuul sem že lačna.
M: Okeej. Sam, kaj pa bova jedli?
J: Hmm.. Že dolgo nisem jedla čokolinota!
M: Aha.. Haha. Okej, greva jest čokolino.
Tako sva pojedli vsaj 3 polne sklečke čokolinota, preden sva bili zadovoljni.
M: Ej, kaj pa tvoj fant in prijateljica? Boš kaj predstaula?
J: Ja seveda. Čaki, takoj ju pokličem.
(B-Bella)
B: Ja?
J: Hey Bella.
B: O živjo.
J: A imaš danes kaj časa?
B: Uff. Še preveč. Zakaj?
J: K meni je prišla ena frendica z morja za nekaj časa, pa bi te rada spoznala.
B: Okej, pridem. Kdaj pa?
J: Amm.. Ob ene 6-ih?
B: Okeej.
J: No, se vidimo. Zdaj pa moram it da pokličem še Mikea.
B: Okej. Bye bye.
J: Čau čau.
J: Evo, zmenjeno. Zdaj pa še Mike.
Pritisnila sem tipko 'kliči' in čakala, čakala, čakala.. Pa se nobeden ni oglesil.
J: Ne oglasi se.
M: Kako?
J: Ja ne oglasi se.
M: Probi še enkrat.
J: Okej.
Ponovno pritisnem tipko 'kliči', pa se spet nobeden ne oglasi.
J: Okeej, to me pa že mau skrbi. še nikoli se ni zgodilo, da bi ga mogla 2x klicat.
M: Sej lah probaš še enkrat, ne. U tretič gre rado.
Še tretič pritisnem tipko 'kliči' in tokrat zaslišim glas že po prvem pisku. Vendar to ni bil Mikeov glas.
___________________________________________________________________________

Next.??
27. februar 2012
Neext!
27. februar 2012
Neext.!!
27. februar 2012
next!
27. februar 2012
neeext
28. februar 2012
nexttt ful dober

ps: se opravičujem ker sem delala reklamo za svojo zgodbico...
28. februar 2012
neznanka_0a: Je že zdauni opravičeno
_______________________________________________________________
(J-Jaz, M-Mia, F-tisti Fant, MI-MIke, B-Bella)
F: Ja?
J: Amm.. Kdo je to?
F: Kdo si ti?
J: Najprej povej ti kdo si!
F: Ugrabil sem tvojega fantaa!!
J: Pa nehaj se zafrkavati no! To ni smešno!
F: Hahahahahaa..
(V odzadju sem zaslišala Mikeov glas)MI: Pa daj telefon sem no! Al jo boš prestrašil!
J: Mike?
MI: Živjo miška.
J: Kdo je bil tisto?
MI: Mah.. En frend je pršu za poletje k men. Ta stare sem prepričal, da ne gremo nikamor na morje.
J: Oh, super! Potem to pomeni, da bova lahko skos skupaj.
MI: Tako je. Mwa. Zakaj si že klicala?
J: Tudi jaz imam prijateljico na počitnicah, vendar samo za en mese, in si te želi spoznati.
MI: Ahaa. Okej. In?
J: Prideš k meni ob 6-ih?
MI: Ja, samo če lahko zraven pripeljem še prjatla.
J: Tistga smotkota k je pri teb?
MI: Pa sej ni tko smotan kot se zdi.
J: Hjoooj. Pa nej pride, samo da boš ti tukaj.
MI: Oh, seveda.
J: Okej, se vidmo. Mwa
MI: Ja, bye. Mwa mwa mwa

In nato je prekinil

M: In kaj je rekel?
J: Pride. Oba prideta. In to čez.. (pogledala sem na uro) .. 4 ure.
M: Super! In kaj greva delat do takrat?
J: Am.. Mislim da bi blo dobro, da se greva najprej preoblečt.
M: Ups. Čisto sem pozabila, da sva še v pižami.
J, M: Hahahahahahhahaaha.

Preoblekli sva se v poletna oblačila (obe v modro), nato pa nekaj časa razmišljali, kaj bi delali.. "Hmm..." "Že vem!" je zavpila Mia po dolgotrajnem razmisleku. "Kaj pa?" me je zanimalo. "Pejva na internetno klepetalnico in zajebavajva folk!" je rekla s 'ponarejenim fantovskih glasom', tako da sem se mogla nasmejat. "Okej, ampak ne za dolgo" sem se strinjala. Nato sva šli na računalnik in vtipkali OTROŠKA KLEPETALNICA ter se vpisali. Tam sva 'spoznali' kar nekaj TIPOV. Punc sva se bolj kot ne izogibali, saj sva želeli zafrkavati večinoma fante. Ne vem če so bili lušni, so bli pa prav zagotovo packi! En je napisu če bi se nekje dobila, da bi me spoznal, drugi če se bi prišla mečkat k njemu domov in take naprej. Z Mio sva se smejali in zgražali ob enem tem izjavam. Ura je kar hitro minevala, vendar sva imeli po tem, ko sva končali, še 1 uro časa. "Greva malo na sprehod v park?" sem predlagala. "Okej." In tako sva se 45 minut sprehajali po parku. Mislila sem, da bom srečala koga, ki ga poznam, ampak so očitno vsi nekje drgje na počitnicah ali pa doma poležavajo. Ko sva prišli domov, mi je Mia na hitro pomagala pospraviti stanovanje (kar je bilo malega razmetanega). Kmalu sva zaslišali zvonec na vratih. Stekla sem k njim in jih odprla. Pred prijanjimi je stal Mike. Skočila sem mu v objem in ga poljubila na lice. "Hojla" je pozdravil. "Živjo." Nato sem opazila njegovega
prijatelja, ki je stal za njim in naju gledal postrani. Očitno mu je šlo na živce to objemanje in sem Mikea spustila. Nato sem ga malo natančneje pogledala. Pa saj sploh ni bil tako slab. Imel je nebeško lepe modre oči, črne lase in kasneje, ko se je nasmejal, je pokazal svoje prelepe zobe. Priznam. Res mi je postal malo všeč, čeprav sem ga sovražila zaradi tistega po telefonu.

Ko je Mike opazil, da ga gledam, ga je končno predstavil:"To je Lucas. K meni je prišel na počitnice, ker so starši za čez poletje službeno odšli na Novo Zelandijo. Drugače je z morja." "Aa.. Lepo" sem rekla in mu podala roko "jaz sem Madison." "Vem. Mike mi je povedal. In prav je imel, ko je rekel, da si lepa" je rekel ter se mi nasmejal. Mislim, da sem celo zardela! Mike ga je grdo pogledal. "In pa oprosti zaradi tistega po telefonu" se je še opravičil. "Je že vredu. Vstopita noter" sem ju povabila. "To je Mia" sem jima predstavila prijateljico. Nato sta se predstavila sama. "Bella ni prišla z vama?" sem ju vprašala. "Ne. Mogoče pride kasneje" me je pomiril Mike. "Gremo gor v Madisonino sobo?" je predlagala Mia po kratkem premolku. Fanta sta se strinjala. Najprej je šla po stopnicah Mia, nato za njo Mike in še Lukas. Ohh.. In kako je bil blizu Lukasov obraz z mojim, ko je šel mimo. Lahko sem zavohala njegov prijeten vonj. Jooj.. bil je tako blizu.. tako zelo zelo blizu...
_________________________________________________________________

Next??
01. marec 2012
neeeext.!!
01. marec 2012
next
15. marec 2012
neext
16. marec 2012
Neeext!
16. marec 2012
Next?!
24. marec 2012
next
31. marec 2012
Neeext!
23. april 2012
next!!!
19. oktober 2013
u155253
u155253
next!!
01. november 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg