Sobotno juro,js pa sedim za računalnikom in delam predstavitev.Komu se da?Poleg predstavitve mi po glavi roji na miljione stvari...moja bff se je preselila v NY in zdej sem sama na celem svetu,no vsaj takšen je občutek. sedla sem na preprogo in zopet gledala najine skupne slike. Ja Kate je bila najboljša prijateljica. obljubila je da me bo poklicala,ko bo imela čas. no seveda imam tudi druge rijatelje, torej nisem sama.Tom, Any in Peter. pravijo da smo nerazdružljivi. kokrkoli jst ljubim modo in Joea. moja starša sta bogata in imamo služkinjo tako da ne delam preveč in tudi voznika imamo. mami je modna oblikovalka, moj oče pa je podjetnik. sicer sta najbolša starša na svetu,ampak kdo bi imel starša,ki sta doma samo čez vikende?
zgodba je deloma resnična

zbudila me je budilka.čaki! ooo..... ponedeljek!!!kako sem jih sovražila in dolge ure matematike. še dobro da se šolsko leto končuje.pogledala sem se v ogledalo. sicer sem zadovoljna s svojim izgledom, ampak ti podočnjaki in mozolji mi ne dajo miru.odšla sem v garderobo. vzela sem lahkotno belo oblekico in verižico,ki jo je Kate ljubila.ko sem se oblekla ...
16. marec 2013
next
16. marec 2013
Je pri vratih pozvonilo. bil je moj voznik.sicer bi lahko rekla,da je moj vrstnik.Zelo je mlad.
Liam(voznik):
http://data.whicdn.com/images/12476497/boy-car-cute-grass-nature-Favim.com-110366_large.jpg

Nikoli si nisem mislila,da bom nekaj čutila do njega.Mislim veliko manj je od mene in poleg tega dela pri nas.No,vsaj tako mislijo frendi....in seveda starša.Ampak vedn ko ga pogledam me zmrazi in postanem rdeča. če kaj sovražim je to da postanem v nerodnih situacijih rdeča.
Pogledal me je od pet do glave. ni bil zadovoljen.˝Liam?Ka je narobe?˝ sem ga vprašala in si popravila pramen las,ki mi je padal na oči.˝Nevem,drugačna si odkar si prišla iz London˝reče in se obrne proti avtu.odpre mi vrata in sam sede na drugo stran. Sedem v avto in vidim kako me skozi okno opazuje mami.˝Kako drugačna?˝rečem živčno.˝Nevem zaprta si in ne smejiš se več˝ ˝Liam reč da se delaš norce!˝ res je, z njim sem se vedno pogovarjala in smejala.Kadar ni bilo prijateljev in staršev,ki so menili,da ni zame in me prav odvračali od njega.To sem jim zamerila. bil je popolnoma vredu fant in poleg tega je imel cilj,ki ga noben vrstnik ni imel.˝Maja pojma nimam ja se je dogajal v Londonu,ampak to nisi ti!˝reče in zavije na šolsko parkrišče.˝Liam!.....˝nisem nadaljevala.Povedala bi mu čustva in on bi se smejal.˝Maja poglej se!˝reče in me prime za roko. seveda sem zardela,kaj pa drugega!!!˝Zamudila boš!Pojdi!˝ spusti mojo roki in namigne na šolo.˝Liam po pouku m+bi se rada pogovorila s tabo!˝ rečem in zapustim avto. imela sem mu sicer tudi namen povedati kaj čutim,ker nism več zdržala.V šoli je blo kr neki mislim resno kr neki.In po pouku so me vabl prjatli,da grem z njimi v kavarno,ampak vedela sem da me čaka nekaj bol pomembnega od kave.Čakal me je Liam. In ko sem se ravno tako lepo zatopila v sanje,me poklče Liam,da je na parkirišču. res je bil.prvič sem se bala vstopiti v avto.vedela sem,da ko bom naslednjič istopila iz avta bo vedel kaj čutim.

Jst:
http://files-cdn.formspring.me/photos/20120527/n4fc28f2ff3cde.jpg

Moja obleka:
http://www.picknvote.com/uploads/generated/3cedaeae0c07b8a6a61a45c69bd02390_800_600_percentual_p_.jpg
17. marec 2013
next
21. marec 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg