Če si odprl to strn pol veš da to ni za hec. Tle lahk vidmo al je res problem razdeljevanja ljudi in povečanje revščnosti ravno zrd tega ka ljudje revnejše od sebe oddaljujemo in njim ne pomagamo, čeprav vemo na koliko načinom jim lahko. Zdj še ti povej in odgovori na anketo, kaj bi ti stoču če bi bil deležen v takem primeru. Tenxs za sodelovanje!!
31. avgust 2011
Tle lahk poveš kaj bi storil v različnih primerih
31. avgust 2011
Js bom dala zmer nov primer in vi lahk odgovarjate.
31. avgust 2011
Današnji primer bo kaj bi storil v situaciji če bi sam z denarnico v veliki vsoti šel mimo vasi kjer bi ob cesti ležalo več revnih ljudi, brezdomcev ki pričakujejo tvojo pomoč, a vidiš da si oni pomagajo z alkoholom in bi ta denar ki jim ga bi po vsej verjetnosti dal porabili za alkohol.
31. avgust 2011
Na drugi strani ki jo bom ustvarila pa boste odgovarjali na anketo ta stran se bo imenovala - Ali se ljudem v stiski da pomagati ?? Udeleži se strani in tisti ki bo na strani pri pomoči ljudem in tu najbolj sodeloval bo dobil posebno stran ki bo namenjena njemu in bo na njej lahko dodal vprašanja da bodo njegovi prijatelji videli ali se lahko tudi oni tako spopadejo s temi težkimi vprašanji ali se je lahko samo on!!
31. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg