**** Rdeča luč. a voznik ni pritisnil bremze. čelno je trčil v nas. zajela me je tema****

Sunkovito sem se prebudila iz sanj. tega je bilo že dolgo. Starši so mi umrli v prometni nesreči, jaz sem preživela. imela sem 3 leta. Njunih obrazov se ne spominjam več. Ker nimam drugih sorodnikov, oziroma mam babico, ki je nora in teto, za katero so izginile vse sledi. no, ker nimam za iti k nobenemu, sem pristala v sirotišnici. Prišla sem med otroke. Vsak mesec so prišli starši ki so želeli otroke posvojiti. vsak mesec na ta dan, sem se delala da sem bolana. ali pa sem zbežala. nisem želela biti usiljena k neki novi družini!

v sirotišnici sem že 12 let. ker sem najstarejša sem glavna. Vsi se me bojijo in sm carica. Glavna v sirotišnici in vsi želijo biti moji prijatelji. kdor se mi upre. Nastrada!
js:

Ime mi je Jasmina Liran in ja, včasih sem pasja, večinoma pa prasica. a v tako so me vzgojile pasje učiteljice v sirotišnici. Bilo mi je lepo, res. Imela sem nadzor in bila sem najlepša. Zakaj bi kaj spreminjala?

Boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

12. marec 2014
u164688
u164688
next
12. marec 2014
next
12. marec 2014
hvalaa
12. marec 2014
u157733
u157733
next
12. marec 2014
u164688
u164688
nextaj
12. marec 2014
next
12. marec 2014
pišem
12. marec 2014
neext. looking good. in mimogrede, ali dovoliš oglaševanje?
12. marec 2014
+ hvala za vse nextee
ZA VSAK SLUČAJ
- če je ta tema podobna kaki drugi zgodbici se oproščam
- prosim brez kreganja
- ne oglašujte svojih zgodbic, razen če dovolim
lp.
12. marec 2014
Prišel je dan ko pridejo mladi ljudje, ki ne morejo imeti otrok. sedaj se nisem več skrivala ali se delala bolane. noben ni želel posvojiti tečne najstnice. vsi le ljubke otročke. diskriminacija!! sedela sem v kotu (kot vedno) in hkrati sem si želela da me posvojijo, hkrati ne. Takrat me je en prijazen par pogledal. prihajali so proti meni. so me želeli posvojiti?

"HELL NO!" sem zakričala vstala s stola in šla stran. nope, nope, nope, nočem biti posvojena šla sem v mojo sobo. ki sem si jo morala deliti še z petimi bednimi puncami. ob moji postelji je ena ploščica bila spodaj votla. priuzdvignila sem jo in zagledala moje bogastvo. bogstvo, ki sem ga dobila z izsiljevanjem in grožnjami. vzela sem pet evrov, od dobro preštetih štiriinšestdesetih evrov. splazila sem se skozi okno in šla sem v trafiko. tam je delal en mlad fant.


dajal mi je zastonj cigarete in za to sem mu vračala tako, da sem ga za vsak cigaret poljubila, al kaj podobno bedastega. Ja, kadila sem. To je posledica osamljenosti in odraščanja brez staršev. Čeprav sem bila taka prasica, sem si nekje globoko v sebi še zmeraj želela le tega kar imajo druge običajne najstnice. Mamo, očeta, nadležno sestrico ali brata, kup neumnih prijateljic in tegobe z fanti. A tega nisem imela. imela sem Jana, ki mi je dobavljal cigarete in mi včasih dal kej alkohola in on je predstavljal mojega ''fanta''. uau. res nice življenje.
12. marec 2014
neext
12. marec 2014
hvalaa
12. marec 2014
u164688
u164688
next
12. marec 2014
next
12. marec 2014
že pišem
12. marec 2014
Šla sem na neko klopco med drevesi in prižgala sem enega. Ko sem ga skadila se mi je pridružil Jan. Nekaj časa sva se pogovrajala, malo ''igračkala'' potem sem šla nazaj. Pospravila sem cigarete in Se ulegla v posteljo. Do mene je prišla maja.


mislila je, da je kul, ampak da si kul ni pomemben videz, temveč tudi karakter prasice. in ona to ni bila. bila je neumna koza to pa je to. "omojbog Minčka!, spet si kadila!"
"Kuzla ena, ti meni MInčka? pi***************" pa še nekaj sočnih kletvic zraven pa je pobegnila. Šla sem k Janu.
"ou, veš una Maja, za katero si reku da je kot kravva? ji lahko kaj narediš? taka koza je!" Jan me je pogledal, se nasmehnil. "zate vse miška!" me poljubil in šel.

Čez en teden je mAja prijokala k meni.
"Mina, ne veš kaj se je zgodilo." zavila sm z očmi. potem pa sm jo pogledala. hlače je imela krvave. faak
"nek fant, tisti iz travike, me je poslal za grm, tam naj bi bili cigareti zate. Tam je čakal en fant ki je biu ful lušn in reku je naj pobegnem z njim. ampak nism želela. potem sva se začela poljubljat in blo mi je ušeč in potem me je posilil, kar tam. za grmom. "

delala sem se zaskrbljeno, a bila sm srečna. končno bo postala malo pametnejša. a kmalu so ugotovili da je zanosila o.o !!! Janu sm se zahvalila.
Njo so poslali stran in nisem je več videla. O ja! ena točka zame.
____________________________________________
čez nekaj časa, ravno ko sem kadila je do menepršla neka kravcarekla je, da mebo zatožla učiteljici.
"fak mala, skipaj se nekam!" sm rekla, ampak mi je uzela cigaret!! ou. boksnla sem jo v obraz in ji zlomila nos. tekla se je jokat. faak. dobila sem kazen. morala sem pomiti tla CELOTNE sirotišnice. Bila je noč in sedela sem z metlo v roki in uživala v samoti. kot da bom zares pomila vsa tla tukaj, pha! takrat sta vstopila dva urejena, moški in ženska. prišla sta do mene.
"ti tukaj delaš?"
"ne! js sm sirota in opravljam kazen!" sem zabrusila. in ženska se je nasmehnila. z moškim sta se spogledala.
12. marec 2014
next
12. marec 2014
tnnx
12. marec 2014


onadva -.-
šla sta so upravitelja sirotišnice. in zahtevala sta posvojitev neke najstnice. ph. mogoče je una ki sem ji nos zlomla, hihi. potem pa sta prišla in s papirji pokazala name.

"Ljubica, sedaj si Jasmina Rider. Jaz sm Jane, moj mož je Peter." pritekla je ''učiteljica'' in mi vrgla kovček na nogo. preklela sem jo, peter pa se je nasmehnil "kako si ljubka" pogledala sem ga z pogledom -kaj ti misliš da te bom vzljubila al kaj?- pha! Zmuznila sem se jima in vzela moj denar izpod plošice. Potem sem jima sledila. V avtuu sem cel čas sedela zadaj in se kujala.

"pustiva jo jane, verjetno je v šoku. ločila se je od edine družine ki jo je poznala. se bomo pogovorili jutri, pri večerji." je rekel. jane je pokimala js pa sm prhnila. o ja, sirotišnica mi je veliiiko pomenila (sarkazem!) KO pa sem zagledala njihovo hišo- UAUdobila sem sobo na vrhu in moja soba je bila velika. zakonska postelja, pisalna miza, tri omare in dva predalnika in uau, še in še stvari. UAU. DO mene je prišla Jane.

"Zaspi, tu je nova pižama. Jutri imamo večerjo skupaj. ne pozabi priti."
________________________________________________________________

Zaspala sem in spala sem kot angel. res. cel dan sem se sončila ob bazenu (plavala nism, ker nism melaa kopalk)po kosilu, ki mi ga je skuhala kuharica sem šla do Jana. Pokadila sem cigareto z njim in mu povedala, da so me posvojili. bil je malo slabe volje, ampak je le skomignil z rameni. KO sem se vrnila, me je Zalotil Peter, kako mečem cigareto v grmovje.
"večerja!" je rekel. in šla sm na to jebeno večerjo.

začel je Peter
"Z jane sva se zmenila nekaj reči.. najprej. hodila boš v šolo!"
"kaj? NEEE! NE!" Sem začela kričati ampak me je Peter z presenetljivo strogim pogledom utišal.
"hodila boš v šolo, ne boš smela kadit in se drogirat. vem da boš lahko to delala na skrivaj, zato ti bova zaupala. po enemu mesecu bova naredila test krvi, da bova videla če si res nehala. "
"kKAJ? a vi ste nori?" a me je spet prekinil, prasec en.
"vidiva da nimaš oblek. Jutri te bo Jane odpeljala v šoping, kjer bosta skupaj kupovali. mesec ti bova dajala 200 evrov. torej 50 evrov na teden, prvi mesec pa dobiš 1000 evrov in to že danes, dobila boš kartco, a vse kar boš kupovala bova dobila izpiske in če nama ne bo všeč bova postavila limit. zajtrke si pripravi sama, kosilo naredi kuharica, večerjo jemo skupaj. če želiš na kakšno zabavo moraš vprašati, če želiš uhane v popku al tatuje ali barvanje las, moraš vprašati, če želiš da prijatelji prespijo pri tebi moraš vprašati. za začetek. ko ti začneva zaupat se lahko pravila spremenijo. do takrat pa-vse naju vprašaj, pa če bo še taka malenkost!"

pokimala sem.

"to je to" je rekla Jane, pobezala po belem rižu in se namrdnila. "povej nama kaj o sebi" je rekla, peter pa je pokimal.

"aaam.... pri treh letih sem bila v prometni nesreči v kateri so moji starši umrli. od takrat sem v sirotišnici." utihnila sem. nastala je neprijetna tišina.

"katera je tvoja najljubša barva?"

"am... kokr mi paše. pač vse, razn roza." sm rekla in ji nisem povedala ničesar določenega. pokimala je.

"katera je tvoja najljubša žival?"
"am. nevem. nimam najljubše živali" in sm utihnila. nastala je neprijetna tišina. potem sem rekla da sem utrujena in če grem lahko spat. pokimala sta, vesela da jima ni bilo treba govoriti z mano.
12. marec 2014
u166013
u166013
next
12. marec 2014
next ful dobr
12. marec 2014
hvalaa
12. marec 2014
u164688
u164688
next
12. marec 2014
tnx
12. marec 2014
next
12. marec 2014
tenxii
12. marec 2014
https://www.igre123.com/forum/tema/n-(-g-n-)/68681/ <-- reklamiram z dovoljenjem
ωιδε øρεπ εψεs♘
REES bom hvaležna, če si boste vzeli minutko in prebrali
12. marec 2014
u160776
u160776
next
12. marec 2014
tnxx
12. marec 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani