Pozdravljeni! Sem Mia (izmišljeno) in povedala vam bom svojo zgodbo...Rodila sem se 13.2.1998 (bil je petek 13.) in to natanko ob 13:13. Moje otroštvo ni bilo kaj posebnega, takorekoč bila sem navaden otrok. Od svojega 13. leta sem zasvojena z vampirji. Berem vampirske knjige, gledam vampirske nadaljevanke, zbiram vampirske posterje ipd. Že zgodaj sem opazila, da ko so se moje sošoljke vrezale, opraskale, ali kaj podobnega in ko so obliznile svojo kri, so se zgražale nad njenim okusom, meni pa je okus krvi že od nekdaj všeč. Še ena skupna stvar z vampirji. Skupnega pa imamo tudi to, da ponoči zelo dobro vidim in poleg tega še zelo dobro slišim.

KO SEM BILA STARA 13 LET...
Zunaj je bil krasen dan...Vsi sošolci so že govorili svoje plane za današnje popoldne. Le jaz sem želela ostati v hiši, saj sem imela zelo slab občutek, da se bo nekaj zgodilo...To sem povedala tudi moji najboljši prijateljici Lili, a mi kot vsi ostali ni verjela. '' Saj nisi resna! Zunaj sije sonce, nebo je brez oblačka...in ti še kar vstrajaš pri tem, da se bo nekaj zgodilo!?!'' mi je dejala. Ampak jaz sem še vedno vstrajala in ostala doma. In dan je potekal mirno... A naslednji dan sem v časopisu prebrala...
____________________________________________
Ali vas zanima?
02. maj 2013
no vseeno bom nadaljevala
________________________________________________________________________
A naslednji dan sm v časopisu prebrala: MNOŽICA OTROK MRTVIH, VZROK NEZNAN. Brala sem naprej... V mirni vasici ob Soči je prišlo do množičnega umora otrok in najstnikov. Vzroki smrti so različne, vsem pa je skupno, da ni bilo v njihovih truplih niti kapljice krvi. Je bilo to nadnaravno bitje ali ponovno trgovina z človeškimi organi in krvjo?

Ravno v tem trenutku pa je pri vratih pozvonilo. In prišel je...
02. maj 2013
next
18. maj 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani