u55379
u55379
žiujo!
to bo moja prva zgodba.pixse so v komentarju,MMG.bom kr začela:

Hei js sm Victoria. Z mamo Nico sem živela v Londonu, oče pa je naredil samomor k sm se rodila kr ni hotu met otrok. Z mojo BFF Sarah sva se zrd študija preselili v New York. Mimogrede radi bi bili kozmetičarki. Nekega zimskega dne,sem se zbudila že ob 7:00, kar je zame zelo nenavadno, saj me mora Sarah buditi, da ne zamudiva. Odšla sem v dnevno sobo, saj ima tam okno veliko polico in se lahko usedem nanjo. Usedla sm se na polico in pogledala ven. Kaj je bilo v zraku kaj takega,da sm se zbudila že ob 7:00?! In res je bilo! Zunaj je snežilo! Prvič v tem letu in biu je že december! Obožujem sneg! hitro sm stekla v sobo in zbudila Sara:"Sarah, Sara, zbudi se!" Sarah je bila čisto zmedena in je rekla:"Ka..." Najbrš ji ni šlo skupaj, da sm pokonci. Zasmejala sm se in jo odvlekla do okna v najini sobi. Pogledala je ven. Bila je presenečena in tako vesela, da mi sploh ni mogla povedat. Preoblekli sva se in šli v kuhinjo na zajtrk. Za zajtrk sva imeli kokosove poljubčke. Že doug nazaj sva jih spekli, da jih bova pojedli, ko bo prvič snežilo. Pbe veseli sva šliv šolo...

NEXTAM?!


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. julij 2011
u55379
u55379
slikce

jss:sarah:sarah ma dvojčico rebeco,ki ni z nama tu,ker je zbrala drugo šolo
sarah in rebeca:
https://image.24ur.com/media/images/600xX/Jul2010/60486350.jpg
moja mami:


30. julij 2011
u55379
u55379
opsa!
sarah in rebeca:
https://s.spletu.com/news/dvojcici-olsen.png
najina spalnica:prvi del kuhne:drugi deu kuhna:


30. julij 2011
u55379
u55379
pa joj no!
sarah in rebeca:dnevna soba:še najina zofa:


30. julij 2011
u56004
u56004
Nexti...
30. julij 2011
u36541
u36541
next
30. julij 2011
u55379
u55379
hvala za nexta! vem da še ne govori o vampirjih ampak bo!

Odpraviva se. Do šole nimava dalč zato greva kr peš. Veselo sva klepetali in hodili. prišli sva do šole. Tam naju je čakau moj fnt Zack. Drgač smo mi usi best frendi. Aja pa drgač ne mislt, da bo moj fnt postou kozmetik - ni šans! - šoli za kozmetiko in logistiko sta združeni in tko sva se sploh spoznala.
Pogovor:
Js------->J
Sarah--->S
Zack----->Z
Z: Hej punci! Cmok(to me cmokne na usta)
S: Hej Zack! Kk si dans?
Z: Dobr hvala..pa vedve??
J: Ja medve sva uredu. A ni supr, da sneži??
Z: Ja! Zakon! Sm mislu da letos sploh ne bo.
S: No glavno da ni samo mraz, da je še sneg. Brrrr gremo notr, mene zebe!

Hočmo it notr, en glas za nami zaupije:"Hej.. Vi trije... Me lahko počakate?" Hm ta glas se mi zdi znan, ja! In mi tudi je! Za nami se pojavi naš sošolec Neville. Ne družimo se posebno z njim. Malce je neroden, a se z njim ne družimo zato ker je nerodn ampak zato, ker je njegou brt nš sovražnik, ampak on je pa drgač kul. Sarah pravi da ji je luštkan, ampak resnica je, da je noro zatreskana vanj. Torej nov član:
Neville----->N

Z: Neville! Kaj pa je?
N: Oh nič takega. Samo rad bi .. em...govoriu z Sarah.
J: Hihihihihihi

Zack mi pošlje svariln pogled, jaz pa mu pošljem tistega če-je-pa-smešn.

S: Am ja takoj pridem! Adijo!

Sarah gre z Nevillom, jaz in Zack pa greva sama po hodniku do učilnice za matematiko, kjer imam prvi predmet.

Z: Mislim, da Neville in Sarah prou pašeta skupi.
J: Ja, se prou strinjam, mačk!

Kadar mu rečm mačk, pomen, da se začneva poljubljati. Učilnica za matematiko je na glevnem hodniku, zato grejo skoraj usi na šoli mimo nje. Prav rada naredim Zackove oboževalke ljubosumne. Je namreč najlepši fant na šoli, ampak mi je zvest kot pes. Pri poljubljanju sta naju zmotila vesela Neville in Sarah. Res sta bila videti vesela. Uprašala sva kaj je tko dobrga pa sta rekla, da sta u razmerju!!! Jeah končno ma še Sarah fanta! Zvonec zazvoni in z Zackom se še zadnič poljubiva, nato pa gre v svojo učilnico skupaj z Nevillom, jaz in Sarah pa se odpraviva v matematično učilnico. Čisto jo zasujem z uprašanji: Kaj sta govorila? Sta se poljubila? Te je povabiu na zmenek? Takoj opiši in to z usmi podrobnostimi! In podobna uprašanja. Ker sva res best frendici mi je use povedala. Vendar sva morali končati, ker je v razred prišla učiteljica. Ona vedno use pokvari. Malo sem zavila z očmi, pa mi je rekla:"Victoria, kaj pa je bilo, da se tako spakuješ?" Morala sem se nasmehniti, saj je ona ena najbolj prijaznih učiteljic. Odgovorila sem ji:"Oh Sarah mi ni hotela nečesa rači pa sem malo zavila z očmi, gospa Olsen." Nasmehnila se je in mi verjela. Šuh! Obožujem to učitlco! Gospa Olsen je začela z uro:"Torej, danes boste dobili vsi listke z matematičnimi nalogami, drugače pa bom celo uro spračevala. Torej razdelila bom listke..." Začela je hoditi po razredu in deliti listke. Ko sva z Sarah dobili listka, sva takoj začeli reševati, saj to ni biu list ampak cela pola! Nebi radi tega delali za nalogo in še česa več! Gospa Olsen se je usedla in rekla:" No, za začetek bom uprašala dva. Hm.. Kelly Stoocker in Sarah Black uprašani sta!" Oh ne shit! Boga Sarah! Nič se ni učila..jaz bi sigurno dubla 5! Ampak zdej nč ne morm..hej! Mogoče pa lahko! Ker sem ljubljenka gospeOlsen bo mogoče naredila izjemo. Sarah in Kelly (sošolka) sta že ustali, da bi šli do table, ko sem zaklicala:"Gospa Olsen! Ali se lahko javim?" Gospa Olsen se je zdrznila. Opazila je, da je pozabila uprašat, če se kdo javi. Nasmehnila se je in rekla:"Victoria! Seveda! In bilo bi zaželeno! Še kdo?" Nihče se ni javil. Rekla je:"No, kar pridi!" Oh šment! Narobe ma je razumela. Začela sem:"Ampak mislila sem se javit namesto Sarah!" Rekla je:"Oh Victoria! Tega žal ne morem. Pridi že no!" Joj boga revčka ona. Učila se je slovenščino jaz pa matematiko!
NEXT?
30. julij 2011
u56004
u56004
Nexti
31. julij 2011
u55379
u55379
hvala Chupsi;3 ampak jih more bit mal več.čr ti je ušeč jo prosm pošl naprej
31. julij 2011
u37696
u37696
Next
31. julij 2011
u55379
u55379
ok bom nextala sam še prej bom dala slike:
zack:neville:


01. avgust 2011
next
01. avgust 2011
u55379
u55379
ne zdej pa lahko nextam

Kot sem rekla. Dobila sm pet, Sarah pa cvek! Sarah je bila zlo žalostna in je rekla, da se bo danes ceu dan učila, ker ji je gospa Olsen rekla, da jo bo jutr še enkrat vprašala in če bo ocena pozitivna, ji bo enko prečrtala. Sarah računa na petico in če se bo res učila, ji ne bo spodletelo. Na hodniku sva srečali Zacka.
Pogovor:
Jaz------------J
Sarah---------S
Zack----------Z

Z: Hej punci! Dobro novico mam!
J: Povej, povej!
Z: Danes zvačere mojih staršev ne boin prirejam party! Prideta?
J: Jaaaaaa! Seveda!
S: Žal jaz ne morem.
Z: Zakaj pa ne? Tam bo tudi Neville!
S: Žal mi je ampak sm dubla cvek pr mati in se bom učila.
Z: Ojoj no prav. Ti kar, upam na najbolše!
S: Hvala!

Morali smo se posloviti, saj sva meli s Sarah prakso. Nasledno uro mamo pa skupi! Pouk se je vlekel kot ponedeljek, pa čeprau je bla sreda. Popoudne me je čakalo nakupovanje obleke in to brez Sarah. Beda! Vsa poklapana sm se odpravla v trgovino in si kupila eno lepo obleko. Komaj sem čakala na zabavo!
Obleka:


01. avgust 2011
u37696
u37696
Next
01. avgust 2011
u55379
u55379
še ene 3?
04. avgust 2011
neXt
04. avgust 2011
u55379
u55379
no kr ste tok prjazni bom nextala

Prišla sm domouu. Kot sm pričakovala je Sarah molila nosek v matematično knigo. Šla sm do nje.
Pogovor:
Sarah------------>S
Jst--------------->J

J: Hej Sarah kk ti gre?
S: Ejj Vici. Slabo sej veš mate pač ne razumm.
J: Ni treba da jo razumš.Pomagala ti bom!
S: Joj hvala Vici res si kul!

In tko sm ji pomagala delat. Z mojo pomočjo ji je ššlo velik bolš. Par formul sm ji pomagala pa je že znala. Potem sm se lahko posvetila moji obleki. Priznt morm da mi ni bla kej dost ušeč. Odločila sm se, da jo bom mal preuredil, kar pomeni, da ji bom dodala kkšn šiu, kej poudarla, dodala okrask in to. To mam v koži da znam šivati. Potegnila sem obleko iz vrečke. Sarah se je takoj obrnila in rekla:

S: Vici, kaj maš to?
J: To mam obleko za zabavo takale je (pokažem obleko).
S: Uau lepa je. Jo boš preuredila?
J: Bom ja.
S: Mi jo pokažš pol k jo preurediš?
J: Ja prou, zdej pa deli, da ne bo spet šus!

Začela sem delati. Vedno se tako zabavam ko šivam. Kmalu sem končala. Pokazala sm Sarah. Bla je naudušena! Ona ni tako spretna kot jaz, zato ji ponavadi jaz preuredim obleko. Pogledala sem na ureo. Šele zdaj sm se zavedla, da je do plesa samo še uro časa! Do Zackove hiše je 1/2 h za rihtanje pa rabm lih tok! Hitro sem se zrihtala in šla na zabavo.
NeXt???
05. avgust 2011
u53968
u53968
neeext pliss fuul dobra zgodba pa haha učitlca olseen heeh tak se pišeta uni dvojčici pr teeb sarah pa rebeca drgač pa coooooooool
05. avgust 2011
u55379
u55379
ja vem to drgač sm to zanalšč nrdila!haha hvala! še mal več naxtou?
06. avgust 2011
u56004
u56004
Nexti.!!
06. avgust 2011
u55379
u55379
nextam:

Mislim, da mi ni treba razlagat kk je blo na zabavi. Usi poznamo zabave. Napila sem se da je bilo kar groza. Domov sem šla že ob enih zjutri(usaj trohica treznosti!). Ko sem šla domov so mi usi rekl da ob taki uri vampirji hodijo okoli pa jim nism vrjela. Ko sem hodila sem iz nekega kanala zaduhala nek negativn vonj. Najbrš samo kanalizacija. Šla sem nekoliko naprej. Zaslišala sem vražji smeh ki mi je biu od nekod znan... Nevem od kod. Obrnila sem se in za mano je stau... Vampir! Ugrizniu me je u vrat, da sem od bolečine padla na tla. Zasmejal se je in odhiteu. Pobrala sem se iz snega in odhitela domou. Mislila sem da je to posledica pijanosti. Iz vratu sem krvavela. Doma sem se sčistila in pogledala v ogledalo če je uredu. Oh ne še zdaleč ni bilo uredu! Iz ust sta mi molela dva vampirska zoba! Mislila sem da sanjam, zato sem šla spat. Zbudila sem se kake tri minute za tem. Nisem mogla spat! Mislila sem, da sem se naspala in sem se šla pogledat. Zobje niso izginili. Usedla sem se in pomislila: če sem vampirka, kaj vampirji znajo in kaj so njihove značilnosti? Sanma sebi sem se smejala. Poskusila sem biti ne vidna in netopir. Use mi je uspelo! Vam pirji ne spijo. Use se ujema! Pogledala sem na uro: 6:45! Hitro zajtrk! Začela sem priprauljati zajtrk. Med tem je v kuhinjo prišla Sarah.
Pogovor:
Jaz------------>J
Sarah--------->S

S: Jutro Vici.
J: (Sem tiho, jo ignoriram)
S: Pripravljaš zajtrk?
J: (STJI)
S: Si sploh šla spat?
J: (STJI)
S: Je use uredu?
J: Ne ni.
S: Kaj je narobe?
J: Obrnila se bom. Počasi. Ne se ustrašit.

Obrnem se.

S: Aaaaaaaaaaaaaaa!

next?
07. avgust 2011
u53968
u53968
next pa heheehe se mi je zdelo hehehee
07. avgust 2011
u55379
u55379
hihi hvala za next!
07. avgust 2011
u56641
u56641
next!
07. avgust 2011
u55379
u55379
tenx še enga??
12. avgust 2011
next
12. avgust 2011
u37696
u37696
Next
16. avgust 2011
u57498
u57498
next plis carska
16. avgust 2011
u32953
u32953
next
16. avgust 2011
u53968
u53968
neeeeeext
17. avgust 2011
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani