Ojla
Ta zgodba bo govorila v meni. Sm Rose in sem stara 16 let.zgodilo se mi je pri 14 letih v 9 razredu.zivim v Londonu.tukaj je karlepoin imam lepo sosesko.tukaj zraven je veliko trgovin z najlepsimi oblekami in obutvami seveda paimajo tudi veliko naktita.te trgovine obiskujem dnevno.
So sem jaz ROSE.

v soli nisem bila tako priljubljena.nisem imela veliko prijateljev ceprav pa sem imela eno najbolso prijateljico Pagy.
To je Pagy.

skupaj sva hodile v trgovine,se zabavale in pocele najrazlicnejse stvari.z njo mi je bilo vedno dobro in nikoli dovkcas.
Moje najvecje zelje so bile da postanem top model.zeod nekdaj si zelim postatislavnadabi me lahko vsi obcudovali in me gledalida bi bila nekaj posebnega nekaj vec kot ostali.prijateljica iz 9 razreda je postala top model ceprav nni toliko znana.popularna je le na nasi soli.
Z Pagy sva odsle skupaj v solo kot vsak dan.pot je vodila skozi vse tgovine v Londonu.hodile sva in hodile na kar sem se ostavila pred eno trgovino in pogledalanove obleke ki so ravnoprisle iz Hollywooda. Wow tam imajo pa res zelo lepe obleke.z Pagy sva odsle notrin probala sem obleko.vnej sem bila videti zelo lepa kupila sem si jo in zadaj zagledala veliko novih torbic tudi te sem si kupila izgledala sem lepa precudovita.

Pagy si ni hotela kupiti nc saj bi zamodile na pouk.jaz pasem hotela gledati se ostale obleke.odlocili sva se da bove ispustili solo in da bove raje nakupovali obleke.kupili sva res ogromno oblek.

kupila sem si tudi novo torbico.

wow imeli so toliko lepih oblek in sem kopila prav vse.

zapravilasem ves denar ki sem ga imela v denarnici ceprav to zameni bilo nic saj sem bila v bogati druzini.
noben ni smev izvedeti za to da sva spricali pouk.ce bi izvedel kdo od mojih starsev bi imela hisni pripor.tako pa niso izvedeli dokler niso nasledni dan prisli v mojo sobo in videlikup lepih oblek v omari in novih cevljev. Oprasaliso me kje semjih dobila.nisem vedela kaj naj jim recem saj niso smeli zvedeti da sem preskocila solo.rekla sem jim da jih je tu postila Pagy saj nisosmelividetinjeni starsi.nisem vedela kaj mi bojo odgovorili zato me je bilo strah. Pa se rekla sem jim tak stavek ki nebi bil mogoc.nasmejali so me in odsli iz sobe.wow verjeli so mi nisem morala verjeti bila sem vesela.nasleden dan sem se uredila za u solo in oblekla eno izmed mojih oblek ki sem jih kopita.uredila sem si se nohte in obule nove cevle.

poklicala sem Pagy in odsli sva v solo med potjo je bilo tisti dan veliko ljudi.komaj sva se prebili skozenj.kaj je prisla neka mlada gospa in mi rekla da sem zelo lepa in da bi lahko zastopala v to modelu.saj je bila glavna voditeljica top modelov po celem svetu.lahko bi potovala in odkrivalanove kraje.pred ocmi sem si predstavljala vso celotno zgodbo.dala mi je vizitko in na lepem odsla.odhitele sva v solo.v soli je bilo vse postarem ceprav pa meje gledaloveliko fantov saj sem imela novo obleko in nove cevle res sem bila zelolepa.pri kosilu so vsi hoteli sedeti zraven mene.bilo je zelo dobro.to je najbrz prvic kimi je bilo v soli dobro.odla sem dovov in povedala daje prislanekagospa do mene in mi rekla za top model.starsi so me pogledali in mi rekli….
16. februar 2013
Neext, fuul dobr!;*
16. februar 2013
u100166
u100166
next
16. februar 2013
next
17. februar 2013
Evo vam next…
Starši so me pogledali in mi rekli da se ne smem prijaviti na top model.bila sem ozaljena in sem odsla v svojo sobo,seveda starsom nisem smela ogovarjali saj bi bili name zelo jezni.ulegla sem se na pojsteljo in razmislala v danasnjemu dnevu.v glavu so mi se vedno odmevale besede ki jih je gospa izrekla da semzelo lepa in da bi morla nastopati na top modelu.to je bila zame velika priloznost in verjetneje tudi zadnja.se enkrat sem pogledala vizitko.na njej je bila napisana telefonska stevilka in naslov ulite zraven pa se ime voditeljice.ime ji je bilo Emma.poklicala sem telefonsko stevilko in oglaselisila se mi je reziserka Katy.rekla sem ji da se lahkoodelezim top modela.lagala sem ji vendar je bilov tem trenutko to najbolje zame, za moje prihodnost zamoje sanje in velike zelje.odgovorila mi je naj se odelezim prvih vaj jutri od 15.00 na naslovu ki pise na vizitki.odlozila sem telefon in odsla delat mojo domaco nalogo.

nasledni dan sem se zbudila ze 1 uro prej in se zacela rihtati za u solo.bila sem nervozna in zivcna saj sem komaj cakala da ura odbije 15.00.zrihtala sem se.oblekla sem prisrcno obleko in cevlje.

namazala seobraz in si uredila pricesko.

poklicalasem Pagy.tudi ona je bila ze pripravljena za u solo.pot do sole je biladovga.se nikolise mi ni zdela tako dovga kot danes.prispeli sva do sole.pri pouku sem bila nemerna,saj sem komaj cakala da bo bila ura 15.00.v soli so mi punce govorile da sem danes tudi posebno lepa.pa tudi kksen fant se najde ki mi je totudi rekev.zanimivo nikoli mi irekev fant kaj takega.odla sem na zadnji predmet v solibila je matematika.uciteljica je bila zelo strogazatosem morala poslusati kljub temu da sem bila zivcna.zadnjio minuto sem samo gledalana uro kdaj bo zazvoniv zvonec.in kar naenkrat je zazvonil.odhitela sem na kosilo hitropojedla in se odpravila domov.nisem vedela kaj obleci.hitro sem vrgla nekaj nase in odhitela na priprave.tam sem morala izpovniti nekaj papirjev, kar sem na enemzagledala da je pisala podpis starsev.zgrozilo me je saj starsi niso vedeli da sem tukaj sploh pa mi niso dovolili da selahko udelezim kaj takega.odslasem do Emme in ji povedalavse po resnici.pogledala me je z cudnim obrazom in mi rekla….
17. februar 2013
Najbolša zgodba!
Neext;**<33333
17. februar 2013
full houda zgodba
neeeeeeeeeeeext
17. februar 2013
next
01. april 2013
Sorii za zamudo!

pogledala me je z cudnim obrazom in mi rekla…tvoji starsi morajo to podpisati tvoje karijere ni ce nebodo starsi tega postili. Vendar moji starsi tega niso vedeli. Nahitro sem sem sama potpisala ceprav sem vedela da ne bismela. odsla sem do Emme in ji dalalist. seveda je vedela da je neki narobe s tem podpisom da to niso podpisali moji starsi vendar mi ni hotela obremenjevati s tem saj je vedela koliko to pomeni meni. To je bila zdaj se avdicija prislo je 1000 deklet ki so si zelele postati top model kot jaz. Tam sem spoznala tudi JANET bila je punca stara 14 let toliko kot jaz. Dobro sva se ojele kot prijateljice.
Slika od Janet:postali sva zelo dobri prijateljici. obe sva se prijavili to leto prvic na top model nisve vedele kako to poteka poklicali so naju skupaj v sobo. sprejemali so dva na enkrat naj prej je bila navrsti ona.preden se je odla slikat so jo odpelali v sobo z licili .ven je prisla zelo lepa.vsi so jo hvalili bila je zelo lepo. Bala sm se da meni ne bodo tako poiskali in da jim ne bo vsec moja slika. Poklicali so me v sobo in me uredili. najprej so mi namazali učke:nato pa so me odpeljali skozi rdeča zavesa za njimi pa je bilo na 10000če oblek.nato pa so mi se zbrali obleko ter uredili nohte ter dodali razne dodatke.bila sem precudovita.vsi somi ploskali in bila sem ponosna nase .se fotografmi je rekev da sm precudovita. preden sva odsli z Janet ven so nama rekli da bodo cez 1 teden povedali ce sva bili sprejeti.
Naslednje 7 dni sem komaj cakala da pride mimo. Vsak dan sem bila bol zivcna karpa je napocil dan.tekoj po soli sem pritekla dovov in odprla e-mail In videla……..
24. maj 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeext !!!!!!
24. maj 2013
neeeeeeext
24. maj 2013
dobra
24. maj 2013
plissssssssssssssssssssssssssss neeeeeeeeeeeeeeeext
I THIS STORY!
10. junij 2013
omg suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
27. marec 2014
neeeeeeeeeeeeeeext
03. maj 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani