Ko nekaj, česar ne maraš preide v hobi in to preide v obsedenost...
Hejla! Speeeet jaz, lili123456! Veste, ko včasih rečem, da ne bo ljubezenska zgodba in je? No, ta pa res ne bo! Ta zgodba bo o punci, kateri se življenje zaradi ene noči postavi na glavo...

Boš sodeloval?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. november 2017
ko si glasoval napiši Next...
P.S.: Zgodba je navdihnjena po pesmi The Monster od Eminema in Rihanne
02. november 2017
u229401
u229401
Next
02. november 2017
hvala, še 4!
02. november 2017
Next
02. november 2017
tnx! Še 3!
02. november 2017
Po mojih izračunih vas bo sodelovalo 5, tako da lahko nextam. Next kmalu!
04. november 2017
Next
05. november 2017
Next
06. november 2017
js sm na počitnicah ne morem nextat
11. november 2017
ok
11. november 2017
dragi moji bralci! Prosim vas, če lahko malo potrpite, saj imam res veliko dela. Hvala vam za vsa zasebna sporočila, nextati še ne morem zaradi razlogov, ki sem vam jih povedala na ZS-ju. Želim samo, da me razumete in hvala tistim, ki ste mi povedali, da razumete moje razloge. Tudi jaz si želim, da kmalu nextam in se beremo upam da čim prej. Hvala vam za strpnost.
13. november 2017
Evoooo Next! Res bi se vam zahvalila za vse zs-je, tukaj je extra dolg Next!
Nadela sem si masko, ki mi je pokrivala skoraj cel obraz, razen ust. Okrasila sem jo čisto sama. To je pomenilo, da je bil to moj osebni simbol, katerega nihče ne more ponarediti. Okoli zapestja sem si zavezala širok moder trak in ga zavezala z veliko pentljo.
„ Mm, Annie?“ sem zaslišala glas za sabo. Obrnila sem se. Bila je neka punca z celo vrsto ozvočenja in listov.
„ To sem jaz,“ sem rekla.
„ Na vrsti si čez dve minuti,“ mi je rekla in pokazala sem ji dvignjene palce. Prišla je do mene in mi dala mikrofon ter me odpeljala do odra. Radovedno sem pokukala koliko gledalcev je. Bilo jih je kar veliko.
„ Dobro, Annie, to je tvoja priložnost, da pokažeš, kaj zmoreš,“ mi je rekla. Ko mi je pokazala naj grem, sem prišla na oder.
„ Živjo, predstavi se občinstvu,“ mi je rekla voditeljica.
„ Jaz sem Annie in sem stara med 13 in 18 let, živim pa kar daleč od tu,“ sem se ji predstavila.
„ Ali je Annie tvoje pravo ime, krajšava tvojega imena, vzdevek ali samo umetniško ime?“
„ Rekla bi umetniško ime. Moje identitete še nimam namena izdati,“ sem ji odgovorila.
„ In komu je posvečeno tvoje ime, če sploh je?“ me je vprašala.
„ Z mojo prijateljico sva se vedno igrali s punčkami in vedno sva jim dali ime Annie, Chia ali Sarah, zato sem se odločila, da bom Annie, da moji prijateljici pokažem, koliko mi pomeni,“ sem rekla. Voditeljica me ni več želela zadrževati. To je bil moj čas. Mojih 5 minut v oddaji imenovani pokaži kar znaš. Prišla sem do mešalne mize in v odprtino vtaknila USB ključ in začela mešati pesmi. Ljudem sem bila všeč. Slave nisem želela nadaljevati. Moja točka se je končala in seveda sem odšla dol z odra, da bi se družila z ljudmi. Do mene je prišel nek fant.
„ Izvoli, Starbucks, caramel frapuccino, upam, da ti bo všeč,“ mi je rekel in vzela sem ga.
„ Hvala,“ sem mu rekla. Naredila sem majhen požirek in mu ga dala nazaj.
„ Zastrupljen je, vem,“ sem mu rekla in šla stran, preden bi me posul z bleščicami. Šla sem kar naravnost domov. Nisem vedela, zakaj me je zajela panika. Zazdelo se mi je, kot da me želi zastrupiti. Ko sem prišla domov, sem si takoj v veži vzela masko z obraza in jo „skrila“ v omaro. Šla sem v mojo sobo in se ulegla na posteljo. Poskušala sem zaspati, a mi nekako ni uspelo, saj sem imela čuden občutek, da mi bo luč padla na glavo. Nisem vedela, kaj je bilo, a vsega me je bilo strah. Odločila sem se, da grem še malo na prenosnik obdelovati glasbo. Šla sem še na facebook, kjer sem videla čudno obvestilo, ki mi je nagnalo strah v kosti...
6 nextov
03. december 2017
Next
03. december 2017
Next
super zgodba
03. december 2017
u230273
u230273
Zanimivo!
Next
03. december 2017
hvala vam! Še 3!
04. december 2017
Next
05. december 2017
še dva
06. december 2017
u230273
u230273
Next Next
Brezveze, da čakaš
06. december 2017
neext
06. december 2017
Next
06. december 2017
hvala Next bo enkrat upajmo da kmalu
09. december 2017
Evo, tukaj je Next, vesele praznike!

„ MAMIII!“ sem zakričala. Pritekla je v sobo.
„ Ljubica, kaj je? Nikoli ne kričiš tako, povej mi,“ je vsa prestrašena stala pri vratih. V roke sem ji potisnila računalnik.
'Potresna nevarnost v Koloradu, Novi Mehiki, Teksasu ter severni in južni Dakoti. Predvidena potresna stopnja po Richterjevi lestvici 7,2. Prebivalcem teh držav priporočamo, da se na potres dobro pripravijo in si poiščejo varna zatočišča. Predpotresni sunki predvideni jutri zjutraj okoli osme ure, najhujši sunek pa je predviden okoli enajste ure. Priporočen je ogled spodaj priloženega videa o potresni varnosti.'
Gledali sva v obvestilo. Bili sva šokirani. Mami je odložila računalnik na tla ter me objela. Začela sem jokati.
„ Mami, živimo v Koloradu. Kaj bo z nami?“ sem panično jokala. Oče se je pojavil na vratih.
„ S tvojo mamo sva obvestilo že slišala po novicah. Spakiraj najvrednejše predmete, odnesli jih bomo nekam na varno. Mislim, da vem kje bodo najbolj varni,“ je rekel z mirnim in tihim glasom. Moj oče je postaven moški z brki in globokim glasom. Visok je okoli metra in osemdesetih centimetrov. Je zelo strog in vesten poslovnež. Tudi doma nosi kravato, lepo zlikano srajico, stroge, na rob zlikane hlače ter resen suknjič. Globoko v njem se skriva nežen in ljubeč oče. Moja mama... je pa pač kot vsaka mama. Skrbna, nežna, ravno prave postave, vedno nosi udobna oblačila in ima rahel smisel za modo. Samo malo jo je potrebno usmeriti. Vedno, ko greva nakupovat me vpraša kaj mladina danes nosi. Ima lepe, črne lase do ramen. Visoka je okoli metra šestdeset. Nazaj k zgodbi.
„ Oči, strah me je,“ sem rekla. Objel me je.
„ Hči, v redu bomo. Mislim, da naši hiši ne bo hudega,“ me je tolažil, a v njegovem glasu ni bilo slišati odločnosti. V svoje kovčke sem dala vseh pet kitar, ki jih je bilo pri hiši ter elektronski klavir. Spakirala sem tudi mešalno mizo ter računalnik. Pogledala sem po moji sobi. Imela sem vse, kar sem potrebovala. Globoko v sebi sem čutila, da bom to izgubila.
„ Kaj pa flavta in ukulele?“ me je vprašal oče, ko sem mu izročila stvari. Počepnila sem na tla in začela še bolj jokati. Bolelo je.
„ Hej, ljubica, to počnem zaradi varnosti. Vse bo v redu, prav?“ mi je rekel.
„ Ne, ne bo! Ne bo vse v redu! Vse imamo, oče, vse imamo! In vse bomo izgubili! Kako se ti to zdi?! Začela sem s slavo, imela vse in ti tako? Vse bo v redu? Ne, ne bo in vsi vemo, da ne bo!“ sem izgubila živce.
„ Kakšno slavo?“ me je vprašal. Ups, malo sem se razgovorila.
„ Tvojih pet minut slave,“ sem rekla.
„ A si resno šla tja?“ me je vprašal. Pokimala sem mu. Objel me je še enkrat.
„ Daj, imej še malo moči in še to spakiraj,“ mi je rekel. Stežka sem mu predala še flavto in ukulele.
„ Imaš violino pri babici?“ me je vprašal. Pokimala sem mu. Oče je stvari nekam odnesel ter šli smo spat. Nisem mogla zaspati, zato sem se počasi zmuznila na sredino k očetu in mami. Je že res, da sem stara 16 let, a vseeno sem to storila. Samo uganete lahko, kaj nas je zbudilo.
5 nextov
27. december 2017
u230479
u230479
Next
27. december 2017
Next
daj hitro piši Next men se meša
27. december 2017
heheeh ja še 3 nexti
27. december 2017
u230479
u230479
Next Next Next
27. december 2017
Next
27. december 2017
hvala, še 2!
27. december 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani