Nova zgodba, malce drugačna od prejšnjih a vseeno grozljivka/kriminalka/pustolovščina. Tako, da upam, da vam bo všeč.

"Zvok dežja, strele udarjajo ob gore v daljavi, velika železna kolesa udarjajo ob železnico,vagoni se škripajoče oglasijo vsak ovinek, na vlaku sem. Ne vidim točno kaj se mi dogaja, nekakšna preveza mi prikriva oči a vem, da nisem sama, vse kar zaznam je, da sem v sobi in v kotu se sliši glasno dihanje. Nato sledi še lajanje in renčanje. Uf, na srečo je samo pes, ampak vseeno nevem čigav je, nevem ali je dober ali slab. Poskušam a ne morem, ne morem se spomnit, kaj se mi je sploh zgodilo.
11. november 2016
Za nadaljevanje potrebujem 5 Next
11. november 2016
Vseeno bom nadaljevala.

Poskušam vstati, a vse zaman tako kot, da bi bila prilepljena na tla. Med mojimi brezupnimi poskusi se poskušam spomniti vsaj malo, a nič. Kmalu se sliši škripanje vrat in globoki in težki koraki, nekdo prihaja, in nekaj vleče za sabo nekaj težkega ampak vseeno nekaj mehkega spominja na truplo, namreč zvok, spominja na vlečenje kakšnega lignja ali katerega koli mehkužca, ki ga imajo v ribarnici, a je pretežek, da bi ga nosili.
Zvok korakov prihaja vse bliže in bliže dokler se ne ustavi in preprosto izgine. Tako kot, da bi se ta oseba ugreznila v tla. Dolgo poslušam a nič več se ne sliši, vse je popolnoma utihnilo, vse kar se sliši je moje dihanje, nič več dežja, nič kamenja, ki se ruši, nič več vagonov, ki škripajo ob vsakem ovinku, nič renčečega psa v kotu, vse je tiho.
Naenkrat lahko premikam roke, končno si odstranim prevezo, in vidim, res sem na vlaku in ta se premika a nič se ne sliši. Počasi vstanem in se sprehodim po vagonu, gledam, če je kar koli kar bi me pripeljalo do resnice, a nič, vse je prazno. Hitro pogledam po celotnem vlaku a nič. Tako je kot, da sploh ne bi bilo nikogar na vlaku, ampak vem kaj sem slišala in za tem bom seveda tudi stala.
Odšla sem v zadnji vagon, tam je bila majhna sobica z posteljo in majhnim predalnikom. A na predalniku je bilo nekaj prav zanimivega, bila je slika, na tej sliki je bila odrasla ženska z možem in dvema sinovoma, no vsaj tako se je zdelo. A bolj ko sem gledala sliko, bolj sem prepoznala ljudi na sliki in naenkrat me je prešinilo SPOMNIM SE.

Za nadaljevanje pa tokrat res potrebujem 5 nextov. Hvala.
11. november 2016
PS: Zdaj bomo šli v tisto kar se ona spominja tako, da če hočete izvedet...
Next
11. november 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani