vas zanima moja zgodba?

začnem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. avgust 2010
imela sem 2 vstopnici za v kino. nisem vedela koga naj povabim. odločila sem se da bom povabila prijateljico Laro. bil je večer ko sem jo poklicala po telefonu in jo vprašala če bi šla z mano jutri v kino. odgovorila mi je da bi šla. vprašala me je kako je naslov filma? odgovorila sem ji: pošast pod pojsteljo.
01. avgust 2010
nadaljujem?
01. avgust 2010
u25830
u25830
daj nadeljoj bomo vidli kaka zgodba bo ratala..
01. avgust 2010
nadaljuj
01. avgust 2010
bilo je jutro, ko sem pojedla in odšla k Lari. ko sem ji potrkala na vrata mi je takoj pritekla odpret. bil je čas da sve šle v kino. ko sve prišle sve se vsedile na stole in počakale da se začne film. film se je začel. bilo je grozno. po filmu se šle domov. bila je noč. jaz nisem mogla zaspat. skoz sem mislila samo na to da je pod mojo pojsteljo pošast. nisem se upala pogledati. tako me je bilo strah da celo noč nisem spala.
01. avgust 2010
zjutraj sem vprašala mami če obstajajo pošasti. mami mi je odgovorila da ne. potem sem jo vprašala če tudi pod pojsteljo ne. in spet mi je odgovorila da ne. vedno verjamem mami a zdaj ji nisem verjela. po telefonu sem poklicala Laro. vprašala sem jo če ona tudi misli da so pošasti pod njeno pojsteljo. odgovorila mi je da take neumnosti še ni slišala. jaz sem ji rekla da to ni neumnost in da pod mojo pojsteljo so pošasti. ona mi seveda ni verjela. jaz sem ji rekla da če ne verjameš da lahko prespiš pri meni in lahko vidiš da so. Lara je rekla da bo prespala pri meni.
01. avgust 2010
next?
01. avgust 2010
next (:
01. avgust 2010
ko je sonce zašlo in je bil večer mi je Lara potrkala na vrata. ko je stopila noter sem ji pokazala kje je moja soba. Lara je spala na kavču jaz pa na pojstelji. po noči sem se zbudila in potem sem zbudila še Laro. jaz si nisem upala pogledat pod pojsteljo, razen če bi Lara prej pogledala. in tako je Lara prej pogledala takoj za njo sem pa še jaz. ko sem pogledala nisem nič videla. potem sve šle z Laro nazaj spat. ponoči sem se spet zbudila a zaradi tega ker sem slišala zvok. nisem vedela iz kje prihaja zato me je bilo malo strah.
01. avgust 2010
ugotovila sem da zvok prihaja iz pod pojstelje. potem sem vstala in pogledala pod pojsteljo in spet nisem nič videla. nazaj sem šla v pojsteljo. nisem mogla zaspat in skoz sem razmišljala o tem da je nekaj pod pojsteljo. zvok je postajal vedno bolj glasnejši ob pol noči je bil tako glasen da je zbudil Laro in sosede. vsi so se pritoževali in zvoka se ni več slišalo.sosedje so šli nazaj spat in vse je utihnilo jaz sem bila pa že zaspana, saj že 2 noči nisem spala zaradi pošasti pod pojsteljo.
zjutraj me je mami vprašala iz kje je prihajal zvok ponoči. odgovorila sem ji da iz pod moje pojstelje. mami se je začela smejati in rekla da naj neham misliti na to da je pošast pod mojo pojsteljo.potem mi je pa še prepovedala da gledam grozljivke v kinu in doma pred televizijo.
01. avgust 2010
komenterite pliss
01. avgust 2010
u14716
u14716
next
01. avgust 2010
jutr nadaljujem...
01. avgust 2010
u14716
u14716
ok
01. avgust 2010
ko sem šla h Lari na obisk mi je Lara rekla: mogoče je zvok iz kje drugje prišel.

jaz: iz kje bi pa lahko prišel?

Lara: sej živiš v bloku...lahko je tisti gospod ki živi pod tabo prižgal radio in je bilo tako naglas da sve ga midve in sosedje slišali. sej veš da je gluh.

jaz: vem a tako gluh pa tudi ni, da bi prižgal radio tako naglas.

Lara: pa sej mogoče je prižgal TV ali kaj podobo...imam idejo! kaj pa če bi ga šle vprašat, kaj je blo...misliš da bi nama povedal?

jaz: nevem, mogoče pa bi, pejve ga vprašat, pa bove vidle...
02. avgust 2010
next?
02. avgust 2010
u14716
u14716
ja
02. avgust 2010
ok
02. avgust 2010
res sve ga prišle vprašat. ko sve mu potrkale na vrata jih ni prišel odpret. jasno ker je gluh in ne sliši.

Lara: kaj bove pa zdej?

jaz: nevem...kaj pa če bi kar vstopile?

Lara: prav.

ta gospod je bil prijazen, reven in vedno ko sem bila majhna mi je dajal bonbončke in druge sladkarije.

ko sem prijela za kljuko so se vrata odprla in...
02. avgust 2010
next?
02. avgust 2010
ja nextei pa mal po vec pis pa plis preber se mojo zgodbo! :
http://www.igre123.com/forum/tema/miss-slovenije/6148/
02. avgust 2010
ok
02. avgust 2010
hvalaaaa
02. avgust 2010
zagledala sem pošast, ki se je skrila pod gospodovo pojsteljo. ta pošast ni bila tako grozna kakor v kinu. bila je zelo majhna in luškana. Lara se jo je tako ustrašila da je skočila do stropa.

jaz: Lara a se bojiš pošasti?

Lara: sej se ne, samo roza barve je...

jaz: ja in?

Lara: nemaram roza barve, grda je, fuj.

jaz: zakaj pa ne?

Lara: ni mi všeč ta barva.

jaz: kera pa ti je všeč?

Lara: rdeča!

jaz sem verjela Lari da se ni ustrašila pošasti, ampak še zmeraj mislim da se je...
02. avgust 2010
next
02. avgust 2010
u21088
u21088
nexti
02. avgust 2010
jaz sem stopila do pojstelje. a bilo je prepozno. prišel je gospod. seveda se ni dobro izšlo...gospod je povedal moji mami, mami je povedala Larini mami. dobila sem kazen(2 tedna nič računalnika)

mami: nikoli več nesmeš vdreti v druga stanovanja.

jaz: prou.

mami: zakaj si sploh vdrla?

jaz: sej nisem, vrata je pustil odprta.

mami: pa sej veš da je gospod star, gluh in pozabljiv...zdaj mi pa takoj povej zakaj si vdrla!
02. avgust 2010
jaz: pa sej mi itak neboš verjela.

mami: kaj?

jaz: glej mami, tko je blo: zanimal me je iz kje je prihajal zvok, ugotovila sem da iz pod moje pojstelje. a pod mojo pojsteljo živi gospod in mislila sem da je on prižgal radio naglas, hotela sem ga vprašati kaj je bilo, pustil je odprta vrata in sem pogledala če je doma, nisem videla gospoda ampak pošast.

mami : kje si videla pošast?

jaz: skrila se je pod gospodovo pojsteljo.

mami: kakšna pa je bila ta pošast?

jaz: bila je majhna, raza in velike oči je imela.
02. avgust 2010
nexteii. po VEC pisi..
02. avgust 2010
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg