Prvi šolski dan. Najstniki so se že zbirali na hodniku in čakali, da so lahko pofazanirali 1. letnike. Bila sem živčna in čakala, kdo bo prvi prišel z alkoholcem do mene in me počečkal. Nobenga nisem poznala, nekatere samo na videz. Razmišljala sem že kaj bi oblekla ju3 za v šolo, ko pa me je nekdo prijel za ramo. Obrnila sem se in nato me je oseba počečkala po obrazu. Zadrla sem se. Ko sem dojela kaj se dogaja, sem se začela smejati. Kar naekrat se je kup ljudi spravilo na mene in vsi so začeli risati po meni. Ko mi je ena punca podala ogledalo sem se zgrozila "Sem to jas? Kako sem grozna!" Potem pa me en res lep tip prijel za obraz in rekel "Zlo si lepa. Moja boš! " Zardela sem in dojela, da me noge bolijo. Sandali s petko so me ožulili! "Av!" sem zatulila. Lepotec je to opazil in prišel do mene. "Vidim, da te sexy nogice bolijo. Te bom nesu." Kar naenkrat sem bila že v njegovem naročju. "Te lahko pofazaniram s poljubom??? FRRR!" Jas sem ga samo debelo pogledala in že mi je porinil jezik v usta. Nekateri so to videli in začeli so tuliti in ploskati. "Mala ti si legendica!" se je zadrl eden od fantov. "Smo lahko tvoje prijateljice?!" so se drle nekatere punce. Hinavsko sem se nasmehnila, saj mi je bilo v središču pozornosti zelo všeč. "Jas sem Žan." je rekel "Jas pa Katarina. Kliči me kar Kata. " sem odgovorila. Nasmehnil se mi je in me odložil na tla. Začel se je pouk in ko ga je bilo konec sma šla Žanom na pijačo.

KataŽan


04. julij 2012
u73804
u73804
next
04. julij 2012
še prosim kak komentar...?
04. julij 2012
Nextam za draculaura mh
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na pijači sma bila oba kar neki časa tiho. Potem sem se opogumila in ga vprašala "Zakaj si me poljubil?" Žan me je zapeljivo pogledal "Preprosto. Sexy si." Nasmehnila sem se, ko pa je mimo naju prišla še ena punca. "Hello golobčka!" je zapiskala. "Torej... ti si naša fazanka?" Popravila sem si frizuro "Seveda dragica. Pa vidva?" Pozabila sem Žana vprašati keri letnik je. Kera budala sem. "Js sm 2. letnik. In Žan je 3. letnik." Uf oba sta starejša, škoda. Morem si nujno najdit prijateljico iz svojega razreda. Nino (to je ta punca) sma povabla naj prisede in smo se pogovarjali o snovi 1. letnika.

Nina
Ko sem prišla domov, sem mogla mami in atiju razlagati kako je bilo v šoli. Seveda nisem omenila poljuba, vendar sem jima povedala, da imam že prijatelje. Potem me je še mama nadrla, da ne smem več hodit v petkah v šolo. "Kako to sovražim, ko mi težiš!" se jo nadrla in šla v šolo. .... Bil je običajen dan. Nalakirala sem si nohte, zdepilirala noge, si oblekla oblekico in šla v shoping. Pozabla sem še povedati, da imamo doma veliko denarja. Moja soba je gromozanska in imamo bazen.

Obleka
Naša hiša z bazenom
Moja soba
Moja starša


05. julij 2012
"Kako to sovražim, ko mi težiš!" se jo nadrla in šla v sobo*. .... Bil je običajen dan.

Ups zmotla sem se
05. julij 2012
u73804
u73804
next
05. julij 2012
nextam za Kai§ho
----------------------------------------------------------------------------------------------
Hodla sem po trgovinah in se dolgočasila. Nisem imela družbe in niso imeli nič pametnega po trgovinah. Bila sem žejna zato sem se odločila, da grem na pijačo. Ko sem čakala, da mi je natakar prinesel limonado sem zagledala Nino in še enega fanta. Pomahala sem ji in ona se je zadrla "ka si kr sama? Kje maš svojega Žana?" Zardela sem in ji pokazala sredinca. Nina se je nasmehnila in prvlekla fanta sabo. "To je Erik, moj fant." je ponosno izgovorila. Povabila sem ju na pijačo in po pijači smo šli v park...
V parku mi je bilo še bolj dolgčas. Nina in Erik sta se ves čas žvalila in mečkala. Počutila sem se bedasto. Pogrešala sem Žana in najin poljub. Zmislala sem si, da že morem it domov. Poslovila sem se in šla...
Ko sem prišla domov sem se oblekla v bikinike in šla plavat v bazen. Sonce je pripekalo, vendar sem se zavedala, da bo kmal konec poletja. Mame in atija ni bilo doma, zato sem lahko nabijala musko kot nora. Sončila sem se mnda cel popoldan in mogla sem se pripravit za v šolo. Komi sem začala, da bom vidla Žana. Stuširala sem se in se oblekla v pižamo. Spomnila sem se, da še nisem danes nič napisala v moj dnevnik. Šla sem po njega in začela pisati...

1. september 2011

Dragi dnevnik!
Danes sem preživela svoj prvi šolski dan na gimnaziji. Tokrat se bom obnašala drugače kot v osnovni in bila bom popularna. En res HOT fant me je že kušnil in ime mu je Žan. Imam že prijateljico Nino, ki pa je v fantovi družbi zelo nezgovorna kr se skoz ukvarja z njim. Opazila sem, da me v šoli vsi gledajo in fantje me slačijo z očmi... In to mi je všeč!

Zaprla sem dnevnik in bila ponosna na to kar sem napisala. Spremenila se bom in imela več prijateljev kot v osnovni šoli. Nasmejana in zaspana sem šla počasi v posteljo in sanjala Žana kako se poljubljama na plaži.
Erik
10. julij 2012
u73804
u73804
nexttt zamee
10. julij 2012
ojaaa nexttt
10. julij 2012
bi mi lahk še bralke zrihtale? :3
10. julij 2012
u87951
u87951
next
13. julij 2012
nextam za נuѕt.мє.
-------------------------------------------------------------------------------------------
"Driiiiin!" se je drla budila. Ugasnala sem jo in hitro ostala. Danes bom videla Žana! Oblekla sem se čim bolj sexy. Pojedla sem zajtrk in napisala staršem listek "Danes grem po šoli še na pijačko. Lada vaju mam... Katarina " Nekdo je potrkal pri vratih. Odprla sem jih in zagledala Nino. Bila je oblečena podobno kot js. "Uf, danes si bla zlo sexy." sem jo opazovala od glave do peta. "Tudi ti!" je rekla Nina. V glavi se si samo mislala kaka prasica je ker ima isti stil kot js.
Na prvi sliki sem js tako oblečena, na drugi sliki pa Nina.

Na poti do šole sma se pogovarjale o učiteljih in o fantih na naši šoli. "Pozabla se ti povedat, da se en tvoj sošolec zanima zate." je rekla Nina in opazovala BMW, ki je zapeljal mimo naju in zatrobil. "Aja?" sem se >>kao
13. julij 2012
"Aja?" sem se >>kao
13. julij 2012
Nwm zaka noče od tuki naprej poslat
13. julij 2012
"Aja?" sem se kao začudila "In kako je ime temu sošolcu?" me je zanimalo. Nina je bila neki časa tiho in potem je počasi izgovorila ime "Nik." Skor me je kap. "Nik?! Sej mi niti do kolen ne seže!" Nina si je ogledovala svoje lepo oblikovane nohte in rekla "Pa sej je kr lušn. Sam ne zna se oblačit pa s samimi piflarji se druži. Torej je totalna nula!" "Ne bom komentirala." sem rekla in potem sma celo pot do šole bile skozz tiho.
13. julij 2012
nextam?
13. julij 2012
u73804
u73804
nnextttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
13. julij 2012
Nneexxtt)tttt ii love this story
I love you!
I love your story!
P.s sm tvoja nova bralla
13. julij 2012
zmajevka, hvala res! nextam za tebe!
.................................................................................................
Ko sma prispele v šolo sem skor zamudila (Nina je bilo prvo uro prosta). V razred sem prišla sekundo pred učiteljico. Imeli smo dve uri (!) matematike. Mislala sem, da bom umrla. Potem pa sem se spomnala, da ne bom dve uri vidla Žana. Ko sem sanjala o njem, sem opazila, da me Nik gleda. Aja! Točno, Nik je zatreskan v mene. Lahko bi se malo poigrala z njim. Začela sem ga opazovati, vendar je bil on zaposlen z zapisovanjem snovi. Opazila sem, da ga je njegov piflarski prijatelj ruknil s komolcem in pokazal na mene. Obrnil se je nazaj in se mi nasmehni. Nasmehnila sem se mu nazaj. "Joj, kak je luškan." sem sanjavo opazovala njegov nasmeh "Ne ni!" sem kr naenkart se zbudila "Totalna nula je!" Ni mi blo jasn kaj je z mano.
Končno je bilo konec matematike. Zdej bom vidla Žana! Iskala sem ga po celi šoli, vendar ga nisem našla. "Pa kje je no?! Zarad njega ne bom mogla malce pojest!" sem se jezila. Nisem ga našla, zato sem šla še enkrat pogledat v jedilnico. Nisem ga našla. Zvonec je naznanil naslednjo uro pouka. Razočarana sem šla v razred. Ure so minevale počasi in končno je bilo konec pouka. Na šolskem hodniku sem srečala Nino in Erika in ju vprašala, če sta vidla Erika. "Ne," je rekla Nina "baje šprica pouk." Sumničevo sem jo pogledala in potem sem se poslovila od obeh. Hotela sem že iti domov, ko pa sem slišala nekoga, da me kliče. "Katarina!" se je zadrl moški glas. Obrnala sem se in zagledala Nika. "Kaj tako šumi?" sem se delala, da ga ne slišim. "Katarina, videl sem, da si me med matematiko gledala." je sramežljivo rekel. "Js? Tebe? HAHAHAHA!" sem se začela smejati. "Spelji se!" sem se mu zadrla in ga hinavsko pogledala. Nik je žalostno povesil obraz in tiho rekel "Tudi Tomaž je videl." Slišala sem ga. "Kir Tomaž." sem ga vprašala. "Moj frend." je rekel. Živčno sem ga pogledala "Vi piflarji si samo namišlate, da vas lepe punce gledajo. Raje si pasite oči na puncah, ki so enakovredne z vami!" Nik me je grdo pogledal in jezno šel mimo mene. Nasmehnila sem se sama sebi in plemenito odšla iz šole. Pred šolo sem zagledala Nika in njegovga grdega psa, ki sta odhajala domov. Nik se me pogovarjal s psom! Res ne razumem teh ljudi. Morejo bit pa res osamljeni, da se pogovarjajo z živaljo. Opazil me je, ko sem se zgravžala nad psom in potem je psu neki reku. Pes je zarenčal na mene. Prestrašeno sem ju pogledala in hitro šla domov.
Nik in njegov butast pes!
14. julij 2012
Dobra je. Next. Sam a bo) ta vedno tok nesramna
14. julij 2012
Na šolskem hodniku sem srečala Nino in Erika in ju vprašala, če sta vidla Žana*.
14. julij 2012
zmajevka sej boš vidla... zato pa morš brat mojo zgodbo a ne?
14. julij 2012
u73804
u73804
nexttttttttttttttttttttttttttttttttttt
14. julij 2012
Hhaha
14. julij 2012
nextam za draculaura mh
---------------------------------------------------------------------------

Dnevi so zelo hitro minevali. Prvi semester je že šel mimo in bila sem odlična. Prijateljev imam na puno in punce mi zavidajo. Včasih prešpricam pouk z Žanom in se grema mečkat v park (v grmovje), ampak potem snov nadoknadim. Imela sem že hišni pripor zarad špricanja in opomin. Z Nino vsak dan hodima po šoli in šinfama ljudi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Driiin!" je kričala budilka. Zbudila sem se in se zavedla, da je petek, dan za žurko! Hitro sem se oblekla v oblekico in stekla v šolo, ker sem že zamujala. Zamudla sem 10 minut, vendar na srečo učitelja še ni bilo v razredu. Usedla sem se za mizo in pozorno poslušala pogovor dveh punc, ki sta se pogovarjale o Niku.

T- Tanja, M - Manja

T: A ni Nik full lep?
M: Ja je ja. Sam... je v drugo zaljubljen.
T: Kaj? V kero prasičko je zatreskan?
M: V eno, ko se midve ne morma primerjat z njo.
T: Pa ka boš mi že povedala ime?!
M: Zadrži dih. Zaljubljen je v....

"Dobro jutro!" je kar naekrat priskočil učitelj v razred "Oprostite, ker zamujam." En moj sošolec ga je moral nujno vprašati "Ja kaj se pa počeli, da zamujate?" Učitelj se mu je nasmehnil "Imel sem pomembno delo." Naekrat se je zaslišal glas, ki je pravkar prišel v razred "Z mečkanjem na WC-ju z učiteljico Kemije?" Vsi smo pogledali proti vratom in zagledali ravnateljico. "Takoj mi pridite v kabinet." je še dodala in v sekudi ju ni bilo več v razredu. Zaslišalo se je še samo "Hahahaha...!" Vsi smo se smejali. Celo uro smo imeli prosto. Naslednje ure smo imeli naravoslovni dan in smo šli pred šolo ter opazovali drevesa. Kako zanimivo ja... Ko je bilo konec pouka, sma šla skupaj z Žanom k meni domov.
16. julij 2012Tako sem se oblekla za v šolo.
Tanja in Manja
16. julij 2012
u73804
u73804
nextttttttttttttttttttttttttt
16. julij 2012
Nextice
16. julij 2012
Next
16. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg