u110928
u110928
next!!!!!!!!! o.o
10. december 2012
nov next
><><><><><><><><
*Niall*

Ne morm vrjet, da je Harry to naredu. Vsi smo mu zaupal. In on? On se odloč ubit Nil, k je moja edina sestra. Vedu je kok mi pomen, da mam sestro. Njemu naj bi tut neki pomenila, če je hodu z njo. In on? Ubije jo. "Niall, si uredu?" je vprašal Liam, ki je neslišno prišel v sobo. "Kako naj bom uredu če je pa ta prasec( se opravičujm izrazu) ustrelu mojo sestro?" sem zavpil. "Niall, pomir se. Zadeva je prestavljena na sodišče."

><><><><><><><><><čez teden dni na sodišču><><><><><><><><><><><

*Harry*

Cel teden sm bil v priporu. Seveda so mi dovolil, da grem na Twitter pa fb čeprov sm ji mogu oblubt 1000 funtov. Kar pa tut ni mal. Ampak fanice mi seveda niso vrjele na fb objavo:

nisem ubil Niallove sestre, verjemite, da ne bi naredil česa takega.

Seveda niso vrjel in ne vem zakaj sem se sploh trudil. Par komentarjev:

harry, navadn zločinec si!
--
Styles, ne spadaš v 1D, spadaš v zapor
--
in mi smo se imenoval TVOJI fani?????
--
nisi član 1D, ti si član mafije

In tako naprej, in tako naprej. Nil bi mi vrjela. Vem, da bi mi. A ona je v bolnišnicni in njeno stanje je nestabilno. Zdej sedim na zatožni klopi. Nikol nism znal lagat, mogoče me bo to rešil, to, da se zlažem, če razumete. Iz druge strani so proti meni gledali jezni in zmedeni obrazi. Najbolj razočarana se mi je zdela Haz. Kaj bi dal, da bi bil zdle pr njih in bi na mojem stolu sedela Harriet. "Danes mo se zbrali zaradi incidenta iz pred enega tedna. Ste vi, mladi mož, Harry Edward Style?" je začela sodnica. "Kdo pa mislte, da sm?" sm vprašal, "Harry James Potter, mogoče?" Sodnica me je preverila. "Ste Harry Edward Styles?" Pokimal sem. "Ste bili priča umoru Nile Horan?" Spet sem pokimal. "Ste krivi umora Nile Horan." Takrat sem vstal. "Ja ubil sem jo! Ste srečni? Ubil sem jo, ker sem jo tako močno ljubil!" Sodnica me je premerila s pogledom. "Ste ali niste?" Stopil sem do nje. Ta je bila čisto šokirana. "Gospa, sodnica. Niste me še videli lagati ne? To pa zato ker ne znam. In še nekaj. Nikdar ne bi ubil dekleta, ki ga ljubim globoko iz dna srca," sem rekel, se obrnil in nagovoril množico ljudi v sodni dvorani, "če nekoga ljubiš iz dna srca ga želiš zavarovati. Ne pa ubiti. Ne veste koliko bi dal za to, da bi bil jaz na njenem mestu. Zamegljen pogled imate. To pa zato ker ne vidite krivice, ki se mi je zgodila in se mi še dogaja." Sedel sem na svoje mesto. Kar naenkrat sem slišal ploskanje, ki se je razleglo po celotni dvorani.

><><><><v istem trenutku, kot je Harry izgovoril besede do konca v bolnišnici><><><><><

*Nila*

Zbudila sem se. Mislila sm, da sm v sodni dvorani v kateri je neko zaslišanje. Tam je Harry rekel, da me ljubi iz dna srca. Trudila sem se zbudit. Nazadje mi je uspelo. Kje sm? Bolnišnica? Ne. Že. Spet. Ko to tamalo Harriet srečam jo bom ubila.
11. december 2012
u110928
u110928
neext Haha
12. december 2012
u103180
u103180
next
12. december 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12. december 2012
next
12. december 2012
http://favoritebreakoutartist.com/index.php
glasujte!!!!!!!!!!!!!
pa ne za the wanted!
za 1DDDD!
15. december 2012
nextttt
15. december 2012
u114352
u114352
neeeeeext
15. december 2012
-.-' naj te upozorim, da je to spam
sploh pa js berm kr neki tvojih zgodbic
16. december 2012
u114352
u114352
hahahah Tina
16. december 2012
nov next (:
><><><><><><><
*medicinska sestra*
Imela sem odmor, ko je name navalilo 5 najstniških fantov in 4 še ne polnoletna dekleta. "Oprostite prosim, v kateri sobi je Nila Horan?" sta naenkrat vprašala blondinec z irskim naglasom in kodrasti fant. "Soba je 405. Zakaj?" Oni pa so se le obrnili in stekli proti sobi.

><><><><>pol ure prej<><><><><><
*Harry*

Oprostili so me! Oprostili! Res so me... OPROSTILI! "Harry, oprosti ker ti nismo verjel," je rekel Louis. Takrat mu je zazvonil telefon.

*Louis*

Oglasil sem se.
(S- tost k me je poklicu, L- js)

S: dober dan. Sem na telefon dobila Louisa Tomlinsona?
L: Ja, to sm js.
S: kličemo iz bolnišnice. Gospodična Nila Horan so se zbudili.

Prekinil sem. "Mi, avto, bolnišnica," sem rekel.

><><><čez pol ure><><><

*Nila*

Kar naenkrat so skozi vrata udrli vsi. Harry, Louis, Niall, Liam, Zayn, Louisa, Harriet( ne tamala, ta k je Harryju podobna), Lia in Zerrie. Za njimi pa je prišla medicinska sestra, ki se je držala za glavo. To me je prisililo, da sm se začela režat ko zmešana. "Ej, enkrat me bote resno ubil," sem rekla med smehom. Drugi so se tut začel režat. Vsi, razn sestra. Js sm se še bl začela smejat k sm opazla kake grimase dela. Kokr da bi pojedla grenivko IN limono.
26. december 2012
next
26. december 2012
nekšt
nujno.!!!!
;D
26. december 2012
u103180
u103180
next
26. december 2012
nextaaaaaaj

+ nova bralkaaa
27. december 2012happy new year
31. december 2012
u110928
u110928
next
01. januar 2013
jutr nextam, hvala za razumevanje
pa se opravičujm kr nism tok dolg nextala
18. januar 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
19. januar 2013
Neeeext !!
p.s. nova bralka !!
19. januar 2013
dons nebom mogla nextat o.O sm bla pr prjatlcah in sm se šele zdle vrnila, za en next, da ga napišm rabm 1/2 ure, če hočte, da je tuk doug, ko ponavad in internet mam sam do 8pm
tko, da žou ga šele jutr dobite ):
19. januar 2013
sooo.... nov next :'3
><><><><><><><
I'M SO SORRY BUT NIALL JAMES HORAN ATE IT
><><><><><><><
jutr ga dobite :**
21. januar 2013
Nov next :**
><><><><>pri fantih, na zadnji šolski dan- 8pm<><><><><><><><
S sedaj 19 letnim Harryjem sediva na postelji v njegovi sobi in se pogovarjava. "Harry, jutr greš z nami ne?" sem vprašala. "Ja, komi čakam," se je nasmehnil, "Irske res dolg nisem videl. In Niall je tako živčen, da je več kot ponavadi." Pokimala sem. Tudi jas sem zadnje čase jedla več kot ponavadi. Približal se mi je. In me poljubil. Poljubi so postajali vse strastnejši in Harry mi je z roko segel pod majico. In takrat je nekdo potrkal. Hitro sva se odmaknila drug od drugega. "Harry, Niall je skoraj pojedel hladilnik," je rekel Liam po tem ko je Harry rekel: "Naprej!" in je Liam skoraj padel čez vrata. "To pa res ni hudo, tudi jaz sem zadnjič..." sem že začela pa me je prekinil Liam. "Ja vem zadnjič si skoraj pojedla tetine cvetlične lončke in če te ne bi pršle iskat punce za v šoping bi jih tud pojedla. Ne spominjaj me prosim." S Harryjim sva se spogledala in zavila z očmi. "Povej zakaj si pršu." je rekel Harry. "Lou zahteva, da se gremo zadnjič pred septembrom vsi skupaj flašo resnice." je odgovoril Liam. Zavila sem z očmi in vsi trije smo šli dol.

><><><><><>naslednji dan, dublinsko letališče ob 10am<><><><><><><><

"Niall, Harry tamle so," sem rekla in pokazala na manjšo skupinico ljudi. Pomahala sem jim. In oni so pomahali nazaj. Niallu sem pokazala naj kar gre. "Harry razmišljala sem," sem rekla. "In?" je vprašal. "Glede na to kar bi se lahko zgodilo včeraj," sem rekla. "Ja?" je vprašal Harry. "Mislim, da ne moreva biti več skupaj." sem rekla, "Harry, oprosti." Objela sem ga. Drug drugemu sva s olzami močila majico. "Oprosti Harry," sem rekla ponovno. "Ti oprosti meni je rekel. Prehiter sem bil." Ponovno sva se objela. "Harry, še vedno te imam rada," sem zašepetala. "In jaz imam tebe tudi rad" mi je rekel. Odšla sva do tiste majhne skupinice ljudi. Objela sem mamo in očka potem pa še Tima. Niall me je veselo pogledal in rekel: "welcome home, sister!" Nasmehnila sem se. Potem pa je pogledal mene in Harryja. Obema se je videlo, da sva jokala. "kaj se je zgodilo?" je vprašal. "Nil je naredila nekaj zelo pametnega." je rekel Harry. "In kaj to je?" je vprašal Niall. "Pustila me je," je rekel. Niall me je pogledal kot, da bi madla iz lune. "Ti to resno?" pokimala sem. "Zakaj pa to dobr?" je vprašal. "recimo le, da sem res malo premlada," sem rekla. "Hej, Nil." sem iza hrbta zaslišala Timov glas. "Ja?" sem vprašala. "Bi šla jutr z mano na pico?" "Ja," sem odvrnila, "kdaj?" "Namesto kosila?" "Okej," sem rekla. "Kaj je blo pa to?" sta naenkrat vprašala Niall in Harry. "Rečmo le, da za to nisem premlada." sem rekla in se nasmehnila.
<><><><><><><><><><><><
to je zadnji next na tej zgodbici. Upam, da ste celo zgodbo uživale. >Zlo vas mam rada, upam, da boste spremljale tud moje druge zgodbice.
Ta next je posvečen vam, ki ste zdržale od začetka zgodbe, pa do zadnje pike.
Berite moje druge zgodbe, hvaležna vam bom :***
I LOVE YOU MORE THAN FOOD GIRLS! :****
27. januar 2013
Zakaj pa je že konec ??? pa nemorššššš končat noooo -.-
27. januar 2013
konc je... ni blo dost zapletov? nil 2x skor umrla, liam in lia u komi pa harry na sodišču, Annalize in Harriet drama...
konc je... ker je konc
dost je zgodbic čeprov niso podobne tej
ne morš nehat živet zato ker se je končala TA zgodbica
preber jo večkrat, link se NE bo spremenil, spominjaj se dne ko si to zgodbico začela brat, tega kako si komaj pričakovala nexte....
27. januar 2013
u120491
u120491
neeeeeeeeeeeeee ! jokam zakaj !? res je da nism komentirala ker nism mela iger sam sm to zgodbico spremljala od prvega nexta. jokam !!
pa zakj žalosten konec pa taka pikija sta bla skupiii !!
še vedno lovam to zgodbico zelooooooooooooo in mislim da pišeš zeloooooooooo dobro oz. perfektno
09. februar 2013
Škoda, da je že konec. In js sm komi zdej vidla da si dala nou next Ku sm že rekla škoda da je že konc. Drgač pa: zgodba je bla perfektna<3
27. avgust 2013
http://www.igre123.com/forum/tema/fighting-till-the-end-trilogy:-the-new-war-begins-(harry-potter-one-direction-crossover)/101328/
hej, nova zgodba izpod mojega peresa
super bi bilo če bi si temo vsaj samo pogledale
04. avgust 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani