Oj odločla sem se napisat zgodbico o directionerki k je po usem podobna določenemu članu iz 1D tko po karakterju in po izgledu(ja ja preveč takih zgodbic že je sam pač...) uživite
No tkole:

Heeeej!
Sem Niala Horan. Ja, vem. Defektno ime. Niala. -.-' Doma sem na Irskem. Kr lepa državca no. Ampak ne samo to da me veliko ljudi zamenja (in zmerja) z Niallom Horanom. Jaz sem kot Niall Horan. Jem preveč pa ne zrastem v širino. Blond, ravne lase mam. Zvezdice. Tiste modre učke, k na men sploh ne zgledajo tko perfektno. Samo ena razlika je. Stara sem 12 let. In še nekaj. Nisem v sorodu z Niallom, razen če se šteje moj skakač Niall Horan za slavnega pevca, ali mojega sorodnika. ''Niala! Večerja!'' Oh, končno! Lačna sem.(prej sem pojedla pol hladilnika(pred 5 min.))
Zdaj jem. večerja že davno mimo. Jedla sem pred 10 minutami. In zdaj spet. Mami spet teži, da preveč jem. Jaz pa ji zatrjujem, da je to NORMALNO. ''A ne razumeš, da rastem?'' jo vprašam. ''Ja, rasteš v ŠIRINO in NE v VIŠINO.''
Šolsko leto se bo pričelo čez 2 dni. Saj ne, da mi je to všeč. Edino kar mi je v šoli všeč je:
-Matematka
-Gefa
-Malica
-Kosilo
Mami me zbudi iz razmišljanja. ''...jutri greš v london in se boš šolala tam. Kaj ni to lepo?'' Ne! Ni lepo! Bi rada rekla. Ampak zato, da razveselim mami sem ji rekla: ''Mhm.'' Seveda s polnimi usti. ''Pojdi se pripravit, Nil.'' Nil je moj vzdevek, oziroma... ni ravno vzdevek. Prej ljubkovalno ime. V kovček zlagam majčke. Mojo najljubšo, z irsko zastavo bom imela oblečeno. Mojo drugo najljubšo, z britansko zastavo pa bom dala na vrh kovčka. Jutri bom oblekla še moje črne oprijete,-seveda najljubše-, kavbojke in črne allstarke, ki sem jih mimogrede uredila sama. Na zunanjo stran obeh čevljev sem našila številko 1 in črko D, da sta skupaj izpisali 1D, incialko za One direction. Takrat se spomnim, da bi morala vprašati mami pri kom bom živela.
Stečem v dnevno sobo, kjer gleda TV. Aja, pozabila sm povedat. Moja mami je samohranilka, oče pa je pred nekaj leti izginil iz obličja tega planeta.''Um, mami?'' Mama je pogled odvrnila od najdolgočasnejše televizijske oddaje, kar sem jih kdaj videla. ''Nil, a ti nisem povedala?'' Odkimala sem. ''Pri teti boš.''' Se je glasil njen odgovor.
Se pravi, da bom živela pri teti? V Londonu?
''Mami, kaj pa Niall? Kako bo šel z mano?'' sem vprašala. ''V posebnem razredu za živali se bo peljal.''
''O, moj bog, pa mami ti si genialna!'' sem vzkliknila. Moj skakaček je bil najboljši in edini prijatelj v mojem življenju. Stekla sem v sobo. Na račnalnik. Natančneje na facebook. Objavila sem stanje:
odhajam v london. Pozdravčke do naslednjih poletnih počitnic (:
Potem sem se odjavila in odprla mapo na namizju pod katero je pisalo: GLASBA. V tej mapi imam svoje najljubše pesmi. No ja. Samo še eno mapo pri kateri piše: One direction - Up all night(album) odprla sem mapo in kliknila na gumbek: predvajaj. ''...Baby you light u nobody else...'' je 'pel' računalnik( no ja pel je 1D. Samo na računalniku se je vrtelo.) jaz pa sem pela zraven. Ke pri Gotta be you nisem mogla zadeti tistih visokih(nimamo pojma kako harryju uspe) tonov sem se zadovoljila s tem, da sem vsake toliko časa kaj zamrmrala. One thing sem pela približno do sredine, potem pa se mi je posušilo grlo in do konca pesmi sem kašljala. Ko jo je bilo konec sem v kuhinjo hitro stekla po šalico s kosmiči in tako zamudila celotno More than this. Potem... potem ne vem več ker sem se zatopila v knjigo. Iz knjižnega transa sem se zbudila ob prvih tonih moje najljubše pesmi I wish.
He takes youre hand
I die a little
I watch your eyes
And I'm in riddles
Why can't you look at me like that
OMG, kako popolno! Sem pomislila. Rada sem imela to pesem ker je izrazila kar nekaj mojih občutkov. Do sošolca Tima.
Na koncu pesmi sem zaspala.

P.S.
Nadaljevanje bo žez 5 nextov ali več
18. september 2012
u106935
u106935
Neeexttt!
19. september 2012
u94098
u94098
next
19. september 2012
next
19. september 2012
u34085
u34085
next
19. september 2012
No rečmo, vs je že 5
Kot ponavadi, ko sem zaspala med poslušanjem 1D albuma sem imela zelo čudne sanje. Najprej sem se sprehajala po londonu, ko je nekdo zaklical: ''Niall!'' Obrnila sem se da bi pogledala kdo me je poklical, a nikogar ni bilo. Potem sem se zbudila. Še 2 tedna do mojega rojstnega dneva. Pravzaprav sem stara šele 11 let a rojstni dan imam, kot ste verjetno že ugotovili 13.9.
Nialla sovražim! To spoznanje sem doživela ko sem ugotovila za 1D. In to zato ker mi je tako podoben... Moj najljubši član je Harry. Vsaki prijateljici ali prijatelju( se pravi da samo Niallu) razlagam o njegovih kodrih. Ko sem se zbudila sem najprej odšla na malico pred zajtrkom. Iz hladilnika sm uzela dva jogurta, dve žlice( če bi liam to vidu ), odprla oba jogurta in ju z obema žlicama pojedla na enkrat.
Potem sem odšla v sobo. Na postelji sem sedela dokler se nisem spomnila, da grem danes v London. ''OMG, u London grem!'' sem zaklicala zadnjemu posterju na moji steni kjer se mi je dan in noč smehljal Harry. Pa n zato ker sem bila vesela. Slišalo se je bolj kot pritožba. Nato sem ga odlepila od stene, odprla kovček in ga položila na vrh kupa oblačil. ''upam, da se ne bo zmečkal,'' se pomislila. ''Niala! Zajtrk!'' se je takrat iz spodnjega nadstropja zaslišala mamin glas.
Zajtrk sem pojedla. Spet sem v sobi. Na CD sem prepekla album in ga dala v škatlico za CD- je, kjer so bili tudi vsi moji najljubši filmi. ''Nil, pridi, gremo na letališče.'' Je poklicala mami. ''Že grem!'' sem zaklicala, pograbila kovček, kovček s knjigami in torbico s telefonom in knjigo, ki sem jo brala. Skoraj bi pozabila na Niallovo kletko, a sem se na srečo spomnila nanjo in jo skupaj z njenim prebivalcem odnesla v avto.
No. Zdaj sem tu. Na letalu. In tukaj sploh ni hrane! Stradam. Vsaj glasbo lahko poslušam in berem knjigo. Zanimiva je. Skoraj bi zadremala. Pa zaslišim nekoga, ki nekoga pokliče: ''Niall!'' Ah, zagotovo me je kakšem fantovski directioner zamenjal za Nialla. Obrnem se. Nikogar nisem videla. Glavo sem naslonila nazaj in zadremala.
Zbudila sem se čez približno pol ure , ko je letalo že počasi pristajalo. ''Kako je lepo!'' sem pomislila. Ko je pristalo sem šla iskat prtljago in teto. Kovček s knjigami in kovček z oblačili, postrom in CD-ji sem hitro našla nato pa ju odpeljala proti teti, ki sem jo takoj prepoznala. Nato sem odhitela še po mojega Nialla in teta naju je(mene in Nialla) odpeljala do njenega stanovanja.
''O, moj bog!'' To je vse kar si lahko v tem trenutku mislim. Tetino stanovanje je ogromno! In moja soba je po mojem okusu! Vse, res vse je v 1D stilu! In imam nov računalnik. Prenosnika! In slušalke. In svoj radio. In xbox, da bol lahko na tv gledala filme. In knjižno polico! In čisto nov telefon. Nato z usti oblikujem: ''Vau!'' Nisem si mislila, da bo moja soba tako velika... in... in tako... in tako directionerska. Mislila sem, da bojo na stenah kakšne trapaste tapete, ali pa samo sive stene na katere ne bom smela lepiti posterjev.
Na steno z magneti, posebej prirejeno za lepljenje posterjev sem dala vse svoje posterje. Knjige sem zložila na police, tam pa se je našel tudi prostor za škatlico z CD-ji. V nov telefon sem dala kartico, teta pa je telefon očitno že napolnila.
Lačna sem! Nič čudnega. Nazadnje sem jedla doma. Na Irskem. Oglasil se mi je telefon. Klicala je mami.

(N- jaz, M- mami)
M- Ojla, Nil. Kako si?
N- Super! Mogla bi videt mojo sobo!
M- Se mi je zdelo, da ti bo všeč. Povej mi kaj več v sobi.
N- Velka je, imam steno samo za posterje, prenosnika, nov telefon , xbox in radio.
M- Lepo. Papa, Nil!
N- Papa, mami!

Nato sem odložila. Ali pa je telefon odložila mami. Kakor koli že, lačna sem. Odšla sem v kuhinjo. Teta je bila tako zamišljena, da me očitno ni opazila. Nič hudega. Lačna sem! V omarici sem našla kokice( pokovko). ''Teta, lahko naredim kokce?'' sem vprašala. ''Kar izvoli, '' je rekla. Za dve minuti in pol sem dala kokice v mikrovalovko. Potem sem jih stresla v skledo in odšla v sobo.
V sobi sem se odločila, da bom gledala Harry Potterja. Namestila sem se na kavč( ki je bil momogrede v moji sobi) in na daljincu kliknila tipko: predvajaj.
Ko je bilo filma konec je teta rekla, da gremo nakupit stvari za šolo.
19. september 2012
u34085
u34085
next
19. september 2012
u106935
u106935
Neeeextttttttttt!
Zakon pišeš! ;P
19. september 2012
next
19. september 2012
hvala
19. september 2012
u106935
u106935
Ni blema ;D
19. september 2012
u76594
u76594
neeeeeeeextttttttt
20. september 2012
Stvari za šolo! A starši, tete in strici mislijo na koncu poletnih počitnic samo na to? Če že NUJNO mormo it to kupt bom se vsaj potrudla, da bo vse v mojem stilu. Se pravi 1D torba, 1D puščica in 1D zvezki. No s teto smo se odpelale v mesto. Ko smo pregledale že vse trgovine razen ene me je že začelo skrbeti, da tudi tu ne bo nobene stvari, ki mi bi bila všeč. Sem pa bila zelo šresenečena, ko sem v tej trgovini našla ravno tisto kar sem si želela.
Torba:Puščica:Zvezki:
Seveda ni šlo brez krega. Teta je vztrajala, da je torba premajhna in zvezki predebeli. Jaz pa se to lepo zanikala. Ko je teta končno popustila, mi je to kupila. Jutri pa spet šola! Ne no. Za druge moučitelje(sošolce) bom Niall in Nialler. Njihovih šibkih točk ne poznam! Za londončane bom tista Irka. Kako to sovražim. In Nialla tudi!
V sobi sem poslušala glasbo in brala knjigo. Potem pa ugotovila, da sem lačna! Seveda, kaj pa se drugega pričakuje od različnih Niallov Horanov in njim podobnih, ali identičnih. V kuhinji sem si vzela:
-dve nektarini
-lonček mleka
-piškote
-nutello
- in žlico
Vse sem si odnesla v sobo. Nutela je itak neki najboljšga. Žlica je pa za jest nutello. o: Kako liam je nutello če je ne more jest z žlico??? Bogi ): .Ko sem pojedla nutello sem pojedla piškote in popila mleko. In obe nektarini. Še kar sm lačna. Bom potrpela... Utrujena sem. No najprej sem umazano posodo in izpraznjeno embalažo odnesla v kuhinjo. Potem sem se uredila v pižamo in se ulegla v posteljo. Kmalu me je zmanjkalo.
><><><><><><><><>Naslednji dan<><><><><><><><><><><
Teta me je z avtom odpeljala v šolo. Ko sem končno našla razred sem se usedla med dve punci. Eno rjavolaso in drugo črnolaso. Kmalu je v razred prišal razrednik. ''Pozdravljeni učenci.'' Je pozdravil. ''To je vaša nova sošolka,'' se je obrnil k meni, ''Ime ji je Niala. Niala Horan.'' Zakaj? Zakaj? Zakaj je moral povedati moj priimek! Na hrbtu sem začutila poglede directionerk. Vsaj upala sem, da so directionerke in ne directionatorke ter beliberke. Še ena razlika med mano in Niallom. Sovražim Bieberja! Ne prenesem ga.
Rjavolasa punca mi je poslala listek:
Lia: Živjo! Sem Lia Payne.
N: Živjo! A maš kej za jest?
L: Samo jogurt. In vilico.
N: Vilico!? Kje je žlica?
L: Brrrrrrrrrr... strah me je žlic.
N: Ojoj.
L: Imaš kak vzdevek?
N: Mami me kliče Nil.
L: Te loh tut js kličem tko?
N: Loh.

Potem sva končali s pogovorom. Prijateljico imam! potem pa mi je listek poslala še druga punca:

Zaynie: Oj! Sm Zaynie Malik.
N: Oj. Maš kej za jest?
Z: Ne. Mam pa glavnik.
N: Kaj mi bo pomagu glavnik?
Z: Da se počešeš.
N: Ne, hvala.
Z: Maš kak vzdevek?
N: Mami pa Lia me kličejo Nil.
Z: Te loh tut js?
N: OK

OMG! Dve prjatlce mam! Dve! Ema je zlo podobna Liamu in druga Zaynu. Lia in Zaynie.
''Ej, Leprechaun!'' me je med odmorom nekdo poklical. ''Kdo si?'' sem vprašala punco, ki me je pravkar poklicala. ''Annalize Lovegood.'' Lovegood? A se ne piše Lovegood tista Luna iz Harry Potterja in jo usi kličejo tupka? sm se vprašala. Odgovorila pa sem ji: ''Lepo to.'' Lia mi je na uho šepnila, Annalize sovraži directionerje in 1D. Zaynie pa je dodala, da je Analize goreča beliberka. ''Leprechaun, a ti tko ko tist tadrug Leprechaun poslušaš mojga možeka? Ker je moj!'' O, moj bog! Niallu prau ta neumna ženska Leprechaun! ''Pfuuuuuuuj, Bieber,'' sem se skremžila, ''Moj je Harry Styles!'' Tista ženska pa se je le posmehnila: ''Slab okus, ljubica.'' Nato se je obrnila na petah in kot kraljica vsega sveta odkorakala stran.
20. september 2012
Nov next za use moje bralke :*
20. september 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeextttttttttttttttttt
20. september 2012
u34085
u34085
neextii
20. september 2012
u94098
u94098
next
20. september 2012
u73804
u73804
nexttttttttttttttttt
20. september 2012
omg kk lepe slike
20. september 2012
u76594
u76594
nextttt
20. september 2012
Po pouku smo se jaz, Lia in Zaynie dobile s sošolko iz 6. razreda in sošolko iz 9. razreda. Ta iz 6. je bila neznansko podobna Harryju. ''Se pravi, da se ti lasje že kodrajo Haz?'' jo je vprašala Lia. Harrie (Styles(tako je bilo punci ime)) je pokimala. ''Te ne moti, če te kličejo Haz?'' sem jo začudeno vprašala. Kot verjetno že veste jaz sovražim če me kdo kliče Nialler. ''A tebe moti, če te kličejo Nialler?'' me je Haz vprašala še bolj začudeno, kot sem jo jaz prej. ''Zelo,'' sem ji odgovorila,'' Nil me klič.'' Druga punca je medtem prišla mimo. ''O, naš šolski 1D je izpopolnjen,'' se mi je nasmehnila. ''Louisa Tomlinson,'' se mi je predstavila. ''O živjo,'' sem jo pozdravila,'' Niala Horan. Kliči me kar Nil.'' Poklicala sem teto, da bom prišla peš in da me ni treba iti iskat. Pslovila sem se od punc in zmenile smo se, da se dobimo pred šolo pol ure pred poukom.

><><><><><><><><><><> Na poti domov <><><><><><><><><><
''Niall!'' je nekdo poklical. Obrnila sem se. In spodnja čeljust mi je skoraj odpadla. Tam je Louis Tomlinson! Stopila sem do njega. Hotela sem se predstaviti pa se je iz množice prerinil Niall. Premerila sva se s pogledi nato pa se obrnila drug od drugega in prekrižala roke. Louis, čisto osupel od tega da je imel pred sabo dva 'Nialla' je vprašal: ''Kaj pa vama je?'' Z nialom sva se za bežen trenutek pogledala in rekla sem: ''Enak je!'' Niall pe je v istem trenutku rekel: ''Enaka je!'' Potem sva spet pogledala stran. Louis je, ko se mu je končno posvetilo kako je s tem rekel: ''In kdo si ti?'' Pravzaprav je to vrašal mene. ''Niala Horan. Predvčerajšnjim sem prišla iz Irske.'' Niall se je skoraj zjokal, ko je ugotovil, da ima dvojnico. ''A bi lahko dubla avtogram?'' sem vprašala Louisa in Nialla in pri tem iz zvezka že trgala listek, ''Prosim še preden zato, ker sem vaju srečala izpustim dušo.'' In fantoma pod nos pomolila listek, ki sem ga iztrgala iz zvezka. ''Sej nisva sama,'' se je nasmehnil Lou in od nikoder z roko povlekel harryja, Zayna in Liama. ''A loh že dobim avtograme preden umrem?'' sem uprašala Nisem mislila resno ampak dihati a tudi nisem mogla pravilno! Louis je zamrmral nekaj o tem naj se pomirim. Pa Louis, za boga, kako naj se pomirim, če sem ravno srečala svoje IDOLE! sem si mislila. Louis mi je, ko so mi listek vsi podpisali izročil. ''Poglej na drugo stran,'' mi je zamrmral Harry, ko so odšli naprej. Listek sem obrnila. Telefonske! Od vseh! Na drugi strani pa vsi podpisi.
Seveda sem nato hitro stekla domov, se zaprla v sobo in na telefonu odtipkala Harryjevo številko.
(H-Harry, N- jaz)
H: Ja?
N: Oj!
H: A ti si Niall!
N: Sam ne klič me Niall lepo te prosim.
H: Zakaj pa to?
N: Ne maram, če me kdo kliče Niall.
H: Aja... O a mate ti in tvoje prjatelce čas?
N: Kdaj?
H: Pol ure pred poukom?
N: Takrat se dobimo pred šolo.
H: Pričakujte nas.

Potem je prekinil. One direction nas bo jutri pred poukom čakal pred šolo! ''Naj bo to presenečenje za punce.'' sem pomislila.
21. september 2012
P.S. a ste že slišale LWWY?

21. september 2012
u94098
u94098
ja ful lepa pesem. pa lou ma solo < 3 aja, NEXT
21. september 2012
u106935
u106935
Neeeeeeeeeeexttttttttttttt!
Mhm...Skoz jo poslušam!All day,all night
21. september 2012
skos replay, replay, replay...
21. september 2012
u106935
u106935
Hahah jst tud
21. september 2012
kaj pa druzga
21. september 2012
u106935
u106935
Hahah ane?
21. september 2012
zdej že celo znam pa u javnosti šele 2 dni
21. september 2012
dons k sm tok dobre volje zarad tega k je LWWY končn vn pršu še 1 del za vse vas :*

Zbudila sem se. Po tem ko sem včeraj imela vsaj 10 manjših malic in po poslušanju Up all night albuma in utonila v spanec. Šola! Hitro sem se oblekla v eo od mojih premnogih majčk(temno modro z zeenimi rokavi) in 3. najljubše črne kavbojke. Obula sem si svoje allstarke. Stekla sem še na zajtrk in nato stekla proti šoli. Pritekla sem do deklet, ki so me veselo pozdravila. Potem pa so vse zajele dih. Če ti tvoj najljubši pevec diha za vratnik... No, punce so zagledale fante. Jaz sem jih pozdravila, kot stare prijatelje in one so me zasule z vprašanji. ''Pravzaprav sem jih srečala šele včeraj,'' Sem jim pojasnila,'' ko sem šla iz šole.'' Louis je neki klicou Nialla pa sem mislna spet, da me je kdo zamenju zanj.'' Haz sem ravno vprašala, kdaj je izvedela za 1D: ''Haz, kdaj si ti zvedla za 1D?'' Prouzaprou takrat ko sem prvič srečala Lio in Zaynie,'' mi je odgovorila. Louis je začudeno pogledoval od ene do druge. ''Pa sej to je 1D,'' je vzkliknil in jaz sem se začela valjati po tleh od smeha. In seveda tudi druge punce. Niall je zagedal moje allstarke. ''Lepe allstarke,'' je reklel. Pomislila sem: ''Butec.'' Rekla pa sam samo: ''Saj sem imela obute tudi včeraj.'' Harry se je iz neznanega razloga začel skor valjat po tleh od smeha. Vprašujoče sem ga pogledala. Takoj je nehal. Lia je vsakič, ko jo je louis ošinil s pogledom skoraj umrla. Enako se je dogajalo z Zaynie, ko jo je pogledal Liam. In z mano, ko me je pogledal Harry. Izjema ni bila niti Louisa, ko jo je pogledal Niall in Haz, ko jo je pogledal Zayn. ''kmalu bo zvonilo,'' nas je opozorila Lia. ''Ja mommy Direction'' sem ji rekla in seveda so se vs vključno z mano začeli smejat. ''Se potem po šoli vidimo,'' sem pomahala fantom. Z Zaynie in Lio smo stekle v razred.
Pet minut še do zvonenja. K nam je priplesala Annalize. ''Oh, leprechaun in njene prijateljice so spoznale svoje idole. Kako ganljivo!'' je sarkastično rekla. Jaz sem ji odvrnila: ''Me smo jih vsaj spoznale. Ti pa svojega idola niti od daleč nisi videla.'' Annalize je z visoko dvignjeno glavo odkorakala v svojo klop. ''Daj petko,'' je rekla Lia.
Pogovor med mano in Lio 1. šolsko uro(prek listkov seveda):

L: Hvala za vzdevek sam res ne bi blo treba
N: Brez skrbi mommy Direction.
L: Še kr ne vem od kje si dobil idejo za to.
N: Liama kličejo daddy Direction (:
L: To sm čist pozabla.
N: Se mi kr zdi ja.
L: Posluši!
N: Sej poslušam. Sam če sm lačna.
L: Pa vseen posluši.
N: Ja, mommy Direction.

Potem sva seveda nehale. Poslušala sem s približno četrtino ušesa. Učiteljica za angleščino je kr neki nakladalo, kot da bi bli tretarji. Še dobr, da smo bral knjigo, ki mi res leži. Harry Potterja. Pa še to je blo beda. V misli mi je vsakč, ko sem se mislila zbrati pritaval Harryjev nasmešek s tistimi zelenimi očkami in kodrčki. Tako sem bila lačna, da bi pojedla kar zvezke. Okej no. Ne bi pojedla zvezkov. Zagotov bi pa flomastre. In Harryja.
Še dobro, da je bilo pouka kmalu konec in smo se punce dobile s fanti. Odšli smo v slaščičarno čez cesto. Louis je vztrajal, da vsm časti dve kapici sladoleda. Jaz in Niall sva rekla, da bi tri kepice, Lia in Liam pa sta vztrajala, da so dve preveč in da se lahko prehladimo. Prehladimo? Ne bi rekla. Seveda imajo mommys in daddys Direction čist drugačno mnenje o tem. Louis pa je meni in Niallu kupil tri kepice( ''Ne javkajta, če se prehladita,'' je rekel Liam.), Lii in Liamu pa samo eno. Drugim osmim je kupil po dve kepici. Zakaj Niall vedno ponavlja za mano? Ali pa mogoče jaz ponavljam za Niallom? Kakor koli, vedno imava isto mnenje. Razen če govorimo o Bieberju. Brrrrrrrrrrrr. Takrat me zmrazi po celem telesu in imam gluha ušesa za pogovor dokler ne zamenjamo teme. Harry me je zbudil iz razmišljanja: ''Gremo k nam domov?'' Seveda smo se strinjale. ''Samo teto pokličem, da me do sedmih nov doma. Podobno so naredile tudi druge punce. ''Teta mi dovoli!'' sem zcavilila po pogovoru. Starši so tudi puncam nekako dovolili da grejo.
Zdaj smo pred njihovo hišo. izgleda nekako takole:Ni preveč vpadljiva. Ko je Liam odklenil vrata smo odšli noter. ''A se gremo kej igrat?'' je prašal Harry. Louis je vzkliknil: ''Flaša resnice!'' Ta dva imata očitno povezane misli. Punce smo se strinjale. Fantje se pa itak druzga ne zanjo igrat. Fantje(razen Louisa, ki je v kuhinji iskal flašo) so nas odpeljali v dnevno. Potem je prišel Louis in se usedel na tla v krog v kateremu smo že sedeli mi. Zraven mene na desni je sedel Harry in na levi Lia. Zraven nje je potem sedel Liam in nato Niall. Potem Zaynie, Naslednji je v krogu sedel Zayn. Zraven Zayna je sedela Harrie in zraven Haz je sedela Louisa. Med Louiso in Harryja pa je sedel Lou. Slednji je razglasil: ''Prvi vrti najmlajši. Harrie ti vrtiš.'' Haz je podal flašo in ta jo je zavrtela. Pokazala je na Nialla. ''Izziv.'' je rekel. Haz je malo pomislila nato pa rekla: ''V kuhinjo pojdi po dve žlici in prepričaj Lio in Liama, da ju primeta.'' Niall je veselo odšel po žlici 'Liama' pa sta se preplašeno spogledala. Niall se je kmalu vrnil. ''Zaprita oči,'' jima je rekel. To sta naredila. Nato je rekel: ''Razprita levo dlan.'' Tudi to sta storila. Obema je v razprto levo dlan položil žlico. ''Primita vilici.'' Jima je rekel. Zaprla sta dlani. ''Zdaj pa odprita oči.'' je Niall rekel napol v smehu. Ko sta Liam in Lia odprla oči sta panično zakričala in odvrgla žlici iz rok. Drugi smo do konca umirali od smeha. Nato je vrtel Niall. Flaša je pokazala name. ''Izziv.'' sem rekla. ''Okej,'' se je Niall hinavsko nasmehnil in zajel sapo...

><><><><><><
1.) Kakšno nalogo bo Niall naloži Nil?
2.) Bo nil izpolnila nalogo?
21. september 2012
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani