"Veš kaj dovolj imam tega, ne bom več tvoja lutka ki jo boš imel samo za zabavo. Ne zdržim več. Konec je Josh, K-O-N-E-C!" sem se drla in hlipala v telefon, ki je po koncu pogovora že odletel na mojo posteljo.
Solze so mi lile po obrazu, ko so se mi pred očmi začeli predvajati vsi spomini in dogodki, ki sem jih preživela z Joshom.
Vsa bolečina, ki je ob njem nisem čutila. Majhni in brez vezni prepiri, prisrčna darila ob čisto nepomembnih trenutkih. Poljubi preden sva šla v šolo, skrivanje za drevesi da naju kdo ne bi opazil. Trenutek ko sem ugotovila da se me ubistvu sramuje, njegovo potepanje s 'prijatelji'. Ves trud da sem sama sebi zanikala kako me zaničuje, ko je bilo ubistvu vse to pred mojim nosom samo da se tega nisem zavedala.
Počutila sem so kot bi mi nekdo zapičil nož v hrbet, ga potegnil ven in to storil še enkrat in še enkrat in še enkrat, jaz pa bi samo čakala da vsa kri steče iz mene.
"O moj bog, Sammy zakaj jokaš? Kaj se je zgodilo?" je v sobo pridrvela moja sestra in me odmaknila od mojih misli.
Tako je bila lepa, njeni dolgi rjavi lasje, velike rjave oči, popolno telo. Ona in njen fant sta bila kot par iz pravljice, ravnokar sta se zaročila, čeprav sem to vedela le jaz.
"Z Joshom sva šla narazen." sem zašepetala, "imel me je samo za zabavo,oh bog Ashley zakaj sem bila tako neumna!?" sem še dodala in si čelo naslonila na dlan.
"Ne, ne, ne saj bo vse uredu. Sj imeš šele petnajst let dovolj imaš še časa da najdeš tistega pravega boš videla. Sploh pa je bil Josh neumen. Umiri se ok?" je rekla in me močno objela.
Usedla se je poleg mene na posteljo in njene oči so se zazrle v moje. Bile so tako čarobne in pomirjujoče.
"Ampak ti si šele osmnajst pa si že našla pravega, kako je to mogoče?" vstala sem iz postelje ter se odpravila do majhne mize, ki je bila v kotu moje sobe, in prižgala moj prenosni računalnik.
"No jas mam pač srečo, tako kot zelo malo ljudi. To še ne pomeni, da je ti ne boš imela. Mogče bo res trajalo nekaj časa, vendar ti obljubim da bo vredno čakanja. Kaj ko bi te malo razvedrili ha?" je rekla in mi namenila tisti 'daj zaupaj mi' pogled ter vzela računalnik in ga odnesla na posteljo.
Res ne zaupam veliko ljudem, ampak če komu zaupam je to moja sestra.
Sedela sem poleg nje in čakala med tem ko je po Googlu iskala določeno spletno stran, za katero mi ni hotela povedati kaj je.
Nisem mogla verjeti svojim očem, ko je odprla Omegle, te strani ne obožujem ravno saj sem jo enkrat že obiskala in ogled golih ljudi res ni bil to kar sem hotela.
"Ne, ne, ne ,ne in ne, tega se ne grem." sem jo opozorila in ji namenila resen pogled.
"Daj no samo poskusi, če ne drugega boš vsaj pozabila na vse kar se dogaja, prosim?"
"Ok, bom." sem vzdihnila.
"No uživaj Sammy!" se je zadrla in že je ni bilo več.
No pa dajmo. Prižgala sem kamero in že se je začelo. To res ni zame, zakaj to sploh počnem? To mi ni niti najmanj všeč.
Tako je minilo pol ure, in vse kar sem videla v tiste pol ure so bili moški in ženska, ki so z veseljem delili svoja gola telesa s celim svetom. Cel čas sem pritiskala 'NEXT' in res mi je postajalo dolgčas.
"Fuck." sem rekla ko sem opazila da mi je zamrznila kamera.
"Kaj si rekla?" sem slišala glas, ki je prihajal iz računalnika in mi ni bil niti najmanj znan.
Rekla nisem nič, saj nisem vedela kaj naj rečem.
"Saj veš da ti ne dela kamera ne? Oh, ne saj je uredu lahko te vidim." se je spet oglasil glas iz računalnika.
Res se nisem želela obrniti, in videti mladega fanta, ki mastrubira. Vsaj predvidevala sem da je bil mlad, sodeč po glasu.
_______________________________________________________________________________________

Ok, prvič pišem zgodbico tko da kk se vm zdi? NEXT?
08. april 2013
u119052
u119052
o gad.. ful dobr pišeš.. dej ti kr nextii
09. april 2013
dobr pišeš NEXTI kumi cakam da bo naprej mam sam prošno da daš sliko od Sammy pa Ashley pa Josha pa pač teh k bojo notr v zgodbivci prosim?
10. april 2013
NEXT!NEXT!NEXT!NEXT!
10. april 2013
evo nasledni del

"Priznam stena res zgleda zanimiva, ampak jaz sem na tej strani. Kaj ko bi se obrnila?" se je zopet oglasil.
"Ne bom se obrnila, da bom videla še enega nagega, no na pol nagega fanta ok. Ne bom." sem rekla in si sama pri sebi mislila kako neumno izgledam.
"Kaj če ti obljubim,da sem popolnoma oblečen in prisežem da moje roke niso nikjer blizu mojih osebnih delov?" lahko sem slišala kako mu je šlo na smeh ko je to govoril.
"To bi šlo. Verjetno. Ne vem." sem rekla z malce negotovim glasom.
"Daj no obljubim ok? Sploh pa se tako ali tako po vsej verjetnosti vidiva prvič in zadnjič, tako da je vseeno."
Globoko sem vdihnila in se počasi obrnila proti računalniku.
"Mnogo bolje." je rekel fant v zeleni majici, z kratkimi rjavimi lasmi, zeleno rjavimi očmi in popolnim nasmehom.
Sramežljivo sem se nasmehnila in upala da ne izgledam tako grozno kot sem mislila.
"Predvidevam da si danes videla precej golote ha?" in majhen nasmešek se mu je prikradel na obraz.
"Bil bi presenečen." sem se zasmejala in pograbila telefon, ki je ležal zraven mene.
Sestri sem poslala kratko sporočilo.

ZA ASH:
Hwala!

"Ne zanikaj da nisi uživala vsaj v polovici?" se je smejal in popil požirek tekočine, ki je izgledala kot voda, iz kozarca poleg njega.
"Najbrš tega nikoli ne bova vedela." sem mu pomežiknila in se nasmehnila.
Nisem mogla verjeti sama sebi ko sem ugotovila, da se zabavam in se počutim presenetljivo dobro.
"Ohranjamo skrivnostno vzdušje. Dobra poteza. No povej vsaj kako ti je ime?" je rekel in pomežiknil nazaj.
"Sem Samantha amapak vsi me kličejo Sammy, in ti si?" sem mu odgovorila in se z roko popraskala po zadnjem delu vrata.
"Lepo ime Sammy, te lahko kličem Sam?" se je sramežljivo nasmehnil " Oh in jaz sem Nick ampak vsi me kličejo Nick." zasmejal se je in zopet popil požirek vode, oziroma kar koli je že bilo v kozarcu.
Izgledal je tako drugačen, mislim bil je prijazen, sproščen, smešen in drugačen od ostalih fantov, ki jih poznam.
"Ja seveda lahko Sam se sliši uredu. Resno Nick? Nick kot Nick Jonas?" sem se zasmejala.
" Ja kot Nick Jonas samo lepši in boljši." mi je pomežiknil.
Ko je pomežiknil je izgledal tako prisrčno in njegov nasmeh tako popoven in bel. Resnično sem se zabavala in na Josha niti pomislila nisem.
"Temu bolj težko verjamem ampak če ti pomaga spati ponoči potem bo že držalo." resno? 'če ti pomaga spati ponoči' kot da si ne bi mogla izmisliti česa boljšega.
Nick je ravno hotel nekaj reči, ko je moj telefon začel zvoniti. Za zvonjenje sem imela nastavljeno glasbo Becky G-Becky From the Block. Zgrabila sem telefon in proti Nicku vzdignila moj kazalec(prst) kot znak, da naj malce počaka.
Hitro sem se oglasila in bila je mama, ki se je drla, da bo kmalu doma in da bolje da sem v postelji. Odgovarjala sem samo z "Da." in "Seveda mami." in po petih minutah je končno prekinila.
"Moraš iti?" je vprašal Nick.
"Ja, mami prihaja domov in po njenem bi morala biti že v postelji." sem sramežljivo odgovorila.
"Bi mi dala vsaj telefonsko številko preden greš, saj veš če mi bo slučajno kdaj dolgčas in bom potreboval koga za pogovor?" je sramežljivo vprašal in se nasmehnil.
"Umm, ja seveda." sem rekla in mu narekovala številko.
"No uživaj še naprej, mogoče se še kdaj najdeva." je pomežiknil, se nasmehnil in že ga ni bilo več.
Ravno sem hotela pospraviti računalnik in se preobleči, ko je v sobo udrla mami. Telefon sem hitro skrila pod odejo na postelji in upala da ga ne bo našla.
"Mislim, da sem ti popolnoma jasno povedala da pričakujem, da si v postelji ko se vrnem. Daj sem računalnik, dovolj imam tega." je jezno rekla mami in vzela računalnik.
"Ampak saj-"
"Nič ampak, dovolj imam tega, da nikoli ne poslušaš in se ne oziraš name in družino, mislila sem da po preteklem letu ne bo več tako. Pojdi spat, takoj!" je še rekla s solzami v očeh in zaloputnila vrata.
Oči so mi polnile solze in lahko sem čutila kako se vsak del mene ruši in upira življenju. Nikoli mi tega še ni rekla in dobro ve da nisem ponosna na moja dejanja.
Odšla sem v kopalnico, slekla vsa oblačila in se spravila pod tuš. Pustila sem da so tople kaplje padale po mojem telesu in me zapeljevale v lepši svet. Voda je bila zame vedno kot nekak portal v drugi, drugačen del mene, ki ga nihče ne pozna.
Stopila sem iz tuša, se oblekla in umila ter se odpravila v posteljo. Ko sem pogledala na telefon sem videla da imam eno sporočilo, vendar nisem bila pri volji,da bi odpisovala zato sem raje samo nastavila budilko in telefon položila na nočno omarico poleg moje postelje.
Zadnje kar se spomnim je to da sem zaspala v solzah.
NEXT?

+ hwala za podporo
11. april 2013
slike na željo starships

Samantha a.k.a. Sammy a.k.a. Sam:
Ashley:
Josh:


11. april 2013
u119052
u119052
Kok dobr... Next . Čimprej
11. april 2013
u119052
u119052
Aja pa še nekej.. Ful fajn da tok douge nexre delaš
11. april 2013
Srcy Loovee : hvala bom probala čim prej oblubm velik pomen da bereš hwala glede nextou pa sploh opazla nism da so tak dougi amapk me veseli da ti je ušeč
11. april 2013
u119052
u119052
) Jap.. bol je napeto
11. april 2013
Next!! čim prej ko lahko ker je top!
muska je ful huda
11. april 2013
O MOJ BOG next čim prej!
12. april 2013
nextaj hitrr prosim
12. april 2013
Zjutraj sem se zbudila še pred budilko, sonce je sijalo, ptički so peli, vonj svežega zraka, ki je pihljal v mojo sobo skozi odprto okno je bil prijeten, lahko sem vohala pečena jajca in slanino iz kuhinje in vse skupaj sem sovražila.
Moja glava je bila tako prazna in neprespana, da bi se najraje zakopala nazaj v posteljo in spala še cel teden.
Vstala sem, zazehala, se pretegnila in odšla v kopalnico. Tam se prižgala vodo za tuš in med tem ko sem čakala da se voda segreje sem odšla v sobo in iz omare potegnila nekaj oblek ter si pripravila torbo. Ko sem hotela vzeti telefon in končno odpisati na sporočilo od včeraj pa sem opazila, da se izpod vrat kopalnice vali vroča para, ki je že polnila mojo sobo.
"Sranje." sem si rekla in odšla v kopalnico, ugasnila vodo, priprla okno v kopalnici in zaprla vrata kopalnice da ne bi še več pare napolnilo mojo sobo in posledično hodnik.
Na hitro sem se stuširala, se umila in spela lase v visoko figo. Ko sem se obrisala sem nase hitro vrgla cunje (https://universesucks.polyvore.com/), pograbila telefon in se odpravila navzdol po stopnicah v kuhinjo.
"Jutro sonček." me je z nasmehom pozdravil oči, ki nam je vsem pripravil zajtrk.
"Jutro očka. Lepo diši." sem se nasmehnila in ga poljubila na lice.
"Kaj ne vedno? Zdaj pa pojej, da ne boš spet zamudila avtobusa." me je pogledal z očmi polnimi veselja in pred mano položil krožnik z pečeno slanino in jajci.
Vedel je, da sem vegetarijanka, vendar mi je kljub temu na krožnik vedno položil še slanino, češ oprosti pozabil sem da ne ješ mesa in tako imel izgovor, da sam lahko poje več.
Vonj jajc in svežega mleka je napolnil sobo in mi nekako zbistril misli.
V tišini sem pojedla in že je v kuhinjo prišla mama vsa nasmejana in polna življenja.
"Jutro sončka moja." se je nasmehnila in nama z očetom pritisnila poljub na čelo. To je moja mami, zvečer se dere name, zjutraj pa se vede kot da se nič ni zgodilo, pa saj je ne morem kriviti po vsem tem kar se je zgodilo. Preprosto jo imam preveč rada.
"Jutro mami." sem rekla in odnesla posodo v korito.
"Sammy ne pozabi, da ima danes tvoj bratranec Jack rojstni dan, zato takoj po šoli domov ok?" je rekla in si nalila skodelico kave.
"Kako bi pozabila, ko me na to spominjaš že cel mesec in lepiš listke po celi hiši." sem rekla in vsi smo se zasmejali.
Oba sem objela in odšla po torbo. Mami in oči sta nato nadaljevala z njunim tradicionalnim jutranjim pogovorom o tem kdo bo šel z avtom in kdo z vlakom. Nikoli nisem ostala dovolj dolgo, da bi izvedela kdo gre s čim, vendar sem vedno predvidevala, da očka na koncu popusti in gre z vlakom.
Zgrabila sem še hišne ključe in se odpravila proti avtobusni postaji.
Po ulici, kjer živijo sami bogataši s svojimi razvajenimi otroci, ki hodijo na isto šolo kot jaz sem se vlekla kot polž. Mimo mene so švigali avti polni deklet z mini krili, in več make up-a na obrazu kot ga ima klovn, ter mladih in brezskrbnih fantov.
Vsi otroci iz moje šole so že imeli avto razen mene. Ne da si ga ne bi mogli privoščiti vendar sem sama želela da ga dobim ko bom starejša, saj se mi že vsa ta zasebna šola ni zdela ravno uredu. Nikoli mi ni bilo jasno zakaj se moram šolati na privatni šoli samo zato ker imamo malce več denarja kot večina družin in biti ločena od veliko mojih vrstnikov.
Vedno sem pešačila in tako nekega dne dobila povabilo prijaznega voznika avtobusa, ki vozi druge otroke v normalno šolo, za prevoz do moje šole saj se tako ali tako pelje mimo. Nikoli nisem dobila lepega pozdrava drugih otrok na avtobusu, vendar mi vsaj hoditi ni bilo treba.
Po desetih minutah sem prispela do majhne in stare avtobusne postaje, ki je izgledala kot da se bo ob najmanjšem vetriču podrla, in minuto kasneje je že prišel avtobus.
"Dobro jutro Samantha." me je prijazno pozdravil voznik in mi odprl vrata.
"Dobro jutro gospod Smith." sem se nasmehnila in se odpravila do mojega prostora na avtobusu, ki je bil čisto na koncu avtobusa.
"Kaj pa dobro jutro Billy, George, Anna in tako naprej?" je sarkastično in velikim nasmeškom pripomnil Billy, ki je bil tako rečeno 'bad ass' in priljubljen na njihovi šoli, čeprav je bil bolj neumen kot pa zanimiv in smešen.
Ne vem zakaj sem vedno posmeh na avtobusu saj sem taka kot oni, ne nosim dizajnerskih oblek, dragih znamk, make up-a skoraj ne nosim niti nikomur nisem storila nič žalega.
Samo zavila sem z očmi in se spomnila, da bi zdaj lahko odpisala na sporočilo od včeraj zvečer. Odklenila sem telefon in videla, da je sporočilo od neznane številke.

OD NEZNANE ŠTEVILKE:
Že cel večer buljim v steno in še vedno mi ni jasno kaj je tako zanimivega na stenah?

Takoj sem vedela, da je sporočilo od Nicka in si shranila številko.

ZA NICKA:
O haha zelo smešno gospod Lepši in boljši od Nicka Jonasa.

Ravno ko sem odpisala sem ugotovila, da je čas da grem iz avtobusa. Na poti do vrat sem dobila nekaj papirčkov v glavo in Billy me je kot ponavadi poskušal spotakniti vendar mu tako kot vedno ni uspelo.
"Nasvidenje gospod Smith." sem se zasmejala in pomahala.
"Lep dan Samantha." se je nasmehnil, zaprl vrata in že se je odpeljal.
Lep dan ja, hah pa še kaj zopet v šolo med vse te vzvišene, samovšečne in sebične razvajence in zopet se bo treba pretvarjati kot da mi ne grejo vsi prav pošteno na živce.

Billy:
NEXT??
13. april 2013
link od obleke k men tega k je v zgodbici ne odpre je tale upam da ga vam bo zaj
https://universesucks.polyvore.com/
13. april 2013
neeeeeeext +nova bralka
13. april 2013
neeeextt + kera obleka pa naj bi bla k jst ko zj odprem mi tri odpre?
drgač pa čim prej next!
13. april 2013
obleka nj bi bla tista cist spodna z kratkimi hlacami pa majca z dolgimi rokavi sorry neki me računalnik zafrkava tko da če bo še kj tazga se že za v naprej opravičujem
13. april 2013
neeeeeeeeeeext!
13. april 2013
nextaj čim prej!
13. april 2013
u119052
u119052
Neext.. hitrr.!!
14. april 2013
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeexxxttt
Nova bralka in zgodbica je PERFECT***†±†‡
14. april 2013
Počasi sem se začela premikati proti ogromni oziroma kot ji nekateri pravijo veličastni stavbi bolje poznani kot šola.
Do šole je vodila asfaltna pot, ki je šla skozi šolski park ter mimo šolskega parkirišča. Šolsko zemljišče je bilo obdano z ograjo in tako je vse skupaj še bolj spominjalo na malce bolj razkošen zapor. Za šolo smo imeli bazen ter igrišče za odbojko in tenis.
Hodila sem mimo zaljubljenih parov, večjih in manjših skupin prijateljev, samotarjev s knjigami, športnikov in vsi so čakali, da zvonec naznani začetek pouka.
Ko sem se končno prerinila do vrat sem zavila z očmi in se odpravila da svoje omarice.
Kot vedno so se na moji desni ličile najbolj 'priljubljene' punce na šoli in opravljale vsakega, ki je šel mimo.
Prišla sem do omarice in tako kot vsako jutro sem se spet jezila samo nase, saj si nikoli nisem zapomnila kombinacije številk za omarico. Po nekaj stotih poskusih sem omarico le odklenila, ven vzela še par zvezkov in knjig ter pogledala na uro.
Do prvega zvonca, ki zvoni pet minut pred poukom in nam tako omogoča, da ne zamudimo pouka saj se takrat vsi odpravimo učilnice, je bilo še šest minut zato sem se odločila da grem v telovadnico.
Sprehodila sem se po dolgem hodniku mimo učilnic, navzdol po stopnicah in že sem bila pri vratih telovadnice.
Na obraz se mi je prikradel nasmeh, ko sem skozi steklo vrat videla Iana, Alexa in Maxa. Vedno so me znali spraviti v dobro voljo in bili so tudi edini dokaj 'normalni' na šoli. Normalni v smislu, da z denarjem niso zapravljali in se niso imeli za nekaj več, drugače pa so prav zagotovo najbolj 'nenormalni' na šoli.
Odprla sem vrata in na tla odložila torbo.
"Sammy!" se je zadr Max in mi podal košarkaško žogo.
"Hei, fantje!" sem se nasmehnila in žogo vrgla na koš.
"Wow, lepa trojka." se je nasmehnil Ian ko je žoga priletela v koš.
Košarka mi je vedno šla dobro, vsaj od kar se spomnim, zato sem po vsej verjetnosti edino dekle na šolski košarkaški ekipi, kar sploh ni slabo.
Vsi smo se objeli in toplina mi je ovila srce, saj sem bila vsak dan znova hvaležna, da imam tako dobre prijatelje.
Zazvonil je zvonec in vsi smo zavili z očmi in globoko vdihnili, kar nas je pognalo v smeh.
"Se vidimo po pouku fantje." sem rekla v smehu, pograbila torbo in se odpravila do svoje učilnice.
Ravno ko sem želela prijeti za kljuko učilnice pa so po hodniku prišli naš ravnatelj gospod Robinson ter neka gospa srednjih let in, po mojih predvidevanjih, njen sin.
"Samantha, počakaj trenutek." je malce bolj naglas rekel gospod Robinson.
Nisem vedela kaj se dogaja. Se je kaj zgodilo? Sem kaj naredila narobe? Spet? Bo zopet kaj povedal mami in bo le ta spet čisto potrta, razočarana in obupana? Sem v težavah? Dobimo novega sošolca? Toliko vprašanj se mi je postavljalo v glavi samo ob pogledu na ravnatelja, ki se je pomikal vedno bližje meni, jaz pa nisem imela odgovora na niti enega.
"Samantha to je vaša nova učiteljica angleščine, prosim če jo pospremiš v razred." se je prisiljeno nasmehnil ravnatelj.
"Da, gospod Robinson." sem vrnila prisiljen nasmešek.
"No tako. Lep in uspešen prvi dan gospa Gray. Se vidimo kasneje." je še dodal ter se odpravil proti svoji pisarni.
"Živijo, jaz sem Carrie Gray in to je moj sin." se je prijazno nasmehnila in mi ponudila roko.
Lahko sem čutila kako me je njen sin pregledoval od glave do pet.
"Živijo jaz sem Samantha, vendar me prav vsi kličejo Sammy. Bo tudi vaš sin hodil na našo šolo?" sem vprašala in se sramežljivo nasmehnila.
Po glavi mi je rojilo le to od kje mi je njen sin znan. Občutek sem imela kot, da sem ga nekje že videla vendar se nisem mogla spomniti od kje.
"Nick?" je pogledala njenega sina " Ah ne, on že obiskuje navadno šolo kjer je čisto zadovoljen in danes imajo prost dan zato je tu z mano. Bi stopili v razred, da ne zamudive?" je še dodala in z očmi pokazala proti vratom.
Nick, to ime mi je bilo tako znano. V glavi mi je odmevalo samo Nick, Nick, Nick. Na živce mi je šlo saj se nisem mogla spomniti iz kje mi je tako znan. Vendar sem sklenila, da se bom s tem ukvarjala malce kasneje.
Pogled sem preusmerila na Nicka,katerega oči so frčale po hodniku in ocenjevale vsak kotiček šole.
"Priden bodi Nick, se vidiva kasneje." mu je v slovo rekla Carrie.
Odšle sva v razred in odpravila sem se do svoje mize in se usedla na stol.
"Dober dan učenci. Moje ime je Carrie, sem vaša nova učiteljica angleščine in ker je danes moj prvi dan na šoli in z vami sem mislila, da bi se mi vsak lahko na kratko predstavil, da bom vedela malce več o vas. Kaj ko bi začela ti?" je čisto sproščena in polna samozavesti rekla Carrie ter pokazala na Lizz, ki je sedela v prvi klopi.
"Moje ime je Lizz, stara sem petnjst let. Moja mami in oči-"
Nisem mogla ostati zbrana in poslušati kaj je imela Lizz za povedati in za njo še ostali. Sedela sem čisto zadaj zato sem vedela, da bom na vrsto prišla zadnja.
Moje misli so kar naprej uhajale k Nicku in temu, da se mi zdi znan. Brskala sem po spominu kje bi ga lahko videla a se nisem mogla spomniti.

Ian:
Alex:
Max:
Carrie:NEXT?
res hvala ker berete nism si misnla, da bo kdo sploh brau.
14. april 2013
neeext!!
kaj ni nick un z avtobusa?
14. april 2013
ne tisto je billye.
14. april 2013
TO JE TISTI Z INTRNETA!!!!!!
14. april 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeext
nick je un iz interneta.... se mi zdi?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14. april 2013
nexttt!!!
14. april 2013
haha ja Nick je tist z intrneta, Billy je pa z avtobusa
14. april 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani