Pozdravljeni na moji forum temi,

Sem Tina, ljudje mi dajo vzdevek Tinč, moja najljubša plezalka je Nika Potapova, po njej pa imam tudi ime. Ona pleza v Ukraini. Jaz pa pišem pesmi ter zgodbe, in nezdržim brez plezanja, saj jaz tudi plezam.
__________________________________________________________________________________________________

Zgodbe bodo dolge večinoma 1 stran, se bom potrudila napisati čim bolj razumljivo
Zgodbe bom objavljala 1-krat na mesec, v tem času pa veliko komentarjev.

_________________________________________________________________________________________________
To je to kmalu pride prva zgodba ne zamuditi
30. december 2017
Next
30. december 2017
IT-TISTO

Živel je fantek ki je imel mlajšega brata Georgieja, njegov velik brat je oboževal georgija, kasneje pa mu naredi ladico, da jo spusti po deževnem toku. Odšel je in jo spustil po toku, tekel je za njo, dokler se ni zaletel v zapornico na cesti. Nato se mu je zvrtelo, ladica je pa šla v kanalizacijo, notri pa je zagledal clowna, po imenu Penny Wise. Clown mu je hotel dati ladico, in se nekaj časa pogovarjal z njim, babica je pogledala, videla je da je vse uredu, ko pa je georgie hotel zgrabiti ladico, mu je clown odgriznil roko, in ga povlekel v kanalizacijo. Od takrat penny Wise straši za georgevimi prijatelji in bližnjimi.
To je zgodba filma, ki je zelo srhljiv, lahko si ga pogledate tukaj, odlomek.
Moje zgodbe pa kmalu pridejo, bodo kratke ampak tko za domišlijo
ODLOMEK:


Ko pa pogledate pa ocenite video
30. december 2017
u230027
u230027
Malo scary video. drugače pa je vredu
30. december 2017
u230027
u230027
ocenim z 8
30. december 2017
Ja enako ocenim
31. december 2017
ZA OBZIDJEM

Pred 9 urami, so policisti objavili članek, da v gozdu straši čarovniški glas.
Fantek Beno pa je šel pogledat, policija pa mu ni dovolila bližje. Ko se je članek razširil, tega glasu ni bilo več slišati. Ko pa je policija vedela da je nekaj za tem, so se odpravili na tabor, in so bili 4 ure tam, na koncu pa jih je prestrašila senca, in spet tako delujoč glas, Policija je šla pogledati, ampak ni morala verjeti da je to lisica, čuden glas je imela, sploh ne podoben tistemu čarovniškemu. Čarovnica je bila človek, ni imela moči, neka tujka je strašila po gozdu. Nato so policaji videli čarovniško hišico, in videli napoje, čarovnica je naredila umetne napoje, to je samo sok, da te odebeli. Policaj je popil in se zredil. Mislili smo da bo nekaj ukrenil, ampak je samo pil in pil dokler ni ugotovil, da je debel. Prišla je tukja, ni bila oblečena v čarovnico saj se je slekla. za obzidjem so policaji zunaj pa avto. Mislili so da so ga vzeli, eden od policajov je šel pogledati, tujka je pomagala policaju, videla nek sok ki suhli, in je policaj spet biil suh. Ko je policaj rekel da ima dost raziskovanja, so šli nazaj, in spet je bil glas in krik. Čarovnica ni nehala oz. rečemo ji tujka, ki prihaja iz Alžirije zaradi vojne je prišla strašiti. Policaji so jo zaznali in jo zagrabili. Nato so jo uklenili, in jo odpeljali na policijo, povedala je vse kako je prišla, tujka je rekla da:

" Jaz sem iz Alžirije, prišla sem strašiti, da premagam strah pred vojno, vem da to ni pametno, ampak je pa še posebej bolje, da me nebo strah.
Spustili so tujko, policaji pa so rekli:
"Prenehaj delati strašljivih stvari, prestrašila boš gozd, lahko odideš.
In nato so se umirili, in prenehali.
KONEC.
zbiram vprašanja
31. december 2017
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani