Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
pri nas doma je napeto. nimam dobrih ocen pa tudi ne slabih. tukaj so počitnice in med temi počitnicami sem se mislila sprostiti. prosim pomoč glede kar boste prebrali spodaj in prosim res hitro napišite ker nimam časa.
danes sem mislila iti k moji prjatlci in ko sm se rihtala je mami poklicala. rekla je kdaj sem ustala in zakaj je nism poklicala k se zbudim kokr sva se zmenile. prisežm da nesm vedla kaj govori da nej jo poklicm sej nism slišala da je kej rekla. k sm v zadregi sm rekla da sm ustala šele ob dvanajstih. rekla je da bom mogla it prej spat in pol sm rekla da sm ustala ob devetih. začela je kričat zakaj ji lažm pa to in rekla k bo domov pršla da bom za naravoslovje znala vsaj tri snovi ker me bo uprašala, za matematiko 10 listov računov al tega in za španščino k mam za izbirni predmet vsaj 5 listov za plakat podatkov. zadrla se je da če bo razočarana kokr vedno da me bo nalomila - me ne nalomi psihično me matretira k sm ful ranljiva na tem področju se začnem vedno jokat in mi je žou da sm se sploh rodila. potem sm zabrisala nek stavek k mi je blo pol žou rekla sm kdaj: kdaj pa ti kej pomislš name za mane zmer mislš samo na šolo kaj pa moj prosti čas. rekla je: kdaj si me pa ti kej razveselila in prekinla. zanjo pomen da jo razveselim da ji prnesm dobro oceno - samoo men je težko. al pa če se učim - sam če ne prinesem dobre ocene je to vseeeno.

kaj naj naredim v vsakem primeru me bo psihično matretirala. prijateljica je svetovala nej pridm k njej sam ko bom prišla domov ne bo dobr. prosm pomagite res v stiski sm prosm. hvala
24. februar 2015
glej priporocam ti (malo pozno sicer) da jipoves po resnici,ter poskusas imeto v rddu pcene. verjamem da je to zelo yezko, a poskusi. in ne pusti njenim besedam, da te prizadanjejo,narefi se mocno, kolikor bo slo, saj ji solze dajejo misel,da te nasvlada in da te lagko '"nadzira"" . mama ti noce nic slanega rada bi le da bos imela bolso prohodnost, le da ne zna tega pokaxat na pravi nacin. vedi da ji ni vseeno za tebe in da te ima rada a kakor sem ze rekla ti ne zna pokazat kako jo skrbi zate in da te ima rada.

upam, da je vsaj malo ponagalo wink
15. marec 2015
hvala heart
21. marec 2015
np
21. marec 2015
tema je zaklenjena