moja prijateljica ima polno mozoljev hoce se jih znebit usaj v 1 mescu ker majo ces 1 mesc poroko in birmo in se jih hoce znebit. FOLK POVEJTEE KAJ JI SVETUJETE !!?
LP SARA (:
22. maj 2015
mam izkušnje x'd al si nabavi kako posebno kremo za mozolje v lekarni, pa si 2x na dan maže (zjutraj in zvečer)... ali pa gre na kakšno 'terapijo h kozmetičarki' da ji mozolje malo očisti oz. ona jih bo stiskala (pozor: boli) drugače te terapije so ful fajn pa ful pomagajo (samo maš pol en teden malo 'črno' pri mozoljih al kak naj rečem.... x'd)
pa predlagam da si VSAK DAN umiva obraz! (:
22. maj 2015
-zobna pasta das si jo zvečet tm k maš mazolj pa pol drug dan si spereš dol :Đ
-sodabikarbona pa milo pa skupi zmešaš pa daš na faco pa poćakaš 10 min in spereš baje pomaga :Đ
pa jogurt baje pomaga pa jagode nej proba :Đ
23. maj 2015
za sodobikarbo je res ja... zobno pasto??? za mozolje??' to pa res prvič slišim pa čez noč si jo gor pustiš?
23. maj 2015
am ja :Đ mozolj ti isusi al kuk nej povem ce das zobno pasto :'D
24. maj 2015
prau d te terapije pa to sraje je u kurcu se vec jih ma je rekla. sodabikarbona je pa rekla d pomaga pa zobna pasta sam ona hoce se ksne kreme za zjutri pa ponoc ;p
25. maj 2015
u126116
u126116
predlagam, da si v afroditi (trgovina ) kupi kremo young & pure 3 in 1 ( https://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/izdelki/izdelek/young-pure-cistilni-gel-plus-piling-plus-maska-3-in-1/?id=2271 )

tole si morš vsak dan dat gor. 1. more si dobr umit obraz (z milom) in ga sprt. potem si nanese ta piling in prešteje do 10 . potem more ta piling fuuuul dobr sprt, ker drgač ji bo obraz zateku x'd. 1x na teden si da masko in pusti gor 10 min.

pol naj si tam kupi tonik ( https://www.kozmetika-afrodita.com/slo/beauty-care/izdelki/izdelek/young-pure-osvezilni-tonik/?id=2271 ) to si z vatko nanese po tem ko si s tem umije obraz.

naj si še kupi neko kremo (nevem, kje sm jo kupla več) k si jo namažeš na mozoljw in se izzušijo.

moj nasvet :'D pa ja, more si res vsak dan umivat obraz, pa naj ne nosi spuščenih las, ker se ji zarad tega delajo mozolji.
25. maj 2015
u194266
u194266
am pač no jaz mam tud velik mozoljev ampak se mi sušijo če kupite kremo od justa tea tree (https://www.naturaljust.si/sl/krema-tea-tree) me uglavnem ful pomaga.
Če si jih pa stiskaš pa moreš pol ta mozolj razkužiti pač tak ful deluje
Prvo si fajn umijte obraza in ga fajn obrišite. Potem nanesete na mesto kjer imate mozolj samo malo krema. Namažite se samo tak kjer imate mozolj in ne po celem obrazu (:
26. maj 2015
oo hvala vm:'D
26. maj 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani