Forum je zaradi pomanjkanja interesa uporabnikov ukinjen in bo kmalu izbrisan.
hejjjjj!! nova kle. To je moja 1st zgodbica kleeeee.(nvm zakaj tko pism) aja moja starost kle cist fusa tk da ce mi gdo pove kak se da to sprement... smile_xd (sele zdej sm upazla da se tisockrat ponovi kle sory)

hey.jaz sem Zoey Hathaway... upornica , blak is lajf in bla bla bla ...ok ne znam se predstavljat...

(slike se pridejo)

ubistvu sem pozabila ključen del in ja jas sem dampirka (pol vampir pov človek ..ne pije krvi).Moj fant enako .Christian oz.kakor ga klicemo Chris.ok..Gremo ze please na zgodbo.

Fakkkkk zakaj to ne dela sem razbijala po aparatu z kavo ,potem pa mi je negdo prišel izza hrbta me objel okoli pasu in mi dal mokr poljub na vrat. Bil je Chris. Vrnila sem mu poljub,potem pa sem ugotovila da sem sem spet zamudila na biologijo Fakkkk(jp moje zivljenje je sam velik Fak) . Objela sm Chrisa in hitro stekla do ucilnice.Ucitlca itak cist popeni sploh ce zamudis na zadnji dan..K sm opravila s njo sem sla hitro do Chrisa ker sva se zmenila da greva zvecer na tekmo . Najprej sva sla k meni. odklenila sem vrata in zagledala...nisem se mogla premikati Chris pa me je zgrabil ker je imel občutek da se bom zgrudila na tla.

ok to je uvod...
next?
kva mislte da je vidla v hisi?

a vam je saj mal zanimivo


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

25. april 2018
Next joj ta http://www.igre123.com/poojanegi123 že tk za to sranje oglašuje da mi gre ful na živce. ka oglašuje to neko sranje.

Moje mišljenje:


V hiši je videla ogromno bitij podobnih tebi.
02. maj 2018
tema je zaklenjena