Dejte si prebrat, plis. Evo, zdej pa mam js tuki eno zgodbico, ki jo bom nadaljeval. Mogoče je to čudno za fanta, da piše v ženski osebi, ampak smo imeli nalogo za slovenščino, in sem si mislil da bi lahko to naredil.

POLETNO SANJARJENJE

Nora Campbell je pravkar končala srednjo šolo, zanjo se začenjajo počitnice. Z družino so se odpravili na počitnice v Wales. Tam spozna Christiana Blacka, privlačnega 18 letnika, ki je sin gospodinje apartmajev, v katerega se bodo vselili.

Približala sem se Christianu in mu ponudila roko. Segel je vanjo, ta droben dotik je pospešil moje, že tako hitro bijajoče srce. Lev kotiček mu je trznil v polovičen nasmešek, s posmehljivim glasom me je pozdravil. Stopila sem korak nazaj, v istem trenutku je Christian naredil enako. Pogledala sem v tla, a z kotičkom očesa skrivoma pogledala v njegovo smer. Z roko si je šel skozi svoje rjave, urejeno razmršene lase. To mi je vzelo dih. Brat mi je tlesknil pred očmi in zdrznila sem se. Odtrgala sem pogled od novega prijatelja in se posvetila bratu. Rekel mi je, da moramo iti v naš apartma. Razpakirali smo, nato sem se vrgla na posteljo ter v trenutku zdrsnila v nemiren spanec. Ko sem se zbudila, sem bila čisto potna. Pogledala sem na budilko, ki je kazala pet zjutraj. Nazaj sem zaspala. Zbudila me je mama. Oblekli smo se in šli na zajtrk z družino Black. Tam je bil, oblečen v majico brez rokavov. Njegove mišice na rokah so bile tako privlačne. Nasmehnil se mi je, videla sem njegove bele zobe. Kako nisem že prej opazila tega prelepega in sijočega nasmeha? Rekel mi je "dobro jutro." z globokim, še zaspanim glasom. Zamencala sem in mu komaj dahnila "živjo." Jesti sploh nisem mogla, samo strmela sem vanj, a ko je on pogledal mene, sem hitro odvrnila pogled. Oče me je zbudil iz sanjarjenja. Rekel mi je, da če nebom jedla, naj se grem pripravit za na plažo. Odvihtela sem v apartma... Next?
08. september 2013
next,saj je ok
08. september 2013
Neext
08. september 2013
next
08. september 2013
u147357
u147357
tudi jaz vračam oglaševanje
http://www.igre123.com/forum/tema/the-dark-secret/61654/2
09. september 2013
..hitro sem se preoblekla v najlepše bikinke, ki sem jih imela. Nato smo odšli na plažo.
Brisačo sem razgrnila na ležalnik in si dala slušalke v ušesa. Poslušala sem najljubšega izvajalca, Macklemorja. Zaprla sem oči in se mu prepustila. Minilo je nekaj časa, nato mi je pa nekaj zakrilo sonce. Odprla sem oči in zagledala Christiana, ki je bil brez majice. Njegove trebušne mišice so bile natrenirane, zgledal je kot da on osvetljuje svet, ne sonce. Dala sem slušalko iz ušesa. Sedel je k meni in me vprašal "kaj poslušaš?", z tako toplim glasom, da sem se skoraj stopila. Odvrnila sem mu, da poslušam rapperja Macklemorja. Nasmejal se je, in mi dejal "to je tudi moj najljubši rapper." Bila sem čisto presenečena, takoj sva se začela pogovarjati o vseh stvareh. Celo dopoldne sva preživela skupaj in premlevala o vsem mogočem. Naro mu je zazvonil telefon in oglasil se je. Ko je nehal z klicem, je bil videti šokiran. Vprašala sem ga, kaj je narobe. Tihoma mi je rekel "v bolnišnico moram.".. Evo za dons je mal manj k je košarka Next?
09. september 2013
u123489
u123489
neeeeeeeeeeeeext.!!!
09. september 2013
next
10. september 2013
Nadaljevanje zgodbe.. vem da ni velik nextov sam rad pišem
Obstala sem na mestu. Še pred sekundo je bil pred mano, sedaj ga nisem več videla.
Sesedla sem se na tla in začela premišljevati, kaj naj naredim. Poklicala sem taxi ter se zapeljala v edino bolnišnico v tistem predelu. Ko sem prispela tam, sem ga videla. Sedel je v čakalnici in si z rokami pulil lase. (ne dobesedno) haha Čeprav je bil razjokan in rdeč, je bil še vedno prečudovit in privlačen. Šla sem do njega. Vsedla sem se na stol zraven njega in ga hotela prijeti za roko. Odmaknil je roko. Nisem vedla kaj naj bi to pomenilo. "Kaj je narobe?", sem ga vprašala. "Nočem govoriti o tem.", mi je zabičal. Bila sva tiho dve minuti. Nato se mi je izpovedal. "Moja bivša punca, Vicky, je doživela prometno nesrečo." mi je rekel z zlomljenim glasom. Nato je bruhnil v tih jok. Ko sem slišala besedo 'bivša punca', mi je srce skoraj ekspodiralo iz prsnega koša. Kako nisem že prej pomislila, da je imel punco. Saj je bil tako lep, katera ga pa nebi vzela?

"Imela je nesrečo z motorjem, sedaj se bori za življenje." mi je ihtel. Nisem vedela, kaj reči. Bila sem samo tiho in strmela v tla. Upala sem, da bo preživela, ampak čisto skrivoma sem upala, da ji ne bo uspelo. Hotela sem ga imeti samo zase. "Kaj pa bi naredil, če ji ne bi uspelo?", sem ga vprašala, ampak se uštela ker sem to rekla. Dvignil je pogled k meni in me pogledal s sumničavim pogledom. "Preživela bo, ona je borka." Sedaj sem dojela, da mogoče še vedno kaj čuti do nje.
Dosti za danes, k nimam velik idej, pa še full sem zmučen
11. september 2013
next
11. september 2013
next
11. september 2013
Heej. ta zgodbica je več kot samo super. Res mi je zelo všeč da piše fanti in to v ženskem imenu. Mnogi mislijo da so fantje slabi pisatelji, ampak to ni res. Lahko so celo boljši kot mnoge punce. Zato ti dam en velik:
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
11. september 2013
Neeext
12. september 2013
Nadaljevanje zgodbe

Nisem mogla biti več tam. Objela sem Christiana ter mu zaželela srečo. Nato sem poklicala sem taxi in odšla nazaj v apartma. Šla sem v sobo ter začela premišljevati o tem, kako bi ga dobila nazaj. Vem da sploh še ni bil moj, ampak sem se tako počutila, kot da mi ga je ona nazaj vzela.

Šli smo na večerjo in opazila sem, da ga ni bilo tam. Povprašala sem njegovo mamo. "V bolnici je." ta odgovor sem pričakovala. Ves večer sem bila slabe volje. A ko sem že hotela it spat, je nekdo potrkal na vrata. Odprla sem jih in tam je stal. Imela sem le majico in hlačke, na kar sem čisto pozabila. Objel me je in planil v jok. Odpeljala sem ga v spalnico, na srečo je ostanek družine že spal in še svojo sobo sem imela. To je bila pika na i. Vsedla sva se na posteljo. "Všeč si mi.", mi je rekel. Tega sploh nisem pričakovala in srce mi je začelo biti še hitreje.

"Kaj pa tvoja bivša punca?", sem ga vprašala. "Ona je preteklost, ti si mi všeč." Ko sem to zaslišala, nisem več izgubila besed. Vrgla sem se nanj in ga nežno poljubila na ustnice. Bile so še bolj mehke kot so zgledale. Nasmehnil se je in me nežno ugriznil v ustnico. Nasmehnila sem se. Povzela sem pobudo in ga začela poljubljati po vratu. Ugriznila sem ga in zastokal je. Nato sem nežno vlekla kožo dokler ni postala zelo rdeča.

Evo za danes, nadaljujem mogoče jutri
14. september 2013
next
15. september 2013
Neeeeeeeext
18. september 2013
u86278
u86278
next
18. september 2013
next!
19. september 2013
next!!
01. november 2013
u155253
u155253
next!
01. november 2013
mene zanima kdo je napisal to knjigo Poletno sanjarjenje
plis hitr!
31. maj 2017
u198831
u198831
Next
24. marec 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani