Ojla, moje ime je Monika Scott. Ups, ali sem rekla Scott? Joj sem kurba, v resnici sem zdaj Monika Cruise (ne povej bivšemu). No, to ni pomembmo, vendar velikost pa je. Dans mal maj ker je moj glavni osebni inštrument zelo majhen.
To zgdbo pišem z Matevžem iz Klenka tam pri Pivki. Zelo ima rad znanstevno fantastiko (Star Horse?) in zato bo primeren za to.

Uživajte!!!!!!!!!

Tom Cruise?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

18. avgust 2022
PRVO POGLAVJE
---------------------------------
KDO IN KAJ
------------------------------------------------
Jutro je bilo jasno in glasno. Niti ptice na nebo ali na tleh, prtice ne obstajajo od kadar je leta 2000 Jure Godlar sotril tični genocid. Aja sori ptični.
*Bring Bring*
Budilka se je uglasila. Čas je bil, da začnem novi dan. In ta dan, je zelo poseben, saj greva jaz in moj oče v London na premijero Bottom Gun: Mavdrick. Zagledala sem se v plakat, ki je tako krasno in šarmantno stremel vame.Kdo je to? Kako ne veš!? Hec, to je Tom Cruise. Tommy ali Tomas motor. Je moj najljubši igralec in moj edini vzornik. Nekaj kar imava jaz in moj oče skupnega, je da, imava oba zelo rada Tom Cruise. To je tisto kar naju je vedno skupaj tesno povezalo, saj sem odraščala brez mame. On ga ima zelo rad, včasih slišim kako vzdihvala in joka v svoji sobi med tem ko izgovarja ime Toma. Sumim, da ima zelo lepe sanje v njem. Saj mu ne zavidam, jaz jih imam tudi.

Tom, moj Tom. Tako sem se zagledala v zelene oči plakata, da sem skoraj pozabila vstati. Hitro sem skočila iz postelje in se spotaknila na moji lepi oddeji.


Pobrala sem se in šla na strenišče.
“KO POLKO ZAIGRAM ZBUDIM PODALPSKE MOŠKE-” sem škotsko pela. Malo mila za ritko in mal za pičko. Ko sem si dala šampon v lase, mi je šlo malo v oči. “OD OBALE DO KOR-AAAAA” sem zastokala. Na srečno, to ni bil resni koncert, saj me je gledal samo sosed Joža skozi okno.Ko sem bila gotova, sem se preoblekla v mojo lepo obleko. Zeleni štrikani pulover iz le najboljše kozje dlake z dodatkom nežno oranžnega ovratnika. Krilca, ki sega skoraj do mojih kolen, blazno rožnata in svetleča. Pajkice, močno uprijete in rižaste kot riž. Vsekakor, kot nujni dodatek, sem dodala tudi škorenčke. Aja, in naj ne pozabim. Moje lepe tangice.Stekla sem dol po stopnicah in se kmalu zaletela v mojega očeta. Tam je stal z neon roža ročno torbico ter pleteno roza potuvalko. Ob nogi je imel tudi mojo ekskluzivno rare special edison disney mickey miško potovalko. Oče me je gledal, sončna očala na nosu.

“Pohit kurba.” je rekel, nasmejal se in mi poljubil čelo.

Moj oče, Marjan Počivavšek je pravi heroj. Je vojaški veteran, ki se je bojeval v Vijetnamu. Zato glih ne mara kitajsko govorečih dreves. Aja sori vijetnasmkih raca.
Odpeljala sva se v njegovim barbie buggati.


***TIME SKIP***

Končno. prispela sva na premijerjo.
*CLICK CLICK* so klikali kuliji. Aja pa kamare tut. Vsa skupina Top Gun je bila tako lepaIn zdaj je končno napočil trenutek. Helikopter je letel. V njem je bil moški v katerem sem sanjala od kadar sem bila še v trebuhu mame ki sploh je nimam. Tako močno je pihalo, da so moje tangice odletele v obraz ministra Borisa Johnsona. Helikopter je pristal. Vrata so se odprla in stopila je ven dolga noga in pol še ena. Vrate so se zaprle in v mano so pogledale zimzelene oči. Tako je bilo, kot da bi se čas ustavil. Gledala sva se. Njegov nasmeh je bil šarmanten. Lasje rjavi kot drek v mačjim pesku in urejeni kot sramne dlake mojega soseda Joža kadar si ga drka ko sm v kopalnici. Tako je bil lep. Tako je bil….čudovit.
Tom.
Cruise.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konec prvega poglavja
------------------------------------------------------------------------------------------------

Upam da vam je bilo všeč, če vam ni pol se prosim ubite saj nas je preveč na svetu
18. avgust 2022
naj me pofuka z nosom
18. avgust 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani