Hej tale zgodba je malo bolj žalostna,ker niall notri umre
oprostite fanice,ker js sem tut mal jokala ko sem jo na list pisala in upam,da z vami nou tako
Pač njega umorijo dan pred poroko in je pogreb :'D
Na koncu se pa izkaže,da je ratal duh in ji vedno stoji ob strani in ji pomaga razrešiti njegov umor
✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽
-ѕαɗ ѕтσяιєѕ нανє αƖƖωαуѕ нαρρу єηɗ -

✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽
1 mesec pred poroko
Uživam na plaži,kamor me je povabil Niall.Ravno zdaj prihaja k meni s pladnjem ameriških palačink politih z javorjevim sirupom.
''O hvala srček'' sem dejala.On pa se je le nasmehnil in dejal ''No ali ne boš probala?sam sem jih spekel'' in mi ponudil eno najlepših.
Pojedla sem je že pol,ko sem ugriznila v nekaj trdega.''Niall srček ali si pozabil odrstraniti kakšno lupino iz mase?'' sem zajavkala.
''Ne,ne mislim,da sem vse.Poglej kaj je notri,da odnesem v smeti.'' se je zasmejal in mi dal poljub na lice.Malo sem pobrskala po palačinki in našla prelep,prečudovit in prekrasen prstan.Na sredini je bil roza diamant sam ročaj(al kak že x''D) pa je bil iz spoliranega stekla.Ko sem končno prišla k sebi me je Niall vprašal nekaj kar je spremenilo moje življenje.
''Jenny ali bi bila moja žena?'' me je vprašal mi me poljubil in objel.''Niall zakaj sploh sprašuješ!''Sem vzkliknila in in ga pogledala.''O,ne sem kaj naredil narobe?'' se je prestrašil in glavo zakopal v dlani.''Kako si lahko tak bebec!''Seveda se bom poročila s tabo Niall !''In sem ga objela in poljubljala tako dolgo dokler nisva objeta zaspala.
Zjutraj
Zbudila sem se v njegovem objemu in se spomnila prejšnje noči.Hitro sem ošinila mojo roko in potiho zavreščala,da se je Niall zbudil.Takoj ko je odprl oči sem ga poljubljala dokler mi ni zmanjkalo zraka.
''Srček ali greva v šoping po tvojo obleko''je dejal in me pogladil po laseh.''Oh saj res'' sem se nasmehnila in oddrvela k avtu.
Med vožnjo pa se je zgodilo nekaj strašnega.
✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽
Vam je všeč?
Še kaj popravim?
Izbrišem?
Ali nadaljujem?
✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽
Kaj mislite,da se je zgodilo med vožnjo?
Ali bo šlo vse po načrtih?
Bosta koga srečala?
✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽
5 nextov?
Btw na sliki je moj uč ko sem se prsilla ,da jokam
12. september 2014
neeeeext!!!!! ful carska zgodbica!!!!ne zbrisat in piši dalje!!!!
12. september 2014
u178002
u178002
NEEEEEXT fuuul carska zgodbica!!!!ne zbrisat
12. september 2014
še tri pa hvala k ponavad ne uspevajo glih neki
12. september 2014
neext
13. september 2014
next
13. september 2014
Heey nextam zdejle


✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽
Med vožnjo pa se je zgodilo nekaj strašnega.Po nasprotnem pasu je pripeljal avto in zagledala sem poblisk noža.Zaslišalo se je samo švissssss in mila sem polna krvi.
Tmeni se mi pred očmi.Čutim stisk zaročenceve roke,ki me spodbuja.
3 days later
''Odpira oči!'' se sliši.''Oh Jenny,ljubezen moja!''
Odprem oči in v hipu se zavem kje sem.''Niall'' takoj rečem.Skoči mi v objem.Čutim njegove solze.
Čez nekaj dni...
Odpustili so me iz bolnišnice.Zdaj se voziva v nakupovalni senter po obleko za poroko.Že sva jo izbrala in izstopila.Zaslišali so se kriki in ''Ne,pustite me!''.Niall je takoj stekel na pomoč.Ko sem stopila izza vogala sem videla zamaskirane tujce in žensko,ki so ji vzeli otroka.''pustite otroka'' je rekel Niall.Potem pa sem zaslišala POK.
Niall je padel po tleh.Zamaskiranci so odšli jaz pa sem stekla k mojemu bodočemu možu.Pogledal me je in mi stisnil roko.''Ne bom preživel čutim to'' mi je šepnil.Poljubila sem ga.''Iz oči mu je pritekla ena sama samcata solza.Hitro sem jo shranila v obesek,ki ga nič ne uniči.Podal mi je pismo in nato je njegov stisk roke popustil.''Ljubim te in vedno bom ob temi.Maščevala bova mojo smrt!'' je potiho z zadnjimi močmi spregovoril.Trenutek potem so se njegove veke spustile,njegov prsni koš obmiroval jaz pa sem samo gledala in jokala mojega mrtvega zaročenca,ki je umrl pod streli.Zakričala sem''Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Ubijte me strahopetci'' potem pa je tudi mene zmanjkalo.
1 dan kasneje...
Zopet sem zaslišala glas.Ampak tokmrat ne zdravnikov temveč Niallov.Odprla sem oči.Sedel je ob moji postelji nekam prozoren.Zelo sem se prestrašila.Hotela sem krikniti pa iz mene ni prišlo nič.
On pa je samo z njegovo roko prijel mojo in me pogledal v oči ''Danes bo pogreb na najini poroki'' je tiho s tresočim glasom rekel.
Kot blisk sem skočila iz postelje in zabičala zdravnikom naj me odpeljejo nazaj domov.
Odpeljali so in sem se zrihtala.V jezi sem razbila okno in vzela črepinjo s tal.Naredila sem si zarezo,dve pa mi je bilo bolje.Nato pa sem zgrabila največji kos črepinje in ga dvignila,da bi se zabodla naravnost v srce.In spet sem zaslišala glas ''Ne stori tega''.Nagonsko sem izpustila črepinjo in se naličila s črno in obleko poškropila s črno.
2 uri kasneje
Dežuje.Oblaki jočejo zaradi izgube sonca+-Nialla.
Jaz jočem-Zaradi izgube moje ljubezni
Vsi jočejo-zaradi izgube mojega moža

Župnik bere molitev.Jaz ga sprejmem za moža-župniku pa podam pismo,ki mi ga je dal.Župnik pove,da me tudi on sprejme.Maskara se mi razmaže po obrazu zaradi navala solz.Okoli mrzlega vratu mu pripnem ogrlico z mojimi solzami.
Še zadnjič ga pobožam po licu,ga poljubim in se poslovim.Jaz vržem dve vrtnici-črno in belo.Vsi ostali vržejo črne in rdeče.Ko ga zakopljejo kriče planem k strugi in se je oklenem.Povlečejo me nazaj in samo opazujem kako moj mož izginja v zemlji.Ne zdržim več.
Ko vidim zadnji delček struge,ki je izginil pod zemljo planem na grob se uležem nanjga in mu tiho pojem pesmi.Ko odpojem pesem,ki jo je napisal zame zaspim.Zbudim pa se čisto drugje.

✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽
Kje se zbudi?
✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽✽
4 nexti?

Hwwwala
03. oktober 2014
mogoče v bolnici nevem
next +nova na temi
03. oktober 2014
Jutri next pride pa prosim malo jo oglašujte ;D da bo več nextov
03. oktober 2014
next
06. oktober 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg