~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TAYLOR ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sem Taylor Armstrong in že od 7. leta živim v morju in se izogibam potapljačem, da ne odkrijejo, da morske deklice obstajajo. Stara sem 15 let in imam dolge zlate lase in velike modre oči. Lase imam po navadi spletene v dolgo kito.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ AXEL ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sem Axel Sunderburg in prihajam iz zelo bogate družine. Moj oče se že leta in leta ukvarja, da bi odkril novo podvodno bitje in s tem zaslovel. Še posebej je obseden z morskimi deklicami. Moje oči so ledeno modre barve in moji lasje so črni in star sem šele 16 let.16. julij 2012
u99864
u99864
next
16. julij 2012
še 1 next
16. julij 2012
u99864
u99864
next
16. julij 2012
prou sam zate
16. julij 2012
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TAYLOR ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vse se je začelo leta 1526, ko je nek potapljač ukradel morski biser, ki je še posebej pomemben za kraljestvo morskih deklic. Kraljica je naročila naj ga ena od deklet skrije in izbrala eno od prostovoljk. Žal se ji je ponesrečilo in jo je potapljač videl. Nato ji je ukradel še biser in upal, da jo bo s tem zvabil na površje. Ko je prišel na površje, je vzklikal od sreče ampak zaradi njegovega odkritja ni moral potrditi noben dokaz, ker so se morske deklice še bolj skrile. Morski biser je na površju iz gledal kot navaden zarjavel kamen z majhnim srebrnim leskom zato so ga vrgli v morje. Potapljač je nazadnje končal v umobolnici, biser pa nekje v plitki vodi kakšnih 20 metrov od obale.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ AXEL ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Moj oče rad brska po preteklosti naše družine. Vsi razen mojega očeta so se sramovali našega davnega prednika, ki je končal v umobolnici. Moj oče misli, da je še posebej pomemben saj naj bi videl morsko deklico. Jaz v to niti malo ne verjamem čeprav očetu vedno kimam in ga podpiram. Njegov edini sin sem in mislim, da moja sestra Lotty mu ne more z invalidskim vozičkom kaj veliko pomagati. Mislim, da si zasluži malo moje podpore.
16. julij 2012
neeeeeext zame?
16. julij 2012
okej
16. julij 2012
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TAYLOR ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Poklicana sem bila h kraljici. »Kris. Najlepša od vseh morskih bitij in verjetno tudi kopenskih. Zate imam nalogo. Najdi biser. Ne skrbi. Tisto območje je zelo osamljeno in je malo verjetno, da bodo tam ljudje.«. Pokimala sem in se odpravila. Plavala sem in drsela skozi toplo in hladno vodo. Nekaj metrov pred določeno lego bisera sem zaslišala pogovarjanje, smeh in kričanje. Dvignila sem se iz vode in se ozrla. Kako naj najdem biser? Povsod so ljudje! Našli bodo morske deklice! Biser je verjetno kakih 200 let nazaj ležal v samotnem zalivu ampak zdaj se zagotovo skriva nekje na tej turistični točki! Plavala sem in se čim bolj izogibala ljudem, dokler ni pred mano priletela odbojkarska žoga. Obrnila sem se in zagledala skupino najstnikov, ki se je igrala žogo. Preden je žoga padla v vodo sem jo hitro odbila in vsi so ostrmeli vame.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ AXEL ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nekega jutra mi je zazvonil telefon. Ves omotičen sem ga zagrabil in se oglasil. Moj prijatelj Max me je klical in me povabil na plažo. Takoj sem se oblekel v kopalke in šel na plažo. S sabo sem vzel še kremo za sončenje, brisačo in odbojkarsko žogo. Ko sem prišel tja, me je Max že čakal poleg njega pa še Percy, Katharina, Celia, Marry, Molly, Alex, Ben in Candy. Ob pogledu na Candy sem vedno dobil barvo v lica in oči so mi zažarele. Vrgla mi je žogo ampak previsoko. Odletela je čez mene in dekle za mano jo je odbilo.
16. julij 2012
u99864
u99864
next
16. julij 2012
še 1 next
16. julij 2012
neeeeeeext!
16. julij 2012
Next!
16. julij 2012
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ TAYLOR ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Družba mi je začela ploskati in vpiti ter tuliti. Fantje so se začeli metati v vodo razen enega. Razen enega črnolasca, ki me je s svojimi sivimi očmi, previdno ogledoval kamor je pogled segel. Poskušala sem se prijetno nasmehniti in skriti moje zardevanje. Vsi po vrsti so šli proti meni in pomislila sem že, da so ugotovili, da sem morska deklica. Na srečo pa so se mi le predstavili. Prvo je do mene prišla punca z večino kratkih svetlih las, le 2 pramena las je imela daljša in barvasta. Ime ji je bilo Molly. Sledila sta dvojčka Alex in Ben. Oba sta bila čisto ista, le kopalke sta imela drugače. Njuni črni lasje so se mokri pozibavali v vetru in s temnimi očmi sta me premerila od prsi pa do obraza. Prišel je tip z zelenimi lasmi in svetlimi očmi. Ime mu je bilo Percy in takoj se je z mano že po hecal. Potem sem spoznala Katharino. Prijetno dekle. Dolgi vijolični lasje in modre oči so me takoj navdihnile. Malo živčna se mi je zdela Celia. Kratki čisto blond (beli) lasje in temne oči so me malo strašile. Max in Marry sta bila tudi dvojčka. Oba sta imela rdečkaste lase in zelo bledo polt, ki me je tako osupnila, da sploh nisem dobro videla barve oči. Do mene je nato prišla neka Candy. Nekam zlobno je buljila vame z njenimi rjavimi očmi in še huje… črni lasje so naredili na njej samo še večjo zlobo. Zagledala sem se v fanta s črnimi lasmi in zaljubila sem se v njegove sive oči.
16. julij 2012
NEXT!
16. julij 2012
še 2 faking nexta
16. julij 2012
u99864
u99864
next
16. julij 2012
1 faking next
16. julij 2012
Next!
17. julij 2012
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ AXEL ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pogledal sem jo in jo opazoval ves čas medtem, ko se je spoznavala z mojo družbo. Njeni svetli lasje so bili spleteni v kito in med lasmi so se videli čisti in pravi beli biseri. Ko sem pogledal njene oči, mi je zastal dih. Z očmi me je pogledala in se mi z njenimi polnimi ustnicami nasmehnila. Nasmehnil sem se ji nazaj in jo še nekaj časa opazoval. Vsi so se zabavali ob njenih šalah in nisem si mogel kaj, ''Bi igrala z nami? Očitno je, da dobro igraš.''. Pogledala me je s prestrašenimi očmi. Vsi so jo vabili, da gre z nami igrat odbojko in nazadnje je le rekla ja. Postavili smo se v krog in Celia je izvedla servis. Podajali smo si in med celo igro niti enkrat naša blond lepotica ni falila žoge. Potem smo si vzeli pavzo, "Lahko izvem tvoje ime?", sem ji rekel, "Taylor." "Jaz sem Axel.'' "Me veseli.'', je odvrnila. vsi so se že vrnili s pavze in šli smo naprej igrat. Enkrat je Candy falila žogo. Šla je, da bo plavala po žogo vendar... Taylor se je prikazala že ob njej in žogo vrgla nazaj. Kako je lahko bila tako hitra! To se je večkrat zgodilo. Potem sem enkrat žogo falil jaz. Plaval sem in srečal sem Taylor. Pod vodo! Iskal sem njene noge. Ni jih bilo! Videl sem le... rep?!!!
17. julij 2012
NEXT!!!
17. julij 2012
še 2 nexta
17. julij 2012
u90832
u90832
NEEXT
26. julij 2012
1 next
26. julij 2012
u90832
u90832
next
26. julij 2012
next
26. julij 2012
Povedala sem nekaj šal in vsi so se držali za trebuhe in jokali od smeha. Potem pa se je oglasil Axel, ''Bi igrala z nami? Očitno je, da dobro igraš.''. Seveda, da sem sprejela. Niti enkrat nisem falila žoge in vsakič, ko jo je kdo falil sem bila vedno pri žogi prva jaz pa je bil lahko še tako zelo daleč. Sem pač morska deklica. Vzeli smo si pavzo in takrat sem se lahko šele spoznala s tem črnolasim lepotcem. ''Lahko izvem tvoje ime?'' ''Taylor.'' ''Jaz sem Axel.'' ''Me veseli.''. Najin pogovr ni bil ne vem kaj ampak važno je, da sem vedela kako mu je ime. Axel. Ime mi je odzvanjalo v ušesih in v mislih. Šli smo naprej igrat in Axel je falil žogo. Pod vodo sem se zapodila za njo in videla sem ga pod vodo. Gledal me je in ugotovil je mojo skrivnost. Bala sem se, da bo komu povedal. čisto sem se tresla. Upala sem, da bo mislil, da se mu je le zdelo. Dvignila sva se iz vode in spogledala sva se. ''Kaj si?'', me je šepetaje vprašal. Preveč me je bilo strah, da bi odgovorila. Odplavala sem stran in naprej šla igrat odbojko.
26. julij 2012
neeext
26. julij 2012
next
26. julij 2012
NEXT!
26. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg