to je zgodba o Tinkari, ki je stara 23 let in je ravno zaključila z faksom
Ravno sem končala z faksom in končno postala to kar sem si vedno želela – diplomirana medicinska sestra. Vsa željna novega znanja sem se odločila poiskati službo, vendar je nisem našla. Vsa obupana sem cele dneve preživela na kavču s sladoledom v roki in pred tvjem dokler nisem zasledila oglasa, da iščejo ljudi, ki bi želeli delati s konji. To je bilo odlično, saj že od nekdaj obožujem konje. Izpolnila sem prijavnico in jo poslala. Kmalu sem dobila odgovor. >> jupi sprejeta sem<< sem vsa ponosna vzklikala, nato sem podrobneje prebrala pismo. Sprejeli so me da bom pomagala ljudem, ki so padli s konjev ter so potrebovali nego ob vsem tem pa se lahko družim še s konji, pa saj to je sanjsko delo. Vendar je bilo škoda saj z delom pričnem šele naslednji mesec.
Cel mesec sem komaj čakala na dan D in ta je končno nastopil. S seboj sem vzela vse kar sem lahko a še vedno ne vsega, saj mi je zmanjkalo prostora v kovčkih. Ko sem prispela na prizorišče dogajanja sem bila osupla kako veliko je prizorišče dogajanja. Vsa zbegana nisem vedela kam naj grem, dokler nisem zagledala napisa s svojim imenom. Odšla sem do ženske, ki ga je držala. Gospa, kateri je bilo ime Sara me je prijazno pozdravila. Popeljala me je po celem poslopju ter mi vse razkazala, da se slučajno ne bom izgubila. Končno sva zaključili z ogledom. Bila sem že zelo utrujena in sem si želela samo še v posteljo a tukaj me je čakalo presenečenje.
18. december 2016


Tinkara
18. december 2016
a naj nadaljujem??
-----> zbiram nexte
18. december 2016
Od samega sprejetja službe sem si mislila, da bom imela svojo sobo. A ni bilo tako. Bivala sem v stanovanjski hiši. V spodnjem nadstropju je bila ena res velika sobo v kateri je bilo 8 postelj, a so bile že vse zasedena vendar je v zgornjem nadstropju bila ena postelja prazna. Vesela sem bila. Ker sem mislila da bom imela svojo posteljo, vendar me je veselje minilo ko sem zagledala zakonsko posteljo. Upala sem samo, da tisti ki bo spal zraven mene, da je normalen. To sem si ponavljala dokler ga nisem spoznala. Ostala sem brez besed. >> z njim si bom delila posteljo<< sem si sama pri sebi ponavljala.
Končno se mi je predstavil. Njegovo ime je bilo Luka. Očarana sem bila nad njim. Vprašal me je či mi ne bo prijetno zaradi te zadeve s posteljo, odvrnila sem da bo že nekako, saj itak samo spimo tukaj. Strinjal se je in odšel nazaj na delo. Končno sem bila sama v sobi. Razpakirala sem vse svoje reči ter končno prišla do mojega prenosnika. Komaj sem čakala da pokličem mojo najboljšo prijateljico Katjo ter ji povem vse, kar se mi je danes zgodilo. Pogovarjali sva se celo popoldne, saj sem bila jaz ta dan še prosta, da se v miru namestim. Prišel je čas za večerjo in po njej sem se odločila, da bom šla na kratek sprehod. Ko sem si ogledovala konje sem zaslišala nekakšen hrup. Mislila sem da so konji dokler nisem zagledala sence, ki se premika. Poskušala sem biti čim bolj mirna ter oditi, kot da me nič ne skrbi. Končno sem prispela v hišo in si naredila za jesti. Palačinke … obožujem palačinke. Cel krožnik sem si nesla v sobo ter jih tam pojedla, dokler nisem ugotovila, da eden izmed mojih sostanovalcev manjka.. le kdo bi lahko to bil?

Luka
18. december 2016
Premišljevala in premišljevala sem dokler nisem prišla na idejo kje je Luka. Postala sem rahlo prestrašena dokler se ni prikazal in povedal, da je nekaj moral še narediti. Strah se je polegel vendar sem bila še vedno v dvomih glede njega. Po sprehodu sem šla še pod tuš in se ulegla v mojo polovico postelje. Zjutraj, ko sem vstala je bil Luka že pokonci in se je ravno oblačil. Pretvarjala sem se da še spim ter ga na skrivaj opazovala. Kmalu sem se še jaz oblekla in odšla na delo. Prvi delovni dan ni bil naporen vendar sem cel dan premišljevala o Luku. Po končanem delovniku sem se kot zanalašč odpravila skozi konjušnico, kjer sem ponovno opazila sence, ki me zasledujejo. Odločena, da pridem s skrivnostjo na dan sem se odpravila proti domu.
Kot ponavadi sem najprej odšla v kuhinjo. Tam sem presenečeno zagledala Luka. Začela sem dvomiti vase o tem da on stoji za vsem, a nato sem se spomnila, da sem se nekaj minut zadržala pred vrati, ker sem dobila telefonski klic. Pozdravila sem Luka ter si začela pripravljati hrano. Nakar me je Luka ogovoril in vprašal kako se počutim v tukajšnji službi. Povedala sem mu da mi je zelo všeč ker je tukaj zelo lepo. In pogovor je kar stekel naprej. Ura je bila že pol enih zvečer in odpravila sem se tuširat ter nato spat. Ulegla sem se v posteljo in zaspala, dokler me ob treh zjutraj ni zbudil hrup. Vsa prestrašena sem odprla oči in spoznala, da se težko premikam. >> omg, kaj je zdaj to<< sem si mislila pri sebi. Naposled vidim, da me Luka objema v spanju >> o kok kjut <<<. Oddahnila sem si in zaspala nazaj.
Napočilo je jutro. Luka je že vstal in odšel na delo, jaz pa sem še poležavala v postelji in kovala načrt, kako bom dokazala, da je Luka tisti, ki me je zasledoval.
Minil je že en mesec odkar sem prišla in še sedaj, nisem odkrila, kdo me je zasledoval, čeprav so se zasledovanja ponavljala iz dneva v dan in zmeraj bolj sem sumila da za vsem tem stoji Luka.
Končno sem se odločila, da izpeljem načrt, ki sem ga kovala tako dolgo. Poskrbela sem, da v hiši ni bilo nobenega sostanovlca, saj so vsi odšli na vikend razen mene in Luka. Stuširala sem se in oblekla spodnje perilo, ki sem ga kupila prav zato priložnost in nato sem pa čezenj oblekla se kopalni plašč. Sedaj sem morala samo še počakati na priložnost, da Luka pride v sobo.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/6d/da/5c/6dda5c9c3ccf4b559dab860e53e06545.jpg
18. december 2016
Next
18. december 2016
u198831
u198831
Next
18. december 2016
u213734
u213734
Next
25. december 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani