------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko sem vse to opravila sem odšla na hodnik tam me je že čakal Maxs.Prijela sva se za roke in odšla.Maxs je pred hišo poklical limuzino in odpeljala sva se v mesto.Maxs me je odpeljal v drago restavracijo.Bila je res lepa restavracija.

Ko je do naju prišel natakar naju je vprašala kaj bova pila naročila sva belo vino (WTF,SEM SI REKLA PRVIČ BOM V RESTAVRACIJI PILA VINO).Natakar nama je dal tudi jedilne liste.Odločila sva se da naročiva morskega psa.''Prvič v življenju bom jedla morskega psa'' sem povedala Maxsu.''Zelo je dober''mi je odgovoril.''O,kaj res potem pa super!''.Malo sva se še pogovarjala in končno je prišel natakar z morskim psom.Poskusila sem ga bil je zelo dober.Takoj ko sva pojedla sva dobila račun bilo je zelo drago kar 58€. Skoraj bi me kap ko sem videla račun!Maxs je plačal in nato sva odšla v nek bar in tam plesala in pila pozno v noč.Šele ob 2.00 je Maxs poklical šoferja lumuzine in prišla naju je iskat.Ko sva prispela do hiše sem povedala da sem postala potrebna.Odšla sva v mojo sobo in tam sexsala 1uro in pol.Potem pa sva skupaj zaspala. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zjutraj sem se zbudila ob 11.30 in videla na postelji kondom ki ga je prejšno noč uporabil Maxs.Vndar Maxsa ni bilo nikjer.Mislila sem si da je verjetno že vstal.Zato sem vstala še jaz opazila sem da sem oblečena samo v spodnjicah (tangice) in v moderčku.
MODRČEK IN TANGICE:
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRFYw1WZpoqI4pCYPD3adqtmvR6nJDGgqrSYQPJtnfy_mJ_yaN3cg
Zato sem hitro našla primerno obleko in odšla v kopalnico.Tam sem se oblekla,umila in se uredila (počesala,naličila...).
MOJA OBLEKA:

Potem pa sem odšla v kuhinjo na zajterk.Tam sem zagledala Maxsa in ker ni bilo nikogar sva se zalizala.Maxs je rekel da je vstal ko sem še spala in da je odšel v svojo sobo ter se oblekel.Spekel mi je jajce potem pa sva skupaj pozajtrkovala.
14. april 2014
Po zajtrju mi je Maxs rekel da greva na plažo.Odšla sem v svojo sobo se oblekla kopalke in čez neko oblekico za na plažo.Pripravila sem si še torbo potem pa sem se obula še natikače,vzela sončna očala in odšla do Maxsove sobe.Maxs je bil že pripravljen in zato sva takoj odšla.Odšla sva peš ker plaža ni bila daleč.
MOJE KOPALKE:

OBLEKICA:

NATIKAČI:

MAXSOVE KOPALKE:

Po poti sva se ustavila še v majhni trgovinici ter kupila pijačo in nekaj za malico.Nato pa sva se napotila na plažo.Takoj sva skočila v vodo.V vodi sva bila približno 1h potem pa sva se malo pogovarjala.Odšla sva tudi na sladoled.Približno okoli 14.00 sva odšla nazaj v hišo.Dogovorila sva se da popoldne ne bova odšla na plažo.Zato sem se takoj ko sva prišla stuširala ker sem bila vsa slana od vode.Stuširala sem se,si posušila lasje,se oblekla in naličila.Potem pa sva z Maxsom odšla na kosilo v kuhinjo št.1.
MOJA OBLEKA:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNI3mgL6z2ofNFTq8BINGY-1Sf8al2hZ_qTJd9Oi3tvVCWgAcCZw
Kuharica nama je pripravila pohano meso in pomfri.Za pit pa sva si vzela MULTI SOLO.

Bilo je zelo okusno.Po kosilu sva skupaj odšla na dolg,dolg sprehod.Maxs mi je povedal da imajo jahto in da se greva lahko peljat če želim.''SEVEDA!'' sem mu odgovorila.Hitro sva odšla do pristanišča.Ko sva prišla do jahte sem ostala brez besed.Jahta je bila zelo lepa in velika.Velika inlepa.Skratka prečudovita.
JAHTA:
14. april 2014
Maxs mi je pomagal stopiti na jahto.Rekel je da bo poklical šoferj jahte ki stanuje v stolpnici nasproti pristanišča.Povedal mi je tudi da je njihov stalni šofer že zelo dolgo.Šofer je takoj pritekel užgal čolen in vožnja se je začela.
.......................................................................------------------------------------------
Vozili smo se zelo dolgo in bilo je zelo prijetno.Veter je pihal in sonce je žgalo.Videli smo dudi delfine.Videla sem jih tretjič v življenju in zato sem bila res navdušena.Kajti nazadnje sem jih videla ko sem bila stara 10 let.Sonce je počasi začelo zahajati in morali smo se vrniti .Z Maxsom sva se odločila da greva do hiše,se urediva in oditeva v mesto na HOD-DOG.Odšla sva do hiše in vsak v svojo sobo.Odšla sem pod tuš.Potem sem si našla obleko,se naličila,izbrala torbico,izbrala čevlje,nakit na koncu pa sem si naredila še frizuro.
OBLEKA,ČEVLJI,TORBICA,NAKIT:

Potem sem odšla do Maxsove sobe potrkala sem in vstopila.V sobi je bil Maxs oblečen v spodnjice in srajico.Imel je zelo velikega (upam da veste kaj mislim) in zato je izgledal smešno.Skoraj bi se začela na ves glas smejati.''Zakaj se smeješ me je vprašal.Včeraj ko sva pa se***** ti je bil pa všeč''. ''JA,saj je lep pravzaprav veliko lepši kot Alexsov''.Maxs je je nato oblekel in odšla sva.V mestu je bilo veliko ljudi.
14. april 2014
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V mestu je bilo veliko ljudi.Samo upala sem lahko da tu ni tudi Alexsa in Tjaše.Z Maxsom sva odšla po hod-dog in coca colo.Potem pa sva se raje umaknila iz mesta ter odšla na plažo.Na plaži sva se sprehajala in se pogovarjala.Kar naenkrat me je Maxs prijel in rekel da naj samo tečem za njim.Seveda sem ga ubogala ker sem tudi sama na plaži opazila morilsko postavo vndar nisem vedela kdo to je.Z Maxsom sva tekla in tekla postava pa je tekla za nama.Končno sva prispela do nekega bara in hitro vstopila.
TISTI TIP:

Maxsa sem vprašala kdo je to.
M-NO....AMMMM...No saj bi ti tako moral povedati.....No veš Kylie.....
J-KAJ,KAJ!
M-NO...AM...Včasih pred približno 2letoma sem,sem,sem....
J-KAJ,KAJ,KAJ
M-Včasih sem,sem bil GEJ.
J-OMG!!!Me ti hecaš..
M-Ne na žalost!
J-NO,OK s tem se bom že sprijaznila.Ampak kaj ma ta tip s tabo????!!
M-NO VEŠ dolgo časa sva hodila in..
J-IN KAJ JE BILO POTEM.
M-No potem sem se jaz odločil da nočem več biti..Saj veš kaj in sem ga pustil.
J-No in...
M-Od takrat on ubija in mene se hoče za vsako ceno znebit.
J-OMGGGGG!Kako mu je pa sploh ime?
M-Ime mu je Aleksander.Piše pa se Kri.
J-KOLIKO JE PA STAR?
M-Eno leto0 je starejši kot jaz.
J-OOO,no torej je ta Aleksander gej in povrhu vsega še morilec.
M-JA.V zadnjih mesecih sem slišal da zvabi fabte s katerimi hodi v kakšen temačen kraj jih ubije in njihovo truplo vrže divjim živalim ali pa v morje in ga pojejo morski psi.
J-O FAK!
M-Ja res je.
14. april 2014
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M-Ja res je.
J-Kaj če naju čaka zunej.
M-Ne vem.Bom za vsak primer poklical raje limuzino in rekel naj naju prine notri poklica!
J-OK,tako bo še najboljše.
Maxs je poklical šoferja limuzine.Hmalu naju je prišel iskat.Odpeljal naju je do hiše.Z Maxsom sva odšla do moje sobe in se tam pogovarjla ter se zalizovala do 24.00.Potem je Maxs odšel jaz pa sem odšla v posteljo.Približno okoli 2.00 sem zaslišala glasen pok.Ustrašila sem se ter začela razmišljati kaj bi to lahko bilo.Spomnla sem se da je to lahko Aleksander.Nisem se upala premakniti.Potem pa sem se spomnila na Maxsa.Odločila sem se da bom hitro stekla po hodniku do Maxsove sobe.Hitro sem vstala ter previdno stopila iz sobe potem pa sem hitro stekla do Maxsove sobe.Bilo me je zelo strah.Končno sem le prispela do Maxsove sobe.Vstopila sem tam pa sem zagledala............
◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘
Vstopila sem in zagledala Aleksandra z nožem v roki.Hotel je ubiti Maxsa.Zakričala sem Maxs,Maxsova sestra,Maxsov brat in njegovi starši so se zbudili in hitro pritekli v Maxsovo sobo.Maxs je odrinil Aleksandra in nož mu je padel na tla.Nato se je vpletel še Maxsov oče.Maxsova mama pa je poklicala policijo.Jaz sem z Nežo in Janom odšla v mojo sobo.Hmalu je prišla policija.Aleksandra so odpeljali v zapor.Nekaj policistov je še ostalo in so nas nekaj spraševali.
NAŠ POGOVOR:
J-JAZ M-MAXS MM-MAXSOVA MAMI MO-MAXSOV OČI P-POLICIST
P-Ste vsi dobro?Je kdo kaj hujše ranjen?
VSI-Ne.
MM-Na srečo smo pravočasno vkrepali,no pravzaprav gredo največje zasluge Kylie.
P-OO,kaj res čestitke mlada dama.Kaj pa se je sploh zgodilo?
J-No zbudil me je neki hrup in dolgo sem razmišljala kaj bi to lahko bilo.Pomislila sem da so mogoče kakšni vlomilci.Ali pa ta tip ki je tudi v resnici bil.Zato no...No že danes sva ga z Maxsom srečala v mestu in naju je lovil.
OM IN P-KAJ RES?
J-JA..NO ampak vrnimo se na bistvo.No ko sem se spomnila da je to mogoče Aleksander sem se odločila da odidem do Maxsove sobe.Počasi sem stopala po hodniku.Ko pa sem prišla do Maxsove sobe sem videla da hoče Aleksander z nožem ubiti Maxsa in zato sem zakričala.Vsi so se prebudili.Maxs in Aleksander so se začeli tepsti.Nato se je vmešal še Maxsov oče.Maxsova mama pa je poklicala policijo.Nato smo jaz,Maxsov brat in sestra hitro stekli v sobo in ko ste prišli vi smo si šele upali vn.
P-A tako no zdaj ste lahko mirni.Aleksander bo dobil dosmrtno kazen.
MO-O,hvalka se pravi da smo lahko bres skrbi.
P-SEVEDA!No zdaj pa nasvidenje.
VSI-NASVIDENJE!
Policist je odšel mi pa smo se vsi rastrešeni pogovarjali o dogotku še pol ure.V posteljo smo odšli šele ob 4.30 zjutraj.
14. april 2014
Naslednji dan sem se zbudila ob 12.00.Še vedno sem bila vsa zmedena zaradi dogotka ki se je dogajal ponoči.Vstala sem iz postelje našla neko obleko ter odšla v kopalnico.V kopalnici sem s oblekla,se uredeila,naličila ter si naredila kitko.Nato sem si obula še čevlje ter odšla iz sobe.
OBLEKA IN ČEVLJI (TUDI DODATKI) :

Po stopnicah sem odšla v kuhinjo.Tam je bil Maxs ker ni bilo nikogar sva se poljubila.Potem pa se si sama pripravila zajterk ker je Maxs že jedel.Med zajtrkom sva se z Maxsom pogovarjala o dogodku ki se je zgodil to noč.
M-Rešila si mi življenje dolžen sem ti!
J-AH,SAJ TO NI NIČ.
M-O,seveda da je!
J-NE PA NI.
M-Veš kaj danes popoldne greva v mesto in kupil ti bom vse kar si boš zaželela.
J-OOO,HVALA.
Dala sem poljub na usta.
M-Bova počasi odšla na plažo.
J-Lahko,dobiva se tu čez 20 min.
M-OK.
Odšla sem, v sobo,se oblekla kopalke,oblekico,našla sončna očala ter natikače.Potem sem se odpravila v kuhinjo Maxs je bil že tam in hitro sva odšla na plažo saj je bila ura že 13.00.
KOPALKE:
Ko sva prišla na plažo sva takoj skočila v morje.V vodi sva bila 1h in pol.Nato pa sva odšla na pomfri in kečap.

Ko sva pojedla sva se vrnila v hišo dogovorila sva se da se čez eno uro dobiva pred hišo.Hitro sem stekla v mojo sobo se stuširala,oblekla,naličila,naredila frizuro.Na koncu sem našla še primerne čevlje in točno ob 16.00 sem bila zunaj na klopci.Maxsa še ni bilo počakala sem približno 2min in Maxs je prišel.Z limuzino sva se odpravila v mesto.
OBLEKA,DODATKI,ČEVLJI (vse je tuki)...:
14. april 2014
Najprej me je Maxs peljal v trgovino z veliko oblečili.Izbrala sem si:
•kratke hlače

•majice z kratkimi rokavi

•kopalke

•pajkice

Za vse to je Maxs plačal 124€.Rekla sem mu da je to dovolj vndar je vstrajal da me pelje še v trgovino s čevlji in v trgovino z ličili.Nakoncu sem le pristala in z limuzino sva se odpeljala v trgovino s čevlji.Izbira je bila velika.Vse od ALL STAR-K do ADIDAS ČEVLJOV.Izbrala sem si neke ALL-STARKE in neke pete.Maxs je plačal 150€.Rekla sem da je zares dovolj vndar je spet vstrajal in odšla sva še v trgovino z ličili.V trgovimi mi je Maxs kupil:
•PRFUM
•LAKE ZA NOHTE
•RDEČO ŠMINKO
•IN MASKARO
Maxs je spet plačal veliko denarja.Res sem bila jezna nanj ker je zapravil toliko denarja zame.Vndar sem mu bila še vedno hvaležna.
ALL STARKE

Pete

PRFUM
LAKI

ŠMINKA

MASKARA
14. april 2014
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Maxs me je nato odpeljal še v neko restavracijo.Vsedla sva se za mizo za dva.Ko je prišel natakar naju je vprašal kaj bova pila in nama dal jedilne liste.Z Maxsom sva odločila da bova jedla morski list.Maxsu sem povedala da ga nisem jedla še nikoli v življenju.Povedal mi je da je zares dober.Nato sva se začela pogovarjati.
J-Hvala za vse kar si mi kupil.
M-AH,saj ni nič.Tako ali tako bom plačal še večirjo.
J-OO,to pa že ne jaz bom plačala.
M-Ni šans ne dovolim ti.
J-O,ja pa bom do zdaj si vedno ti plačal večirjo jaz sem na vrsti.
M-No prav.
Ravno takrat je prišel natakar s pijačo.V prašal naju je kaj bova jedla povedala sva mu da morski list.Čez ,čas sva dobila.Morski list je bil res enkraten.Ko sva pojedla sem plačala in nato sva odšla v nek bar.V baru sva naročila pivo.Vsedla sva se za neko mizo in se nekaj časa pogovarjala.Potem pa me je začelo muditi an stranišče.Odšla sem proti WC-jam za ženske.Vstopila sem takrat pa me je nekaj budnilo na tla.PADLA SEM ZABOLELA ME JE ROKA POTEM PA SE JE PRED MANO ZNAŠLA ČRNA LJUKNJA.Nisem vedela kaj se dogaja bila sem v nezavesti.Zbudila sem se v neki temačni sobi naga.Kar naenkrat.......
**************************************************************************************************************
14. april 2014
next
15. april 2014
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kar naenkrat sem pred sabo zagledala Alexsa in še 2 tipa.Alexs me je prijel za roko in rekel da bom trpela.Ustrašila sem se.Začela sem kričati.Alexs me je prijel in tista dva tipa sta mi zvezala usta.Nato sta odšla.Videla sem da je Alexs iz neke škatle povlekel kondom in vedela sem KAJ SLEDI.Alexs me je začel posiljevati.Zelo me je bolelo.Poskušala sem ga brcniti vndar ni šlo.Potem pa sem ga ugriznila v nos.Umaknil se je stran od mene in na vs glas zakričal ''AUUU!Kako si drzneš!JUSTIN,JACK PRIDITA!''.''A tako je torej ime tvojima pajdašama''.
A-To te čisto nič ne briga!
J-Pa še kako me briga!
Takrat sta Justin in Jack ustopila.Prijela sta me in mi dala neke stare obleke v roko.Potem pa sta me odvlekla v neko majhno sobo.Vrgla sta me notri in zaklenila vrata.''JOJ''sem si rekla. ''So pa res kreteni''.Soba je imela okno.''Takoj ga bom lahko odprla in pobegnila''.Oblekla sem se v tisto rascapano obleko,odprla okno ter pobegnila.
In res okno se je takoj odprlo sicer je bilo kar visoko vndar sem morala tvegati.Skočila sem.Pristal sem na rit.Rit me je zelo bolela in roke prav tako.Ugotovila sem da sem da sem malo sran od plaže na katero sem hodila sma 2dni.Odločila sem se da bom stekla do najbližnjega bara in iz njega telefonirala Maxsu.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
JUSTIN:

STAROST:21 LET
JACK:

STAROST:19 LET
15. april 2014
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tekla sem kolikor so me nesle noge.Vsi ki so še bili na plaži so me čudno gledali.Vndar jaz se nisem ozirala na njih.Končno sem le pritekla do nekega bara.Povedala sem jim celo zgodbo.Šefica bara je rekla da bo poklicala policijo.Meni pa je dala drugi telefon da sem lahko telefonirala Maxsu. Maxs se je takoj oglasil.
NAJIN POGOVOR:
J-MAXS,jaz sem Kylie.
M-Kylie kje si kaj se je zgodilo???
J-Alexs in še dva tipa sta me ugrabila.Vndar sem jim ušla zdaj sem v nekem baru NA PLAŽI (tako se imenuje bar)
M-Vem kje je to takoj pridem adijo.
J-ADIJO!
Minilo je manj kot 20min in Maxs je že pridervel z motorjem.Hmalu je prišla tudi policija.S policijo so prišli tudi novinarji.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najprej so me policisti vprašali kaj se je zgodilo in vsi so napeto poslušali.Kar niso mogli verjeti svojim ušesom.Vse so si zapisovali tudi novinarji.Ko so policisti odšli in začeli iskati Alexsa,Justina in Jacka so me novinarji začeli nekaj spraševati kot naprimer:
•So te pretepali?
•Kaj vse so ti ukradli s torbico ured?
•Kje so tvoji starši?
Ko so me vprašali to zadnje sem utihnila.Nisem bila še polnoletna zato bi bilo čudno če bi rekla da so v Italiji in da sem sama tu.''TO VAS PA NIČ NE BRIGA!''sem na koncu zakričala prijela sem Maxsa za roko in odšla sva.Z motorjom sva se odpeljala.Potem pa sva se usedla na klopico pred hišo.
M-Veš kaj vse bo jutri o tebi pisalo v časopisu?
J-JA,pa še lahko se znajdem v težavah ker nisem polnoletna.
M-Pa saj sem jaz polnoleten in tvoj fant sem se pravi da zlahka rečeva da si tu z mano.
J-Prav imaš sploh pa sva tu samo še 15 dni.
M-Saj res!Mi lahko jutri pomagaš pakirat moje stvari??
J-Jasno!
M-HVALA!
Nato sva se poljubila potem pa sem jaz odšla pod tuš.Na srečo mi Alexs saj telefona ni mogel ukrasti ker sem ga imela doma.Ukradel pa mi je denarnico z 150€ in bančno kartico.Vndar na srečo ni vedel kode tako da mu ne bo nič pomagala.
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒
Odšla sem pod tuš.Temelito sem se stuširala,potem pa sem si oblekla pižamo in odšla v posteljo.Spala sem kot top saj sem bila zelo utrujena od vsega kar se mi je ta dan dogajalo.
Naslednji dan sem se zbudila ob 10.00.Spomnila sem se da moram danes pomagati Maxsu pri pakiranju.Zato sem hitro vstala iz postelje,se oblekla,uredila (naličila,počesala,umila zobje...).Nato pa sem odšla v kuhinjo na zajterk.
MOJA OBLEKA:

MAKE-UP:

Za spremembo v kuhinji ni bilo Maxsa.Začudila sem se vndar sem vse eno iz omare vzela ponev ter si spekla jajce.Po zajterku sem se odločila da odidem do Maxsove sobe.Videla sem da Maxs že pakira zato sem mu hitro priskočila na pomoč.Ampak preden sva začela zares pakirat sva se poljubila.Med pakiranjam sva se seveda pogovarjala.
J-Maxs kako to da ti pri pakiranju ne pomagajo vaše sluge tako kot ostalim čalanom družine?
M-Nočem da brskajo po mojih stvareh zato se raje potrudim sam.
J-AHA,razumem...Kdaj si pa že vstal?
M-Ob 8.00.
J-Me hecaš!Med počitnicami še niti enkrat nisem tako zgodaj vstala.
M-OH,NO veš tako zgodaj sem vstal da bi danes do kosila spakiral čim več in bi lahko popoldne skupaj odšla nja plažo.
J-OH,ares?
M-JA!
J-No dobro potem.
Z Maxsom sva se še naprej pogovarjala in se smejala.Imel je toliko čudnih stvari.Najmanj 1000 PLAYBOY-ov in podobnih stvari,miljone kondomov in še veliko takih stvari.
J-Zdaj razumem zakaj nisi ''slugam'' pustil da ti pakirajo.
M-NO,JA!HEHE.
J-Hihi!
M-Bi popoldne odšla raje v toplice namesto na plažo,da se malo sprostiva.Zadnje čase se nama dogajajo zelo čudne stvari.
J-OK!
Pakirala sva do kosila potem pa sva odšla v kuhinjo ker nama je kuharica Anne postregla.
Za kosilo sva imela rakce in solato.
Kosilo je bilo res odlično.Kuharica Anne je res odlično kuhala.Na žalost pa se on ane bo preselila v Italijo skupaj z Maxsavo družino.Po kosilu mi je Maxs rekel naj si pripravim stvari da bova odšla v toplice.Takoj sem odšla v sobo našla torbo za na plažo in vanjo zložila,kopalke,glavnik,brisačo...Takoj za tem sem odšla vn na klopico kjer me je že čakal Maxs.Usedla sva se v limuzino in se odpeljala.Hmalu sva prispela v terme MAZZ (ta beseda mi je prišla na misel).Vstopila sva ter kupila ustopnice.
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Nato sva odšla do garderob in se oblekla v kopalke.Izbrala sva si omarice številka 122 in 123 ter vanje zložila stvari.Vzela sva še brisače in nato sva odšla.Najprej sva odšla do bazena kjer se lahko skače in oba skočila.Potem pa sva se nekaj časa namakala v njem.Takoj za tem sva odšla v masažni bazen.Ko je bilo masaže konec sva se odločila da odideva v savno.Najprej sva odšla v savno v kateri je bilo 75 stopinj,nato v savno z 80 stopinjami in na koncu še v savno ki je imela 85 stopinj.Ugotovila sva da bova kmalu morala oditi zato sva še enkrat odšla zaplavat.Približno okoli 18.00 sva odšla nazaj do omaric.Vzela sva obleke si posušila lasje ter se počesala.Nato sva odšla do limuzine.Maxs
je rekel šoferju naj naju pelje v picerijo PICA ZA VSE (samo da je bilo v angleščini).Ko smo prispeli tja sva se z Maxsom usedla za mizo.Kmalu je prišel natakar in z Maxsom sva naročila dve COCA-COLI in dve pici eno morsko in eno samo s sirom.Kmalu nama je natakar prinesel pico in začela sva jesti.Pica je bila res dobra pravzaprav v življenju sploh še nisem jedla boljše.
MORSKA PICA:

SAMO S SIROM:
15. april 2014
NEXT
15. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani