ŽIVJO!Ime mi je Kendall stara sem 17let.Imam mlajšega brata Žana in star je 12 let imam pa tudi mlajšo sestro Kajo ki je stara 6let.Mamici je ime Kris in je lastnica velikega podjetja in ima veliko plačo očetu pa je ime Bruce in je po poklicu zdravnik in ima tudi zelo veliko plačo.Smo bogata srečna družina.
JAZ:
ŽAN:
KAJA:
MAMI in
OČI:
Imam tudi fanta Alexsa.Skupaj sva že leto in pol Alexs je od mene starejši 1 leto.Hodiva na isto šolo (GIMNAZIJA).On bo letos končal zadnji letnik jaz pa 3letnik.
ALEX:06. april 2014
Zdaj bom dala slike od hiše.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAŠA HIŠA:
MOJA SOBA:
MOJA KOPALNICA:
ŽANOVA SOBA:
KAJINA SOBA:
MAMINA IN OČITOVA SPALNICA:
SKUPNA KOPALNICA:
KUHINJA:
DNEVNA SOBA:06. april 2014
>Drin,drin,drin< sem zaslišala budilko.O NE sem si rekla spet ta šola vndar na srečo je bil zadnji teden šole in sem kar z veseljem odšla v šolo oblekla sem se in se uredila potem pa sem se odpravila v kuhinjo na zajterk .Za zajterk sem imela kruh,nutello in mleko.

Obleka:
Ko sem pojedla sem odšla v šolo pred vrati me je že čakala moja BFF Mia bili sva sošolki in na šoli sve bile zelo priljubljene.
Mia:https://static.igre123.com/images/forum/posts/6/4c2728d490bca8c45116e9b672948726.jpg
Ko sve prispele v šolo sem odšla do svoje omarice in ko sem jo hotela zapreti se je pred mano pojavil Alexs poljubila sva se in odšla v razred prvo uro smo imeli ANGLEŠČINO,potem ŠPORTNO,MATEMATIKO,SLOVENŠČINO, FIZIKO in zadnjo uro še BIOLOGIJO.Po pouku sva z Alexsom odšla v bar tam me je vprašal če...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z Alexsom sva odšla v bar tam me je vprašal če bi med počitnicami kam odšla skupaj.
Seveda sem rekla da lahko greva.
NAJIN POGOVOR J:JAZ A:ALEXS
J:Kam pa bi lahko odšla?
A:AAAA.. Ne vem lahko na kakšne otoke npr. Havaje.
J:Lahko mama in oči bi bosta gotovo dovolila kajti tudi ona dva sta si vedno želela tja.
Aotem pa super na računalniku sem videl neka znižanja cen za lete.
J,kaj res potem greva pa z lahkoto tja.Kdaj pa bi šla ?
A:NEVEM lahko že 1 dan počitnic če hočeš.
J:JASNO,kar takoj bom odšla domov in uprašala mamo in očita če smem jiti.
Z Alexsom sva se še poljubila potem pa sem odšla domov.
Doma sem takoj vprašala mamo če smem jiti rekla je da sem že dovilj stara in da lahko grem.Takoj sem odhitela v sobo na računialnik in odšla na Skayp Alexs je bil gor in povedala sem mu da lahko grem.Toda imela sva samo še 6 dni in morala sva zelo hiteti odločila sva se da se kar takoj odpraviva v trgovino po nakupih.
MOJ RAČUNALNIK:

..................................................................
06. april 2014
Z Alexsom sva odšla po nakupih in kupila veliko stvari.
MOJE STVARI:....
06. april 2014

________________________________________________________________________________
Teden je mineval zelo hitro in z Alexsom sva bila že zelo nestrpna.V petek je bil zadnji teden šole in oba z Alexsom sva bila odlična.Alexs me je vprašal če bi popoldne prišla k njemu da proslaviva ker sva bila oba odlična in da se še malo pogovoriva o izletu na Havaje.Seveda sem prišla k njemu.Ko sem prišla k njemu sva se nekaj časa pogovarjala potem pa me je Alexs kar naenkrat uprašal če sem pripravljena.Nisem bila prepričana v to vendar sem rekla da sem pripravljena Alexs me je prijel in vrgel na njegovo posteljo in začelo se je (seks).

Ni me bolelo zato nisem kričala.Nato sva se še malo lizala.Ko sva se naveličala sva skupaj odšla pod tuš pod tušom me je Alexs otipavov bilo je res super.Na uho mi je zašepetal komaj čakam da greva skupaj na Havaje.Ko sva se stuširala sem odšla domov.Doma sem začela pakirati še nekaj majic in hlač.Kovček ki sem ga pakirala je bil že 3 kajti z Alexsom naj bi odšla za cel mesec.Ura je bila 6.44 zvečer in mama me je poklicala k večerji.
NAŠ POGOVOR PRI MIZI: J-JAZ O-OČI M-MAMI Ž-ŽAN K-KAJA
M-Kako je bilo pri Alexsu?
J-SUPER!(seveda im nisem povedala da sva seksala)
O-Sta se še kaj pogovarjala o odhodu na Havaje.
J-Ja,povedal mi je da imava let v ponedeljek zjutraj ob 9.15 vozila pa se bova 16ur.
K-Sestnajs ul kaajjj
J-Ja Kaja vozila se bova 16 ur ne ul
Ž-Tako dolgo se bosta vozila
J-JA
M-No Šejla koliko moraš še spakirati
J-Še približno 3 kovčke in nahrbtnik.
O-Ja koliko prtljage pa rabiš
J-Za cel mesec greva torej rabim veliko prtljage.
M-No potem pa bolje da pohitiš samo še dva dneva imaš časa.
J-Grem kar takoj pakirat tako ali tako sem že pojedla.
Odšla sem v sobo in začela pakirati.Ko sem do konca spakirala eden cel velik kovček sem odšla na moj tablični računalnik igrat igrice in poslušat glasbo.
MOJ TABLIČNI RAČUNALNIK:
Približno okoli 12.00 sem odšla v posteljo in zaspala.
06. april 2014
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zjutraj sem se zbudila ob 8.45 in zelo počasi vstala.Počasi sem odšla v svojo kopalnico in se pogledala v ogledalo bila sem vsa raskuštrana.Kar nisem mogla verjet da sem to jaz.Hitro sem se uredila in se oblekla v oblekico.Približno okoli 9.15 sem odšla v kuhinjo in si pripravila zajterk.Pripravila sem si čokoladne kosmiče.Ravno ko sem pojedla je prišla mama z polnimi rokami vrečk.
NAJIN POGOVOR J-JAZ M-MAMA
M-O DOBRO JUTRO ljubica
J-Dobro jutro iz kje si pa bila
M-V trgovini kupila sem ti še eno oblekico za na Havaje
J-O HVALA MAMI (objela sem jo)
M-Na izvoli pojdi jo pomirit.
Hitro sem vzela vrečko kjer je bila obleka in po stopnicah odhitela v sobo kjer sem jo pomirila.Bila mi je kot ulita odšla sem v kuhinjo in se pokazala mami.
OBLEKA:
Mami je rekla da sem prečutovita.Zardela sem in se ji nasmehnila potem pa sem odšla v sobo in iz omare potegnila velik roza kovček in vanj začela spravljati stvari.Bil je že 4 ki sem ga pakirala.UF to pakiranje je pa res naporno.Ko sem 4 kovček spakirala do konca sem odšla na facebook in videla da imam 1novo sporočilo.BAILO JE OD MOJE NAJHUJŠE SOVRAŽNICE URŠE.
PISALO JE:
Sem slišala da gresta z Alexsom na Havaje no kar uživaj z njim dokler lahko ker bo tako ali tako hmalu moj.
Ah kar misli si sem si mislila Alexs ne bo nikoli tvoj ti grdoba nemarna.
Ura je bila približno 13.00 in mama me je poklicala k kosilu.Za kosilo smo imeli makaronovo meso.
Po kosilu sem odšla do Alexsa tam sem bila do večera pogovarjala sva se kaj vse bova počela na Havajih in podobno.Zvečer sem odšla domov se stuširala in odšla v posteljo v postelji sem bila še malo na svoji tablici potem pa sem zaspala.Zjutraj ko sem se zbudila me je čakalo presenečenje...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
06. april 2014
Hvala za vse nexte.
________________________________________________________________________________
Zjutraj me je čakalo presenečenje.V moji sobi je bila moja družina vključno z Alexsom in njegovimi starši.Mama mi je povedala da je ona spakirala moje stvari do konca in da naj se oblečem ter pridem v kuhinjo.Oblekla sem se mojo najljubšo oblekico in se naličila.
Potem pa sem stekla v kuhinjo.
MOJA OBLEKA:
MOJ MAKE UP:
Tam so mi povedali da se bomo s kombijam odpeljali na celodnrvni izlet v GARDLAND.Najprej pa gremo v MCDONALC na zajterk. Odpeljali smo se do najbljižjega MCDONALCA tam smo vsi naročili isto.
Ko smo vsi pojedli smo se odpeljali do Gardalanda.Ko smo prispeli smo jaz ,Žan in Alexs odšli na vlakce smrti moji starši in Kaja ter Alexsovi starši pa so odšli na bolj otročje zadeve. Ko je bila ura 18.00 smo se ravnopripeljali do mojega doma .Alexs in njegovi starši so bili pri nas do 20.00 potem pa so odšli domov kajti z Alexsom naju je drugi dan čakala dolga vožnja.Kos o odšli sem se odšla stuširat potem pa še enkrat preverit če imam vse kar potrebujem za na Havaje.Približno okoli 22.00 sem odšla v posteljo malo igrat igrice na moj telefon hmalu pa sem zaspala.
MOJ TELEFON:06. april 2014
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ponoči sem zelo slabo spala in noč se mi je zelo vlekla.Kar naprej sem gledala na uro ko sem pogledala prvič je bila ura 23.55,potem 00.33,1.3 in tako naprej kar ni hotelo biti jutro.Približno okoli 2.00 sem končno zaspala.Zjutraj me je že ob 7.00 zbudila budilka.Hitro sem vstala,se lepo oblekla si naredila frizuro se naličila in si obula čevlje.Ko sem vse to opravila je bila ura 7.45.
MOJA FRIZURA:
OBLEKA:
MAKE UP:
ČEVLJI:
DODATKI:
Ker sem imela še veliko časa sem si namazala še nohte potem pa odšla pojesti zajterk.
MOJI NOHTI:
Za zajterk sem si naredila čokoladne kosmiče.Ko sem pojedla sem odšla v sobo po prtljago.Ker je bilo prtljage veliko so mi jo vsi pomagali prinesti do vhodnih vrat razen seveda Kaja.
MOJA PRTLJAGA:

Ko smo vse stvari prinesli do vrat je oči rekel da bi bilo dobro da vse stvari kar takoj odnesemo v avto.Kajti ura je bila že 8.30.Sicer je letališče samo 15minut od mojega doma vndar moramo biti tam vsaj 15minut pred vzletom letala.Očeta smo ubogali in začeli stvari nositi v avto.Ko smo vse kovčke prinesli do avta je bila ura točno 8.43.Odšla sem še na WC potem pa smo se odpravili do letališča.
NAŠ AVTO:
Ko smo prispeli sem takoj zagledala Alexsa.Stekla sem k njemu ga objela in poljubila. Vzela sva vsak svoj prtljago in jo položila na nek voziček potem pa je bil čas za slovo.Ko me je oči objel mi je v roke položil 1000€ in rekel naj vzamem.Odgovorila sem mu da imam že dovolj denrja in da ne rabi še 1000€.Vndar je vstrajal in na koncu sem jih uzela.Točno okoli 9.10 sva se z Alexsom vkrcala na letalo.Jaz sem sedela pri oknu.
Z Alexsom sva se začela pogovarjati
A-Kako se počutiš?
J-.........
07. april 2014
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A-Kako se počutiš?
J-DOBRO.
A-Komaj čakam da prispeva!
J-Jaz tudi apartma v katerem bova stanovala je prekrasen.
A-JA, in soba kjer bova spala je ogromna.
(pomežiknil mi je)
J-Ja hihi.(vedala sem kaj je mislil (seks))
Najin pogovor je prekinila stevardesa, ki naju je vprašala če bi kaj pila.Odgovorila sva ji da naj nama prinese jabolčni sok.Z Alexsom sva se še naprej pogovarjala in kar naenkrat sva se začela poljubljati.Postajala sem zelo potrebna vndar sem vedela da moram počakati da pristanemo.Sredi vožnje je neka punca z sedeža pred nama vstala in prišla do naju z Alexsom.Punca je imela zelo velike joške in Alexs je nonstop bulil vanje.Punca nama je povedala da ji je ime Tjaša in naju upreašala kje bova stanovala.Hitro povedala sem ji da bovav hotelu Dlfinček (zlagala sem se ji ker sem hotela da gre da se nebi alexs zaljubil vanjo).Alexs me je skoraj izdal vndar sem ga brcnila in ostal je tiho.Tjaša naju je še vprašala kje je na letalu WC povedala sem ji potem pa je odšla.UF,kar odahnila sem si Alexsa pa bi najraje klofnila ker je tako bulil v njene joške.
J-Zakaj si tako bulil v njene joške?
A-AM...Nevem pa saj veš da njene joške niso tako lepe kot tvoje.
J-JA upam da govoriš resnico.
Še skregala bi se če nebi prej prišla stevardesa in naju vprašala kaj bova jedla za kosilo.Naročila sva dunajski zrezek in pomfri.Ko sva pojedla sva oba zaspala čakalo naju je še 10ur vožnje.Spala sva 4ure potem pa sva se spet začela pogovarjati.Pristali smo ob 21.00.Naročila sva taxsi ki naju je odpeljal do najinega apartmaja.Apartma je bil čisto ob morju in bil je zelo velik in lepo opremljen.Z Alexsom se ga kar nisva mogla nagledati pa še sonce je ravno zahajalo in sva imela tudi na morje lep razgled.Plaža je bila nekaj metrov stran od najinega apartmaja.
NAJIN APARTMA:
PLAŽA:
SOBA:
KOPALNICA:
KUHINJA:
DNEVNA SOBA:
TERASA:07. april 2014
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko je sonce do konca zašlo sva z Alexsom odšla v apartma.Odločila sva se da greva na pico ker sabo nisva imela še nebene hrane (naslednji dan jo bova kupila v bližnji trgovinici).
Oblekla sva se in nato sva odšla.Odšla sva v neko picerijo ob morju.
Naročila sva margarito kar hitro sva dobila. Alexs me je vprašal če bi potem ko pojeva odšla na sprehod ob vodi.Seveda sem se strinjala.Ko sva pojedla sva odšla na sprehod po obali.Bilo je prečudovito.Z Alexsom sva se poljubljala in občudovala morje.

Med poljubljanjem sva postala potrebna in odšla sva v najin apartma.Takoj sva odšla v sobo in začela.To je bil najin 6sexs odkar sva skupaj in res sem se sprostila.

Končala sva priblibližno ob 1.00 potem pa sva zaspala naga v objemu en drugega. Zjutraj sva se zbudila ob10.00.Oblekla sva se in odšla v bljižno trgovinico po hrano in pijočo.Nazaj v apartma sva prinesla 2polni vreči.Pojedla sva zajterk.Potem pa sva se oblekla v kopalke in odšla na plažo.
Vzela sva tudi torbo za na plažo,senčnik in dve veliki brisači.
TORBA:
SENČNIK:
BRISAČI:
Ko sva prišla na plažo sva se najprej namazala z kremo za sončenje potem pa skočila v vodo bilo je neverjetno.Voda je bila prijetno topla in res sem uživala.Z Alexsom sva se poljubila pod vodo in nebi moralo biti boljše.

Kar naenkrat pa sem na plaži zagledala...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
07. april 2014
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kar naenkrat sem na plaži zagledala Tjašo.Hodila je po plaži v nekih kopalkah v katerih se ji je več k pol jošk vidlo.Skoraj pri vsakem fantu se je ustavila in mu kazala svojo veliko rit.
TJAŠA V KOPALKAH:
Na srečo je Alexs ni videl in hmalu je odšla.Alexsu sem se zlagala da moram na wc v resnici pa sem sledila Tjaši do hotela oz. apartmaja v katerem je stanovala.To pa zato ker nisem hotela da bi jo Alexs še kdaj videl in nočem da bi se sprehajala okoli hotela oz. apartmaja v katerem je stanovala.Tjaša je odšla v nek apartma.Čez okno sem v neki sobi videla enega tipa Tjaša je prišla k njemu in začela sta sexsat.Mislna sem si kako lahko sploh sexsa s tako kozo.Ko sem ju gledala mi je postalo neprijetno pa še potrebna sem bila.Zato sem hitro dtekla nazaj v morje k Alexsu.Ura je bila 13.00 in z Alexsom sva odšla do najinega apartmaja in pojedla kosilo.Pripravila sem nama pečeno meso v omaki in pire krompir.
07. april 2014
Po kosilu sva odšla nazaj na plažo najprej sva odšla malo v vodo potem pa v nek bar na koktail.
KOKTAJL KI SEM GA PILA JAZ:
KOKTAJL KI GA JE PIL ALEX:
Ko sva popila koktajle sva odšla na plažo in se sončila.Približno okoli 16.00 sva odšla še malo v vodo.V vodi sva se potapljala bilo je zelo čudovito.

Približno okoli 18.00 sva odšla nazaj do najinega apartmaja tam sva se stuširala (skupaj)hihi.Ko sva se stuširala sva se oblekla nato pa sem nama pripravila večirjo.Spekla sem nama ribe
Pri večerji pa sva imela tudi mešano solato.
Ko sva povečirjala je bila ura približno 20.00 in z Alexsom sva se odločila da greva skupaj v mesto v neko diskoteko.Oblekla sva se jaz sem se še naličila potem pa sva odšla.
MOJA OBLEKA:
ALEXSOVA OBLEKA:
V diskoteki je bilo noro napila sva se do konca.Do najinega apartmaja sva prišla šele ob 4.00.Sploh nisem vedela kje sem tako sem bila pijana.Zjutraj sva se z Alexsom zbudila ob 11.00.Oba naju je bolela glava zato sva sklenila da ta dan ne bova odšla na plažo.Oblekla sva se in jaz sem nama pripravila zajterk.Skuhala sem namakapučin in nama pripravila kruh,maslo in med.Po zajterku sem jaz pomila posodo Alexs pa je bral neko knjiko.Ko sem pomila posodo sva se z Alexsom kartala nato pa sva odšla na sprehod.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
07. april 2014
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sprehajala sva se ob morju in gledala velike valove.Odšla sva tudi na sladoled.Jaz sem vzela nek mavrični sladoled ki sem ga prvič videla in Alexs je vzel isti sladoled kot jaz.
NAJIN SLADOLED:https://static.igre123.com/images/forum/posts/0/48cef4200382b590095351bd7de1b020.jpg
Medtem ko sva lizala sladoled je v bar kjer sva bila prišla Tjaša. Nažalost naju je že opazila in takoj prišla k nama.Alexs je spet bulil v njene joške jaz pa bi skoraj počila od jeze.
NAŠ POKOVOR: J-JAZ A-ALEXS T-TJAŠA
J-Živjo (sem se trudila reči prijazno in se poskusila nasmejati vndar mi ni uspelo)
A-Živjo (reče vs vesel)
T-Živjo kako se imata kaj na počitnicah?
A-Dobro včeraj sva se zelo napila in danes nisva odšla na plažo ker naju je bolela glava,
J-Kako si pa ti?
T-SUPER,ker vaju spet vidim.(pogled je vsmerila v Alexsa)
Jaz sem ta hip dobesedno se hotla na vs glasss zadrt nanjo in ji povedat svoje vndar sem se vspela zadržati.
J-Kako to da si prišla v bar
T-Zmenjena sem z nekim tipom da pride k meni.
J-AHA ,super midva pa sva ravno nameravala oditi
T-A že?
J-Saj sva tu že eno uro (zlagala sem se ji)
Alexs bi me spet skoraj izdal kot na letalu vndar sem ga brcnila in ostal je tiho.
A-No adijo Tjaša se še kaj vidimo upam
J-ADIJO
Z Alexsom sva odšla trmasto sem hodila pred njim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexs je pritekel do mene in me vprašal-Kaj je narobe
J-KAJ JE NAROBE KAJ JE NAROBE!!!!!!!!!!!ŽE SPET SI BULIL V NJENE JOŠKE!
A-Saj nisem
J-AH verjetno je bil tisto na stolu poleg mene negdo drug in ne ti!
A-Ne jaz sem bil vndar nisem bulil v njene joške.
J-Govori malo bolj prepričljivo če hočeš da ti oprostim.
Stekla sem do najinega apartmaja in se zaklenila v sobo.Ravno takrat mi je začel zvoniti telefon.Videla sem da me kliče mami.Javila sem se.
NAŠ POGOVOR: J-JAZ Ž-ŽAN K-KAJA M-MAMI O-OČI
VSI-ŽIVJO ŠEJLA!
J-ŽIVJO
M-Kako si?
J-Dobro
O-Ali je Alexs kje blizu.
J-NE....NI ga malo mi je bilo slabo in odšla sem v apartma on pa je rekel da bo na plaži ostal še eno uro.(zlagala sem se)
M-Slabo ti je kaj si pa jedla?
J-Za kosilo sem jedla pečene ribe.
K-Boš umrla????
VSI SMO SE ZASMEJALI
J-Ne Kaja ne skrbi nič mi ne bo.
Ž-A VEŠ DA SEM NOVO TABLICO DOBIL?
J-Res srečko.
M-No je morje zelo toplo
J-JA.
O-Zdaj pa moramo iti se kmalu kaj slišimo!
VSI-ADIJO LEPO SE IMEJ UŽIVAJ
J-ADIJO FANJ SE MEJTE
Prekinila sem.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
07. april 2014
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexs je stal pred vrati.Takoj ko sem jih odklenila me je objel.Odrinila sem ga in mu povedala da mu dam samo še eno priložnost.Pokimal je in me objel ter poljubil.Ura je bila 18.00 in pripravila sem nama večirjo.Jedla sva makarone s paradajzom.Bili so slastni.
Po večirji sva se stuširala in odšla v mesto.
MOJA OBLEKA:

ALEXSOVA OBLEKA:
V mestu mi je Alexs kupil zapestnico z napisom I ♥ YOU. Bila sem zelo vesela.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------Okoli 24.00 sva se odpravila spat.Zjutraj sva se zbudila ob 10.00 pojedla sva zajterk potem pa sva se počasi odpravila na plažo.Bilo je zelo vroče.Namazala sva se s kremo za sončenje potem pa odšla v morje.Na Havajih sva bila šele 6 dni pa se nama je že zgodilo toliko neverjetnega.Najbolj od vsega pa mi je šla na živce Tjaša.In ko sem ravno razmišljala o njej sem jo zagledala na plaži.Videla sem Alexsa da se je obrnil rvno v tisto smer kjer je bila Tjaša in da je nebi opazil sem ga hitro začela poljubljati.Tjaša je na srečo hitro odšla in Alexs je ni videl.Dan je mineval zelo hitro.Takoj po kosilu sva z Alexsom odšla nazaj na plažo in se tam zabavala do večera.Zvečer sva odšla nazaj do apartmaja in se skupaj stuširala ter se obledla da bi odšla v mesto na ocvrte ljignje.
Ko sva prispela v restavracijo sva najprej naročila pijačo (coca-cola)
Ko sva dobila pijačo pa sva naročila ocvrte ljignje in pečen krompirček.
Bili so zelo okusni.Ko sva pojedla sva se odšla sprehajat po obali bilo je prečudovito.Postajala sem potrebna in to sem povedala Alexsu.Z Alexsom sva odšla do apartmaja in tam seksala 2uri potem pa sva naga zaspala.
07. april 2014
Zjutraj sem se zbudila že ob 7.00 zelo me je bolela glava.Zbudila sem še Alexsa.Alexs se je oblekel in mi prinesel zajterk v postečjo.Čez nekaj časa sva se odločila da naj gre on danes dopoldne sam na plažo in se vrne ob 14.00.Celo dopoldne sem se dolgočasila in ležala v postelji.Šele ob 13.00 sem vstala se oblekla in si spekla perutničke.Ura je počasi odbila 14.00 Alexsa pa ni bilo od nikkjer.Odločila sem se da grem na kratek sprehod in mu pustim sporočilo če slučajno vrne.Oblekla sem se in odšla.
http://4.bp.blogspot.com/-kT4f4AfXbRs/TiifnyUuBOI/AAAAAAAALmM/YLizJ5jF5FQ/s600/teenage%2Bgirl%2Bclothes%2B-2.jpg
Malo pred nekim barom pa sem zagledala fanta ki je bil podoben Alexsu in punco ki je bila podobna Tjaši.Poljubljala sta se.Odšla sem bližje da bi videla če sta res ona dva.Ko sem se prepričala da sta ona dva sem na ves glas zavpila K-KK-KAJJJJJJJJJ!
Alexs me jo opazil in odrinil Tjašo in začel teči za mano.Medtem ko sem tekla sem na tla vrgla zapestnico z napisom I♥YOU ki mi jo je podaril Alexs.Stekla sem v sobo se zaklenila in jokala.Alexs je stal pri vratih in me nekaj prepričeval da ni tako kot je videti in podobne.BLA BLA BLA. Nihče mu nebi verjel tako neprepričljivo je govoril.Čez nekaj časa sem vstala iz postelje in se odločila da....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
07. april 2014
next tako je zanimivo
08. april 2014
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odločila sem se da ga pustim in si najamem za teh 23dni nek majhen apartma.Spakirala sem moje stvari potem pa sem na hitro odprla vrata in stekla vn iz apartmaja.Alexs me je poskušal vjeti vndar mu ni vspelo ker sem se mu skrila.Zagledala sem nek letak da oddajajo nek majhen apartma.Odšla sem do lastnika in rekel mi je da moram na dan plačevati 4€.V glavi sem nahitro preračunala koliko bom plačala v 23dneh in ko sem ugotovila da bom plačala 92€ sem rekla VZAMEM!
Lastnik mi je dal ključe apartmaja in me odpeljal do njega.Bil je zelo majhen.Vndar dovolj za eno osebo.

(samo da je bil ob morju)
Namestila sem se.Potem pa sem se oblekla kopalke in odšla na plažo.Odšla sem na drugo plažo kot ponavadi ker sem se bala da je tam Alexs.Gledala sem zaljubljence in postalo mi je hudo.Ampak sam si je kriv pras** .Nisem jaz kriva da se je poljubljal s tisto kozo.
Približno okoli 18.00 sem odšla do mojega apartmaja se počasi stuširala in se oblekla.Potem pa sem odšla v mesto na pomfri.Malo sem se še sprehajala po obali potem pa odšla do nekega bara.
________________________________________________________________________________
Najprej sem počasi vstopila v bar da bi videla če je tam slučajno Alexs.Ker ga na srečo ni bilo sem vstopila.

Naročila sem si koktajl in se vsedla za neko majhno mizo.Miza za katero sem sedela je bila za 2 osebi in začela sem pogrešati Alexsa.Kar naenkrat je do mene prišel nek fant in me vprašal če lahko prisede.JA SEVEDA sem mu odgovorila.
FANT:

ZAČELA SVA SE POGOVARJATI: J-JAZ F -FANT OZR. M-MAX
F-Kako ti je ime?
J-Kylie,pa tebi?
F-Ime mi je Max.
J-O,zelo lepo ime starši so mi najprej hoteli dati ime Maxsi
M-Ares lepo.
J-Koliko si star?
M-19,koliko pa ti?
J-17,naslednje leto bom 18.
M-SUPER,iz kje prihajaš?
J-Iz Italije živim blizu Gardalanda
M-Me hecaš z družino se bomo čez 23dni preselili tja.
J-OO,kakšno naključje jaz tudi odidem domov čez 23dni.
M-A si sama tu?
J-Ja nekako no AM....Sem sem prišla s fantom potem pa......(povedala sem mu celo zgodbo)
M-KAJ,kakšen pras** po enem letu in pol te prevara zaradi dekleta ki ga pozna en teden
J-JA
M-Saj zdaj nisi z njim v apartmaju.
J-Seveda ne si zmešan!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
08. april 2014
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
M-Kje pa potem stanuješ?
J-Našla sem neko majhen apartma in tam stanujem.
M-Koliko pa plačuješ?
J-4€ na dan.
M-O,saj to ni dosti.
J-Ja vndar je vseeno nekaj
M-Lahko prideš živet k nam in to zastonj imamo veliko stanovanje in 5sob za goste tako da ni problema.
J-Kaj res
M-Ja bi prišla.
J-NO,AM.... Nevem lahko se jutri dobiva tu ob istem času in se bova pogovorila.
M-Prav.
Skupaj sva bila še do 24.00 malo sva plesala in se pogovarjala.Ob 24.00 sem odšla do mojega apartmaja se oblekla v pižamo in odšla spat.
MOJA PIŽAMA:

Aja tukaj so še slike mojega novega apartmaja.
KUHINJA:

SOBA:

KOPALNICA

DNEVNA SOBA:

TERASA:
08. april 2014
next

kako znimivo da še daješ slike
08. april 2014
hvala
09. april 2014
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zjutraj sem se zbudila ob 9.00 malo sem še poležavala pote pa sem vstala.Oblekla sem se kopalke in čez neko obleko.Pojedla sem zajterk potem pa odšla na plažo.

Najprej sem se namazala s kremo za sončenje potem pa sem se odšla potapljat v vodo.Videla sem veliko prečudovitih rib in tudi nekaj želev.Približno okoli 11.30 sem odšla na sladoled.Bil je zelo okusen!Ko sem pojedla sladoled sem odšla v nek bar na WC.Potem pa sem odšla nazaj na plažo in se sončila.Po 8dneh me je sonce že kar močno ožgalo.Približno okoli 12.30 sem odšla nazaj v moj apartma.Malo pred apartmajem sem zagledala Alexsa in Tjašo kako se držita za roke in odhajata na plažo.Hitro sem se skrila da me nebi videla.Slišala sem nekaj da kako je grd ta apartma(TISTI V KATEREM SEM JAZ STANOVALA).Kar nisem mogla verjeti kako si drzneta.Ko sta šla mimo sem počasi odšla do mojega apartmaja.Odšla sem v kuhinjo in si pripravila hrenovke v testu.

Po kosilu sem odšla malo počivat potem pa sem se vrnila na plažo.Vndar tam me je čakalo presenečenje.Na plaži........
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na plaži sem zagledala Tjašo in Alexsa.Kar nisem mogla verjeti svojimočem.Bilo je tako kot bi me zasledovala.Vndar sem vedela da mene.Ampak vseeno nisem morala verjeti svojim očem ponavadi sta na tisti plaži kjer sva bila vedno tudi jaz in Alexs.Hitro sem se odločila da se to popoldne ne bom kopala.Počasi sem odšla do mojega apartmaja.Ravno ko sem prispela mi je začel zvoniti telefon.Klicala me je mami.Ko sem dvignila sem tako kot zadnjič zaslišala glasen pozdrav.Vsi so zavpili ŽIVJOOO!
NAŠ POGOVOR: J-JAZ M-MAMI O-OČI Ž-ŽAN K-KAJA
J-ŽIVJOOO!
M-Kako si?
O-Se dobro počutiš?
Ž-Kje je Alexs?
K-Jutri imam rojstni dan!!
J-STOPPP!Lepo po vrsti.
M-Kako si?
J-Dobro pa vi?
VSI-DOBRO!
O-Se dobro počutiš?
J-Ja!
Ž-Kje je pa Alexs?
J-AM..EM ....Odšel nama je iskat sladoled.(zlagala sem se ker nisem hotela da vedo da sva se skregala.
K-Jutri imam rojstni dan!!
J-Vem.
K-Ares jaz sem mislila da si pa pozabila.
J-Nikoli nebi pozabila na tvoj rojstni dan.
K-HIHI!
J-Kako se imate pa vi?
Ž-SUPER!Včeraj smo žli v živalski vrt in predučirajšnem na morje za cel dan.
M-Jutri gremo pa v toplice za tri dni.
J-OOOOOOOOO,SUPER.PRIVOŠČIM VAM JAZ TUDI ZELO UŽIVAM(SPET SEM JIM LAGALA)
O-SUPER.
J-Moram iti.
VSI-ADIJOOOO!
J-ADIJOOO!RADA VAS MAM
PREKINILA SEM.Odšla sem do mojega tabličneča priklopila slušalke in začela poslušati glasbo.Igrala sem tudi igrice.To sem počela skoraj 1h potem pa sem se spomnila da sem dogovorjena z Maxsom.Odšla sem v kopalnico se stuširala in si umila lasje.Potem sem ogrnjena z brisačo odšla v sobo in si poiskalaoblačila ki jih bom oblekla.Vzela sem si majico,kratke hlače in jakno.Vzela sem tudi prstan,zapestnico in verižico.Seveda pa sem vzela tudi čevlje.Potem ko sem se vse to oblekla sem si našla še neko torbo in vanjo dala rdečo šminko in denarnico v kateri je bilo 500€.


Imela sem smo še 1h in pol časa jaz pa sem se morala še naličiti in si narediti frizuro.Najprej sem se odločila da si naredim frizuro potem pa se se še naličim.Za frizuro sem porabila 20min za MAKE-UP pa prav tako 20min.


Ker sem imela še veliko časa sem se odločila da bom kar odšla ampak da grem najprej še na sladoled.Odšla sem na sladoled potem pa sem se počasi odpravila do bara kjer sva bila prejšni večer skupaj z Maxsom.
09. april 2014
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ko sem prispela do bara sem tam takoj zagledala Maxsa.Pozdravila sem ga potem pa sva se odpravila do neke restavracije in tam povečirjala.K nama je prišel natakar in naju vprašal kaj bova pila.Naročila sva si FANTO. Dav nama je še jedilne liste in odločila sva se da bova naročila pladen školjk.Ko je prišel natakar sva mu povedala kaj bova jedla.Potem ko je odšel sva se začela z Maxsom pogovarjati.
NAJIN POGOVOR:
M-Zelo si lepa
J-OOO,res tako misliš(zardim)ti si tudi lep
M-HVALA!
J-No odločila sem se da bi rada prišla v vašo hišo.
M-Kaj res super.Starše sem že vprašal in mi dovolijo da prideš.
Pogovarjala sva se še naprej potem pa je prišel natakar in nama položil velik pladenj školjk na mizo.

MMMMMMMMMM,sem si rekla sama pri sebi.Že celo leto nisem jedla školjk kar nisem mogla verjeti da jih tako dolgo niem jedla.Ko sva vse pojedla sva plačala račun 53€ (školjke so bile zelo drage) in odšla v nek nočni klub.Tam sva se zabavala pozno v noč.Od tam sem odšla šele ob 1.00.Z Maxsom sva se dogovorila da me jutri pride iskat ob 13.00.Potem sem odšla do mojega apartma in odšla spat.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
09. april 2014
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zjutraj sem se zbudila že ob 7.30.Bila sem še zelo zaspana vndar sem morala spakirati še veliko stvari in oditi do lastnika apartmaja in mu povedati da se selim ter mu plačati.Najprej sem se počasi oblekla,se obula čevlje potem pa pojedla zajterk. Za zajterk sem si pripravila nutello,kruh in mleko.Ko sem pojedla sem začela počasi pakirati.PAKIRALA SEM IN PAKIRALA že spet.JOJ kok mi je šlo že na živce to pakiranje.Končno sem spakirala vse stvari ki sem jih morala.Potem ko sem vse spakirala sem počasi odšla do lastnika in mu povedala da se selim.Vprašal me je zakaj.Povedala sem mu da grem živet k nekem fantu.Potem mi je rekel da moram plačati 8€ dala sem jih mu kar 10 ker je bil zelo prijazen.Potem sva se še nekaj na hitro pogovorila in nato sem odšla do mojega apartmaja.Še enkrat sem previril če imam vse stvari spakirane.Ker sem ugotovila da nimam nič za počet sem si naredila frizuro.

Bilo je kar zapleteno a v tretji poskus mi je le uspelo.V tretje gre rado sem si rekla preden sem tretjič poskusila in res mi je uspelo.Ura je bila točno 12.00 sploh nisem vedela kaj naj jem.Zato sem se odpravila v mesto po hamburger.MMM že zelo dolgo ga nisem jedla bil je res slasten.Približno okoli 12.40 sem se vrnila v apartma.Ker sem imela še 20min do Maxsovega prihoda sem brala neko knjigo.Točno ob 13.00 je pred vrati pozvonila odšla sem odpret.Pred vrati je stal Maxs.
NAJIN POGOVOR:
M-ŽIVJO!(poljubil me je na lice)
ZARDELA SEM POTEM PA GA POZDRAVILA NAZAJ.
J-ŽIJO!Kako si?
M-Super ker se seliš k nam
J-Si res tako navdušen
M-JA ,JASNO
(spet sem zardela)
J-Bi vstopil
M-Z veseljam.
Vsedla sva se za mizo in postregla sem mu s sokom.
M-EM...EM,NO Kylie poznava se 3dni in postala...postala...
J-Kaj sem postala
M-Postala si mi zelo všeč,pa še skupaj bova živela in selim se v isti kraj v katerem živiš tudi ti.Zato te bom kar naravnost vprašal bi...
J-KAJ,KAJ!
M-Bi bila moja punca??
J-OOO,JASNO DA!
M-SUPER.
09. april 2014
next
10. april 2014
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Objela sva se.Potem pa sva se dogovorila da odideva do lastnika mu dava ključe in nato greva do Maxsove hiše.Komaj sem čakala da vidim njigovo hišo.Končno sva prispela do lastnika mu dala ključe in nato odšla do Maxsove hiše.Vozila se nisva ravno dolgo.Vožnja je bila zelo prijetna.Ko sma prispela sem ostala brez besed kar nisem mogla verjeti svojim očem.Hiša ki sem jo imela pred očmi je bila OGROMNA IN LEPA LEPA IN OGROMNA.Skratka je bila tako lepa in tako čudovita da nisem našla pravih besed zanjo.
Maxs me je vprašal če se mi zdi hiša lepa.L..LL...LEPA PREČUDOVITA JE NE MOREM VERJETI SVOJIM OČEM sem mu odgovorila.MAXS JE NATO ZAŽVIŽGAL IN PRIŠEL NEK GOSPOD Z VOZIČKOM ZA PRTLJAGO.Maxs mu je ukazal naj naloži mojo prtljago in jo pripelje V SOBO ZA GOSTE ŠTEVILKA 1.Poudaril je še naj zelo pazi da se prtljaga ne poškoduje.Ta čas ko je´´sluga`` nalagal mojo prtljago mi je Maxs razkazal hišo.
14. april 2014
Hiša je bila neverjetna v vsak prostor ki sem vstopila sem rekla da lepšega prostora ni vndar sem se vedno zmotila.
1.SOBA ZA GOSTE:

2.SOBA ZA GOSTE:

3.SOBA ZA GOSTE:

1.KUHINJA :

2.KUHINJA:

3.KUHINJA:

4:KUHINJA:

1.DNEVNA SOBA:

2.DNEVNA SOBA:
14. april 2014
SPALNICA:

OTROŠKA SOBA:

FANTOVSKA SOBA:

MAXSOVA SOBA:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Medtem ko sva si ogledovala hišo mi je Maxs povedal da ima mlajšega brata po imenu Jan in mlajšo sestro poimenu Neža.Ravno ko sva vstopila v v Nežino sobo je bila tam Neža.
NAŠ POGOVOR: J-JAZ M-MAXS N-NEŽA
J-Živjo!Sem slišala da ti je ime Neža
N-ŽIVJO!
Neža je odšla do Maxsa ga prijela za uho in ga zvlekla v kot.Nekaj mu je začela šepetati in jaz sem vse slišala.
SLIŠALA SEM POGOVOR:
N-Kdo je to
M-Naša gostja
N-OOO,kaj res pazi da ni vohunka
Jaz bi se skoraj začela na vs glas smejati ko sem to slišala vndar sem se zadržala.
M-Ni vohunka ne skrbi
N-Ne verjemem ti povsem delala se bom kot da ni nič čudnega vndar v resnici jo bom zasledovala
M-NEŽA!Ne dovolim ti da jo zasleduješ zdaj pa bodi tiho.
N-OOO,torej imamo tu še enega vohuna.
Nato je Neža prišla do mene in se delala kot da ni nič.
N-Kako ti je ime?
J-Šejla.Koliko si pa ti stara?
N-NE POVEM.Koliko si pati?
J-Ne povem.
Nato sva se z Maxsom poslovila od nje in odšla v sobo Maxsovega brata.Njegova soba je bila čisto na drugem koncu hodnika hodnik pa je bil dolg najmanj 150m.Med tem ko sva hodila mi je Maxs povedal da je Neža stara 6let.Nato sem vzkliknila toliko je stara tudi moja sestra Kaja,prav zaprav ima danes rojstni dan in bo stara 7let.Tudi Neža bo čez 14dni stara 7let.HIHI KAKŠNO NAKLJUČJE.Končno sva prišla do Janove sobe bil je na računalniku in igral igrice.Ko sva vstopila sva ga pozdravila in on je pozdravil naju.
NAŠ POGOVOR: J-JAZ M-MAXS JA-JAN
JA-Živjo! Sem Jan.Kako je pa tebi ime.
J-Ime mi je Šejla in sem vaša gostja.
JA-OO ZAKON.
J-HEHE NEŽA NI BILA TAKO NAVDUŠENA KOT TI.
JA-Saj ona ne mara nobenega ki je naš gost vedno reče da je tisti ki pride vohun.
J-To je rekla tudi meni no pravzaprav je to povedala Maxsu vndar sem slišala.
JA-JA,ITAK tako kot vedno.
J-Koliko si pa star?
JA-12,letos bom 13.
J-OMG,že Neža je enako stara k moja sestra zdej si pa še ti star toliko kot moj brat.
JA-O,kaj res kakšno naključje.
M-Mislim da morava iti Šejla predstaviti te moram staršam
J-ADIJO JAN!
J-ČAO!
JAN:
NEŽA:
14. april 2014
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z Maxsom sva spet začela hoditi po dolgem,dolgem hodniku.UF,postajala sem že utrujena
od te hoje.Končno sva z Maxsom prišla do neke sobe kjer sta bila Maxsova starša.Maxs me je predstavil in povedal vse o meni (kako mi je ime,kje živim,kaj se mi je zgodilo,koliko sem stara....)Na koncu jima je še povedala da bom 21dni nihova gostja.Medtem ko je govoril sem srčno upala da ne bo povedal da sva par.Na srečo ima tega ni povedal.Maxsova starša sta se mi predstavila.Njegovi mami je ime Elizabet.
Predstavila se mi je:
E-ŽIVJO Kylie!Sem Elizabet in stara sem 34let.Vesela sem vsakega gosta ki pride.
J-Se pravi da sem dobrodošla.
E-SEVEDA!
ELIZABET:

Potem se mi je predstavil še Maxsov oči ki mu je ime Edward.
(E-ELIZABET ED-JE PA EDVARD)
ED-ŽIVJO!Sem Edward in star sem 36let.Zelo sem vesel da si naša gostja.
J-HVALA!
EDWARD:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Nato sva z Maxsom počasi odkorakala do avta.Videla sva da je ˙˙sluga˙˙ naložil vso mojo prtljago povedal nama je da jo bo odpeljal v sobo za goste št. 2.Z Maxsom sva se usedla na klopico in se začela pogovarjati.
J-Mi lahko zaupaš več stvari o sebi??
M-Jasno,saj sva par.No,jaz jaz moral bi imeti še eno sestro Emlyi vndar je umrla.
J-Me hecaš!!Groza.
M-Ne ne hecam te na žalost.
J-Žal mi je da sploh sem vprašala
M-AH..Saj ni hudega .
J-JA PA JE!
M-No lahko ti povem še kaj.
J-Lahko če hočeš.
M-Poskušam stvari videti drugače kot ostali,videti lepši svet.Ti pokažem.
J-Če hočeš.
M-Jasno pridi!
Maxs me je peljal do njihove garaže.Dal mi je čelado in vsedla sva se na njegov motor.Nisem vedela da znaš voziti motor sem mu rekla.Pa znam mi je odgovoril.Vsedla sva se na motor in vožnja se jezačela.
MOTOR:

MAXSOVA ČELADA

MOJA ČELADA

Vozila sva se približno 20 minut potem pa sva se ustavila pri neki potki.Stopila sva z motorja in odšla po tisti potki.Pred očmi se mi je prikazala majhna plaža obdana z rastjem(kot nekim gozdičkom) sredi plaže pa je stalo eno samcato drevo.Na kratko je bilo prečudovito ostala sem brez besed.

WAW,sem končno izvlekla iz sebe kar nisem mogla verjeti svojim očem.Z Maxsom sva se usedla na plažo in se začela pogovorjati.Kar naenkrat pa preden sem se zavedala me je Maxs poljubil.
14. april 2014
next
14. april 2014
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poljubila sva se bilo je res čarobno.Vse težave sem odrinila stran in se samo sprostila.Vndar kar naenkrat se je vse končala kajti z Maxsom sva zaslišala nek glas ''Poglej tu je nek motor tam pa je neka potka le kam vodi''.Nato je spregovoril še eden glas ''POGLEJVA''.Takrat se mi je posvetila kdo je to.Maxsu sem potiho rekla ''to je moj bivšji in tista Tjaša prepričana sem,skriva se!''.Stekla sva za nek grm.Ravno takrat sta na plažo prišla Alexs in Tjaša.Ulegla sta se na plažo eden na drugega (ampak sta bila oblečena)potem pa sta se začela pogovarjati.Z Maxsom sva slišala kaj se pogovarjata.
T-TJAŠA A-ALEXS
T-Kam greva danes zvečer.
A-V mesto potem pa v posteljo
T-Haha kako si duhovit.
Jaz sem za grmovjam skoraj bruhala ko sem to slišala.
A-Se ti res zdi.
T-Ja jasno
A-OO,hvala.
Kar naenkrat ravno v nepravem trenutku pa je začel zvoniti moj telefon.O NNNNNEEEE zakaj zdaj klicala me je mami skinila sem jo.Vndar je bilo prepozno.Alexs in Tjaša sta vstala in odšla do grmovja.Jaz in Maxs nisva vedela kaj naj storiva.Morala sva se odločiti zelo hitro.Maxs mi je zašepetal ''TECI DO MOTORJA NADENI SI ČELADO IN GREVA''.Začela sva teči koliko so naju nesle noge Alexs in Tjaša pa za nama.Ko sva z Maxsom pritekla do motorja sva si nadela čalade Maxs je vžkal motor in hitro sva odšla.Med vožnjo me je vprašal če greva na koktajl vndar sem rekla da pojdiva raje do hiše.Ko sva prispela sem odšla v moo sobo za goste.Maxs pa je odšel v svojo sobo v moji sobi je bila tudi kopalnica in odšla sem se stuširat ker sem vedela da greva z Maxsom čez 2uri v mesto.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odšla sem pod tuš umila sem si tudi lasje.Ko sem se stuširala sem se ogrnila z brisačo in med prtljago začela iskati primerna oblačil.Kar naenkrat pa so se odprla vrata.Zakričala sem saj sem bila ogrnjena le z brisačo.Pred vrati je bil Maxs začel se mi je opravičevati.Nato pa me je vprašal čez koliko časa bova odšla v mesto.Rekla sem da bom pripravljena čez eno uro.Maxs je rekel ''OK'' in nato je odšel.Naprej sem začela iskati.Čez 3min sem končno našla pravo obleko.Odšla sem nazaj v kopalnico.Najprej sem si posušila lasje.Takoj za tem sem se oblekla in si obula čevlje.Potem pa sem se še naličila in si na hitro naredila frizuro(z likalnikom sem si skravžlala lasje).
MOJA OBLEKA:

MOJI ČEVLJI:

MAKE-UP:

FRIZURA:
14. april 2014
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani