P.S. Imena oseb v zgodbi so spremenjena.
... Leta 2012 je Urška izgubila bližnjega družinskega člana. Počutila se je zelo osamljeno in se začela družiti z različnimi ljudmi, samo, da ne bi bila sama. Vsak dan se je začela dobivati z fantom, ki ga je na videz poznala, saj je bil iz iste vasi kot ona. Po parih dneh sta odšla na sprehod do vikenda od Urškine družine. Vsedla sta se na klop in se začela pogovarjati. Kmalu je fant začel siliti v njo in stvari so se stopnjevale. Prišlo je tako daleč da jo je fant celo posilil.
Ko se je stvar končala je dekle žalostno, šokirano, brez besed odšlo domov. Ni si predstavljala da se ji kaj takšnega lahko zgodi pri 15 letih. V banjo si je nalila vodo, se skopala in odšla v posteljo. Tam je jokala celo noč. Ni si upala povedat staršem, ne prijateljem, kaj se ji je zgodilo. Zato je to skrivnost 6 let držala zase..
Po preteklem letu in pol je Urška prihajala k sebi, Spet se je začela družiti z prijateljicami, sošolkami,.. Počasi se je začela postavljati na noge.
Leto 2016 pa je bilo zanjo prelomnica. Njena takrat zelo dobra prijateljica ji je predstavila fanta. Bil ji je zelo všeč in postala sta par. Skupaj sta bila kakšna 2 meseca ko se je zgodilo nepričakovano..
Imela sta se zelo lepo dokler ni začela sumiti, da jo David vara. V to je bila prepričana, saj je videla čuden SMS na njegovem mobilnem telefonu. Ampak še vedno mu ni povedala nič in se je trudla za razmerje. V roku nekaj dni ji je David predstavil svojega prijatelja Aljaža. Dobivali so se v gostilni, kjer smo vsi skupaj igrali pikado. Velikokrat smo tudi spili nekaj alkohola, vendar ne pretirano.
Stvari pa so se naenkrat začele zapletati.. Aljaž se je odločil, da bo Urško speljal Davidu in to mu je uspelo. Urška je začela na skrivaj hoditi k Aljažu..
Te zanima kaj se je nato zgodilo? Kaj pričakuješ? Je zgodba zanimiva?
Ob 19ih objavim naslednji del smile
19. november 2018
naprej
24. november 2018
ja
30. oktober 2019
Kje je naslednji del?
02. november 2019
Next
15. maj 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani