ne vem o čem naj pišem zato želim vaše mnenje!!!!!!!!!! plisssssssssssss prosm plissssssssssss prosm

o?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

27. januar 2016
naj bo vse povezano med sabo... pač malce neresničnih bitji, malve sovražtva, malce ljubezni lahko tudi vklopiš kakšno svojo preizkušnjo iz svojega življenje.
Ti bom napisala krajši delček ki , je vse zavzeto notri :

Chautauqua, NY - 12.5.2009
"Nemorem in neznam.." sem obupala nad zavezovanjem novih čevljev, ki mi jih je kupila mama za božič.Vse je tako nerodno te zadnje čase, nevem kje mi stoji glava, ničesar ne vem.Tudi v šoli sem se poslabšala, ne poslušam rpi pouku in učitelji se mi zdijo tako zelo naporni.Od besa in obupa sem se usedla natla in prekrižala roke.Na obrazu so se videle hladne poteze sovraštva do vsega.Bila sem tako besna da bi kar zakričala. No in to se je tudi zgodilo, nisem morala več zadržati in sem kot top iztrelila iz sebe "Arrrggghh!!". Kmalu po parih sekundah se mi ulijejo solze.Iz kuhinje pride tudi mama, ki globoko zavzdihne. Imela je bled obraz ki so jih ga poudali lepi rjavi lasje.Imela jih je zvezane v ohlapelo figo in na obrazu je imela lepe prijazne poteze.Imela je maskaro da so ji izostile lepe modre oči.Sklonila se je nadme in me položila toplo roko na lice.Zvončki na njeni zapestnici so rahlo zacinkljaji, lepo in prijetno. Obrisala mi je solzo in mi podala zbrane besede, pomirjajoče, materinske besede.Vzdignila sem glavo, smehljala se je. Vrniola sem ji nasmeh. Nato me je še enkrat podučila. "Poglej me Lisa. Narediš vozel in greš čez tisto luknjico in nato še čez tisto, in nato še finalni zadetek: Zategneš." Njeni gibi so bili lahki in sporščeni.Ponovila sem vajo, bila je neuspešna. Namršila sem obraz ,češ: saj mi ne bo nikoli uspelo. Mama mi je še enkrat pokazala vajo, spet sem poskusila , tokrat boljše, ampak še vedno neuspešno.S pestmi sem udarila ob tla.Mama je bila pa zelo potrpežljiv človek in mi je rekla nežne, pomirajjoče besede "poskusi še enkrat. Vem da ti bo uspelo. Samo niko ne obupaj.." in premolk.Videlo se je da izbira prave besede. Ampak ni bilo več treba.Sama sem se spravila spet zavezat. In ja uspelo mi je. Vajo sem še parkarat nardila dokler nisem že sama znala. "No to bo treba proslavi." se je mama zahihitala. "Saj ni treba.." sem bridko pripomnila.

"krajši" delečk. No nevem če je ravno vse zavzeto. bes, veselje, ljebezen, sovrašto - to je vse noter.V to sem prepričana da je noter. Amapk ti če boš nrdila daljši del od mene boš sigurno vse zajela. Samo ne obermenjuj se preveč. Ponavadi besede kar same pridejo iz nas...

28. januar 2016
hvala verjetn si dolg to pisala tko da hvala za tvoj trud
28. januar 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani