u153281
u153281
3. oseba ~ neznan kraj ~ neznan čas

Ko človeku sprva gre samo za stavo ne ve v kolikšno nevarnost se spušča. Ampak ne tisto nevarnost, ko se ljudje pobijajo, ampak ljubezensko nevarnost. Ko človeka zavedeš in se zaljubi vate ni več poti nazaj. Ko pa je čas, da tej osebi poveš, da je šlo samo za stavo ji nemoraš. Bilo bi preveč boleče, saj začutiš, da si se tudi ti zaljubil v to osebo. Ampak preposto moraš. Potrkaš na vrata in odprejo se. Žalostno mu poveš od začetka do konca in nato pobegneš še preden pa to storiš pa na mizo odložiš listek na katerem piše; Please forgive me! P.S.: I love you. Goodbye forever!

*******************************Jade Tori Edwards*************************************************
~LETO 2010~
"Prosim Kay pusti me zdaj pri miru!" sem zasikala mojemu psičku. Vedela sem, da me ne more razumeti, ampak vredno je bilo poskusiti. Glavo sem zakopala pod blazino in pričela jokati. "Zakaj sem morala to storiti?! Zdaj me bo sovražil do konca dni pa še čez! Zakaj sem mu morala povedati resnico?! ZAKAJ?!" sem si ponavljala in jokala. Kako ga bom prebolela? Sprva je šlo za nedolžno stavo, ampak kmalu se je vse to spremenilo v pravo ljubezen. Iz misli pa si nisem morala izbiti laganja in zato sem mu povedala resnico. Nisem vedela kakšen je bil njegov odziv saj sem prej stekla iz njegovega stanovanja, na mizo položila listek in kot bi mignil sem bila v babičini hiši, pograbila kovčke in odšla od tukaj. Nisem več morala gledati tega mesti in njega. Odšla sem v svoj rojstni kraj London. Poiskala sem si stanovanje in kupila kužka. Ja in zdaj sem tu. Žalujem in gledam v bled strop. Kako ga bom prebolela?

~LETO 2013~
"Nehaj, Daphne!" sem se zadrla na mojo najboljšo prijateljico. Žgečkala me je in padla sem iz postelje na kateri sem bila prej. "Nehala bom, če boš rekla da je Justin najlepši!" je zakričala in me še naprej žgečkala po trebuhu. "Prav... samo nehaj... me žgečkat... haha!" sem komaj izdavila. Daphne se je zmagoslavno nasmehnila in nehala z žgečkanjem. Jaz sem se prijela za trebuh, ki me je bolel od smehljanja. "No zdaj pa reci!" je rekla Daphne. "Kaj?" sem se delala, kot da nič ne vem. "O Jade to ti dobro veš! Če nočeš še ene doze smejanja, potem reci!" zavila sem z očmi. "No prav." sem zavzdihnila. "Justin Bieber je najlepši!" sem z gnusom izdavila. Daphne je namreč bila Bieberka (al kako se že napiše ) meni pa se je Justin naravnost gabil. No zdaj pa, da vam nekaj povem kaj se je zgodilo do zdaj. Daphne je bila nova na šoli in zato sem ji morala razkazat šolo. Malo sva se pogovrajali in videli, da imava nekaj skupnega. No, kar veliko stvari. Le, da je ona Bieberka jaz pa nič saj živim za rock! Ja le o tem si nisva podobni. O moji stavi pa ji nisem povedala, še manj pa zato osebo, kateri sem zlomila srce...
*****************************************************************************************************************
Okej no upam, da vam je bil prvi del ušeč. Čez šest nextov pride now del!! Do takrat pa potrpljenje!
xoxo
ForeverYoung~

O kom je govorila Jade?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

24. oktober 2013
u153052
u153052
next
25. oktober 2013
neeeeeeext, pa belieberka je
25. oktober 2013
next
25. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
25. oktober 2013
u153281
u153281
εхρʟσƨıσп.* js nisem belieberka pa tega ne wem hehe...
pa next bo po vsej verjetnosti jutr čepraw še ni šest nextov.
25. oktober 2013
u129738
u129738
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
25. oktober 2013
u153281
u153281
Next je tu!! Namenjen je vsem bralkam! Hwalla ker berete.
*******************************Daphne Melanie Black*************************************************

~LETO 2010~
»Vedno te bom ljubil! To si zapomni.« je rekel Kevin in me še zadnjič poljubil. Usedel se je v bel umazan kombi in odšel je. Zapustil me je tu. V Ameriki, sam pa odšel neznano kam. Rekel je samo, da gre naokrog po svetu.
Ampak ni se vrnil. Zagotovo se zdaj vlači s kako vlačugo, ki ga ni vredna. Bila sva noro zaljubljena. No vsaj jaz. Solza mi je spolzela po licu, ko sem gledala film kjer je srečen in vesel konec. To se mi v življenju nikoli ne bo zgodilo.
Čez nekaj mesecev sva se z mamo preselili iz moje Amerike in odšli v deževen London, kjer dežuje 200 dni na leto. Ob tej misli sem se spačila. Mama se je valjala po tleh od smeha, saj sem veljala za največjo vaco.
Z selitvijo pride tudi nova šola, kjer so me vsi gledali po strani. Učiteljica je neki punci okazala naj mi razkaže šolo. In to tudi je. Ugotovili sva, da imava veliko skupnega. Čez čas sva postali najboljši prijateljici vendar pa zmeraj, ko sva z Jade govorili o ljubezni se je izmikala vprašanju, če je imela kakšnega fanta.
~LETO 2013~
»Jade! A me ti sploh poslušaš?!« sem se ji drla v obraz in ji mahala, ona pa kakor zombi gledala predse in niti mežiknila z očesom. Zavila sem z očmi saj sem vedela, da če se bom še naprej drla bom samo izgubila glas. Potem pa mi je na misel prišla nora ideja.
Zdrvela sem v kuhinjo vzela nož ga namazala s kečapom in odhitela v mojo sobo. Vzela sem halijo in strašno masko za noč čarovnic. Halijo sem namazala s kečapom in počasi s nožem v roki, halijo na sebi in masko na obrazu,hodila proti njeni sobi. Zdaj bo pa še videla! Sem si mislila in se sama sebi nasmehnila taki ideji. Z roko sem porinila vrata, ki so bila priprta in skočila pred Jade. Ona pa kot, da me ni. Naenkrat pa skoči in pokaže špičaste zobe z krvjo. »Aaaaaaa!« je vse, kar lahko v tem trenutku rečem. Čez nekaj časa pa se mi Jade začne približevat. O moj bog!! *************************************************************************************************
Hehe.. niste pričakovali tega?
26. oktober 2013
u153052
u153052
ne res nismo vsaj jaz ne-nnnnnnneeeeeeext
26. oktober 2013
next
26. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
26. oktober 2013
Neext
26. oktober 2013
u129738
u129738
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
26. oktober 2013
u153281
u153281
Punce danes žal ne bo nexta ker nebom mela časa. Ampak jutr pa vam ga 100000% napišem.
27. oktober 2013
next
28. oktober 2013
neeeext
28. oktober 2013
u153281
u153281
*******************************Daphne Melanie Black*************************************************

Nekaj časa se mi je samo nevarno približevala, nato pa se je začela na ves glas krohotat. Kaj?! »Haha, pa sem te!« je komaj izdavila, medtem ko se je držala za trebuh. »Lahko bi vedela,« sem zamrmrala, da me je Jade komaj slišala. Ker se mi ni dalo več gledati Jadinega napada smeha sem odšla malo na televizijo. Dala sem na MTV program in ravno se je vrtel nek spot od enih fantov. »Kaj gledaš?« je zdolgočaseno v dnevno sobo prišla Jade. »Ne vem. Ravno se je začel vrteti tale spot.« sem rekla in pogled usmerila v telefon. S kotičkom očesa sem neopazno gledala Jade, ki je izbulila oči in ugasnila televizijo. »Zakaj pa to?« sem jo nekoliko začudeno vprašala. »Eh, ne da sem mi teh bebcev poslušat,« je mirno odgovorila, jaz pa sem skomignila z rameni, čeprav sem vedela, da je imela drug razlog. Jade je nato odšla v kuhinjo, jaz pa sem strmela v črn televizijski ekran, ki je spominjal na praznino v mojem srcu od kar je Kevin odšel. Od takrat nisem imela nobenega fanta več. Preprosto zaprla sem se vase in če nebi imela zraven Jade bi že zdavnaj naredila samomor. Kar naenkrat pa me je iz razmišljanja prebudil zvonec. Tako sem se ustrašila, da sem padla s kavča in se udarila v mizo. »Bedasta miza,« sem zamrmrala in se napotila k vratom. »Želite?« sem vprašala postavnega fanta. »Iščem Jade Edwards,« je rekel fant, predvidevam ,da poštar.
»Ja, notri je. Mimogrede jaz sem Daphne,« sem rekla in mu podala roko.
»Aha jaz sem Phillip,« se mi je predstavil in mi namenil prečudovit nasmešek.
»Grem… grem po njo,« sem se zbudila iz sanjarjenja in omotično stekla v hišo, saj me je Phillipov nasmešek čisto zmedel.
»Jadeeee!« sem se glasno zadrla in predvidevam, da bodo sosednji imeli kaj povedati naslednji dan.
»Kaj je?« je prišla iz kuhinje zdolgočaseno, kot ponavadi.
»Poštar te rabi,« sem rekla, in preden je odšla ven sem ji zašepetala: »Mimogrede HOT poštar,« besedico ˝hot˝sem posebno poudarila.
Jade se mi je nasmehnila in odšla skozi vrata. Čez nekaj časa se je vrnila z velikim paketom na katerem je pisalo; Za Jade Tori Edwards. <3
»Uuu… imamo skrivnega oboževalca?« sem jo vprašala, Jade pa je zardela in skomignila z rameni.
Jade je kot polžek odpirala vsebino paketa. Ampak s tem mislim, kot res majhen, len in počasen polžek. Vsebina paketa pa me je izjemno presenetila. Sploh ni bilo to, kar sem pričakovala. Ni bila bonbonjera, ljubezensko pismo ali karkoli romantičnega...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaj je v paketu?
Mnenje?
Next?
29. oktober 2013
u153281
u153281
In now next se na wordu že piše! Aja pa jutr pomoje ne bom mela časa ker se grem kopat. Mogoče ga bom zjutri mela čas napisat oziroma objavit.
29. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
29. oktober 2013
u153052
u153052
next
29. oktober 2013
u129738
u129738
Nwm, še ena škatlica in v tisti škatlici še ena škatlica v kateri se skriva bistvo?
It's awsome!!!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
29. oktober 2013
neeeext
30. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. oktober 2013
u153281
u153281
No next sm uspela napisat!
*******************************Jade Tori Edwards*************************************************

Uuuu… superca darilo zame! Papirja nisem hotela razstrgati zato sem ga odpirala zelo počasi. Ampak vsebina paketa je bila nasprotje tega, kar sem pričakovala. Res, da je bilo pismo ampak je bilo drugačno od ljubezenskih. To se je videlo že na kuverti. Počasi sem odprla pismo in v njem je pisalo;
Draga Jade!
Če bereš to pismo, potem najprej sedi, ker ti bo ta novica spremenila
življenje. Vem, da bo v tebi nastala velika jeza, ko boš izvedela to šele
zdaj ampak vseeno preberi to do konca.
Ne vem kako ti to naj povem, ampak si posvojena. Ne naredi nič
nepremišljenega. Imaš tudi brata. Če ga hočeš poiskati živi
v Londonu. Ne vem točnega naslova ampak se ukvarja z glasbo in
je zelo slaven.
P.S.: Vedno sledi svojim sanjam ne glede na okoliščine.
Tvoj očka, Rudolf Edwards

»Kaaaaaaaj?!« sem zakričala in po licu so že drsele solze.
»Kako lahko sploh napiše: Tvoj očka, če ni!« se je zadrla Daphne in me objela.
»Zdaj je to najmanjši problem!« sem vzkliknila in Daphne močila majico.
»Ne morem verjeti! In to ti pove po pismu,« je rekla Daphne vsa razburjena. Ko sem si malo opomogla sem si obrisala solze in resno pogledala Daphne.
»Ampak moram poiskati brata,« sem rekla in spet so začele solze drseti po licu.
»Ne skrbi, našli bova ga! V pismu piše, da je slaven,« je rekla in me božala po hrbtu.
»Ja, ampak kaj nama to pomaga?« sem jo vprašala in prižgala televizijo.
»Ne vem, ampak našli ga bova. Obljubim ti,« je rekla Daphne in potem sva odšli spat.
************************************************************************************************
Kdo je Jadein brat?
Ga bota res našli?
Mnenje?
Next?
30. oktober 2013
Kdo je Jadein brat? Mislim da en iz 1D
Ga bota res našli? Mislim da ja
Mnenje? Super zgodcbica
Next? Itaaaaaaaak
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
30. oktober 2013
u129738
u129738
Kdo je Jadein brat? Nekdo iz 1D
Ga bota res našli? Jap
Mnenje? Cool
Next? itak!
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!
30. oktober 2013
next
30. oktober 2013
u153052
u153052
en iz 1D.
joup
in next!
30. oktober 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
30. oktober 2013
nexttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!! - nova bralka!
30. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg