Že spet neki naslov. Dobro sem si ga ogledovala in nisem slišala, ko me je mama poklicala k večerji. Dobivala sem različne zanimive naslove neznanih oseb. To se je vedno dogajalo ob večerih. Notri pa je bil listek na katerem je pisalo z črno - rdečim kulijem:
dead soon.

Hitro sem odšla ven na balkon, saj sem vedno po takem pismu rabila svež zrak. Slišala sem napol tuljenje volka samo "auuu..." in cviljenje. Vrata, ki sem jih pustila odprta so se odpirala... Počasi in se z vso sunkolovito sliko zabila. ''Zala tišina prosim ne lobutaj vrat!" sta se zadrla starša. Odprla sem vrata in zakričala ''oprostita veter je bil!". Ko sem se obrnila sem pred seboj zagledala strašno postavo. Ki je rekla "Hočemmmmm svojoooo mamiiiiiiiiiiiiiicooooooo, buuuuuuuuah" Pri njeni 'buaaaaah je skozi njena usta uhajal plin, ki me je dušil. Začela sem tečti. Nisem imela nikakor nikamor drugam kot v globok gozd. Tekla sem, ko pa sem pogledala nazaj se mi je tista postava bolj in bolj približevala. ''HOČEM MAMICO!!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaahahaaaa!!" se je režala postava.

ko sem tako tekla se mi je približevala!!!postavaPod nogami mi je zmanjkalo tal. Padla sem v prepad. Tista postava pa za mano. Bila je hitrejša in ustavila se je 2,5 m narazen od mene. Nasmehnila se mi je in se spremenila v lepo gospo. Nato pa že spet v tisto noro postavo. Ko sem pristala je tista postava izginila. Izdihnila sem si. V tej nekako rečeni 'deželi' je bil dan. (IZDAHNILA SEM TISTI GROZEN PREPOTEN ZADAH) Zato pa so se mi začeli približevati nekakšni majhni človečkii. Zakričala sem.''Hitro sem vrzi palico in pridi sem ti rjavolaska'' se je nekdo pošalil. Ubogala sem ga in stekla tja. Prej pa sem seveda vrgla palico.

mnenja?
Kdo jo je poklical?
Kaj se bo zgodilo?
Ali je to sanjala?
Neext?
26. december 2014
kulsko
nwm
nwm
ne ni
neeeext
26. december 2014
hwalla še usaj 1 al pa 2 nxta
26. december 2014
next
26. december 2014
oki še en dejmo
26. december 2014
perfekten zacetek
tista posast
ugrabili jo bodo

mogoce
nnnnnneeeext
26. december 2014
nexam ju3
26. december 2014
ok
26. december 2014
u201156
u201156
Next
01. december 2015
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani