No drgač je to od Ane profil, amak jst sm njena prjatlca Zoja in bom tukej pisala zgodbico. Zarad staršev si nisem mogla narest svojega profila. Patetično od njih, vem...
No v glavnem... Zgodbica bo govorila o piratinji Margo. Zagotavljam polno zapletov, več pa ne povem

Najprej 3 nexti
07. junij 2012
neext ;D
07. junij 2012
u82298
u82298
neext ;D
07. junij 2012
next!
07. junij 2012
Še 1
07. junij 2012
evo maš že zdej pa začni ;3
07. junij 2012
Am.. zdajle najbrž ne bom mogla takoj napisat 1.dela, ker mam še par obveznosti. Hvala, Zoja
07. junij 2012
okej ;3
07. junij 2012
*Margo*

Čepela sem v omari. Eni tistih omar s kičastimi kljukami in z izbranim vonjem tujih dišavnic. Ni bila edini primerek krasote te hiše v kateri sem bila ujeta, Porcelanasti krožniki, skodelice, srebrni pribor, dragocene preproge iz divjih mačk, izrezljani stoli. Vse se je bleščalo, vse imelo lepoto bogastva.
07. junij 2012
next!
07. junij 2012
neext ;3
07. junij 2012
next
08. junij 2012
Next!
08. junij 2012
Všeč mi je začetek, zanima me nadaljevanje! Mislim, da bo ful dobra zgodba! ;*
08. junij 2012
Zdele sm se trudla pa napisala, pa je neki zastekal... tko da, hja, bi se dal
pocakat do jutr? 101 odstotno nextam. :*
10. junij 2012
next naibol sory
10. junij 2012
Zaslišala sem oddaljene klice. Tiho sem planila iz omare in se začela ozirati za novim skrivališčem. Piratsko življenje mi je izostrilo sluh in reflekse ter pripomoglo k temu, da sem hitro odkrila majcena vrata v podu delno pokrita s preprogo. Stegnila sem se po ročaju, ko so se sama odprla. Zazrla sem se v osupli obraz Wilhelmovega stražarja. Vedela sem, da bi bilo zdaj neumno tiho teči naprej, saj bo stražar zagnal hrup, da bo priklical druge, zato sem stekla na vso moč. Sražar se je s krikom pognal za mano. Zavila sem okoli vogala in si oddahnila, ko pred mano ni blio žive duše. Tedaj pa me je stražar ujel za pramen las. Zavreščala sem, ko me je močno potegnil in padla na tla. NIsem imela noža, da bi se branila, niti nožička. Na vrat mi je položil meč in se s koleni naslonil na moj prsni koš. Ko sem zasopla se je zasmejal in zasikal: "Ne boš nam več delala težav in pobijala nedolžnih ljudi."
Jeza mi je dala kanček več moči in treščila sem ga po nosu, da se je ulila kri. "Niso bili tako nedolžni!" sem zarenčala. "Pobili so jih!"
"Hah, če misliš tvojo posadko so imeli še srečo. Če bi bilo po moje bi jih prej čakalo še malo mučenja,"
"Ti..." Nisem končala, ker sem zraven sebe opazila dve postavi. Tako sem bila usmerjena v besedni spopad, da sploh nisem ugotovlia, da se nad mano sklanja Ian Wilhelm.
In njegov sin.
Osuplo je strmel vame. Očitno mu je oče pozabil razložiti par stvari.
11. junij 2012
next!!!!!
11. junij 2012
Neeeeeeeeeeext! < 3
11. junij 2012
u17422
u17422
neext
11. junij 2012
Folk, a lohk neki uprasam? A vm tut kdaj ne pokaze tisga kar ste napisal. Ker men namrec kdaj ne. Zdele sm napisla en dooolg next pa mi ga ni pokazal. Wtf?
11. junij 2012
to tud mn dela tuko d to ni nč jutr probej
11. junij 2012
next!
11. junij 2012
next
13. junij 2012
Nou next:

*Eric*
Ležala je na tleh, ukleščena pod stražarjevim primežem. Na obrazu se ji je jasno odražala jeza.
"Glej no glej! Koga pa imamo tukaj. Našo novo gostjo!" S posmehljivim glasom je oče govoril naprej. "Najbrž se boš lepo spoprijateljila s podganami globoko v naši kleti." Ironično je zavil glas: " Kakšna škoda, da bo treba to prijateljstvo nato prekiniti. Bi si rada že zdaj ogledala prizorišče smrti? Tvoje smrti!"
"Prasec!" je zavpila.
Sklonil se je bližje k njenemu obrazu: "Ne govori tako z mano! Ne bo mi česa takega metala v obraz grda umazanka!"
Nekaj je storila. Kako to, da nisem vedel ničesar o tem? Zakaj mi ni nihče povedal ničesar? No, zdaj bom izvedel.
Očetu sem položil roko na ramo: "Oče se lahko pogovoriva?"
Vzravnal se je in odgovoril: "Seveda sin. Prosim odvedi jo," je ukazal stražarju. Ni pokazala strahu, ko sta stopala proti vratom. Le golo sovraštvo in tiho upiranje. Še zadnjič naju je pogledala, ko so se vrata s treskom zaprla. Zvok je odmeval po prostorni dvorani.
"Pridi," mi je pomignil oče. Stopala sva po dvorcu in služabniki so se ustavljali, naju vljudno pozdravili in se vrnili k svojemu delu.
Ko sva prispela v očetove sobane, je oče zaprl vrata. "Tako." Z roko je premeril stole kot povabilo naj sedem.
Zleknil sem se v neudoben naslonjač, ki pa je po svojih prefinjenih vzorcih in dragocenem materialu kazal na našo pomembnost v visoki družbi. Pogladil sem tkanino.
"Najbrž si mislite, kaj me zanima."
"Mislim, da res. Vprašaj kar hočeš vedeti."
"Umm... Kdo je bilo to dekle? Kaj je storilo?"
"Ime ji je Margo Ann Taylor. Plenila je ladje, med drugimi tudi kraljeve. Očitno se je zelo dobro spoznala na svoj posel. Če temu lahko tako rečemo." Zavzdihnl je. " Nekega dne je napadla eno mojih ladij. A ni bila pripravljena na orožje in izurjenost mojih mož. Pobili so njeno posadko, razen nje same - kapitanke. Podcenjevali so jo, njeno žensko pojavo. Zlahka je to izkoristila. Tukaj se jim je izmuznila, a na srečo so to hitro ugotovili. Obvestili so me in po dvorcu sem postavil zasede. Nadaljni del zgodbe pa že poznaš."
Ozrl sem se proti oknom. "Se mi je zdelo, da je bila nekaj takega."
Zagledal sem očetov vprašujoč pogled. "Tako je bila jezna in napadalna" dodal sem "ter pripravljena na vsako priložnost. Kot mačka, ki preži na plen, le da je bila nekako v obrnjeni situaciji. In njen videz."
Ko sem to izrekel sem se spomnil njenih oči, temnih kot jih še nisem videl. Iz mojega razmišljanja so me zdramili možgani, ki so midali vedeti, da tišina traja že predolgo. Oče je pričakoval, da nadaljujem.
"Mislim, bila je temne polti, črnih las in oči. zelo očitno, da ni bila od tod. Tudi njene obleke, zakrpane že neštetokrat in zvonkljajoči obeski so se zdeli nenavadni."
"Neumni, barbarski!" me je popravil oče.
"Neumni, barbarski..." sem zamrmral in strmel v tla. kako sem sploh lahko pomislil, da so vsaj malo lepi in čarobni? In ne samo obeski, tudi nekaj drugega. Bolje nekdo drug.
S črnimi očmi.
Ob takih mislih me je zalil sram. Dobro, da oče ni znal brati misli. Ali kdo drug. Res ne bi hotel, da bi tisti vedel, da se mi zdi piratka lepa. Umazanka, morilka.
Oče se je odkašljal: "Kakorkoli že! Kmalu bom dobil dovoljenje za njeno usmrtitev. Zelo kmalu. Za zdaj je zaprta."
Usmrtiti jo bo dal. "Kako bo umrla?"
"Kakor vsi njenega kova. Na vislicah.

A bi raj vidl, da snamem slikce od oseb z interneta kot si jih js predstaulam al vas prepustim vaši domišljiji? ;P
14. junij 2012
Next!!
14. junij 2012
next

kkr hočeš tvoja izbira
14. junij 2012
Neeeeeeext! Men je za slikce vseen

+Fuuuuuuuuuuuuuuuuul mi je všeč zgodba < 3333333
14. junij 2012
next!
14. junij 2012
u17422
u17422
next
14. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg