Živim v tej hiši: https://www.loghouse.fi/wp-content/uploads/2011/11/log-house-5.jpg

Jaz sem Arawis: https://wallpaperwiz.com/wp-content/uploads/2014/02/cute_girls_wallpaper_gren.jpg

Fant, ki mi je všeč je Shasta: https://welikecuteboys.com/blog/wp-content/uploads/2013/02/tumblr_mg7yqbELnW1s1ir70o1_5002.jpg

Moja edina prijateljica- Hermione: https://cdn.blogs.sheknows.com/harrypotterfans.com/2010/12/hermione-granger-7.jpg
Hoj, danes praznujem svoj 16. rojstni dan (danes je 13. petek mimogrede). Zello dobro se zabavam!!! Koja fora! Saj samo sedim na postelji in čakam, da je konec z mano. Mami in oči sta na službenem potovanju v New Yorku, jaz pa čakam varuško Dem, da mi že enkrat prinese tisto torto iz trgovine, da vsaj malo popestrim dolgočasje.
Glede na to, da sem se rodila na tako ponesrečen datum, je logično, da gre pri meni vse narobe. Ob rojstvu sem skoraj umrla, ko imam rojstni dan imata moja starša teden srečanj v New Yorku, prijateljev itak nimam in vsi me sovražijo! Ko bi vsaj imela psa, pa mi ne dovolijo, ker mami zmeraj pravi: "Psi so umazani in ne sodijo v tako lepe sobane, kot jih imamo mi!"
Kaj ti bodo sobane in hiša, če si ponesrečen otrok? To, da nimam prijateljev sem se zlagala, v bistvu imam eno prijateljico-Hermione. Le ona se druži z mano in me vedno razume. Hotela je priti k meni na moj rojstni dan, pa so morali nujno v Wales. Škoda, bila bi vesela. Kar se pa ljubezni tiče se ne trudim, ker mi vsi fantje govorijo, da sem grda, kot smrtni greh in se mi ne splača, da bi imela fanta, čeprav mi je eden res všeč in ni nesramen do mene. Ime mu je Shasta in je zelo luštkan fant, kar ga poznam!
Ob vratih moje sobe so bila pisma in darila mojih staršev. Nisem jih hotela odpret. kako lahko dobesedno zginejo v NY in me na rojstni dan pustijo doma?! Razbrcala sem vse po tleh in se vrgla na posteljo. Saj me nihče nemara. Tudi jaz bom nesramna in nasilna! Vsega imam dovolj! Hotela sem govorit z Hermione, pa je bila far,far awaaay!
"Lahko bi naredila samomor." Sem pomislila. Ne nisem ga naredila, ker imam premalo samozavesti, ker me vsi po vrsti ponižujejo!

Naj nextam?
03. julij 2014
Glede na to, da varuške Dem še ni bilo nazaj, sem se odločila, da grem kar ven. Oblekla sem se normalno, kot je zame običajno, glede na to, da sem ponesrečen otrok. Ampak, ko sem karnaenkrat med kupi mojih paketov od mami in očija zagledala full lepo obleko, sem se preoblekla vanjo.
Ko sem se pogledala v ogledalo pa bi skoraj bruhala, saj moja frizura z dvema čopkoma in TAKA obleka sploh niso ble v kakšnem kul stilu. Zelo me je presenetilo, da sta mi mami pa oči sploh kupila kaj takega. Ampak, če grem ven v tej obleki, si bom mogla spremenit še mojo frizuro. JA! To bi bila kulska rešitev, da bi postala bolj priljubljena! Mogoče pa le ni vse tako slabo.
Na koncu je bila moja frizura taka:22. julij 2014
Zdela sem si popolna, čeprav se mi je vse skupaj zdelo neumno. Dem še ni prišla in šla sem ven. Kar malo mi je bilo nerodno, ko sem srečevala znane ljudi, ki so me začudeno gledali. Najbrš so mislili, da se mi je popolnoma utrgalo glede stila, ker sem se prej prav bedno oblačila.
Ne vem kaj me je prijelo, ker sem karnaenkrat šla v diskoteko. Dobro, da sem se primerno oblekla. Tam sem bila prvič in zdelo se mi je ... še kar kul.
Tam je bilo polno punc, ki so bile oblečene na tak način kot jaz.

Prepoznala sem moje tečne sošolke kot so Lissa, Sally in Crissty:

Lissa:

Sally: https://25.media.tumblr.com/tumblr_mczrd1waDF1qfa0zmo1_500.jpg

Crissty: https://trendshaircut.com/wp-content/uploads/2014/04/tumblr-girl-beautiful-3kitm18s.jpg

Zaradi njih bi najraje kar bruhala, ker so se zalizovale z vsemi mogočimi tipi naše šole.
Fuj, pfej, faj! Ko so zagledale mene, so se zarežale in si začele nekaj šepetati na ušesa in stopile do mene. Crissty(ta najbolj pametna), me je vzvišeno pogledala in našobila svoje nališpane ustnice. Pfej! "Koga pa imamo tukaj?" je vprašala bolj sebe.
"Arawis!" se je zasmejala Lissa in stisnila fanta, ki ga je imela ob sebi. Zdelo se je, kot, da bi ga najraje zlizala do konca. Fuj, pfej! Jaz pa jo bi najraje brcnila iz diska ven, da mi je zatrzala noga. Sally je prijela naramnico moje obleke, jo potegnila in spustila, da je počila po mojih ramenih. "Ne dotikaj se me!" sem jo nadrla in šla stran. "Če misliš, da si kul,... NISI!" Se mi je kar zdelo. Kaj sem pa mislila, da bom? Kraljica? Ni šans!
23. julij 2014
Sedla sem na stol v nekem kotu in sama obsedela na mestu, ne da bi vsaj malo zaplesala. Takrat sem se zavedala, da je v disku cela šola. Vsi so glupo strmeli vame in fant, po imenu Andrew se je poknil k meni in me s prsti pobožal po rami. Z usti se mi je približal, takrat pa sem ga odrinila stran in to je bilo to. Ne za dolgo. Fantje so se zarežali in se niso zmenili za kakršnokoli muziko, ampak so se začeli zgrinjati nad mano. Režali so se mi in ugotovila sem, da so se totalno napili. V vsakdanjem življenju jih nisem zanimala, zdaj pa sem jim karnaenkrat všeč, le zato, ker sem se usedla v tisti presneti disko! Eden od nijh me je privil k sebi in poljubljal po vratu. Fej, fujjj! Imela sem dovolj! Ne bodo se kar tako igrali z mano.
Prvega sem brcnila, drugega klofnila, enemu sem skoraj razbila nos...
23. julij 2014
nekaj časa sem se noro tepla z nasilnimi tepci, ostala dekleta, pa so me osuplo gledale. Hotela sem stran, ko bi mi vsaj kdo pomagal!
Andrew me je prevrnil na tla in brcnil v trebuh. Ustnica mi je krvavela. Obležala sem na mestu, v tistem pa ... se iz nekod prikrade Shasta. "Kaj se pa greste?! Dekle je!" je odločno rekel in iz oči so mi privrele solze, ko sem ga zagledala. Saj sploh verjet nisem mogla!
Hotela sem zaspati-za vedno, bilo me je sram, da me je videl na tak način.
Zaprla sem oči in čakala, da zaspim. "Zaspi, zaspi!" sem si šepetala skozi treseča se usta.
24. julij 2014
Nisem zaspala, ko me je Shasta dvignil se mi je zazdelo, da bom poletela do nebes. Skozi zaprte oči sem čutila zaničevalne poglede drugih. Shasta me je postavil ven pred disko in me vprašal: "Si OK?" skoraj bi se me dotaknil z roko. Nisem bila vajena fantovskih dotikov, še dekliških ne. No, razen moj oči...ampak ne spomnim se, da bi me kdaj objel, ker je preveč *zaposlen*.
Gledala sem ga normalno(se mi zdi) in komaj mi je uspelo reč: "Hvala"
Potem sem zbežala stran, čeprav me je vse bolelo in sem bila kot razbojnik. Čim dlje grem, tem bolje.
Doma pred hišo sem preverila, če je Dem prišla, pa ni. Pozabila je name sem si mislila. Takoj sem si snela črno obleko in jo skrila pod posteljo, umila sem se in šla v posteljo. Noge in ustnico sem si namazala s kremo za rane in se zastrmela v strop. Preplavili so me pretekli dogodki. Kako sem lahko zbežala, ko pa me je rešil Shasta!? Zavedala sem se kaj sem storila in bruhnila v jok.
Kar v topu in trenirki sem se spravila ven in ga šla iskat.
29. julij 2014


Počutila sem se še bolj bedno. V pižami zunaj?! Hallloooo?! Utrgalo se mi je, res. Še bolj bedno pa sem se počutila, ko sem ugotovila, da Shasta sploh ni več. Lahko bi si mislila in kako sem bila lahko takoooo neumna?
V sobi sem se cmerila kot kakšna reva in poklicala Dem. Nič. Kje je ta varuška resno?! Razjezila sem se, a hkrati me je skrbelo zanjo. Premišljevala sem o njej in nisem naredila nič.
Saj res, nisem vam povedala še ničesar o Dem. Moja varuška je, to že veste. Stara je približno 29(kar mlada ne?) . Ampak ni ravno prijazna, ker me skoraj vsak dan nadere, ker pojem preveč smokija.

30. julij 2014
u177126
u177126
haha next
31. julij 2014
Hvalaaa za next<3<3<3<3<3<3<3<3<3

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ponavadi sem morala zaradi nje zelo zgodaj v posteljo, da je bila lahko v dnevni sobi z... njenimi fanti(MMG ima jih ogromno). Tečno. Vse mi gre narobe, ona pa me spravlja ob živce!
Zazvonilo je spodaj pri vratih. Običajno zvonijo samo fantje, ki pridejo k Dem. Šla sem stavit, da je bil spet kakšen fant. A ni bil. Bila je ženska, take starosti kot Dem in ko me je zagledala, se mi je prisiljeno in pocukrano nasmehnila. Fuj! Sovražim take nasmehe!
"Živjo!" je pozdravila in kar stopila noter. "Pojdi spat!" je ukazala in šla v kuhinjo. "Kaj za vraga se gre ta ženska?!" Sem si mislila.
Kar prišla je v tujo hišo, jaz pa še vedno ne vem kje je Dem. Nisem šla spat. Te pa že ne bom ubogala! "Pojdi! Si razumela!?"
"Kje je moja varuška Dem?" sem vprašala z ostrim glasom, kot to znam samo jaz. "Kaj te pa skrbi zanjo? Če bi imela tako varuško kot je tvoja, bi me bilo sram! Krade fante, ljubimce, vabi jih v tvojo prikupno dnevno sobo!" namignila je proti dnevni sobi.
Mi bere misli? Kako pa ona to ve? Mogoče ji je Dem speljala fanta.

Zastrmela se je vame. "In ti si?" je rekla z mačjim glasom in zatrepetala s trepalnicami(sovražim to). "Clare Tenn," sem se zlagala, da se ne bi izdala. "Lagati znaš," se je zasmejala kot čarovnica in se namrščila. Vedela je, da lažem, poznala me je.
Sprehajala se je po kuhinji. Še vedno sem stala tam in se nisem premaknila. Čarovnica je začela brskati po predalih in tedaj sem jezno rekla. "Ne dotikajte se ničesar! Saj niste doma!"
Začudeno me je pogledala in dejala: "Tvoja varuška, pa lahko počne kar se ji zahoče? Pride v hišo, kjer s ljubimcem jeva večerjo, in reče: 'Zmenila sva se, da se dobiva v restavraciji. Ali ne?' Ko me je zagledala, se je zavedala kako ji bo še žal, da je vstopila čez prag moje vile!" Jezno je govorila. Nisem mogla verjet svojim ušesom.
Dem je to naredila?! "Res mi je žal! Ampak jaz nimam nič s tem!" sem rekla glasno in jasno.
Histerično se je zasmejala. "Hah, ti ne veš, kaj je ljubezen, tvoja varuška pa tudi ne! Bil je moj ljubimec!" se je zadrla name, kot, da je ne bi razumela, a sem jo. Vem kako je, če postaneš sam.
01. avgust 2014
u155047
u155047
next
02. avgust 2014
u177126
u177126
nextttt!!
02. avgust 2014
"Uničila mi je življenje!" se je zadrla še bolj in sledila je dolga tišina, ter strmenje druga v drugo. Nato je ženska pobrskala po predalih kuhinje in nekaj iskala. "Kje imaš pribor?!" je nervozno vprašala. Bila sem tiho. Brskala je naprej. Našla je predal s priborom in ven potegnila nož za rezanje kruha. Nekaj me je zadušilo v grlu. Me je mislila ubiti?! Zatresla sem se. »K-Kaj počnete?«
»Uničila ji bom službo!« Službo? Nisem je razumela. »Ti si njena služba, mlada dama. Zato se te moram lotit in te čimprej pospravit stran! Tako bo tvoja Dem izgubila službo, jaz pa se bom izognila sodiščem.«
»Misli si!« sem rekla sama sebi in jo srepo pogledala. Resno me je mislila ubit. »Kje je Dem, kaj ste ji storili?!« je kar prišlo iz mene. »Nič ji nisem naredila, ji pa bom, ko ji bom uničila službo!«
Zapodila se je proti meni in me skoraj ujela. Stekla sem ven in se skrila za hišo…
07. avgust 2014
u177126
u177126
moram sploh kej rečt
prfekt
neeeeextttt
07. avgust 2014
u155047
u155047
neeeeeeeeeext
08. avgust 2014
Next nujno
08. avgust 2014
Gospa Čarovnica se je drla in me iskala. Grozno. Mora bit moj rojstni dan še hujši? Čarovnici bi lahko povedala, da se mi dogajajo hujše stvari kot njej, pa se bojim, da me bo raje ubila kot poslušala...

Nadaljujem čez 6 nextov
08. avgust 2014
u155047
u155047
neeeeeeeeext
08. avgust 2014
u177126
u177126
next
08. avgust 2014
u177126
u177126
next
08. avgust 2014
u177126
u177126
next
08. avgust 2014
u177126
u177126
next
08. avgust 2014
u177126
u177126
neeeeeexttttt
evo 6 nextov maš
pišiiii
08. avgust 2014
neeexxttt full dobr
08. avgust 2014
Rachel ne goljufaj! Sej se sam hecam

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Tečem dalje, ženska mi je še vedno na poti, a me ne dohiti. Začnem se dreti na pomoč, a me vsi ignorirajo! Sem stena ali kaj?! Ženska me hoče ubit! Ona me bo ubila, no ne vem če me bo res ubila, ampak velika verjetnost je, da me bo!
K obali moram in se nekam skrit! Tam je veliko turistov, ki mi bodo pomagali.
Ob obali je bilo manj ljudi kot sem pričakovala in znašla sem se v kaši. Malo sem pohitela s tempom teka in si priborila malo prednosti.

Ozirala sem se nazaj. Ženska je imela na obrazu tako grimaso, da bi me skoraj kap. Zmešalo se ji je. Valovi so butali ob pomole in se razpršili na vse strani. Za hip sem poslušala šumenje valov, pa sem se spomnila, da sem še vedno na begu.
Spet se ozrem nazaj in karnaenkrat se zaletim…v Shasta. Padla sem po tleh. Pomagal mi je vstati in bil je prestrašen, ko me je zagledal.

Tudi jaz sem bila prestrašena, še bolj pa sem bila, ko sem ugotovila, da me je tista ženska dohitela!
OK. 'Ubila me je.' Pomislim. Ne, pa me ni. Nož je skrila nekam za hrbet in se začela opravičevati Shasti. Ti coprnica mala! Shasta je na srečo opazil nož. Previdno je vprašal:«Z-Z-a-a-kaj i-m-ate nož?«
Zamahnila je proti njemu in se izdala. Ubiti je hotela tudi njega! Zgrabila sem ga za roko in odvlekla stran. Tekla sva. Prišla sva do restavracije. »Noter!« reče. Greva V RESTAVRACIJO IN SE SKRIJEVA POD MIZE. Ženska je pritekla 10 sekund za nama. Ni naju našla.

Skrila je nož. »Kaj za vraga se pa gre?!« me šepetaje vpraša in odgovorim mu: »Kasneje povem.« Čeprav nisem prepričana, če bova naslednjih 5 minut še živa.
Ženska se je naredila fino in vse spraševala, če je kdo videl njuna otroka. »Mrha pokvarjena!« zakolje Shasta in prhne skozi nos, kot kakšen konj. Res ga imam rada. Tak kot je, je popoln zame!

https://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/03/0e/d3/ec/tenkai-japanese-restaurant.jpg

Začela je gledati pod mizami! Ojej! »Greva!« rečem, on pa: »Ne!« »Zakaj?!« postanem živčna. »Ne more naju ubiti sredi restavracije! Odvlekla naju bo ven in imela bova čas, da pobegneva!«
»Si znorel?! Čakal boš, da te odvleče ven?!« razjezil me je! Kako podel je! Raje gre s tisto mrho ven!? »Ne bi rad tega, no.«

»Potem pa stran od tukaj!« Iz pod mize prideva kot kakšna otročička in stečeva do wcja. Moško in žensko stranišče. Kam naj grem? Če grem v žensko stranišče, me bo ubila, če grem v moško… Preden se odločim kam bom šla, me Shasta potegne skozi vrata moškega wcja. Vsi fantje se zagledajo vame. »Improvizirajva!« reče in me poljubi. OMG! Poljubil me je na usta! Sanje so se mi uresničile! Na begu pred noro žensko, me poljubi najlepši fant na svetu! Poljubljal me je naprej, mogla sem sodelovat zraven in vsi moški so pobegnili z wcja.

Škoda, da me ni poljubil zato, ker me je ljubil, ampak, ker sva morala najti nek razlog, da sem jaz-ženskega spola prišla na moški wc.
Ko je nehal se je zastrmel vame. »Nič ne de, greva v kabino!« V kabini je bilo vroče. Obadva sva bila prešvicana, MMG bila sem še v pižami in stala v moški kabini. Greg je sedel na školjki in razmišljal. »Oprosti, če ti ni bilo prav, ampak saj veš, nisva imela druge izbire…« Druge izbire? To kar mi je povedal mi ni bilo všeč. Vendar poljub sem si ponavljala v glavi. Kar takoj na usta me je?
»Sedi name in dvigni noge v zrak,« mi reče. Jaz pa: »Ne.« »Bi rada ostala živa, ali hočeš umret!?« Dobro vprašanje, poleg tega, še sedaj ne vem, zakaj se nisem pustila ubit.
Ponesrečen otrok sem, zakaj bi živela? »Ne vem.« Zaprepadeno me pogleda.
08. avgust 2014
A pa tam k sm napisala Greg, je napaka, mogla bi napisat Shasta , mal sem zamešala.
08. avgust 2014
u177126
u177126
hahahha sej vem zakaaj
zakoon
nadaljuj
neeeext
08. avgust 2014
next
09. avgust 2014
u155047
u155047
neeeeeeeeeeeext
10. avgust 2014
Next
10. avgust 2014
Imaš kaj proti da napišem zgodbico z istim naslovom ter podobno usebino( napisati jo želim že dolgo časa)
10. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg