hehheehe mislim, da bodo spet bojni pohodi
03. november 2018
Še sanja se ti ne
03. november 2018
ok ne upam si objavit naprej
03. november 2018
le kaj te je napeljalo na to
03. november 2018
sem rekla da ian ni glavna oseba
03. november 2018
u198831
u198831
neeeeext
02. julij 2019
u248195
u248195
Next!!!!
23. maj 2020
Next, Kat, ti si najboljša
18. maj 2022
Next, Kat, ti si najboljša
18. maj 2022


Napisala je Ianu sporočilo, vendar ni prejela nobenega odgovora. Bila je slabe volje, saj je vedela, da ga je prizadela.
Nehote je pogledala v sestrino sobo. Ni je bilo. Le kje je? Najraje bi jo poklicala, vendar si je premislila. Polnoletna je. Zna poskrbeti zase.

* * *

Aleksija še vedno ni verjela, da je uspela ustaviti Iana. Počasi je prijela njegovo dlan in jo stisnila, ko sta zapuščala letališče.
“Prej si rekel, da veš, zakaj sem te prosila, da ostaneš,” je spregovorila po tišini med njima. Pogledal jo je.
“Saj nisem neumen, Aleksija,” je dejal in medtem pogledal, če je kakšen taksi na voljo. “Dobro vem, da ti ni mar za Eli. Imam občutek, da je Eli z mislimi pri Aleksu, kar mi je dalo vedeti njeno obnašanje ... Verjemi, da se je tudi pri meni marsikaj spremenilo.”
Pogoltnila je slino, ki se je nabralo v njenih ustih. Njena sestra je imela prečudovitega moškega in zavrgla bo vse samo zaradi Aleksandra. Dobro je vedela, da je Aleksander moški, ki ga je ljubila. In tudi on se je spremenil. Naredil je grozno napako, ki jo je še dandanes obžaloval. Zato je tudi prepričala mamo, da prisili Eli, da se vrne iz Amerike in da prevzame svoje posle vsaj toliko, da Aleksander dobi priložnost popraviti svojo napako. Z Amando je samo trpel. Tudi sama ga je videla v najhujšem stanju, ko je pristal v bolnišnici zaradi nje. Sicer se je zlagal, da je nož v ramo dobil ponesreči, vendar ... Ni čudno, da je iskal Eli, saj mu je bilo jasno, da se je odrekel ženski, ki ga je oboževala.
“Eli je zaljubljena vanj. To vemo vsi, Ian,” je tiho rekla.
Njegove modre oči so poblisnile proti njej. V bolečini.
“In kaj imaš ti z njim?” je nenadoma vprašal.
Otrpnila je.
“Kaj ... Misliš s tem?”
“Ah, Aleksija. Nisem od včeraj,” se je nasmehnil. “Videl sem, kako te je en dan pripeljal domov. Eli je spala, jaz pa sem sedel na terasi. Vendar prisežem, da me nista opazila, saj sta sedela in se pogovarjala v avtu vsaj enih deset minut.” Zavzdihnila je. Ne, tisti večer Aleksandra sploh ni poljubila. Delala sta le načrte, kako bi prepričal Eli, da mu da priložnost. Spomnila se je, da sta kovala načrte.
“Prosil me je za pomoč,” je tiho odvrnila.
“Tole postaja vedno bolj zanimivo,” je dejal. “In naj ugotovim ... Ti bi pomagala njemu dobiti Eli, da bi me pustila? Potem pa ... Kaj?”
Zavzdihnila je in ga premerila.
“Mogoče res nisem popolna kot Eli,” je začela, “vendar ni samo ona na tem planetu. In če je komu mar zate ... Sem to jaz.”
Presenečeno jo je gledal.
“Sranje,” je zamrmral.
“Kaj?” je dvignila obrv.
Bil je tiho. Le za hip.
“Mislim, da boš morala v prihodnjih dneh biti precej prijazna z Eli, če želiš, da nama odpusti,” je tiho odvrnil in v naslednjem trenutku jo je prijel okoli pasu ter potegnil k sebi. Aleksija je presenečeno obstala v njegovem objemu, ko je svoje ustnice pritisnil na njene. To pa je bilo hitro, je pomislila, nato pa zaprla oči in se prepustila poljubu.
______________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
se bom hitro skrila, ker mislim, da me bo Jena ubila
31. julij 2022
Le skrij se Next
01. avgust 2022
#@*$@#
Tega pa nisem pričakovala ... ne od Iana
Za varanje pa res ni nobenega opravičila. Nobenega. Če že bi lahko najprej razčistil in se razšel z Eli.

Kaj pa če je njihova hiša že malo stara in se ena opeka malce maje ...

Kakorkoli ... Nenavadno je tole spet brati po tolikšnem času. Prejšnji deli so bili objavljeni preden sem začela s srednjo šolo, zdaj sem jo pa končala. Nekako gledam na vse skupaj iz drugačne perspektive.

Next !
07. avgust 2022
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani