“Osećam u sebi to
da me loša sreća prati
prodala sam svoju ljubav
prokleti su dijamanti

Kažem on je život moj
kupuje mi redom snove
ali srce puno tuge
samo tvoje ime zove”PROLOG

Imam popolnoma vse, kar si navadno dekle želi. Imam vse, kar sem si kdaj želela. Moškega, ki me je oboževal, njegovo ljubezen, denar, slavo in dobim vse, kar le pomislim. Vse svoje želje, hrepenenja ... Uresničim z enim zamahom roke.
Pa vendar ... Nimam njega. Njega, ki sem ga nekoč ljubila. Njega, ki me je grobo zavrnil. Njega, ki me je uničil le z dvema besedama: “Nočem te.” Še vedno nisem pozabila njegove sovražne oči, ki so me opazovale in me prebadale z mrzlim sovraštvom. Nisem pozabila, da sem tonila v depresijo, dokler nisem spoznala Iana. Pa vendar ... Jasno mi je bilo, da sem imela ob sebi nekoga, ki me je znal spraviti iz te depresije.
Kljub temu pa ... Moje srce je klicalo njega. Hotelo je njega. Da me poljubi, objame in mi da vse, kar si sama želim.
Moje zmedene misli so bile prisotne vsak dan mojega življenja. Ko sem ob Ianu stala na rdeči preprogi, ko sem spala poleg njega in celo ljubila z njim. Vsak trenutek mi je misli napolnil on. In po sedmih letih ga še vedno nisem pozabila.
___________________________________________________________________________________________________

Hello, sem nazaj
No, po napornih mesecih sem se odločila za nekaj novega. Ja, spet je FF o Ianu, ampak! ... z eno veliko spremembo. Ian bo stranska oseba, ne glavni junak Nekaj novega, kajne?
Kaj mislite? Želim slišati vaša mnenja, preden objavim prvo poglavje.
Lahko noč
14. februar 2018
u231314
u231314
Rajsi bi videla da bi bil glavni junak ampak mogoce bo zgodba dobra tudi ce nebo skos v srediscu pozornosti pustimo se presenetiti + Next
15. februar 2018
Next
15. februar 2018
neext
15. februar 2018
Next
O-o
15. februar 2018
u232059
u232059
res si kraljica v pisanju . in všeč mi je ideja da ne bo glavni junak.
Next Next Next Next
15. februar 2018
pa se naslovnicaverjetno bo zvečer prvo poglavje... če bo še katera nextala
15. februar 2018
neexttt
15. februar 2018
u230955
u230955
neext!
15. februar 2018
stranska oseba jk, komi cakam Next
15. februar 2018
se kaksen Next?
15. februar 2018
Next!!! Dajmoo no, da si bom krajšala čas z novo zgodbičico od Kat
15. februar 2018

1.
Nejevoljno je speljala skozi semafor. Prekleta firma. Klicali so jo samo zato, da podpiše nekaj dokumentov kot lastnica podjetja. To bi lahko opravila tudi tako, da bi jim poskenirala podpisane dokumente. Pa nikakor niso pristali na njen predlog. Pravzaprav so dobesedno vztrajali, da ničesar ni možno izpeljati brez njene prisotnosti.
“Eli, je možno, da ti pošljejo?” jo je vprašal Ian, ko je jezno zalučala telefon na posteljo. Premerila ga je s svojimi rjavimi očmi.
“Ko bi vsaj. Že štiri dni se kregam z njimi ...”
“Prekleto,” je zamrmral Ian. “Pa ravno sedaj.”
“Ian, saj še tri dni in bo konec,” je odvrnila. “Še sreča, da smo v Parizu. Obljubim ti, da bom šla zadnji dan.”
Prijel je njeno roko in jo nežno stisnil.
“Hvala ti,” je šepnil in v naslednjem trenutku se je znašla v njegovem naročju. Varnem naročju, ki ji je zagotavljalo, da je nikoli ne bo izpustil.
“Prišel bom za teboj,” je šepnil na njeno uho in v naslednjem trenutku je začutila njegove mamljive ustnice na sebi.
Prekleto! Zaklela je v mislih. Misel na Iana, ki je ostal sam v Parizu, jo je potrla. Vendar ne toliko kot dejstvo, da se je vrnila v svojo domovino.
Pred šestimi leti je odšla, saj ni trpela več ponižanja. Njena sestra jo je dolgo prepričevala, da naj ne gre. Pa je šla. Ni več prenašala sreče moškega, ki jo je zavrnil. Pravzaprav se ji je zdelo, da se je posmehoval ob pogledu na njen objokan obraz, ko ga je zagledala z drugo. Spominjala se je, da ni verjela nikomur, ki ji je rekel slabo besedo o njemu. Ko pa je spoznala resnico in ji je jasno povedal, da se mu zdi samo vase zagledana bogatašinja in da noče življenja s skupaj z njo ... Je pred vsemi ozanil, da je našel žensko svojega življenja.
Stisnila je ustnice in pospešila. Njen rumeni Porsche 911 Turbo, ki ga je vzdrževala njena mlajša sestra, jo je spomnil na oddaljen spomin. Na tisto noč in kako je debelo uro prejokala v avtomobilu z občutkom manjvrednosti.
Eli je jezno premerila voznika, ki je hotel izsliti prednost. Ne boš, je jezno pomislila in pritisnila na plin.
V resnici ji ni bilo Eli. Ime ji je bilo Eleonora. Pa vendar so jo vsi klicali Eli. Pogoltnila je slino, ko je končno prišla do znane stavbe. Počasi je parkirala na parkirišču in nekaj minut strmela v naložbo, ki jo je v njeni mladosti kupila njena mama.
Vsi so vedeli, kdo je. Bogastvo ji je bilo položeno v zibko. Zadnja leta pa ji je dodaten denar prineslo njeno razmerje z igralcem Ianom Somerhalderjem. Ob misli nanj se je nasmehnila. On je bil tisti, ki ji je dal zagon. Jo prepričal, da ni navadna smet, kot ji je tisti idiot dal vedeti. Ob Ianu se je počutila takšno, kot je bila. Bogata, lepa, nasmejana in nadarjena za več stvari, kot si je kdo sploh predstavljal. Vsega, česar se je lotila, je dosegla. Imela je svoj zaslužek in nihče ji ni mogel očitati, da je bila razvajena bogatašinja. Seveda pa, če ne bi imela ob sebi Iana, bi obupala ob prvi prepreki, ki se ji je postavila na pot.
Iana je spoznala leta 2013, ko se je razšel z igralko Nino Dobrev. Eli je bila vabljena na razgovor z investitorji, ki naj bi podprli njeno blagovno znamko oblačil in modnih dodatkov. Živela je že nekaj časa v Kaliforniji, ko je tisti večer spet padala v depresijo. Seveda je investitorje dobila na svojo stran, vendar ji je sestra poslala sporočilo, da se je tisti prasec zaročil. Večer je prejokala na skali ob morju, ko je vzela v roke svoj mobitel in pogledala na njegovo številko. V jezi je vzela telefon in ga zalučala v valove. Bilo ji je dovolj. Dovolj poniževanja, dovolj gledanja nazaj. Hotela je biti svobodna in se prepustiti toku. Zadnja tri leta so bila namreč obupna.
“Je bila to jeza ali pa preprosta potreba po novemu telefonu?” je zaslišala vprašanje za seboj. Počasi se je obrnila in ga zagledala.
Ob spominu na tisti večer, se je nasmehnila. Rekla mu je: “Opravila sem s svojo preteklostjo.” Tako se je začelo. Zmenki, videvanje ... Vse mu je povedala. Vedel je vse o njej in njeni preteklosti. Pa vendarle jo je uspel osvojiti. In tega ni skrivala.
Ne. Postala je Ianova senca, njegova spremljevalka in nenazadnje ... Je dokazala prascu, da je dobila boljšega od njega. V nekaj letih se je ponašala s svojim življenjem med Los Angelesom, Atlanto in New Yorkom ter New Orleansom. Vsi so vedeli zanjo. Imela je svojo modno znamko, nekaj spisanih romanov, nekaj vlog v televizijskih serijah in kar je bilo zanjo najbolj pomembno ... Zaročni prstan z diamantom, ki se je videl z aviona.
Zaročena je bila z Ianom. Prascu je vrnila milo za drago.

___________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
kako se vam zdi?
15. februar 2018
u232059
u232059
Next Next Next Next
15. februar 2018
Neeeextt
15. februar 2018
u231805
u231805
neeeeeeeext
15. februar 2018
u232094
u232094
Neeext!
15. februar 2018
hvala vsem stirim
15. februar 2018
u231314
u231314
Next
16. februar 2018
Next
16. februar 2018
u231600
u231600
Next
16. februar 2018
Next
res me zanima kaj bo pol s tistim bednikom
16. februar 2018
se kaksen Next? katera bi posvecen?
16. februar 2018

Čeprav bi se reklo, da je ljubila Iana ... Ga še vedno ni pozabila. Nikoli. V sedmih letih je neprestano mislila nanj in upala na čudež.
Zavzdihnila je in ugasnila avtomobil. Pograbila je svojo torbico in izstopila. Zaprla je vrata in se ozrla k podjetju, ki ji ni pomenilo ničesar. Bila je lastnica, vendar jo pralnica, ki je prinašala majhen dobiček, ni zanimala.
Nejevoljno si je popravila tuniko, ki ji je padala čez črne pajkice, in se napotila proti vhodu. Njene visoke pete so udarjale ob beton.

___________________________________________________________________________________________________

* * *

Prepoznal jo je.
Skril se je za steno sosednje stavbe in jo opazoval. Kri mu je zaplala po žilah, ko jo je zagledal. Bila je ona. Eli.
Najprej ni verjel svojim očem, ko je zagledal rumeni Porsche, ki ga je imela le ona. Ni verjel. Ko pa je izstopila, z bleščečimi rjavimi lasmi do pasu, našminkana in urejena do najmanjše potankosti, se je počutil kot da ga je zadela strela.
Ugasnil je cigareto in jo opazoval, ko je stopala proti notranjosti pralnice. Vedel je, da je bila njena. Kot je tudi vedel, kaj je dosegla v svojem življenju. Odkar jo je nazadnje videl, je imela očitno preveč časa in dela s tem, da je vedno znova dokazala, kako visoko na lestvici se je povzpela. Namerno je dosegala višje cilje, da bi mu elegatno pokazala, kako je boljša od njegove zaročenke. Stisnil je ustnice. Bolelo je, vendar je imela prav.
Bil je neumen. A to je že vedel. Vedel je, da je imela prav, vendar njegov ponos mu je narekoval, da naj ne sprejme nje. In tu je storil napako. Vsi so mu govorili, da punca ni zanj, da je le razvajena bogatašinja, ki želi, da je vse po njeno. Ljudje niso imeli prav. Moral bi poslušati svoje srce in izbrati glas v njem.
Ugasnil je cigareto.
Vrnila se je. Čeprav je bil zaročen in je imel otroka, je imel upanje, da se zanju spremeni. Čeprav je bila tudi Eli zaročena z drugim. Na televiziji je videl njenega zaročenca. Sam mu nikakor ni bil kos. Bil je slaven, bogat ... In čeprav ni bil homoseksualno usmerjen, je bil lep moški. Bilo mu je jasno, da ga ne bo zapustila kar tako.

__________________________________________________________________________________________________

* * *
“Me veseli, da ste prišli, gospa,” je dejal direktor, ki ga je namestila njena mama. Eli je hitro dvignila oči proti njemu, nato pa se podpisala na papirje, ki jih je imela pred seboj. Finančni podatki, pogodbe ... Vse to prej je urejala njena mama. S pooblastilom, ki ga je podpisala. Sedaj pa se je njena mama odločila, da ne bo več skrbela za pralnico.
“Gospodična,” ga je popravila, ko je podpisala še zadnji dokument. “Zaenkrat sem še vedno samo zaročena.”
“Se opravičujem,” je hitro dejal. “No, tukaj je še pogodba za novega zaposlenega v finančni službi ...”
No, še en zaposlen. Še en, ki bo garal v njeni firmi.
Pograbila je pogodbo, s hitrim pregledom preletela pogoje, nato pa se je ustavilo pri podatkih. Ko je zagledala ime in priimek delavca, ji je pogodba padla iz rok. Ne, to se preprosto ne sklada s tistim, kar je vedela o ...
On je bil novi finančni svetovalec v njeni firmi.

___________________________________________________________________________________________________

mnenja, teorije?
kaj mislite, bo podpisala?
16. februar 2018
u232094
u232094
Odlično *~*

Next!
16. februar 2018
u232059
u232059
Next
16. februar 2018
Next a je un njen bivši? pa najbrž bo mal razmislila
Ta zgodbica je res huda tko da še enkrat NEEEEXT
16. februar 2018
neexttt
16. februar 2018
Next
sigurno je ta njen bivši nov sodelavec v firmi *~*
16. februar 2018
mnenja, teorije?
16. februar 2018
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani