u88555
u88555
živjo! no, jst bom zdej pisal zgodbico in upam da vam bo ušeč!!! na začetku je beda!!! ampak nextite še useen!! plis!! sej pol bo kul!!! grozliu!!

*************************************************************************************************************************
1. POGLAVJE

Prvič sem videl samo njgov gobec. Priletel je na krilih teme. Imel je hudobne rdeče oči. Z zob se mu je cedila kri. Česa tako nagnusnega in strašnega še nisem videl. A prav sam sem mu vdahnil življenje. Mislil sem, da pošasti ustvarjajo samo nori znanstveniki. Ne pa desetletni fantje, kot sem jaz, daniel grant. Ne sprašujte, kako mi je uspelo. Še sam ne vem. Vsekakor si nisem želel, da bi prišel na mojo pošastno zabavo.
Laura se je domislila, da bi za noč čarovnic priredili zabavo. To je prvič omenila, ko smo šli po pouku z Rocky-jem na sprehod. Rocky je moja udomačena podgana. Najprej sem hotel imeti psa, pa je bila mami proti. Potem sem šel v trgovino z malimi živalmi in ga zagledal. Popolnoma bel je bil, gledal pa me je tako proseče, da sem ga morai kupiti. In sem tudi ga.Zdaj vem, da sem se odločil pravilno.Vsak dan po pouku se mi udobno namesti za srajco, in ko greva z Lauro na travnik, ga spustiva, da dirka naokrog. To mu je zelo všeč in še nkoli ni poskusil uiti. Pravzaprav je malo preveč razvajen, ker bi se kar naprej božal. Ko nama je tistega dne s prstov lizal pomarančni sok, sem spet zazehal."Že ves dan zehaš," je rekla Laura. "Vem," sem odgovoril. "Zeham zato..." obotavljal sem se. Tega si nisem upal povedati nikomur, čeprav sem vedel, da bi mi odleglo. Mogoče bi lahko povedal njej. Mimogrede, vsi pravijo, da je Laura moja punca. Vem, da se hecajo, ampak tako opravljanje mi gre na živce.
velikokrat greva skupaj lovit ribe in usako sredo trenirava boks.Tudi neverjeten golman je, in kadar igramo nogomet, je prav nič ne moti, da je edina punca v naši ekipi. Po mojem ji je to celo všeč. Sicer je precej majhna in ima temno rjave lase. Govori pa tiho, skoraj šepeta,čeprav zna tudi kričati(če je treba).Moja naj prijateljica je že vse od male šole. Zato sem se odločil, da ji bom zaupal."Si pri poročilih slišala, kdo je ušel iz zapora?" "Tisti, ki ima tako zloben obraz?"Te uprašala. "Natanko ta," sem prikimal."Ponoči je v hiši ves čas nekaj ropotalo in sploh nisem mogel zaspati.Prepričan sem bil, da se skriva na našem podstrešju."Laurine oči so se razšilrile:"Se je res?" "Ne, samo Rocky se je igral v kletki,"sem jo miril."Vsaj mislim,da ni bilo nič drugega."Oba sva se živčno nasmejala.Potem sem začel božati Rocky-ja."Ko sem bil še majhen, zelo majhen," sem nadaljeval,"sem vsak večer vojake iz plastike razporedil tako, da so s puškami merili v vrata.Včasih sem postavil zravn njih še tanke...Še zmeraj moram imeti nekaj ob postelji, čeprav samo teniški lopar.Za vsak primer."

boš bral/a ali nexštala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. december 2012
u88555
u88555
pol bo kul, tko da nextite!!!
24. december 2012
u88555
u88555
ok, bom pisala naprej ka nuben ne nexta

*************************************************************************************************************
24. december 2012
u88555
u88555
nekaj časa sva bila tiho, nato pa je rekla:"voditelj oddaje zločinci je prav zoprn. na koncu zmeraj reče 'lahko noč in lepe sanje.'on že lahko govori, v njegovem svetlem, udobnem studiu je vsaj dvesto ljudi. jaz pa sem sama... včasih ponoči tako dolgo razmišljam o tem, da moram prižgati luč in nekaj časa stati pod njo." stresla se je in se pri tem nasmehnila. "naslednji teden je noč čarovnic." "vem." "nekaj novega si moramo izmisliti," je nadaljevala. "sita sem že tega, da vsako leto našemljeni hodimo po hišah in prosimo za sladkarije. letos moramo prirediti zabavo. potem se bomo lahko igrali umor v temi." "umor v temi, ja!" sem vzkliknil. po zabavi pa bi si lahko pripovedovali strašno srhljive zgodbe," je rekla. razburjeno sva se spogledala. nato pa sva vzdihnila. "oči mi gotovo ne bi dovolil, da bi imeli zabavo pri nas. " prikimal sem. njen ati je čisto v redu, samo tako hitro se razjezi. včeraj naprimer, jo je poslal v sobo samo zato, ker je svoje čevlje pustila ob kauču v dnevni. "lahko bi bili pri meni," sem vzkomignil. "bi ti mama pustila?" je vprašala. "Odvisno, kakšne volje je.No verjetno bi o lahko prepričal, posebej, če bi bil tudi roy za." Roy je mamin fant.pa mi ga sploh ni bilo treba prepričevati.bil sem presenečen, ko je mami takoj rekla...
*************************************************************************************************************

1 next!
24. december 2012
Next
17. september 2016
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani