Ležala sem na levi postelji poleg okna in gledala skozenj. Ni se mi ljubilo poslušati Kim, delati naloge ali poslušati Tomovega nakladanja kako dobro so zmagali proti Orlom iz San Francisca in ne vem kaj še vse. Snežinke so nežno padale na tla in se tu in tam zavrtinčile v mrzlem vetru. Zunaj je bilo merno čeprav je bil novoletni večer. S Kim bi se morali že odpraviti na novoletno zabavo k Ashley, pa se mi ni ljubilo vstali in se urediti. Tako ali tako, pa kaj pa bomo delali tam? Se nažirali in se napili.Vav, kakšna zabava. Veliko raje bi ostala doma, sama. No ne čisto. Z mano bi praznoval Buši. Pa kaj če imam pri 16 letih še vedno plišastega medvedka?! Dobila sem ga ob rojstvu, zato je že kar nekaj skupil. Še vedno pa je samo moj in me tolaži v slabih dneh, ki mi jih zagotovo ne manjka. " Halo, Jen, Halo? Me sploh poslušaš?" mi je zatečnarila Kim in me čudno pogledala. Najprej je sploh nisem slišala, saj sem bila čisto zatpljena v buljenje sosedovega srčkanega Dana. Ja in, če je 5 let starejši od mene?! "A? Uh, ja am. Kaj si že govorila?" sem jo vprašala z zaspanimi očmi in se obrnila na desni bok.

Nadaljujem?^^
28. marec 2011
Ja nadaljuj---> Next
28. marec 2011
"Daj, uredi se že enkrat! Drugače grem sama in ti ne boš dobila nič tiste slastne torte, ki jo je spakla gospa Jonson prav za nas." se je na nek način považila in migljala z glavo sem ter tja. Torta! Želim si torto, hočem torto rabim torto! Hitro sem skočila dol iz postelje in odhitela v kopalnico in se pri tem zletela v rob postelje, da sem se hitro prijala za koleno in po eni nogi odskakljala do kopalnice, v kateri sem se hitro počesala in namazala le za silo. Hitro sem stekla nazaj do postelje in iz nočne omarice vzela telefon in poklicala Toma. "Hej ljubica!Kaj je?Prideš?" mi je z veselim glasom zaklical po telefonu. V ozadju sem slišala glasbo in kričanje. "Tom, sem ti že rekla, da me ne kliči ljubica v publiki! Ja pridem. Samo ne bom dolgo." sem mu z malo nejevolnim in zaspanim glasom dobesedno zatulila nazaj. "Kaj je ljubica? Ne slišim te. Mislim...prekinja...pokličem!" in odložil. Vedela sem, da ni z povezavo ali s telefonom nič narobe. To naredi vedno ko ga nahrulim.

Nextam?^^
28. marec 2011
nextt!!!
28. marec 2011
next!!!
28. marec 2011
JenKim:Tom:Ashley:še 3 nexte in nextam ^^
28. marec 2011
next
28. marec 2011
next!!
28. marec 2011
nextt...nujnooo
28. marec 2011
Vrgla sem telefon na posteljo in odhlačala dol po stopnicah. "Mami, na zabavo grem! Adijo!" in zaloputnila z vrati. Zunaj me je že čakala Kim in jezno pritiskala na trobljo in mi mahala naj že enkrat pridem. Vrgla sem se na sedež. Sneg se je počasi spreminjal v rahel dež. "Super!" sem zamomljala. "Kaj si rekla?" me je čudno pogledala drobcena blondinka po imenu Kim. "Ah...nič. " ter se naslonila na zarošeno okno. Nisva se dolgo peljale, ko sem že zagledala Ashleyino hišo posuto z novoletnimi lučkami in okraski. Večina je bila že notri nekateri pa so še prihajali. Stopili sva iz avta in Kim je takoj stekla k Ashley ,ki je stala pred vrati, in ji skočila v objem. Jaz pa sem počasi, z rokami v žepih prihlačala do vrat in se je prisilno nasmehnila. Ona pa me je kar objela. Nekaj časa sva takole stale potem pa sem rekla: " Ok. Dosti!" in se ji nasmehnila ter stekla v hišo. Vrtela se je priredba pesmi Last Chrismas. Vsi so plesali tako, da sem komaj kaj videla. Iskala sem Toma. Hotela sem priti do stopnic pri tem pa sem se zaletela v nekaga fanta. Hitro se je obrnil in nekaj časa strmel nato pa hitro rekel: " Oprosti." in se šel hitro spet zabavat.
28. marec 2011
nexttt
28. marec 2011
next!!
28. marec 2011
Bil je res luškan. Imal je razmršene svetle lase in modro zelene velike oči. Glas je imel gladek a ne preveč nežen. Ravno prav za moj okus. No, pozabimo zdaj to, sem si rekla, ko sem se počasi prebijala do stopnic. Končno. Stekla sem po stopnicah gor ampak nisem bila prepričana v kateri smeri je stranišče. Zato sem odpirala ta vrata nato naslednja in tako naprej. Bile so razne spalnice in sobe. Nič posebnega. Ko sem prišla na konec hodnika in odprla vrata sem videla, da se tam par mečka. "Opsa...Oprostita!" in čisto zardela. Fant me je pogledal in takrat sem zajela dih. "Tooooooom!" in na pol v solzah stekla po stopnicah. Tom je skočil s postelje in stakel za mano. "Jen! Nič ni bilo!" A prepozno, že sem zaloputnila vrata. Stekla sem po ulici na poti domov. Jokala sem in si z rokavom brisala solze. Ne vem zakaj sem bila tako presenečena, saj bi to lahko pričakovala od Toma in njegovega ega ter osebnosti. Hodila sem po ulici in na lase ter lica so mi padala lahke, mrzle dežne kaplje.
28. marec 2011
nexttt!!!!!!!
28. marec 2011
u8794
u8794
next
28. marec 2011
next!!
28. marec 2011
next
28. marec 2011
Hodila sem ko sem zaslišala krik. Bil je hripav kot takrat ko si v največji bolečini. Še enkrat. Stekla sem na naslednjo ulico, da bi videla kdo tako trpi. V temni senci sem v manjši ulici zagledala postavo. Bila je skrčena in skoraj na vseh šterih. Do sem videla, da se trese. Še enkrat je postava zakričala takrat pa se je zgodilo nekaj čisto ne mogočega. Iz hrbta sta mu zrasli dve buli. Hribčka, ki sta počasi rasla in rasla in dobivala obliko kril, resno, prisežem, da je dobil krila. Velika vsaj 3 metre. Takrat je mimo pripeljal avto in osvetlil postavo. Takrat sem zagledala obraz, ki me je prestrašeno gledala. Bil je on. Tisti fant z zabave. Tisti v katerega sem se zaletela. Obraz je imel čisto bled. Zdaj se mi resno ni zdel tako luškan. Še posebaj s krili. S krili? Pa saj to ni mogoče! Meša se mi! Takrat se je postava premaknila. Dvignil je krila( ja pa kaj še!) in poletel (lepo vas prosim!). Hitro sem si potegnila kapo naprej in stekla. Kaj je bilo to? Kako...? Meša se mi! Ja to bo to! Ne, pretresena sem zaradi Toma! Ja! Hitro sem tekla po dežju in končno prišla domov. Pozdravila sem mamo in stekla v sobo. Skočila sem na posteljo in si pokrila glavo pod odejo. Nisem težko zaspala kot sem mislila do bom. Ponoči sem zaslišala poke in skozi okno se je zečelo bliskati. Saj res! Novo leto je! "Srečno novo leto!" sem zamrmljala in Bušija stisnila še bolj k sebi in zaspala.

nextam mau kasnej če jih bo vsaj 5 (nexotou mislm ;D)
28. marec 2011
next
28. marec 2011
nextttttt
28. marec 2011
next!!
28. marec 2011
next!!
28. marec 2011
next!!!
29. marec 2011
Ne dolgo nato sem začela močno kašljati. Res močno. V pljučih me je bolelo tako kot v hrbtu in vseh mišicah v telesu. Prižgala sem luč na nočni omarici in še kar kašljala. Na blazini sem opazila kri. Tudi na roki in okoli ust sem jo imela. Bila sem na smrt prestrašena in vse me je bolelo. Začela sem hlastati za zrakom in poskušala zakričati ampak nobenega glasu ni prišlo iz mene. Takrat me je hrbet in mišice na hrbtu začele boleti kot še nikoli. Zdelo se mi je, da mi nekaj raste tam zadaj. Ja, vem, sliši se zmešano. Takrat je vse minilo. Hitro sem vstala. Počitila sem se kot bi me na hrbtu nekaj vleklo k tlom. Potipala sem se po hrbtu in zakričala. Bilo je nekaj puhastega. Krila! Krila? Totalno se mi je zmešalo. Totalno! Ne mogoče! Krila? Hitro sem stekla v kopalniso in se pri tem z mojimi novimi "krili" zaletela v vrata, kar je bolelo tako, da je bilo resnično. V kopalnici sem še enkrat zakričala. Krila, res so bila krila, so bila snežno bele barve z srebrnimi peresi tu in tam. Bila so prelepa ampak neresnična. Lahko sem jih premikala, z njimi zamahovala, vse! Takrat je v sobo prihitela mama. Zanimalo me je kaj bo naredila, ko bo videla te puhaste stvari na mojem hrbtu.
29. marec 2011
next!
29. marec 2011
nextttt!!!!!!!!!!!!!!
29. marec 2011
next!!
29. marec 2011
u39574
u39574
netx!!!!!!!!!!!
29. marec 2011
u39401
u39401
nextiii
29. marec 2011
"Eeee... Mami?" sem se ji z posrečenim nasmeškom spačila. Mama je stala na miru, kot, da me ni bilo. "Mami?" takrat se je zbudila in začela skakati po sobi kot me res ne bi videla. Kot bi bila ne vidna. "Mami!" sem zakričala, ko je pogledala skozi okno. "Mamica! Tukaj sem! Mar ne vidiš?!" sem jo s solzami v očeh zasledovala. Kaj je narobe? Zakaj me ne vidi? Ali me vidi? Zaloputnila je vrata in odhitela po stopnicah h telefonu. Slišala sem, da govori, da sem izginila. Policijo je šla klicat? Je pa pametna. Saj sem tukaj. Ali ne? Takrat sem se spomnila tiste bolečine, ki je na enkrat prenehala. Tako kot smrt. Sem umrla? Sem duh? Oziroma sem angel z temi puhastimi krili na hrbtu? Ne morem biti mrtva. Ne! Hm...lahko poskusim, če... In se z nosom zaletela v vrata. "Av!" in se stresla. Ne, duh nisem. Kaj pa sem? Takrat je nekaj zaropotalo pri oknu. Nekdo je splezal skozenj. Nekdo z takimi krili kot jaz. Bil je tisti fant z zabave. "Pohiti!" in mi pomahal naj pridem. Čudno sem ga pogledala in se čudila, kaj se sploh dogaja. "Kam?" sem vprašala. "Ti bom na poti razložil!" in se mi nasmehnil. Bila sem začudena. Vse se je dogajalo tako hitro in vse je bilo tako nenavadno.
29. marec 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg