u28814
u28814
Heyla!!!
Sm Vita Nja, za prjatle pa kr Vity!!
No povedala vam bo ljubezensko zgodbo, ki se je zgodila meni!!
vse se je začelo v maju, ko sm zagledala najlepšega tipa na šoli, Marka!!!
Mark je takrat hodil v 2 letnik, jaz pa v prvega!!!
prišel pa je malo kasneje, zato se do maja sploh nisva poznala!!
to pa je zgodba polna lepih in manj lepih presenečenj!! veliko je zmenkov in toplih besed, veliko je strtih src in hladnih besed!!!

nastopajoče osebe se predstavijo:

Vity (jaz)
Mark (zaljubljena do ušeš vanj)
Sandra (moja BFF) --> zaljubljena v Matijo (brat od Marka)
Camilla ( moja Bff, priselila se je v SLO iz Argentine) --> zaljubljena v Bena (sošolec)
Mitja (moj BFF, gey, a ful faca)
starša:
Alenka in Rok...ne živita skupaj in nikoli nista bila poročena, sem plod najstniške ljubezni!!
sovražniki:
Saša
Tina
Mia
ljubljenček:
PIKI (moj maček)

ostale osebe pridejo sproti!!!

Amm...se ti zdi zanimiv začetek in boš bral/a??


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

21. februar 2011
u28814
u28814
jst:
Sandra:
Camilla:


21. februar 2011
u28814
u28814
ne bo komentarja!!!
21. februar 2011
u28814
u28814
no bom kar začela!!!

Vse se je začelo v maju!! bil je prečudovit mesec!! nekega dne sm se odpravljala v šolo s svojimi prijatelji!! na ta dan smo proslavljali, ker sta se Camilla in Ben pobotala!! ampak kmalu zagledam nekega prečudovitega tipa pred mojimi očmi. no to je bil novi dijak naše šole. predstavil se mi je po imenu Mark Zeneli. hodi v drugi letnik in prašal me je za pot do ravnateljice, ker je mogel potrditi vpis in te fore. no najin pogovor je zgledal nekako takole:
Mark: živjo, sem Mark Zeneli...amm bi mi povedala za pot do pisarne od ravnateljice?
jst: (nič nisem morala spraviti iz sebe)
Mark: hey...si mogoče gluha??
jst: (še vedno nič)
Mark: hello??
jst: (Sandra me je butnila ob ramo in sm se končno "zbudila") amm...hey...amm te lahko pospremim do tja...poti ne zmam ravno opisati??
Mark: no...še bolje
med potjo sva se pogovarjala:
jst: sorry za tisto prejle...veš, proslavljali smo, ker sta se Camilla pa Ben pobotala....
Mark: je že uredu. no nov sm in trenutno sm v drugem letniku...pa ti?
jst: amm jst sm prvi letnik!!! no tu je pisarna...
Mark: hvala...amm bi se dobila po pouku, da mi razkažeš novo okolico, saj veš...nov sm tu!!
jst: amm...seveda!!
Mark: počakal te bom tam, kjer sva se prvič srečala...uredu??
jst: super...amm bye
mark: bye!!!

po pouku pa.......
21. februar 2011
netx
21. februar 2011
nexxt
21. februar 2011
Neeext !
21. februar 2011
u37399
u37399
Next
21. februar 2011
u28814
u28814
Po šoli pa ga ni bilo nikjer. Stala sem tamle ob klopci in se spraševala ali naj grem kar domov ali naj raje ostane in še malo počakam. Usedla sem se na klopco in si vklopila glasbo. Kmalu pa se pred mojim nosom prikaže Mark. Končno je le tu. Rekel je, da je imel še neke opravke in tako ni mogel pravočasno priti. Ahh, sej je vseeno! Kmalu sva se odpravila. Pokazala sem mu vse znamenitosti v našem mestu in bil je že večer, ko sva prišla nazaj! Poslovila sva se s objemom in poljubom na lice. Res sem uživala!!! Ko pa sem vstopila v mamino hišo, je ona ležala na tleh, vsa pijana in zdelana do konca. Hitro sem odvrgla vse moje stvari iz rok in ji pomagala vstati in jo peljala do svoje postelje!! Vso noč sem bedela pri njej…no vmes sem malo zadremala!! Ko pa se je zbudila, mi je vse povedala, to, da je spet srečala očeta, da jo je okregal, ker slabo skrbi zame, ker me je zadnjič pustila na zabavi do 2.30 zjutraj in sem se domov vrnila okajena in malo pijana!! Ja, verjamte, da je moj oči bolj skrben od moje mame!!! In zelo rad bi, da bi živela pri njem, vsak dan!! ampak zaradi šole je to nemogoče…saj živi na čisto drugem koncu Ljubljane!! Kasneje sem se odpravila spat. Zjutraj sem zamudila na avtobus, mama pa je že odšla v službo. Kako naj pa zdaj pridem do šole, ki je 5km daleč stran. Kmalu zagledam Marka pred vhodnimi vrati…kaj dela tu, za vraga???
23. februar 2011
next
23. februar 2011
neeext
23. februar 2011
u28814
u28814
Grem odpret in ga vprašam, kaj dela tu!! reče mi, da bi v šolo rad šel z mano…ockey, pa pojdiva!! Čeprav je bilo do tja 5km, sva se zabavala ob prijetni hoji in dooolgem pogovoru! Ko prispeva v šolo me tam že čakajo dekleta. Pozdraviva se z Markom se odpraviva vsak svojo pot, on proti svojim sošolcem, jaz pa proti mojim dekletom. Začne se tisti tipični dekliški pogovor:
Sandra: zihr si mu všeč!!!!
Jst: komu…Marku??
Sandra: dddd!!!!!
Jst: si pa res tečna!!
Camilla: daj no…saj je očitno! Pa še tak hottie!!!!
Jst: please…komi se poznamo!!!!
Camilla: joj…kak si zaljubljena!!
Kmalu naš pogovor prekinejo tri dekleta…naša sovražna dekleta! Saša, Tina in Mia. Ko se nas 6 sreča, vzdihne vsa šola. Zgleda, kot, da bo zdaj, zdaj počilo in prišlo do poštenega pretepa. Ampak tokrat je prišlo do sovražnega pogovora med mano in Sašo:
Saša: samo dotakni se Marka, pa si mrtva!
Jst: jst sm mrtva…on je že moj!!!
Saša: nisi me razumela, kajne!!!!
Jst: ooo, seveda sem te…izgini mi iz pred oči!!!!
Saša: moj bo…me razumeš!!!!
Jst: whatever!!!!!!!
Potem so odšle! In kmalu se je začel pouk!! Kako je bilo dolgočasno med poukom! Po pouku pa je sledilo kosilo. S pladnjem sem se odpravila do mize, kjer so sedeli moji prijatli, ko naenkrat zagledam Sašo, kako se prilizuje Marku in se sklanja nad njim!!! Ponorela sem!!!!! In kaj sem naredila….
23. februar 2011
u28814
u28814
še neki slikic:
Mia, Saša in Tina (v vrstem redu, tako kot na sliki, z leve proti desni)
Mark:
moja hiša:
moja soba:


23. februar 2011
next!
23. februar 2011
neeeeeeeeeeetx
23. februar 2011
O MAJ GAD HUUUUUUUUDOOOOOOOO
NEXŠT!
23. februar 2011
nexttttttttttttt
23. februar 2011
nextiii
23. februar 2011
neeext
23. februar 2011
next
23. februar 2011
neXTT.!!!!!!!!
23. februar 2011
u28814
u28814
Zakričala sem čez celo jedilnico, vrgla pladenj na tla in stekla proti Saši!! Prijela sem jo za lase in ji obraz porinila v govejo juhu!! Neeee…to se ni zgodilo, bi pa rada, da bi se!! Res sm ponorela, ampak ne na takšen način!! Usedla sem se za mizo in ju gledala, kako se skupaj hihitata. Zapustila sem jedilnico…skoraj sem se zjokala! Ta fant mi res veliko pomeni, vzame mi ga pa ena največjih »kurb« na šoli. Stekla sem na stranišče in se pogledala v ogledalo…kaj je na njen takega, česar jaz nimam!! ZAKAJ??? Naenkrat zaslišim trkanje na vratih…obrisala sem si solze in odprla…bil je Mark! Kaj takega si še zdaleč ne bi mislila! Pogledal me je v moje solzne oči in videl je, da mi je hudo. Stisnil me je k sebi in me potolažil. Povedal mi je, da se Saša neznosno prilizuje in da mu čisto ampak čisto nič ne pomeni. Prijel me je za roke in skupaj sva zapustila šolo. Odšla sva v slaščičarno, kjer sva jedla res velik sladoled in pila iz istega kozarca! To je bil zame najlepši zmenek v mojem življenju. ko sva se poslavljala sva se objela in že sem mu hotela dati poljub na lice, ko me naekrat vstavi in me pogleda! Reče mi: » vem, da se poznava komaj dva dni…ampak…amm do nobene punce nisem čutil tako, kot do tebe!! In rad bi te poljubil….«. moje oči so ŽARELE od želje po njegovem poljubu in res sva se poljubila!! Poslovila sva se in odšla sem v hišo, kjer…..

P.S. hvala za tolko vaših komentarjev....MWA!!!
24. februar 2011
nexttttttttttttt
24. februar 2011
neeeeeeeeeeext pohiti
24. februar 2011
next
24. februar 2011
next
24. februar 2011
u35768
u35768
Nextt!
24. februar 2011
NEXTT!!!!!
24. februar 2011
u28814
u28814
Kjer je v dnevni sedela moja mama in zraven nje pa………..OMG!!!! pa ne ravno ona in on!!! No da ju predstavim!! To sta moja sestrična in bratranec…Kylie in Tom! In kako to, da sta pri meni doma?? Moja teta, njuna mama, je imela prometno nesrečo s …smrtnim koncem! Zelo me je zbodlo pri srcu, ko sem to izvedela. Ampak kljub temu mi nista najbolj všeč. Še posebej ne zdaj, ko bosta spala pod MOJO streho!! Vedno sta mi govorila, da sta starejša in zato boljša od mene. Zmeraj sm jima mogla nosit nahrbtnike, pazit na kolesa, ko smo šli kam, vedno me bosta mela za najmlajšo. Ampak zelo sta se spremenila. Kylie je postala emo…kaj jo je pičilo. Čisto je preč!! Celo ureznine sm videla na njeni roki…grozno. Tom pa…on je pa iz smrkavega dojenčka, ki vedno tekel mami vse povedat, čeprav je starejši od mene, postal prelep fant. Mogoče bi ga celo osvajala, če ne bi bil moj bratranec!! In zdaj je to tko…Kylie spi pri meni v sobi, Tom pa v sobi za goste. Kylie sem peljala v mojo sobo in ji pomagala prinesti kufre. Vidi se ji, da je zelo potrta in čisto brez moči. Kar smili se mi. Po večerji pa je nastopil čas za umivanje. Seveda sem gostu morala odstopit kopalnico. Ko je Kylie prišla iz kopalnice sem se lahko stuširala…aaaaaaa!! Ta človek ima probleme. Z mojo britvico…OMG uporabila jo je za rezanje. Stekla sem k njej in jo vprašala, kaj je delala z britvico, da je tako krvava!! Ona pa je zakričala: »PUSTI ME PRI MIRU!!« in sem tudi jo. Zavila se je v posteljo in zaspala. Zjutraj pa…..

P.S. upam, da ni predolgo, pa še enkrat hvala za vaše komentarje!!!!!! MWAAA
25. februar 2011
Neeeeeext čim preej ... Plis
25. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg