Not again sm zaupila k je budilka zvonila. Od jeze sm jo fuknla ob steno d se je razbila. Ups sm si misnla hehe. Odšla sm u kopalnco kjer sm se stuširala in naličla pol sm šla u sobo ter gledala kaj naj oblečm. Not again spet nimam nč za oblečt ma neki sm potegnla vn in zgledalo je tako

Potem sm šla dol u kuhinjo na zajtrk. Kaj čš lepšga kukr za zajtrk ameriške palačinke. Thanks mom I must go sm ji rekla ter šla u šolo.

Aja pozabila sm se predstaut. No sm Karis Mendler in stara sm 17 let. Živim u Ameriki natančo u L.A.-ju z mamo Kasandro sm se pred 3 leti preselila iz Slovenije sm zrd njene službe, saj dela kot modna stilistka. Imam tut brata Erica. Z očetom Nickom sta se ločila pred 10 leti od takrat me je samo enkrat obiskau pa še to samu za nekaj ur. Sedej živi nekje u Angliji natančneje ne vem. No to je use o men gremo zdej naprej k zgodbici.
THAT MEOdpravla sm se proti šoli. Na poti sm srečala mojo najbulšo prjatlco Paris Rayn. Obe hodiva u isti razred na glasbeno gimnazijo. K smo prišli skupej so se objele in pozdravle. Karis stavm d je budilka spet boga ne. Ja Paris kaj čm pomagat če me pa spodi iz sanj hahah. Preden smo prišle u razred je nama pot prekrižala Samantha in njeni taku rečenu služkinji Mia in Kim. Sam je začela neki težit češ d imajo prednost popularni. Res da je ona najbul popularna punca na šol ampak useenu me ne bo taku okul prsta ovila sm si misnla. Sam lej res d si popularna ampak useenu bom šla jst pred tabo notr ter se zrinla notr. Sam je sm presenečenu gledala saj ni mogla vrjet kaj se je zdej sploh zgodilu. Ko je Paris pršla do mene mi je rekla bravo Karis dobr si jo. Vem d sm jo hehe marikatera bi se začela drt nanjo ampak jst grem najprej na lepši način potem pa na grdi hehe. In taku se je začeu pouk glasbe.
Profesorca je omenila d pride čez 2 tedna en Simon Cowell Ker išče en talent al neki tazga. S Paris sva se takoj spogledali to je najina priložnost d se pokaževa. Po pokuku je prišla Sam do naju in rekla d neb pomisnli d bi tekmovali saj bom jst zmagala kr mam angelski glas. In šla vn iz učilne. Ja pa ja de ona pa angelski glas res d ma lep glas ampak taku lep pa spet ne. Po pouku sm šla k Paris domou. Dobr dan Ga.Rayn sm pozdravla on pa je odgovorila o pozdravljena Karis kaj pa ti pr Paris. Mah nič čez 2 tedna pride Simon Cowell k išče en talent in bova sedej eno točko si izbrale. Aha no uživejta vaju potem pokličm na Macarons oki. Joj vednu veste kaj mam najraje.

S Paris smo šle gor. No lej Karis mam idejo d bi zapele eno pesm ter zravn igrale na kitaro lahko bi celo koga prosile d pleše zravn.O supr ideja se strinjam in kero pesm bi zapele No jst bi zbirala med pesmijo Feel this moment in Golorius. Ammmmm bi rajš drugo Golorius. Uredu . Ej Paris kaj če bi pa obedve pele in plesale zravn pa bi mele še ene 3 fante. Jaaa se strinjam. Poklicala sm Erica ter ga uprašala če bi mi lahku kaku pomagau saj ma on resnični talent za ples. Reku je d bo to zrihtau prpelau bo še njegova prjatla Codyja in Zaca. Jupi še malo pa bomo mel use urejenu hehe.
next?

boš brala?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. junij 2013
u139868
u139868
pa ti dan prvi neeeeeeeeeeeeeeext!
06. junij 2013
u139868
u139868
dam*
06. junij 2013
Nasledna 2 tedna smo samu vadl,vadl,vadl, in ne uganete kaj ………vadl. Tako je prišel težko pričakovani dan ko je prišel Simon na našo šolo. Hodili smo proti dvorani z odrom kjer se bo to tekmovanje odvijalo ko sm naenkrat zaslišala kako je Paris zakričala od bolečine. Pogledala sm proti njej in vidla d se drži za nogo. Paris kaj je narobe. Ne vem kaj se je sploh zgodilo od nekje je prišla žoga in prletela direkt u mojo nogo. Jau pa ne glih dans noooo. Paris smo odnesl do medicinske sestre u šol ter povedal situacijo. Zgleda d je dubila močan udarec od žoge d ji je zlomil nogo. Joj Paris zdej pa ne bomo mogl nastopat. Ne Karis seveda boste samo brez mene.sej boste zmogl vem d boste zmagl. Ne Paris ne morm ti tega nardit pol bom sm jst zmagala ti pa ne. Karis šla boš tja ter odpela to pesm brez mene naredi to zame prosim. Oki naj ti bo ampak tu bom naredila sm zrd tebe. O hvala Karis sej vem d vam bo šlo sedej pa pejte predn boste zamudil tekmovanje z mano bo use uredu. Ko smo spet hodil prot dvorani sm rekla Eriku,Codyju in Zacu d je tu zagotovu nardila Sam saj je nama grozila. Ne skrbi sestrica use bo uredu sm d bomo mi nastopil. Ko smo prišli u zaodrje je glih nastoppala Sam in morm piznat d je dobra sedej me je pa res strah. Nism vedla d ma taku lep glas. Predn je šla dol iz odra se je začela kukr vedu prilizvt ter govorila. Men je useenu kdu zmaga dans smo usi zmagovalci bla bla blaaaa. Nato smo bli mi na vrsti odpeli smo in odplesali na pesm Golorius.

Ko smo usi končal je biu čas za razglasitev rezultatov. Simon je začel. Dans sm prišeu sm kr tukaj je kr nekaj tlentou in sedej najbul talentirana točka je bila

kdu mislš d je zmagau?
next?
07. junij 2013
u76594
u76594
si misliš to, da se meni tega ne da brat? haha
pa prosim pogovore piši v navednicah (ctrl+2). Super pišeš
pa neexttt
11. junij 2013
oki naj ti bo čeprou glih tega ne maram k me spominja na slovko
11. junij 2013
u76594
u76594
ja paa je bolj razločno haha
11. junij 2013
sej bom tu uredila do naslednič hehe
11. junij 2013
ta next posvečam ღSηιcкєя'ѕღ kr je res težku pričakovala tale next hehe

***Karis***
Simon je začel»Dans sm prišel sm kr tukaj je kr nekaj tlentov in sedej najbolj talentirana točka je bila od Sam.« Ona je začela upit od veselja in taku naprej sej veste kaku je tu… nakar pride en k skrbi ta mikrofone pa tu (ne vem kaku se temu že reče ) in neki zašepeta Simonu na uho. Potem reče Simon »no prišlo je do manše spremembe. Sam ugotovil smo d si goljufala prou rad bi slišau tvoj resničen glas.«(uglavnm d ponastavim ona je nekaku naštimala d je tm na radiu nekdu peu ona je pa sm usta odpirala z drugimi besedami goljufala je). »Kaj to ni moje to je zagotovu on Karis« in pokazala name. »No če je že njeno zakaj pa je pol gor tvoja pesm in ne njena.« je rekel Simon. »Ammmm morm it oči me kliče« je rekla in hitr stekla vn. »No se opravičujm k sm nasedu tej goljufiji no uglavnm zmaga Karis.« Kaj jst sploh nism mogla vrjet od sreče sm objela svoje 3 prjatle brez katerih neb mogla to nardit ter se jim začela zahvaljevat. Simon me je povabil u eno sobo kjer mi je use razložil kaj se bo sedej dogajalo.« No Karis maš rez izjemen talet za ples in za petje zagotovu maš to po očetu.«je rekel Simon. »Kaj poznate mojega očeta« sem mu rekla.« Seveda z njim sodelujm k ne veš to«. »Ne ne vem za njega nism slišala že 10 let on zame ne obstaja.«sm mu z jezo odgovorila. »No lej k si sedej tuki zmagala boš šla z mano u London kjer ti bomo ustvarili kariero« je rekel Simon.« Kaj u London ne vem če mi bo mati dovolila.«Simon je rekel, da bodo za to oni poskrbeli.« Ampak zapustit bom morala use prijatle družino….« » Lej lahku poskrbim da spoznaš očeta.« je reku Simon. Rekla sm mu,da ne čutim take potrebe do spoznanja z očetom. »No uredu če ga nočš pol lahku živiš pr men.«mi je reku Simon. »No oki grem domou spakirat in poslovit se od prijateljev« sm mu rekla. Najprej sm šla do Paris tej ji use povedala začela je jokat od sreče.« Sm vedla d ti bo uspelo ampak smola d se ne bomo vidle.« mi je rekla Paris. »Lej ne skrbi sej se bomo usak dan slišale« sem ji rekl ter jo objela in se poslovila. Potem sm šla domou in povedala kaj se je zgodilu mami mi je celu dovolila presenečana sm pa bla hehe. »Karis pa se zavedaš d lahku tm srečaš svojga očeta?« rekla sm ji« Mami dej ne mi omenjat njega vem d ga lahku ampak ga ne bom kr se ga bom izogibala.«
Čez en dan sm že letela proti Londonu. Le kaj me tam čaka upam d lepa izkušnja. Ko sva s Simonom pristala u Londonu sva šla pred letališče kjer je že čakau črn audi(sm slučajnu omenila d obožujm audije).Ko sva prišla do hiše je bila takaKaj je velikaaaaaa d se takoj zgubiš notr. Simon me je odpelau do moje sobo k je zgledala takuOd poti sm bla zelu utrujena in pojstla me je kr vabila d se naj uležm nanjo in to sm tut storila in zaspala. Ko sm se zbudila je bla ura 11.00 dopovdne. Odpravla sm se dol u kuhinjo k sm šla mim dnevne sobe so me pozdravili neki glasovi rekla sm nazaj »dobro jutro« šla naprej ter se ustavila.
Kdu jo je pozdravu?
Kašne teorije kaj se bo zgodilu v nadaljevanju?
Mnenje /kritike?
Next?
p.s. se opravičujm za slovnične napake nismo usi popolni
11. junij 2013
u76594
u76594
Pa nevem
Ja lepo se bo poparčkala z enim od 1D (sam upam, da ne) hehe;*
Superr pišeš
neexttt itak takoj
p.s. ja mal preveč slovničnih napak je haha..
12. junij 2013
u76594
u76594
p.s.s. aww hvala ker si mi posvetila next < 33
12. junij 2013
Kdu jo je pozdravu?1D :****
Kašne teorije kaj se bo zgodilu v nadaljevanju?sej wem use sam se mi neda tipkat
Mnenje /kritike?supr je, sam dogodke lahkor bol opisuješ <333
Next?obvezno!!!!!!!!!!!
12. junij 2013
neeeext ! *-*
12. junij 2013
u129738
u129738
One direction
nwn
dobra zgodba
Neeeeeeeeeext
+ nova bralka!!!
12. junij 2013
res ful hvalaaa k berete mi res fuuuuul pomen
***Karis***
»Čakaj k so me glih kar eni pozdravli« sm si rekla ter se odpravim nazaj u dnevno in vidim tam 5 fantov k jih prvič vidim in Simona, ki je rekel »No Karis to so Niall,Louis,Liam,Zayn in Harry.«Usi so me u enem glasu pozdravili »Pozdravljena,dobrodošla…«. »Živijo vsem.« sem jim odgovorila. Rekla sem jim«K mate tukaj kej za jest k sem ful lačna« » jst tut« se je oglasu blondinc kaku je že reku d mu je ime Harry ali NIall joj k bi vsaj vedla. »Ja seveda mamo u kuhinji ti bom neki naredu« je reku Liam. Hvala sem ga hvaležno pogledala. Simon je reku, da more it nekam tako d smo ostali sami. No vsi smo se spravil kuhinjo kjer smo jel. »No Karis dej nam kej povej o sebi« je rekel tisti s kodrčki. In začela sem jim nakladat »No kaj naj povem sem Karis Mendler. Prihajam iz L.A.-ja, mam brata Erica, starša sta ločena«.To je vse več tut nisem hotela povedat ker sem bila ful lačna hehe. »No dejte še vi kej povedat o sebi kaku tu d živite pr Simonu«sem jih vprašala. Govorit je začel ta k mi je naredil zajtrk Liam.« No očitno ne veš d smo skupina One direction in tukaj živimo kr je Simon taku želel saj hoče, da smo nekako pod nadzorom d nebi kašne neumnosti delal. Aha res d prvič slišm za to skupino sem si mislila.
»No slišal smo d maš res prelep glas ga lahko slišimo« je rekel Niall. »Ammmmm sedej al sm sred zajtrka noooo«sem se začela pritoževati. »Sej ti lahku pomagam pojest d boš čimprej zapela.«je ustrajal Niall. »Ne hvala boš že enkrat slišal kako pojem«sem mu rekla. Ampak me je tako lepo gledal, da sem mu mogla pustit neki d je pojel. O hvala Karis ter mi dal poljub na lička. Ouuuuu se je slišalo žvižganje ostalih fantov. »O c'mon guys is just a kiss«se je poskusil Niall nekako zgovort ker se je zavedal kaj je naredil.
Potem smo šli u dnevno sobo. »In fantje kaj bomo gledal«sem jih vprašala. Liam je takoj vstal ter dal noter nek CD in naslednjo kr si slišal je bilo Toy story 2. »Liam resno?«sem ga vprašala. »Kaj če je pa dobra risanka«mi je odgovoril. No dober ampak samo povem, da je to ful otročje. Kmalu sem postala zaspana in naslonila glavo na Louisovo ramo ter zaspala. Čez nekaj časa me je zbodilo glasno smejanje. Odprla sem oči ter vidim kako se Liam valja po tleh in umira od smeha. Pogledam kaj je tako smešno in vidim moja glava na Louisovi rami njegova glava na moji glavi, Niall z glavo na mojih nogah, Zayn pa je nekako čudno ležal čez Nialla. Haha še sama sem se začela smejat. Liam mi je rekel«Očitno ne boš mogla it nikamor ker si kakor v zaporu«. Nato pa so se vsi zbudil ter se še oni začeli smejat. »No a bi se malo premaknili d se vstanem«sem jim rekla. Vendar se oni nikakor niso hoteli premakniti. Prosila sem jih kako otrok prosi za kakšno igračko. Na koncu so se premaknili v zameno, da jim zvečer skuham večerjo. »očitno mi ne preostane drugega«sem jim odgovorila. Vstala sem ter šla na WC. Mislila sem si, da so tile fantje zelo zabavni. Takoj sem se na nekoga spovnila.
Na koga se je spovnila?
Kaj pravite o zgodbici po resnici
Next?
12. junij 2013
neeeeext *-* drugač pa fuul dobra zgodbaa !
12. junij 2013
u129738
u129738
Spomnia se je na Paris
Neeeeeext?
12. junij 2013
next
12. junij 2013
Na koga se je spomnila? Paris
Full dobra je
next!!!!!
+ nova bralka
13. junij 2013
Se opravičujm kr nism nč nextala. Res hvala usm k berete mi ful pomen. Tuki mate next I hope you like it guys.
Se opravičujem za napakce ampak sem sedaj na hitro nekaj spravla skupaj
***Niall***
Ko je prišel Simon domov je s samo pripeljal neko punco. Takoj ji je šel razkazat hišo ter na koncu prišel do nas ter nam rekel »to je Karis. Punca, ki sem jo najdel v Ameriki.« Potem smo šli v dnevno sobo kjer smo gledali nek film. Čez nekaj časa je mimo vrat šla ena punca verjetno je to ona. Ko je šla mimo smo jo pozdravili z dobro jutro. Ta je šla naprej potem pa se je vrnila ter se po obrazni mimiki sodeč čudila kdo smo mi. Simon nas je predstavil, da smo skupina one direction. Simon je moral potem it nekam. Karis pa je vprašala, če imamo kaj za po zob. Liam ji je šel neki nardit za jest. No potem smo šli v kuhinjo, kjer smo se spoznali. Vprašal se jo,če bi nam kaj zapela, vendar ni hotela ker je bila sred zajtrka. Rekel sem ji:»Pa sej ti lahko pomagam«. Še vedno ni hotela. Na koncu mi je odgovorila, da jo bom že enkrat slišal peti. Vendar sem jo potem tako lepo pogledal, da se ni mogla upreti ter mi je dala ostanek zajtrka kar ji je ostalo. Od veselja sem ji dal poljub na lička. Fantje so zažvižgali. Jaz pa se se poskusil nekako izvlečt iz tega , ker sem se zavedal kaj sem storil ter sem jim rekel»c'mon guys is just a kiss«.Potem smo se odločili, da gremo gledat en film. Karis je vprašala »ker film bomo gledal«. Liam se je vstal ter dal notr CD. Takoj smo ugotovili d gre za Toy story 2. Kmalo smo vsi zaspali razen Liama saj ponavadi on ne zaspi sej veste če pa gleda toy story. Zbudilo me je nek smeh. Ko sem se zbudil sem kmalo ugotovil kaj je tako smešno. Vsi smo nekako čudno ležali. Karis je hotela vstati vendar ji nismo pustili dokler nam ni obljubila, da nam bo naredila večerjo. Me prav zanima kaj bo naredila. Potem smo jo pustili ter šla na wc.
15. junij 2013
neeext
15. junij 2013
***Karis***
Takoj sm se spovnla na Paris joj čist pozabla nanjo morm se pogovorit z njo. Hitro sm šla do fantou ter rekla če si lahku sposodim prenosnik. Ja seveda Niall mi ga je takoj prnesu. Takoj sm šla na skype. Ona je bla gor supr kliknla sm jo in smo se začele pogovarjat

Karis-heeeei
Paris-pa kje si ti nč ne kliknš, k si že pozabla name
Karis-ne nism
Paris-sej je uredu in kaku si?
Karis-supr ,let je biu kr mau naporn ful sm bla zaspana. Aja pa veš d morm hišo delit še s 5 fantom.
Paris-res ouuuu srečnicaaa.
Karis-joj morm it če ne bojo še hišo zažgal z njim je nemogoče živet sploh nimaš miru.
Paris-hahah oki ti kr uživej pa prit še kej gor. Ne pozabt name
Karis-te ne bom čaaaw rada te mam
Paris-jst tut tebe čaw
Izpisala sm se in ugasnila računalnik. Šla sm pogledat kaj delajo fantje. Vidla sem jih v dnevni sobi za tv ja kaj pa druzga. Rekla sem jim »in fantje kaj bomo delal?« Louis mi je odgovoril:«Opa mali je dolgčas« rekla sem mu«ne ti men mala.« Harry je rekel »kaj če bi se šli kopat« rekla sem jih«kdor je zadnji v bazenu je gnilo jajce«ter hitro stekla se preoblečt v kopalke ter hitro v bazenu. Ko sem pritekla do bazena sem bila skoraj zadnja. Zadnji je bil Zayn boščk. Ulegla sem se na ležalnik, da bi se sončla,ko naenkrat nekdo pride ter mi dela senco. »Senco mi delaš, prosim umakni se.Hvala«sem rekla tistemu , ki je stal pred mano. Ta je bil Harry»no ne bom sedej tuki spala lepo se boš šla kopat z nami«mi je odgovoril. Ne ne grem ter zaprla oči. Potem sem začutila, da me je nekdo dvignil ter nesel. Odprem oči vidim kako me je Harry nesel do Zayna ta me je naprej nesel do Liama ta naprej do Louisa in ta do Nialla, ki me je tudi vrgel v vodo. Ko priplavam do površine se zaderm»Vi niste normalni.Kdu za vraga se je tega spovnu tist se me naj zdaj pazi. Vsi pogledajo Harryja, ki se je hotel skkriti za rožo vendar mu to ni najbolje uspelo. Šla sem do Harryja ter ga objela. Rekla sem mu»To ti bom vrnila. Šel je do svoje ležalnika, da bi vzel brisačo jst grem za njim ter ga porinm v bazen. On je priplaval do površine ter se neki začel dret. Jst sm mu sm rekla»Vrnila sm ti«. Potem smo vski skočili v bazen ter se tunkali,igrali odbojko v bazenu(ne spovnm se sedej kaku se že reče tisti igri v bazenu z žogo podobnu je odbojki). Louis je bil kot majhen otrok k je šel do roba bazena ter zakričal »bombicaaa«. Po 3 urah smo se odpravili v sobo, da bi se preoblekli. Ko sem se ravno preoblekla je nekdo potrkal na vrata. Rekla sem »Naprej«. Vstopil je…

Kdo je vstopil?
Next?
15. junij 2013
paris?
neeext
15. junij 2013
neeeext *-*
15. junij 2013
u129738
u129738
Paris??
Neeeext!
16. junij 2013
Res mi je žal ker že nekaj časa nism nextala ampak nisem imela cajta. po vsej vrjetnosti ga bom imela sedaj več ker sem zbolela usaj upam. No tukaj imate next. Hvala ker berete in uživajte.

***Louis***
Ko smo se odpravili v sobe, da se preoblečemo je zazvonil telefon. Pogledal sem kdo kliče. Bila je Eleanor. Rekla je » heei pikec kje si, pogrešam te. Z Danielle in Perrie smo se odločile, da pridemo zvečer do vas in da se spoznamo s punco, ki je nedavno nazaj prišla.« Bil sem vesel njenega klica ter ji odgovoril »O super ve kar pridite. Bom še povedal Zaynu pa Liamu. Čaw pikica se vidva poljubček.« Odgovorila mi je » Ok pikec čaaw.« Šel sem do Liama in Zayna ter jima to povedal. Liam je rekel: »Lahko bi povedal Karis, da nam en bo kaj zamerkla ker ji nismo povedal. Zayn je rekel: »Strinjam se z Liamom.« Nazaj sem jim odgovoril: »Vredu kdo ji bo šel to povedat.« obadva z Zaynom sva pogledala Liama. »Če že morm«:Je odgovoril Liam. Potem sem šel še do Nialla in Harryja ter jima povedal, da prihajajo punce. Harry je rekel: »Ja ja Lou, sej vemo kaj se bo dogajalo ponoč bulš d gremo mi kar nekam drugam.« Zardel sem ter mu odgovoril: »Harry a če si pa ti glasen ponoč je pa vse vredu ter ga prijateljsko mahnil po hrbtu.« Potem sem šel v sobo ter odšteval minute do srečanja z Eleanor.

***Liam***
Ko sem se preoblekel je prišel Lou ter povedal, da prihajajo Eleanor, Perrie in seveda Daniellle. Joj nje že dolgo časa nisem videl sem pomislil. Na koncu sem mogel it do Karis ter ji povedat, da prihajajo punce. Odprl sem vrata ter šel do njene sobe. Potrkal sem na vrata. Ko sem zaslišal klic naprej sem vstopil. Pogledal sem kje je ter ji rekel, da se naj usede na pojstlo. Rekel sem ji: »Karis malo prej je Lou dobil klic od svoje punce Eleanor. Rekla je, da bojo prišle z Perrie in Danielle sem na obisk, da te spoznajo.« glede na njen izraz na obrazu sem videl, da se zelo veseli tega obiska. Rekla je: Kako lepo končnu ju bom spoznala Perrie ima res prelep glas in lahko jo bom slišala peti in Danielle punca, ki ima res talent za ples. Edino kar vem za Eleanor je to, da je manekenka.« Šel sem ven ampak zdelo se mi je, da je kar malo živčna, ko jih bo spoznala. Zagotovo se bo ubadala z oblekami. Šel sem v dnevno sobo ter čakal kdaj bojo prišle. Čez nekaj časa je zazvonilo. Šel sem odpreti vrata ter zagledal…

Zagotovo nikoli ne uganete koga je zagledal ?
Next?
19. junij 2013
u76594
u76594
Zagledala je Paris, al Eleanor/Perrie in danielle al pa je pršu poštar al pa tist k nosi pice...
omg kaj sploh sprašuješ neeextt..
Pa zakaj mi nis povedla, da si nextalaa???
19. junij 2013
u129738
u129738
nwn in zato nas boš ti zdej fuuul presenetla.
Neeeeexšt!
19. junij 2013
neeeext *-* !
20. junij 2013
i don't know
neeeeext
20. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani