Heellooow!
Z svojo prijateljico sva se odločili,da bova pisali skupno zgodbico.
Zgodba bo govorila o dveh najstnicah,ki sta zelo bogati in razvajeni,namreč starši jima vse ugodijo in privoščijo. Ti dve najstnici sta sestri,ki se imata zelo radi,vendar sta si veliko-krat v laseh. Prva najstnica je Melisa,ki je stara 17 let in jo bom igrala jaz- zayn.zayn. Moja prijateljica Tea Stylinson pa bo igrala Patricio,ki je stara 15 let. Melisa ima fanta in celotno tretje nadstropje v vili zase, Patricia pa je zaradi tega vsega zelo, zelo ljubusumna. Živita pa v New Yourku in vsekakor v vili!
Zelo upava da jo boste brali in da vam bo všeč. Želiva si da bi to zgodbo brali sproti in pisali nexte. Hwalla:*
20. april 2014
u153052
u153052
next
20. april 2014
Jaz sem druga pisateljica in danes bo maja oblavila UVOD
20. april 2014
nexttt
20. april 2014
u110606
u110606
neext
21. april 2014
UVOD:
Hey!
Naj se vam predstavim:
To se jaz:Moje ime je Melisa. Stara sem 17 let. Sem najstnica. Hodim v tretji letnik. Mojemo fantu je ime Zac:Njega ljubim v neskončnost. Tudi on me zelo ljubi. Imam dve leti mlajšo sestro Patricio ki mi gre na zelo živce in ne prenesem je. Z sestro sva si dosti krat v laseh. Oblačim se zelo modno in sem res zelo suho. Lahko bi rekli da imam popolno- manikensko postavo. Saj tudi želim postati manikenka! Sem zelo bogata in živim v New Yorku. Seveda v vili. Celotno tretje nadstropje imam zase. To tretjo nadstropje je ogromno. Kajti imam veliko kopalnico, sobo, računalniško pisarno in ogromno garderob, kjer shranjujem obleke, čevlje, denarnice, torbice in podobno. V naši hiši imamo 5 sluškinj ki jim ukazujemo. V bistvu predvsem jaz. Kot že veste fanta tudi ki je najlepši na svetu. Moja dve leti mlajša sestra pa je ljubosumna in za povrh pa še je zaljubljena v njega. Imamo svojo belo limuzino. V šolo hodim v visokih petkah in sem oblečena po modi. Namesto šolske torbe imam torbico- seveda. Imamo tudi svoj ogromen bazen ki je globoki 1meter pa pol, široki 10 metrov in dolgi prav tako 10 metrov. Imam tudi svojo psičko ki ji je ime Lisa. Zelo je cute in zelo je prijazna. Če ji ukažem naj vrgizne Patricio ali kogar koli drugaga, me oboga! Zelo rada jaham konja. Hodim tudi v jahalno šolo. Oče mi bo konja kupil drugo leto, ko bom polnoletna. Res že komaj čakam! V shopping hodim zelo pogosto. Ob sobotah sem z prijatelji veliko krat zunaj, kjer se družimo. Moj fant pride vsak dan pome saj greva skoraj vsak večer na ples. Ki poteka na gradu. Ta grad ima v lasti moja predraga tetka. Starši mi vedno ugodijo in mi kupijo vse kar si želim. V šoli so vsi fantje zaljubljeni vame in vedno se stepejo zame. Bogi Zac.. Haha... More prenašati to. Skoz ga tebe in govorijo naj spizdi, saj bom jaz njegova. Kar nekaj. Hahha tepčki smoptani! Res mislijo da bom v njih al kaj! Never in my life. Moj je samo Zac in nihče drugi! In to še ni vse... Jaz in Zac sva najpopularnejši par na šoli. Zac je postal najpopularnejši fant ko je začel hoditi z mano. Jaz sem pa zelo popularna že od samega začetka. Tako... Nekaj o meni!
21. april 2014
Moj UVOD:

Heeeellooo. Jaz sem Patricia. Stara sem 15 let. Hodim v prvi letnik. Rodila sem se 25.8.1998. Živim v New Yourku v ogromni vili. Če se spustimo malo bolj v mojo zunanjost. Imam dolge rjave lase. Moje oči so prav tako rjave. Moja koža je bolj temna. Glede postave... Nisem ravno suha, ampak tudi debela ne. Mislim da sem nekje vmes. Visoka sem 165 centimetrov. Moj kartker. Hmm... Priznam da sem razvajena najstnica, ampak v razliko od moje sestre Melise sem zelo mirna, sramežljiva in malce boječa. Jaa. Melisa je moja starejša sestra. Stara je 17 let. Drugo leto ji bo oče kupil konja! Mislim, halo? Zakaj že? Sploh ne zna dobro jahati. Je zelo, zelo velika važička. Rasno. O moj bog. Nase da pol kile make up-a, s čimer privlači fante. In misli da je manikenka. In da se modno oblači. Haha. Okej.. Glede postave. Res je zelo, zelo suha, ampak to meni ni všeč. Melisa je najpopularnejšo dekle na celotni šoli. Učenka pa ni dobra. Kako bi le bila? Če je skoz na plesu, kinu, jahalni šoli, toplicah. Po nočeh pa sploh ne spi, saj hodi ven in se druži tam z onimi cipami. Sploh se ne uči. Ona ima celotno tretje nadrstropje zase, jaz pa samo eno sobico. Pa daj no! To ni fer. Res. Znorela bom, ker tudi jaz si želim meti ogromno garderob zase. Starši mi velikokrat ugodijo in nudijo vse. Imam najboljše starše ever. Meliso imam rada (saj sva sestri), ampak zelo velikokrat se kregava in sva si v laseh. Ona ima tako popolnega fanta. In morem priznat, da mi je zelo všeč. Vse bi dala, da bi Zac bil moj... In to bom tudi dosegla! I hope? Jaz zelo rada plešem in fotografiram. Torej ko sem že malce omenjala- smo bogati. S tem se ne rada hvalim, tako kot Melisa.. Imamo ogromen bazen v katerem se zelo, zelo rada kopam. V bistvu zelo uživam. Fajn je živet v vili. Učim se kar dobro. Moj uspeh je vedno prav dober. Z družino hodimo vsako poletje daleč vstaran na počitnice, kjer obiščemo svoje sorodnike. Jaz imam svojo najboljšo prijateljico Kajo, s katero se že od osnožne šole druživa. Velikokrat je pri meni in se skupaj kopava, ali pa greva v kino, na vaje plesa in tako dalje.. Mi je kot sestra. Ona bi bla realna sestra, ne pa tako kot Melisa. Kaja mi stoji ob strani, me spodbuja in mi daje nasvete. Melisa pa mi grade fanta in je zelo nesramna do mene. Joooj.. Tako nekaj o meni. To sem pa jaz: http://i1305.photobucket.com/albums/s558/iBelieve19/tumblr_mhyy2k30Lp1s1owy9o1_500_zps235ac93c.jpg

Kako se ti zdi?
21. april 2014
Potrebujeva vsaj 10 nextov. In nadaljujeva...
21. april 2014
u153052
u153052
next
21. april 2014
Še vsaj 9 nextov prosim
16. maj 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: https://www.spletna-stran.com/slika.jpg