u35862
u35862
luka,nikol te nea bi blokirala,da veš!!
25. avgust 2013
Vem
Sam čudno je da te nekaže
Sej drgač sma itak BFF
prideš na howrse?
25. avgust 2013
Jutri mi odblokirajo račun
25. avgust 2013
u35862
u35862
ok
25. avgust 2013
Cool a?
25. avgust 2013
u35862
u35862
mhm
25. avgust 2013
u35862
u35862
next za eno in edino нαrry.♡ ,ker sva bile obe skoraj mrtve,ko sma gledale video,kjer je neka directionerka na koncertu od 1D Hazzi porinla prst v rit...evil

next,prosim,ne zbriši se!! amen.
<;3333333333333333333333333333333333333333333333333333333
3 mesece kasneje.
♡ Harry Edward Styles ♡
(pod tušem)
" ♫ One way or another,I'm gonna find you,I'm gonna get you get you..♫"
"Harry!! Pohiti!!" .Zavzdihnil sem.A res nikoli ne morem do konca zapet ene same pesmi,kadar pri meni spi Ash??! Ja,Ash spi pri nas že 1 tedn. Ko se je začelo novo šolsko leto,je šla v 1. letnik.Tako kot jaz.In Nialler. Liam pa tudi.Zayn in Lou pa sta v drugem letniku.Ashleyini starši razmišljajo o ločitvi.Nekega večera so naju povabili na neko zabavo,kjer je bila tudi ona.Neka glupa sošolka,Patricia. Njen brat je Ash zlil v pijačo alkohol,da bi jo spravil v posteljo.Skoraj bi mu uspelo.Ampak mu ni,hahaha.In ker sva best frenda,me je prosila,če lahko nekaj časa pri meni.Ker sem pač v šoli,sem pri mami in ker se je Gemma preselila k fantu,je njena soba prazna in tam spi Ash. Ura je bila pol treh.Ob 2h končamo s poukom in ob 15 čez dve se ponavadi začne trening.Ja,z Ash trenirava nogomet.Sploh nevem,zakaj se je odločila za ta šport,ampak res ji gre dobro.Noče pa povedat,zakaj ji je kar naenkrat ušeč. "Ashley!! Ashley!!...Ash! Kje si??,"malo me je skrbelo.Po navadi hitro pride..."Sweety,where are you??!!" Kar naenkrat se je pojavila čisto pred mano,samo kakšnic 5 centi stran od mojega nosu.Kot da bi zrasla iz tal!! "Don't call me sweety." zadnje čase je bila glede ljubezni zelo občutljiva.Mogoče zato,ker se ji zdi da jo Niall vara.Že nekaj časa se kregata.Ampak pred kratkim sta se pobotala...Res lep par sta,ampak...pomoje Niall sploh ne ve,kaj naj počne z njo."Ashley Nadine Starsower,povej mi čisto po resnici! Imaš rada Nialla?" "No..ja,seveda..kdo ga pa ne mara,hahaha" "Ga ljubiš z vsem srcem?" "No..." "Noooo," sem jo priganjal. "No...to se te pa ne tiče," je rekla in šla v kopalnico ter zaloputnila vrata.Zavzdihnil sem.Lahko bi vedel.Danes greva v klub.V bistvu,me njen oče plačuje,da pazim nanjo.Vem,da ji to ni všeč in ko je zvedela je bila zelo jezna.Ampak zdaj se je navadila,da hodim za njo in jo ščitim.Dobro se zaveda,da bi bila brez moje pomoči že mrtva.No,ali pa tudi ne.Rad jo imam.Kot prijateljico.Kot najboljšo prijateljico.Kot punco.Kot svojo punco.Kot sestro.Brez nje si življenja ne morem predstavljati.Naenkrat sem se zavedel,o čem razmišljam.Saj mi je pred tremi meseci jasno povedala,da Nialla ne bo prevarala.Točno.Jutri....ne,danes. Ja. Pred točno 3 meseci mi je jasno dala vedeti,da ga ne bo prevarala. Ljubko. Danes gremo s fanti v klub. Odkar se z Ashley toliko druživa,je Niall veliko po klubih in raznih zabavah. Na srečo se vedno vrne živ iz njih in z Louijem včasih staviva,če je že očka ali je bodoči očka ali nič od tega. Na srečo zaenkrat še nič. Ash je prišla ven iz kopalnice. Zažvižgal sem ji n se ji nasmehnil. Bila je preprosto lepa https://www.polyvore.com/perfect_style/set?id=92150846 *js nrdila*
Prijel sem jo za roko in s taksijem sva se odpeljala.

ashley:

Pred klubom so naju že čakali fantje. Naenkrat sem se ustavila. "Harry,nihče od nas ni polnoleten! Jaz sem mlajša od tebe,pa jih imam komaj 16! Tako kot ti,Niall in Liam.Zayn je 17 in Lou in njegova punca Kate sta edina polnoletna!" " Ne skrbi,notri bomo brez problemov" A takoj ko sva prišla je do mene stopil Louis in rekel "Nadine,Niall je rekel,da ne more priti. Slabo se počuti in v glavi se mu vrti. In rekel mi je,naj ti predam njegove pozdrave." Nasmehnila sva se drug drugemu. "Hej,am,vi še ne veste..." povedala sem jim vse o mojem prvem imenu,kar sem tudi harryju. "seveda vemo,ash!" se je oglasil zayn "Kako pa?" sem začudeno pogledala. "No,stavili smo,če si lou upa prebrat eno stran iz tvojega dnevnika" lou je treščil zayna po glavi in zrdel. "Ni važno...katero stran si jim prebral?" "ah,tisto kjer si opisovala svoje konje...nič posebnega..." oddahnila sem si. šli smo not. s harryjem sva se malo oddaljila in kmalu smo se povsem porazgubila.Samo mi2 sva pijana plesala drug ob drugem. Ja,oba sva kar dosti spli,ker je zastonj pijača. In tako sva plesala tesno drug zraven drugega.V glavi sem mi je vrtelo.Harry je skočil po pojačo.Pogledala sem naokoli in videla par,ki se je strastno poljubljal na bližnjem kavču.Na njima se mi je zdelo nekaj znanega.Malo sem se jima približala.Par se je nehal poljubljati. Videla sem,da fant daje neko zaporedje poljubov. Zapomnila sem si ga. Kar naenkrat me je nekdo objel okoli pasu. Obrnila sem se in zagledala Harryja. Bil je čisto pijan in kar naprej se je smejal in nekaj razlagal.Imela sem ga dovolj.Z vso močjo sem ga usekala.Zvrnil se je na tla in me začudeno pogledal."Harry,ti si čisto pijan.Pridi,greva po ostale." Na hitro sem slikala pa,da bi ugotovila,na koga me spominjata,potem pa Haryja odpeljala ven.Louisu sm poslala sms,da greva domov.
*30 minut kasneje*
Harry se je naslanjal name in razmišljal.Očitno ga je moj šamer malo streznil. Fajn to.Kar naenkrat me je Harry objel. Bil je žalosten,ker se je tako napil,da sploh ni mogel plesati. Prišla sva pred njihovo hišo."Greš noter?" "Ja.Samo da ne bova zbudila tvoje mame." "Saj jo še ni doma.Njenega avta ni tu.Pridi greva." Šla sva not.Sezula sem si čevlje in Harry mi je pomagal po stopnicah,ker se mi je malo vrtelo. Spila sem cel liter vode,ko je v kuhinjo prišel Harry.Začel je iskati po vseh policah in nekaj vsake toliko časa odložil na mizo.Ker sva bila v temi (nobenemu se ni ljubilo prižgati luč) nisem vedela kaj dela,dokler nisem zavohala.Alkohol.Še več alkohola.Cela miza je bila polna alkohola."Harry,ne! Že tako sva oba pijana...jaz ne morem." "Daj no.Samo eno flašo.Na!" je rekel in mi jo vrgel. Ujela sem jo in zavzdihnila."Ampak samo eno Harry!"
Zasmejal se je in me povlekel v dnevno sobo.Glava me je bolela in nisem mogla hodit,zato me je nesel v naročju.Gledala sva nek film.Ura je bila nekaj čez deset."Damn" je zinil Harry.V roki je držal telefon.
Louis-l
Harry-h
(pogovor je v ang,sory sam ne da se mi pisat ang,če bi šla na google prevajalnik,bi blo pa še hujš...)
h: kje ste??!
l: še kr tle...usi so pijani in zayn skos visi pr puncah za sosednjo mizo. kje sta vidva??!
h: pr men doma. na kavču
l: ??????????? kreten! niall ve?
--konec pogovora--
logično,oni ne vejo in misljo..."Harry,povej louisu da gledava samo film,in da sem jaz pri tebi,ker je od tu bližje v šolo,in povej mu vse,ker drugače bo niall miliu da sva...no,saj veš kaj..." Harry je prikimal,in Louisu poslal šeen sms.Prestavljala sva kanale.Segla sem po svoji steklenici.Se mi samo zdi,ali je bilo prej manj pijače notri??
Mi Harry ves čas daje nove steklenice? Koliko sem potem že spila?? Zakaj mi to dela? Odšel je v kuhinjo.Zdaj je pravi trenutek. Pogledala sem na tisto stran kjer je sedel in tam opazila okoli 20 steklenic,polnih do polovice in nekaj praznih... Pogledala sem svojo. Bila je skoraj polna. OMG,ves čas mi je dolival pijačo! Vstala sem malo prehitro,zato sem mi je zvrtelo in padla sem po tleh. Vstala sem in se opotekla v kuhinjo. " Ti prasec,kaj si mi naredil? Povedala sem ti,da bom samo eno flašo,zaradi tebe sem jih...koliko?" " 17,cukrček! In priznaj,da je bilo dobro!" V eni roki je držal steklenico,v drugi pa telefon. "Prej nisva mogla plesat,ampak zdaj se počutim bolje. CD lahko dava v radio in sva tu,lahko greva pa v kak klub. Bi šla?" "Ne! Nazaj domov grem...kako da imaš toliko pijače? Skoraj vse sva spila!" "Ah kje,v kleti imam še več. Louis jih je enkrat pozabil tu."Zarežal se je in mi razkazal prav vse svole lepe zobe.


" Si za ples?" "Ne.Spat grem." "Prav. Ampak preden greš...na. Ta je zadnji," je rekel in mi pomolil majcem kozarček poln rumenkaste tekočine. "Fuj,tega ne bom spila!!" Harry je skomignil z rameni,jaz pa sem odšla. Pritekel je za mano. "Kaj bi rad??!!" "Na,prinesel sem ti kozarec vode. Da ti ne bo slabo,saj veš." "To ni voda!" "Ja pa je!" "Pa ni,tega ne bom spila!!" "Pa poglej no,vidiš da je prozorno?" "Torej je vodka." "Nimam je,ker nisem polnoleten. Sploh pa Louis pravi da je zanič. Itak pa ima alkohol svoj vonj. Povohaj!"
Povohala sem. "Ok,recimo,da ti verjamem." Popila sem vse in ko sem mu vrnila kozarec,se mi je zvrtelo v glavi. "Harry...še sem žejna. Mi prineseš še?" Nasmehnil se mi je in mi prinesel šeen kozarec. Za en samo trenutek se mi je zdelo,kot da bi nekaj plavalo po vodi,ampak sem vedela da ni. "Harry,greva nazaj? No,če hočeš.Pokliči Louisa če so še tam!" Čez 15 minut sva se že peljala v taksiju.Ura je bila5 do 11h,ko sva prišla. Stopala sem ob Harryju. Kar naenkrat je k nama pristopil Louis,ki se je poljubljal s Kate. Nehala sta le toliko,da sta naju pozdravila,potem pa šla naprej. Videla zva Zayna in Liama,ki sta bila obkrožena s puncami,in sta vsakič poljubila kakšno drugo. Potem pa se nisem spomnila skoraj ničesar več. Nevem,koliko sva še popila,a nekaj gotovo sva...

_____________________________________________________________________
sory za bedn next,ampak nimam idej,pa fulkrat sem mi je že zbrisal :'c
_____________________________________________________________________
prosim,odgovorite na vprašanjaaa...
a) ti je bil next včeš?
b) mnenja,kritike,pohvale
c) next?
25. avgust 2013
u35862
u35862
omg,končno se next ni zbrisu
25. avgust 2013
u127713
u127713
next
26. avgust 2013
u35862
u35862
nextam ju3,ok?
18. oktober 2013
u35862
u35862
**Nekaj dni kasneje,ko je konec počitnic : (**
<3Ash<3
"σмg.
σмg.
σмg.
σмg.
σмg.
σмg.
ρα ѕєм мιѕℓιℓα,∂α вσм кσηčησ žινєℓα ησямαℓησ žινℓנєηנє!!" ѕєм ѕє ∂яℓα ηα αηη. υραм,∂α ѕє נσ ѕρσмηєтє...ιz σѕησυηє šσℓє...∂αм šє Ιχ ѕℓιкcσ
αηη (σηα נє ν нαяяуנα вℓα (čє gяєš вяαт ηαzαנ тσ ριšє) αмραк z∂єנ ηι νєč,кя мα ƒαηтα)
נα. ση נє кяιν. мαχ. яємємвєя؟ z мσנσ вινšσ вƒƒ мιℓєу мє נє ρяєναяσυ. ιη тα вιтcн(ѕσяιι....) נє мσנ ѕσšσℓєc. ι'м ∂єα∂.*klik*

тσяєנ,נѕт ѕє ∂єяєм ηα αηη,кι мє ρσѕℓυšα.кαριš؟
"αнαнαнααααααααα!!!" тσ ηι вιυ ѕмєн..αмραк кяιк...1D ѕσ ηα ηєкєм ѕєѕтαηкυ z мєηєđмєηтσм ιη ѕιмσησм...ωнαтєνєя...
"ααααн,ωну мє؟؟؟؟ ωну му ℓιƒє؟؟ αмραк,∂α вι ѕє тσ кσмυ ∂яυgмσ zgσ∂ℓσ,ηєєєєєєєє,тσ ρα ηє! мєη ιη ѕαмσ мєη! ηαנвσℓנš,яєѕ,ηαנвσℓנš ∂α šє мιℓєу ρяι∂є..."
"αѕнℓєу ηι..."
"ιη zαкαנ zα ηєνєм кαנ žє gℓιн נαz؟؟ ..."
"αѕн,ρσѕℓυšєנ мє..."
"..ιη ρяι мєяℓιησνιн ηαנвσℓנ,ηαנвσℓנ яαzνℓєčєηιн ѕρσ∂ηנιcαн (ιz нαяяуנα ρσттєяנα χ∂)
gℓιн נѕт!! נα ѕєנ,тσ ρα zαтσ,кєя ѕι мєяℓιη ηιкσℓι ηє σвℓєčє вσкѕαяιc...."
"αѕнℓєу ηα∂ιηє υтιнηι ηι мє ρσѕℓυšαנ!" ѕє zα∂єяє αηη.
"α ѕι тι čιѕт ησяα؟ α мυ вσ кя ℓєρσ ρσкαzαℓα,кσℓк тє נє ρяιzα∂єℓ ѕ тєм,∂α šє νє∂ησ σвѕтαנα؟ α ηє вι тι мαℓ υρσяαвℓα мσžgαηє؟ ηє,ηαмєѕтσ σ мαščєναηנυ,тι яαנє яαzмιšℓנαš σ тєм,кαкšηє ѕρσ∂ηנιcє ѕι נє σвℓєкєℓ мєяℓιη...čє нσčєš тι ℓαнкσ ρσмαgαм...ѕι zα؟"
ѕαмσ ρяιкιмαℓα ѕєм кєя ѕєм σѕтαℓα вяєz вєѕє∂.ναν,кσηčησ ѕє мυ вσм мαščєναℓα!! αмραк
šє ηє νєνα кαкσ.....вє∂ααααααα...
∂σ тαкяαт gα вσм ρα єησѕтανησ ιgησяιяαℓα ιη ѕє ℓєρσ ρяι∂ησ σвєšαℓα ρσ ηιαℓℓυ,кσт мι נє ηαяσčιℓα αηη...яєкℓα נє,∂α мσяє νι∂ιт,кαנ zαмυנα.αмραк נαz gα ησčєм ηαzαנ,σηα ρα тєgα ησčє ιη ησčє яαzυмєтι...zαкαנ ????!!!
25. oktober 2013
u142227
u142227
neeeeeeeeeeeext ps-nova bralka
29. oktober 2013
u154174
u154174
nism vse se uspela prebrati neki sem in se mi zdi dober
29. oktober 2013
u154174
u154174
next
29. oktober 2013
u28319
u28319
Neext c:
02. november 2013
u35862
u35862
<3
Hvala za vse nexte
Oprostite,ampak ta vikend sem bila odsotna.
Žal nextam šele naslednji vikend.
AMPAK,da ne boste preveč žalostni,si vse ideje zapišem na list,in v soboto jih bom samo prepisala
no,mogoče bom tudi danes kaj prilimala
you never know...
LOVE YAAAA<33
Hvala,ker berete
03. november 2013
u155485
u155485
https://www.igre123.com/forum/tema/life-is-hard/63762/
Bereš??
Ful sorry za oglaševanje... Lhko mi boš tui ti če boš tela
03. november 2013
u152357
u152357
neeeeext ful cool zgodba
03. november 2013
neeeeeeeeeext
03. november 2013
u144633
u144633
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT!!!!+NOVA BRALKA
03. november 2013
u153711
u153711
next
03. november 2013
u35862
u35862
Ta next je za moje nove bralkeeee :*****
Aja...mau sem se izgubila z datumi : (
delajmo se,da je нαρρу ∂єcємвєя
▂▃▄▅▆▇█▓▒░☯░▒▓█▇▆▅▄▃▂
Tue. 5th of the December 2013
London. Holmes Chapel.
[̲̲̅̅♥̲̲̅̅] ηιαℓℓ [̲̲̅̅♥̲̲̅̅]

[̲̲̅̅♥̲̲̅̅]ι lιve ғor тнe αpplαυѕe..αɴd αѕнley [̲̲̅̅♥̲̲̅̅]
" Harry? Damn,that's not fun...Ashley?? Harry? Lou?? Come on!! Damn,damn,daaaaamn!"
Jup.Ne najdem jih.Tkole je blo. Zmenil smo se,da se dobimo v neki zapuščeni hiši.Harry,Ash,Lou in jaz.Pa jih ni.Ne oglašajo se na telefon.In ne najdem vrat.Awkward.
Velika hiša je in zdej razmišljam kako pridit ven.Nekako se mi zdi,da bi mogel biti v One Direction House...
*Driiin Driiin*
"Halo? Niall,pa kje za vraga si ti?"
"Harry," mi je odleglo."OMG,pa kje si TI??!"
"Nevem.Z Louisom sva se odpravljala do tiste bajte,kjer naj bi se dobili. No,kar naenkrat,je Louis izginil. Nekaj je razlagal,potem pa kar utihnil. In sem šel za njim. Pa me je nekdo ugrabil. Vem, awkward...No,z Louisom sva se žez okno nekako splazila in zdaj beživa."
"Je Louis s tabo?"
"Ja."
"Ok.Kje pa je Ash??"
"Ni je z nama."
"KAJ???!!!! Kar tam sta jo pustila??!"
"Ne,sploh ni šla z nama. Rekla je,da pride s taksijem."
"Ok.Dijo."
"Dijo Niall."
"NE NE,ČAKI HARRY,NE PREKINT!!!!"
"OMG,kaj je blo pa to??"
"Harry,kje so tle vrata?"
"Kaj?" se je zmedel.Razložil sem mu,in se samo pe bolj izgubil.
"Harry,ni važno...Ash morem poklicat.Čau." (tle sem najprej po nesreči napisala "adijo,rad te mam!" ker sem mislila,da se že pogovarja z Ash )
*nekaj neodgovorjenih klicev kasneje*
"Niall? Te smem vprašat,zakaj me kličeš že ene stotič??"
"Ker zamujaš na sestanek.Se spomneš?"
"Šit,sorry,totaly forgot..."
"Kje si??"
"V 1D House.Zakaj?"
"Tam ostani,ok?"
"Ok.Kje si ti?"
"Ni važno.Pridem takoj."
Zdaj mi je bilo pa dovolj. Obrnil sem se k najbližji steni in se z vso močjo zaletel vanjo.
Čudaško in neumno,a učinkovito. Jeee,prišu sme veeeen .
Očitno je bila to zunanja stena,haha.
Poklical sem taksi in šel proti 1D hiši.
̲̲o̲̲n̲̲e̲̲ ̲̲d̲̲i̲̲r̲̲e̲̲c̲̲t̲̲i̲̲o̲̲n̲̲ ̲̲<̲̲3̲̲̲̲o̲̲n̲̲e̲̲ ̲̲d̲̲i̲̲r̲̲e̲̲c̲̲t̲̲i̲̲o̲̲n̲̲ ̲̲<̲̲3̲̲̲̲o̲̲n̲̲e̲̲ ̲̲d̲̲i̲̲r̲̲e̲̲c̲̲t̲̲i̲̲o̲̲n̲̲ ̲̲<̲̲3̲̲̲̲o̲̲n̲̲e̲̲ ̲̲d̲̲i̲̲r̲̲e̲̲c̲̲t̲̲i̲̲o̲̲n̲̲ ̲̲<̲̲3̲̲̲̲o̲̲n̲̲e̲̲ ̲̲d̲̲i̲̲r̲̲e̲̲c̲̲t̲̲i̲̲o̲̲n̲̲ ̲̲<̲̲3̲̲
pliz odgovorite<33
1) kako se vam je zdel?
2) teorije?? najboljša dobi nagrado
3) Kaj mislite,s kom bi mogla bit Ashley par??
03. november 2013
u154723
u154723
neeeeeeeeeexxxttt
bom odgovorila drugič morem it prebrat
03. november 2013
u152357
u152357
neext
04. november 2013
u152357
u152357
neeeeeeeeeeeeeeext
07. november 2013
next
10. november 2013
u35862
u35862
vsi,ki na novo berete,dobite spam na svojo stran
tudi CrazyMofos
Hvalla,ker berete!!
10. november 2013
u155534
u155534
1) kako se vam je zdel? d-best
2) teorije?? najboljša dobi nagrado... jih nimam
3) Kaj mislite,s kom bi mogla bit Ashley par?? amm nwm
neeeeeeeeeeeeext!
p.s. nov bralec
20. november 2013
u152357
u152357
dej že neeeeeeeeeext plisssss!!!!!!!!!!!!!
20. november 2013
u35862
u35862
ok,hwalla za nexte
20. november 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani