neeeeeeext
gej jee!!!!
04. avgust 2013
next
04. avgust 2013
next
04. avgust 2013
NEXTTTT!!
04. avgust 2013
u63177
u63177
LISA

Strmela sem vanj. Kaj mu gre tako težko z jezika? ''Lisa...ja sem...gej.'' Nesrečno me je pogledal. Osupnila sem. Nikoli si ne bi mislila čeprav...Zajela sem zrak. Nekaj trenutkov nisem bila prepričana, kaj naj sploh rečem. ''Vredu...nikomur ne bom povedala,'' sem rekla. ''Hvala,'' je zamrmral. Kaj takega...navsezadnje, nič nimam proti njemu, tako, da ne vidim nobenih težav. ''Eh torej...kateri predmet ti je najbolj všeč, do zdaj?'' sem ga vprašala in zamenjala temo. Vidno mi je bil hvaležen.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TYLER

Izginil sem iz sobe. Ne bom se zadrževal s tistim pedrom...pa če je ubil koga ali pa ne. Pa saj ga ni! Nihče si ne bi upal kaj takega...tudi jaz ne...razen če bi me podkupili...ampak bi me morali dobro. Hodil sem po nekem hodniku s sobami. Domneval sem, da so od mačkodlakinj. Potem sem nekaj zaslišal. Je nekdo slučajno rekel, da je gej, ali so to samo moja ušesa? Šel sem do vrat in prisluškoval. To je tista Lisa...in kdo še? Nekaj časa sem ugotavljal potem mi je kapnilo. Keith! Oh mega, to morajo nujno vsi izvedeti! Tekel sem nazaj, do sob, kjer smo bili volkodlaki in začel vsakemu posebej razlagati kaj sem slišal. Prav užival sem o tem.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

SAM

Tyler je kar naenkrat prišel nazaj v sobo. Pa tako prijetno je bilo brez njega. Bral sem neko knjigo o gozdnih rastlinah, ki mi jo je nekoč kupila Neer. Spraševal sem se, kaj je z njo zdaj, ko verjetno misli, da sem morilec. Bilo mi je žal, da moja najboljša sestra verjame, da sem zločinec. ''Ej Sam, očitno nisi edini pedr na tej šoli!'' Obrnil sem glavo proti njemu: ''Kaj??'' Zasmejal se je tako barabinsko kot se je le on znal: ''No imaš novega prijateljčka, Keith je ravno priznal, da je pedr...seveda on še ne ve, da vsi vemo...'' Zaškripal sem z zobmi. Nisem bil gej, a Keith se mi je smilil. Kaj takega lahko stori samo še Tyler. ''O, še mačkodlakom moram povedati,'' se je spomnil Tyler in izginil iz sobe. Zavil sem z očmi.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

KEITH

Bil sem hvaležen Lisi, res, da je bila tako dobra do mene. Spremenila je temo in zato sem bil hvaležen. Res nisem želel več razglabljati v o temu. ''Kateri predmet? Kaj pa vem, ti spoznavanje teh vzorcev ali pa preživetje v naravi. Kadar ne pada dež jasno,'' sem rekel in se nasmehnil. Vrnila mi je nasmeh. ''Lisa...'' pogledala me je v oči: ''Dobra prijateljica si.'' ''Ti tudi,'' je odvrnila.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
...Ja no sej vem...pač ne morem iz svoje kože ...
05. avgust 2013
KAKO SI MOGLA??!!
TI BARABA TYLER!! KAKO SI LAHKO VSEM TO POVEDAL!!???GR...!!!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
05. avgust 2013
NEXT!!!
TI TYLER GRD NEUMN! UPAM DA SE SPOTAKNE IN DA SI RAZBIJE ZOBE TIK POTEM KO NJEGOBI STARSI BANKROTIRAJO TAKO DA SI NE MORE PRIVOSCIT NOVIH!! IN KO BO BREZ ZOBOU NAJ GA NAPADEJO SE SAMOVE VEVERICE!!!! D:<
05. avgust 2013
neeeeeeext!!!!!!
05. avgust 2013
u63177
u63177
SAM

Zazvonil je zvonec in odmeval po vseh hodnikih pouk se je začel. in prva ura je umetnost bojevanja. Sranje...Hodnik je bil že poln ljudi. Še vedno so me vsi tako gledali in mi grozili. Postal sem izobčenec. A nisem bil edini. Keith je ravno prišel in vsi so se začeli dreti nanj: ''PEDR!PEDR!PEDR!'' kot v zboru. Pogledal je dol. Vedel sem kako mu je. Nisem zdržal, stekel sem do učilnice in se skril v nek kot. Upal sem, da me ne bo nihče opazil. Potem pa me je nekdo zgrabil za vrat. Bil je nek učenec. Mogoče drugi letnik? ''Knjižničarka je bila dobra in nedolžna oseba! Ne morem verjeti, da si jo ubil. Zdaj boš drago plačal za to!'' Hotel sem ga udariti ampak sem se spomnil na zapestnico. Obvestila bi ravnateljico in letel bi šole. To, ali pa, da me ta kreten ubije...''Hej!'' je nekdo zaklical. ''Spusti ga,'' bil je Keith. Učenec, velik in močan kot bik se je zarežal: ''Ti mi boš to govoril pedr? In če ne?'' Keith je prišel bliže: ''Če ne bom moral uporabiti svoje skirvno orožje. Poljubil te bom! In ker je to takooo gnusno, te bo moja slina razjedla in postal boš samo prah...pazi prihajam bližje!'' Mulec me je takoj spustil. ''Ne...ne ne boš!'' stekel je stran, Keith pa mu je poslal poljubčka. ''Pha, te be ne bi poljubil za noben denar...pa saj nisem vlačuga!'' Vsi so zrli vanj on pa se za njih sploh ni zmenil in šel do mene. ''Si vredu?'' me je vprašal. Pokimal sem. ''Zakaj si to naredil?'' sem ga vprašal. ''Ker vem, da nisi nikogar ubil,'' je rekel in takrat so je prišel učitelj. Na srečo je zamudil celo dogajanje.
Celo uro sem opazoval Keitha. Bil sem mu res hvaležen. Sploh se nisem zmenil za učitelja, pa če sem ga še tako sovražil. Ure je bilo kmalu konec.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

KEITH

Šel sem po hodniku, ko je gruča fantov prišla do mene in se začela dreti name z žaljivkami. Z njimi je bil tudi Tyler, pa čeprav so bili vsi z višjih letnikov. ''Ker debil...takih tukaj ne rabimo!'' so govorili in Tyler se je strinjal z njimi. Potem je prišla Lisa. Res je nisem hotel vmešati v to. Videti je bila razburjeno. ''Lisa...pojdi raje v sobo...'' sem ji rekel. ''Ne!'' je rekla in se zazrla v fante: ''Izginite, to nadstropje je za prvi letnik!'' Samo Tyler je ostal. ''In ti...ti si vse zgobcal! Tako sebičnega človeka še nisem srečala! Tak egoist! Si sploh kdaj pomislil na druge. Saj ti ni treba, vse ti naredijo drugi in denar! Živiš in samo uničuješ. Ko te enkrat ne bo več te ne bo nihče pogrešal. Me prav zanima koliko ljudi bo na tvojem pogrebu. Vis te bodo želeli čim prej pozabiti! Včasih bi se lahko zamislil kaj delaš in pomislil na posledice!! Ni ti treba biti taka baraba in s tem ne boš nikoli nič dosegel! Zdaj pa so poberi od tod in se malo zamisli!!'' njen jezik je bil tako oster, da sem se skoraj urezal. Take Lise nisem poznal. Prijela me je za ramo in odpeljala v sobo. ''Kaj je bilo to?'' sem osuplo vprašal ko sva bila v sobi. ''Taki mulci mi gredo pošteno na živce. Dobil je kar je hotel.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TYLER

Samo stal sem tam na hodniku. Kaj je bilo to?! Sploh si nisem mislil, da si katera punca sploh drzne kaj takega. No recimo, da sem jo poslušal...sem pač sebičen...in no malce hudoben ampak saj to nikomur ne škodi! Zavedal sem se, da lažem sam sebi. Mogoče ima prav...vsaj malo prav...V mislih se mi je pojavil Samov obraz, ko so ga vsi napadli, s tem, da je morilec. Njegove oči ... trpel je...In Keithov obraz... vsi so ga zaničevali...pa saj je bil vredu fant...jaz sem kriv...Ampak zdaj je že prepozno za karkoli...ali pač? Pa saj je vseeno! Odšel sem v sobo, saj smo imeli še 5 mionut do pouka. notri je bil Sam. ''Si se odločil, da boš razkrinkal še koga?'' me je ostro vprašal. To vprašanje me je zadelo kot puščica ... me res vsi sovražijo? In če me...sem sam kriv zato?
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
05. avgust 2013
neeeeeeeeeeeeext

Tyler se je spametovall
05. avgust 2013
u110901
u110901
next!
zdaj se bo verjetno skušal odkupiti,pa ga nihče ne bo poslušal -.-
05. avgust 2013
neeeeeeeeeext
05. avgust 2013
NEXT!!!!
05. avgust 2013
next
05. avgust 2013
končno! spametovanje tyler! verjetn se bo tyler zaljubil v liso, ampak ga bo ona zaničevala.. next
05. avgust 2013
next
05. avgust 2013
upm da mu bo konč kapnlu kaka budala je!
next!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. avgust 2013
u63177
u63177
LISA

Napotila sem se k pouku. Keith je šel z mano. Počutila sem se dobro. In upala sem, da se bo Tyler zamislil. Čas je, da se malo spremeni. nihče, ga ne more več prenašati. Sploh pa, če misli, da s takim načinom očara punce, se moti. Kaj res ne razume, kakšen kreten je? Skoraj vsi smo se že zbrali. Manjkala sta le Sam in...Tyler. Malo me je zaskrbelo. Kaj če se je zdaj znesel nad Samom? Pa še učitelj ni bil na njuni strani. Gospod Strike ju res ni dobro prenašal in trenutno je izgledal miren...a besen. Zaskrbljeno sem pogledala Keitha, kot bi iskala odgovore. Samo skomignil je in pogledal stran.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

SAM

Videl sem njegov obraz. Še nikoli ga nisem videl takšnega. ''Slišal sem kaj je rekla Lisa...'' sem rekel malo tišje. ''In imela je prav,'' je rekel Tyler. ''Sam...žal mi je za vse kar sem ti storil...tebi in drugim. Ampak kaj naj storim?'' Se mi je samo zdelo ali sem v njegovem glasu res zaznal obup? In mu je bilo res žal...sicer pa, čez to se res ne bi smel pritoževati. ''Za začetek, zadrži svoje komentarje in do drugih se vedi bolj spoštljivo. In miselna prisotnost pri pouku ne more škoditi. Sploh če naju ima pri temle učitelj na piki...In ko smo že pri tem ZAMUJAVA!'' sem ravnokar ugotovil in pognala sva se v dir po stopnicah navzdol. Skoraj sem si zvil gleženj. Vsa zasopla sva prišla in Strike...ni bil vesel.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TYLER

Učitelj je pokazal v kot in rekel: 'Sklece, dokler ne rečem, da nehata.'' Pogledal sem Sama. Pokimal je in odšel v kot. Sranje...Kako se sploh naredi skleco? Posnemal sem Sama in jih naredil nekaj. ''Pa saj to je...težko...'' sem izdahnil. ''Je, če delaš...'' je rekel Sam mračno. Še vedno pa sem zasledil nekaj učiteljevih besed. Govoril je nekaj o samoobrambi in testu...potem pa je nenadoma zaklical: ''Dovolj! Pridita sem, oba!'' Končno...

''Torej kot sem že rekel, razdelil vas bom v naključne pare in vi se boste borili z golimi rokami. Nobenega nasilja, samo dotiki. Nasprotnika morate spraviti na tla za deset sekund. Takrat zmagate,'' je rekel učitelj. Po njegovem obrazu sodeč sem videl, da bo v tem prav užival. Prekleti sadist.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

KEITH

Učitelj je govoril za pare: ''...Kitty bo z Rinnah, Sam s Keithom, Lisa s...Tylerjem...'' Sam? Zanimivo. O njem sem imel dokaj dobro mnenje. Vedel sem, da ni morilec. On že ne bi nikogar ubil...no njegov videz sicer ni nedolžen, so pa njegove oči. Bile so resnično vijolične in znal sem jih prebrati. Sam se je postavil pred mano. Domneval sem, da ni izkušen v tem. Jaz sem treniral karate ampak Sama res nisem hotel raniti. Do naju je prišel učitelj in rekel Samu: ''No naš mali morilec, zdaj se pa izkaži.'' Sam je zaškripal z zobmi. Očitno Tyler ni bil edini kreten tukaj. Pogledal sem Sama v oči. ''Vse bo še dobro,'' sem mu zagotovil. Napadel sem prvi. Uporabil sem popolnoma osnovni udarec v glavo (pri karateju se imenuje oi-zuki, če koga zanima). Ni se branil, temveč hitro izmaknil. Vsaj hiter je bil. Zasukal sem in nogo in ga udaril z nartom (to se imenuje mawashi-geri). Zadel sem ga v ramo, ampak nenasilno. Skušal mi je spodnesti sprednjo nogo s svojo nogo. Osvobodil sem sprednjo nogo in z zadnjo brcnil (mae-geri).
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

SAM

Ta nežen udarec je bil dovolj, da mi je izbil ravnotežje. Padel sem na tla in ko Keith ni bil pripravljen sem ga spodmaknil. Skoraj bi padel name, pa se je ujel v roke. Bil je nad mano, v položaju za sklece. Obšel me je čuden občutek. ''Oprosti,'' mi je zašepetal. ''Saj je vredu...ehmm...se lahko prosim umakneš?'' Keith je pokimal in vstal. Kdor se ni več bojeval naju je čudno gledal. Bilo mi je nerodno.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
... Vejremte, da Keith sploh ni imel nobene želje, da se umakne Vprašanje za vas: Kako mislite, da bo potekal boj med Liso in Tylerjem?
06. avgust 2013
u110901
u110901
next!
prepirala se bosta. lisa bo zmagala?
06. avgust 2013
čist verjamem

uuu..nežen,romantičen,....<333
06. avgust 2013
mlatla se bosta dokler ne bo en padu na tla
06. avgust 2013
NEEEEEEXTTTTT
Pomojmu se bo Tyler pustu Lisi, da bi se odkupu
Keath pa se bo zaljubu u Sama :3
06. avgust 2013
u63177
u63177
KEITH

Sam je rahlo zardel. Nisem bil jaz kriv, on me je spodnesel...sicer me pa sploh ni motilo. Zdaj sem predlagal Samu, da greva gledat kako gre Lisi in Tylerju.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

LISA

Vedela sem, da bom ta boj izgubila, vendar se bom borila do konci. Tyler pa...pričakovala sem, da bo kaj žaljivega rekel. Nič. Čisto nič. Samo gledal me je in čakal. Začela sva hoditi v krogu, gledala sva se v oči. Kot dva volkova, lačna krvi. Bilo me je rahlo strah, da me bo ranil. Fizična moč ni na moji strani, je pa vsaj tehnika in hitrost. Vsaj upam. Napadla sem. Brcnila sem ga v bok, vendar je blokiral z roko. Njegov obraz ni izdajal čustev. ''Kaj pa je? Se bojiš?'' sem mu rekla. ''Ne,'' je odvrnil. To mu ni bilo čisto nič podobno.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TYLER

Napadel sem. Izmikala se je mojim udarcem ampak sem jo večkrat zadel. Res je bila bolj drobna, a je bila še vseeno hitra. 'Plesala' je okoli mene in težko sem se osredotočil. Enkrat sem jo samo spodnesel, da je padla na tla. Zarenčala je. Do mene je še vedno kuhala zamero. Skušala se je pobrati a sem jo ukleščil za roke, da se ni mogla zganiti. ''Oprosti,'' sem ji rekel. ''Za kaj?'' -''Ker sem tak kreten.'' Nejeverno me je pogledala. Imela je čudovite olivne oči. ''Lažeš,'' je rekla in me brcnila. Odmaknil sem se, ona je ustala nazaj. S kotičkom očesa sem opazil, da naju vsi opazujejo. ''Po vrhu vsega, si še lažnivec!'' mi je rekla me udarila s komolcem v hrbet. Au, imela je ostre komolce. ''Ne lažem...resno mislim...to kar si mi rekla...imela si prav!'' Sumljivo me je pogledala. ''Kakšen trik je to?'' Kar naenkrat je bila polna energije in odločna, da me bo spravila na tla. Udarila me je v glavo ampak sem blokiral. Potem pa je naredila nekaj najbolj zahrbtnega kar je mogla. Brcnila me je v občutljivo mesto. Jasno, da sem bil tako na tleh. Previdno je stopila na moj trebuh, da se ne bi zganil. ''Si bil resen glede tega?'' me je vprašala. ''Ja.'' Pritisnila je še bolj. ''Resno sem mislil...pa deset sekund je že minilo, že prej ko si bila ti na tleh...'' Popustila je in odšla stran. Vsi so začeli glasno ploskati. Učitelj je rekel: ''No učenci Liso si lahko vzamete za vzor...'' Ta ženska...bila je neverjetna...pravzaprav se mi še nobena punca ni upala zoperstaviti...vredna občudovanja, moral sem priznati.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

KEITH

Bil je odmor. Čestital sem Lisi. Bila je dokaj ravnodušna glede tega. ''Kaj si misliš zdaj o Tylerju?'' sem jo vprašal. Skomignila je: ''Nevem...zapleteno je vse skupaj...'' Odšla je v sobo, meni se pa ni ljubilo. Malo sem blodil po hodniku ko sem zaslišal pogovor. Pritajeno sem pogledal in zagledal Sama in še neko dekle, starejšo od njega. Prepričal sem se, da me ne vidita potem pa poslušal njun pogovor. Sam je rekel: ''Moraš mi verjeti Neer!''
-Saj bi ti...a vsi pravijo...
-Poslušaj mene! Nekdo mi je podtaknil. In pojma nimam kdo! Prosim verjemi mi. Nočem izgubiti tvojega zaupanja, preveč ga cenim...
-Ah Sam...saj vem...resnico govoriš...verjamem ti. Pa res ne veš kdo bi bil? In zaka bi kdorkoli to storil? Imaš kakšnega sovražnika?
-Ne...le Strike me sovraži ampak...misliš, da je mogoče?
-Nevem...sumljiv je. Oprosti moram iti. Saj se še vidiva Samie!
In stekla je stran. In Sam je prihajal v to smer. Ali je ona njegova...? Delal sem se kot, da sem šele prišel. ''Kdo je bil to...tvoja...?''
''Sestra,'' je rekel Sam. Odleglo mi je. Čakaj malo, zakaj mi je odleglo? Kaj se dogaja z mano? Zardel sem. Obraz sem si zakril z rokami. ''Si vredu?'' me je vprašal Sam. ''Ja..ehm, moram it!'' stekel sem stran v svojo sobo. Lisa je bila še vedno tam. Srce mi je hitro utripala. Njegove vijolične oči...tako globoke in čudovito oblikovane...sranje! To ni dobro! Vrgel sem se na posteljo. ''Kaj ti pa je Keith! Saj si čisto rdeč!'' je rekla Lisa. ''Mislim...da sem zaljubljen.''
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Bogi revež...
06. avgust 2013
hahah

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
06. avgust 2013
u63177
u63177
PA ŠE TO. Opišite kakšni se vam zdijo Lisa, Tyler, Keith in Sam. Pa povejte kateri od njih bi najraje bili (ne glede na spol). Dajte si duška
06. avgust 2013
Sam - V redu, ampak tud trapast. mislim kk je lahko priznal laž? tega mu ne bom odpustila x'd
Keith - Sej je kul. S Samom bi čist kul pasala skp c:
Tyler - Poor you :c mau mi je žal za njega, kr se je tko obnašu..
Lisa - Ona je najboljši lik v tej zgodbi in bi skp pasala z Tyler jem *o* Če bi hotela bit katera izmed njih bi bila lisa (nism gledala na spol ampak na osebnost)
06. avgust 2013
pa še to: next < 3
06. avgust 2013
Sam- tista njegova brezbriznost se bo pomojmu razkadila in ratu bo bl odprt do useh.
Tyler- tudi meni se malo skili, ker glede na svoje zivljenje drugega nacina ni poznal. Sicer je res biu kreten ampak zdej ko se je zaceu popravljat zato k mu je to rekla Lisa je use uredi. Ker je priznal svoje napake in se za njih poskusa odkupiti se mu odpusti.
Keath- Ful mi je cute^^ tko mal neudouzno se mi zdi da se obnasa ampak da se zna postavit zase in svoje sposobnoati izkoristit v svoje dobro.
Lisa- sramezljiva ampak z mocno osebnostjo xP
Po pravici povedano so mi usi ful usec ampak Lisa je ze popolnoma razvit karakter Keath pa je pomojem blizu Tyler in Sam se morasta oba se razvit in pomojmu se po zapletih pocasi bosta in ko se bosta... Wow ampak najbolj se pomojmu mora razvit Tyler
Tko da bi najraje bla Sam ali Tyler ker karakterji ki se niso v ravnovesju in to ravnovesje dobijo nekej med tekom zgodbe so najbl zanimivi xP
Sicer bi bla rada tudi Keath ali Lisa ker onadva sta pa najbl cute carja ever ;3
A je uredu?^^
06. avgust 2013
u63177
u63177
You're awesome. AND I'M SERIOUS, YOU'RE READING MY MINDS!
06. avgust 2013
A js?
06. avgust 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani