u63177
u63177
SAM

Odšli smo v učilnico za matematiko. Bila je svetla, vendar je imela čuden vonj, tak vonj kakršnega imajo učilnice za matematiko namreč. Imela je velika okna, zastrta s skoraj prozornimi zavesami. Tla so bila sivkasta, mize pa stare lesene in v njih je bilo vgravirano marsikaj. Tabla je bila dolga in lepo zbrisana. Za velikim katedrom je mrko stal učitelj, ki je nedavno prekinil incident, ki sva ga imela s Tylerjem. ''Posedite se,'' je rekel ledeno in jaz sem si izbral samotno mizo v upanju, da bom sedel sam. A sreča mi ni bila naklonjena. Ko smo bili že vsi zbrani, ko je učitelj ravno odprl usta, jih je spet zaprl saj so se vrata s treskom odprla. Noter je prišel zamudnik - Tyler. Z grozo sem ugotovil, da je edino prosto mesto poleg mene. ''Heh, se opravičujem za zamudo,'' je rekel Tyler nič kaj spoštljivo in učitelj se je zlobno namrščil. Kmalu je Tyler opazil, da se bo moral usesti poleg mene. Nejevolnjo se je vrgel nas stol in me pogledal: ''Če boš povzrorčal težave...'' Prekinil sem ga: ''Jaz? Ti vedno vse začneš!'' Učitelj se je odkašljal in svojo pozornost sva namenila njemu. ''Upam, da se to ne bo več ponovilo,'' je rekel in naj neprijazno ošinils pogledom: ''Za vas sem Gospod Strike, imate pa srečo, da vas ne učim matematike. Vaš matematični učitelj zamuja,'' je rekel in pogledal proti vratom. ''Odprite učbenike na strani 20!'' je še dodal nato pa šel do vrat. ''In če slišim le najmanjši šum,'' je rekel in najprej pogledal naju s Tylerjem: ''Vas jutri ne bo več tukaj.'' Odprl sem učbenik na strani 20 in ker mi matematika nikoli ni šla dobro do rok, kmalu obupal nad tem, da bi kaj razumel. Tyler pa sploh ni odprl učbenika.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TYLER

Udobno sem se naslonil na stol in dal svoje roke za vrat in se razgledal po razredu. Bilo je kar nekaj čednih punc. Opazil sem neko blondinko, ki se je hihitala prijateljičini šali. Sklonil sem se k Samu in zašepetal: ''Misliš, da bi šla z menoj na zmenek?'' Hitro sem si še popravil frizuro v upanju, da me bo opazila. ''Resno? Je to vse na kar misliš?'' mi je rekel. Pomislil sem:''Večinoma,'' sem rekel in zavil je z očmi. Takrat je v razred vstopil učitelj za matematiko. Bil je suh, starejši in imel je svetle lase ter ozka očala s črnimi okvirji. ''Pozdravljeni jaz sem vaš učitelj matematike, Gospod Calculth. Torej ste si prebrali stran 20?'' je vprašal in nekaj jih je odgovorilo z 'ja' ,ostali so modro molčali. ''To je snov, ki jo morate po večini že znati. Obrnite stran na 21. No to se bomo učili letos,'' je radostno rekel kakor, da bi oznanil prihod božička. Poškilil sem k Samovemu učbeniku (svojega sem najbrž namerno pozabil doma) in se takoj premislil. Matematika mi že ne bo pokvarila današnjega dne! Eno uro je potem še učitelj razlagal o kriterijih ocenjevanja in kako pridno bomo morali delati, če bomo hoteli dobre ocene. Lari fari, če vprašate mene, jaz sem prišel sem brez kakšnega truda, no že mogoče, da je kaj pripomogel denar ampak to sploh ni važno!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

KEITH

Uro matematike sem preživel z neko punco, kasneje mi je povedala, da ji je ime Lisa. Bila je zelo zavzeta učenka, ni si niti drznila poklepetati s kom. Ni bila videti zelo družabna pa čeprav jo je neko dekle večkrat dreznilo s svinčnikom, češ naj nekaj pove. Zato je tudi nisem imel priložnosti dobro spoznati. Ko ej bil odmor sem iz torbe izvlekel urnik in pogledal, kaj je naslednji predmet. SPV, spoznavanje vzorcev, kaj naj bi bilo to. Skomignil sem z rameni in šel čakat pred učilnico na kateri je pisalo SPV.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Chip Chip
04. junij 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeext
04. junij 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!!!
04. junij 2013
u133063
u133063
next
04. junij 2013
next
04. junij 2013
u120926
u120926
Next!!!
04. junij 2013
u110901
u110901
neeeext!
05. junij 2013
u63177
u63177
LISA

Učiteljica je odklenila razred in rekla, da bo takoj nazaj. Medtem me je Kitty povlekla za roko in rekla: ''Veš Lisa najbrž bova skupaj v sobi!'' Začudeno sem jo pogledala in rekla:''Kako pa to veš?'' Kittyin obraz se je malo zmračil nato pa je rekla samo:''Ne sprašuj,'' in me odpeljala do proste mize. Pogledala sem po razredu. Bil je prazen, stene pa so bile polepljene s slikami različnih barv kožuhov tako volkodlakov kakor mačkodlakov. ''Zanimivo, kajne?'' je rekla Kitty: ''Sestra mi je povedala, da je ta predmet kakor prerokovanje iz različnih lis na kožuhih, ker po tem se ločimo od navadnih mačk in volkov! Moja sestra je ugotovila, da njene lise kažejo, da bo zelo dolgo živela!'' Zamislila sem se. Bila sem snežno bela mačka. Niti enega vzorca nisem imela. SKomignila sem z rameni in Kitty je ravno hotela nekaj reči pa je zaprla usta, saj je v razred prikorakala učiteljica. Videti je bila dokaj mlada in prijazna, poleg tega malo odštekana. Nosila je živa oblačila in njeni lasje so bili živo oranžni. ''Pozdravljeni učenci! Sem Gospa Markinng! Predmet spoznavanje vzorcev je poseben predmet v katerem boste spoznali svojo usodo, sposobnosti, strahove in skrivnosti, na podlagi vaših vzorcih na kožuhih. So pa tudi druge stvari, dolžina repa, oblika uhljev in tako naprej,'' je govorila učiteljica in jaz sem se zatopila v njen govor. Ta predmet se mi je zdel zanimiv, tako kakor ona.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

KEITH

Te ure je bilo kmalu konec. Moji prvi vtisi? Mogoče bom preživel. Hec. Naslednja ura je slovnica in književnost. Učilnica je bila taka, kakršna je bila vsaka za slovenščino. Na stenah je bilo mnogo slik pomembnežev, ki so kakorkoli vplivali na književnost s področja volkodlakov in mačkodlakov. Učiteljica je bila Gospa Book. Bila je knjižni molj, to se je videlo že na daleč. Njen glas je bil monoton in zbran. Večino ure sem 'prespal'. Bilo mi je kratko malo vseeno. Slovenščina me ni nikoli zanimala. Dolgčas. Oddahnil sem si, ko se je ura končala.

Naslednja ura ni bila nič boljša. Zodovina mačkodlakov in volkodlakov. Spet dolgčas. Saj sem bil odličnjak ampak te stvari so me vseeno dolgočasile. Bodimo realni, kaj mene zanima kaj je naredil Kristopher Wulfen? Saj ni važno, mrtev je in konec. Raje se pogovarjajmo o sedanjosti ne o mrličih. Sam sebi se se moral nasmehniti, moje misli so včasih tako idiotske. Pogledal sem po razredu. Nisem bil edini, ki bi želel uro čimprej končati. Le ena punca je bila popolnoma zbrana. Lisa. Poznam take, šola je za njih na prvem mestu in od tega ne odstopajo. Saj je šola pomembna ampak na določene trenutke moraš na to pozabit in se sprostit. Če ne te še pobere!
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TYLER

Preživetje v naravi? Tudi to rabimo?! Res super, učili se bomo kako postaviti šotor in zakuriti taborni ogenj. Vsi so se začeli vesti nekam zmedeno. Zanimalo me je zakaj. Pogledal sem na urnik. In ni pisalo v kateri učilnici smo. Preživetje v naravi...jasno je v NARAVI. In ravno takrat je prišel nenavaden učitelj. nosil je majico poslikano z gozdnimi barvami in hlače so bile enake. Celo njegovi lasje so bili zeleni. ''Sem Gospod Forest, prosim pojdite za mano!'' In odcapljali smo ven. Na dež.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
05. junij 2013
next!!!!!!!!!!!!!!!
05. junij 2013
u133063
u133063
next,neverjetno
05. junij 2013
u120926
u120926
Next!
05. junij 2013
neeeeeeeeeeeeext!!!!
05. junij 2013
next
05. junij 2013
hahah neeeext!
05. junij 2013
u63177
u63177
SAM

Zunaj je močno deževalo. V prvih nekaj sekundah smo že bili premočeni. Učitelj nas je vodil do gozda. Odšli smo mimo nekega prostora, ki je bil del telovadnice. Notri so bile na stojalih zložene črne in rumene pelerine. Kot bi vsak od nas, sem pričakoval, da bo vsak vzel svojo. In mi smo šli samo mimo njih. Sicer me dež ni tako motil nato je neka punca stegnila jezik: ''Ali ne bi vzeli pelerin?'' Učitelj se je zasukal proti njej: ''Pogosto se boste znašli v taki situaciji, ko boste odrasli! Dežja se kar navadite! Morate se utrditi!'' Ampak dekle ni odnehalo: ''In zakaj bi bili kot odrasli na dežju in lazili po gozdu? Živela bom v mestu in najbrž vodila kako uspešno podjetje...'' Učitelj je nevarno stopil bližje. Šele tedaj sem opazil njegove nevarne mišice, ki so se valovile pod njegovo na rokah. Nevarno jo je pogledal: ''Nisi navaden človek. Vsak volkodlak in mačkodlak ima določene dolžnosti, ki jih boste v prihodnjih letih še spoznali. Lahko poskusite, a ne bo se vam uspelo vključiti v človeško družbo. Le redki ljudje vedo za nas in ti modro molčijo. Kljub temu nas oni ne vede potrebujejo. Mi in le mi smo dovolj močni, da jim pomagamo. '' Ko se je učitelj obrnil je dekle zavilo z očmi. ''Videl sem to,'' je rekel učitelj. Dekle je obstalo z odprtimi usti. Odšli smo naprej. Popeljal nas je v gozd. Nekatera dekleta so stokala, predvsem zaradi njihove neprimerne obutve. Tla, ki niso bila prekrita z listjem so bila že pošteno blatna. Prišli smo de nekega dela gozda, kjer je tekla reka. ''Ob prihodnjih urah, bomo imeli naš pouk tukaj. Ne glede na vreme,'' je rekel učitelj in ošvrknil čevlje deklet: ''In najdite si primerno obutev.'' Eno dekle se je zahihitalo. Nisem ujel katero. ''Pri mojih urah se boste naučili kako preživeti v naravi, ko ste ljudje in mačkodlaki oziroma volkodlaki. Prvih nekaj dni se še ne boste znali spremeniti v živalsko obliko zato, bomo najprej spoznavali užitne rastline, ki vam lahko tudi rešijo življenje,'' je govoril učitelj in pozorno smo poslušali. Le Tyler je zehal in pasel lenobo, ter se z roko naslanjal na deblo nekega drevesa. Ure je bilo kmalu konec mi pa smo se vrnili v šolo tako, da je kar teklo od nas. ''To je nezaslišano! Kdo mi bo kupil nove čevlje? In ti so novi! In imajo podaljšano petko!'' so vsa ogorčena govorila dekleta. Kar se mi je zdelo rahlo smešno.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

LISA

Kar se obutve tiče, še vedno prisegam na udobje. In tokrat me je to rešilo, ni mi bilo pomembno za izgled, zato sem danes zjutraj nataknila stare superge, pa saj tako ali tako nisem imela nič drugega kakor čevljev, ki jih je bilo zelo škoda. In na smeh mi je šlo, ker sva bile s Kitty edine, ki sva imele stare superge. Le malo me je bilo strah, da se ne bom prehladila ali staknila pljučnico. Nasledna ura je bila Umetnost Bojevanja. Malo me je skrbelo. Mi bo to sploh šlo? Je nevarno? Se lahko poškodujemo?
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

TYLER

Prišel je učitelj. SKoraj bi se zadavil z lastno slino, ko sem ga zagledal. Bil je tisti učitelj, ogrnjen v črn plašč, s zmešanimi črnimi lasmi in motnimi rjavimi očmi. Gospod Strike. On nas bo imel ta predmet? Tako dober predmet nas ima taka zguba. Pogledal sem kje je Sam. Da mi ne pride blizu, samo težave povzroča. ''Usedite se na tla!'' je zagrmel učitelj. ''Pri tem predmetu zahtevam skrajno disciplino in natančnost!'' Vsi so že sedeli, ko sem se jaz počasi usedel dol. Grdo me je pogledal. ''Ta predmet ni zabava, je trdo delo, ki bo MOGOČE obrodilo sadove,'' je govoril in me s kotičkom očesa ves čas opazoval. Drugi kotiček očesa je najbrž namenil Samu. Dolgočasil sem se ko je govoril o disciplini in veliko prevečkrat poudaril njen pomen. Slekel sem svoj pulover in ga ožel na glavi neke punce. Zakričala je, ko jo je oblila ledena voda. Potem sem vzel pulover in ga zabrisal v Sama. Takoj ga mi je vrnil in nalepil se mi je na obraz. Hotel sem ga že zalučati nazaj pa se je učitelj zadrl: ''MIR PAGLAVCA!'' Potegnil naju je gor za kapuco in naju poslal v kot, kjer naj bi delala sklece do konca ure. In do konca ure je bilo še pol ure. Sam se je nekaj časa trudil ampak, ker ni imel nekih mišic je kmalu obupal. Jaz se sploh nisem trudil. Ko me je učitelj pogledal sem zaigral kako se mučim, ko se je spet obrnil sem le spustil na tla. ''Ti si kriv, zakaj potem še mene spravljaš v težave?'' je rekel Sam. Pogledal sem ga: ''Zakaj pa ne? Tak pedr kot si ti si ne zasluži nič več!'' Stisnil je zobe in kot sem videl se je moral res potruditi, da me nebi napadel. Jaz sem se mu le zlobno nasmehnil.

Ura je kmalu minila in naredil nisem niti ene prave sklece. Eni pač znamo...
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Lol
06. junij 2013
next!!!
06. junij 2013
neeeeeeeeeeeeext
06. junij 2013
u120926
u120926
Next!!! Tyler je Prava baraba! zakaj se mi zdi, da bosta s liso skup??
06. junij 2013
Next
06. junij 2013
u133063
u133063
next
06. junij 2013
neeeeeeext
06. junij 2013
u126608
u126608
Neeeeeeexxt
06. junij 2013
u110901
u110901
neeeeext!
08. junij 2013
u63177
u63177
ZA EN TEDEN GREM NA TABOR TAKO DA DO SOBOTE NAJBRŽ NE BO NEXTA.
08. junij 2013
fajn se imej!!!!
08. junij 2013
Ja! !!
08. junij 2013
u110901
u110901
lepo se imej na taboru
08. junij 2013
next + nova bralka.
08. junij 2013
u136908
u136908
Neeeeexxt
10. junij 2013
Neexxtttttt + nova bralka
13. junij 2013
Če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani